středa 6. listopadu 2013

Proč lumpové vždy vyhrávají



Pro tento článeček jsem se rozhodl na základě příspěvků čtenářů a jejich věčná témata na zlo a dobro. Ikdyž jsem zde na stránkách často na tento aspekt upozorňoval, často se v této lavině informací zde ztratil a proto jej zde uvedu znovu, ale v trochu ucelené formě.

Velkou část těchto bolestí způsobují Rovnovážné síly, které zde v přírodě pracují, samozřejmě zde pak i participují Egregory, ale o těch bylo zde na stránkách pověděno také dost, jen si to najít. Rovnovážné síly vznikají z myšlenkových energií lidí, tedy nepochází z Univerza, nebo od Boha. Je to energetický potenciál, vytvořený člověkem a má za úkol udržovat rovnováhu v této realitě, kde vznikl.

Mezi námi jsou dvě skupiny lidí, které svými myšlenkovými pochody ovlivňují svou realitu. Jedni, kteří se řídí SVĚDOMÍM, jež jim bylo většinou dáno od narození a toto během života dále rozvíjejí. 
Pak je zde skupina „lidí“, u nichž je absence svědomí, říkám jim predátoři(nebo kloni?), ti se nezastaví před ničím, vidí jen svoje sobecké zájmy a ukojení svých potřeb a studeného Ega, možná bych je i zařadil do bytostí, jejichž domovem Duší je Astrál, ale tuto klasifikaci zde nebudu rozebírat, každý si udělá obrázek sám podle své vnitřní intuice.

Zakopaný „pes“ je právě v tom, že „lidé“ , které výčitky svědomí nemučí, se rovnovážné síly zpravidla ani nedotknou, protože je ani nevyrábí. Přitom jak většina ví, by bylo tolik potřeba, aby Univerzum (Bůh) darebáky potrestalo( není však zatím na něj napojeno vědomě). Vzniká tak falešný dojem, podporovaný jak náboženstvími, tak i veškerou esoterickou literaturou, že spravedlnost musí zvítězit a že zlo musí být potrestáno. A to je velký omyl, který málokdo vidí. Ať vám to připadá jakkoli proti srsti, přírodě není pocit spravedlnosti vlastní. Připomínám znovu, bavíme se o  Rovnovážných silách, které vytváří člověk, svými myšlenkovými pochody, ne o Síle. Vidíte, že naopak na řádné lidi s vrozeným svědomím u nichž se často pak vytváří nějaký pocit viny, dopadají ustavičně nové pohromy, zatímco nestydaté a cynické zloděje a to v jakémkoliv provedení, často provází beztrestnost a také úspěch.

Tedy aniž by jste o tom měli nějaké povědomí, zdůrazňuji že lidé s vrozeným svědomím a případné pocity viny plodí vždy Rovnovážné síly a tedy i následující scénář trestu. Zdůrazňuji jednu důležitou věc! Nikdy se před nikým nemusíte ospravedlňovat a nikomu nejste nic dlužni. Tuto taktiku právě používá strana, jemuž svědomí chybí a snaží se vás dostat do pocitu viny a tím vás i zničí. Vzdejte se náchylnosti k ospravedlňování se, pokud ji trpíte a nebo vás někdo do ní žene, vidíte to často i na forech, kde oponenti rádi vyrábí pocity své nadřazenosti a tím dostat protivníka do stavu zpytování svědomí, jednoduchá taktika, viďte a nakonec si přivoláváte problémy na svou hlavu sám, vytvářením Rovnovážných sil, zatímco původce je v pohodě a není potrestán. Pokud něčemu přikládáte příliš velký význam, Rovnovážné síly se objeví co by dup a začnou vše jednoduše ničit. Oprostíte-li se od důležitosti (ikdyž je to někdy těžké), nabudete takového pokladu, jaký představuje Svoboda výběru. Právo rozhodně máte, ale zatím jste jej nedokázali uchopit, nedovolí vám to Rovnovážné síly a ani Egregor. Kvůli důležitosti je bojem s těmito silami protkán celý život. Velmi dobrá pomůcka pokud se nemůžete zbavit důležitosti je humor, ten neprodukuje žádné Rovnovážné síly, schopnost se zasmát sám sobě, ale i ostatním, dobrosrdečně, aby jste je neurazili. Humor sám o sobě představuje popření důležitosti, je její karikaturou. Pokud vždy snížíte Důležitost něčeho, Rovnovážné síly vám již nebudou bránit a problém se vyřeší lehce a snadno. Pokud zapojíte a oddáte se pak Síle, která váš život vede, ta si najde cesty i jak potrestat viníky případných problémů. Vzpomeňte si na toto vždy včas, než začnete svým chtěním a důležitostí vyrábět Rovnovážné síly.

Nespokojenost a odsuzování se, obrací Rovnovážné síly vždy proti vám, tak teď už víte, proč lumpové jsou v pohodě? Mohlo by se také zdát, že pokud člověk z okolního světa se naopak těší, analogicky by se měly Rovnovážné síly snažit, aby vše pokazily. Tak to ale nefunguje v tomto případě, protože láska v obecném smyslu slova představuje pozitivní Sílu Univerza, která spoluvytváří svět, tedy nadřazená energii Rovnovážných sil.


Rozdělte se o svou radost, smutek, nějakou vnucovanou vinu a třeba i hrdost se Sílou, jež je ochráncem a průvodcem vašeho života vždy, jen si to uvědomit. Vždyť se o vás starala a pomáhala vám, tudíž si také zaslouží chválu a vděčnost. Jestliže se radujete ze svého úspěchu a jste na sebe pyšní, vzpomeňte si na Sílu a zaradujte se dohromady. Promluvte si s ní a vyjádřete ji svou pochvalu a vděčnost i v těžkých chvílích. Určitě uděláte lépe, pokud budete chválit ji, a nikoli sebe, jinak vytváříte Rovnovážné síly, které vám dají časem po papuli.
Především zmizí tak váš nadbytečný potenciál hrdosti a zároveň si v sobě bez nebezpečí necháte místo pro svátek duše. Radujte se ze zdraví. Radost si nechejte, kdežto hrdost předejte Síle.

60 komentářů:

  1. Takže nejhorší varianta je nafoukanej blbec,kterej si myslí,že všechno si zařídil sám a má všeho FURT málo,hlavně peněz a s ním asi už nic jen tak nehne?

    OdpovědětVymazat
  2. to ter
    Ano, nejhorší varianta a že jich kolem je a vnucují vám, jak jsou něco víc a lidi jim to žerou a tak si na sebe pletou bič, místo ironickýho humoru na ně a spoléhání se na Sílu, toto jediné jim dá "facana".

    OdpovědětVymazat
  3. Ono to tak je, když si zpětně vybavím, jak moc jsem stál o přízeň některých dam, které jsem poznal jako kamarád a ty vztahy byly plné empatie, přátelského pochopení ale chtěl jsem pak už více, jak píše Iv, dával jsem tomu příliš důležitost chtít je a výsledek byl, že jsme se opravdu nepěkně rozkmotřili a mnoho otázek zůstalo nevyřčeno, to mě hodně naučilo a podobný příklad mám i s autem, co jsem s ním zažil, nechápal, kde se ty závady stále berou, když se na něm dělali zásadní opravy a údržby, no holt jsem ho hýčkal, teď už mám jen kolo, na kterém při šlapání zažívám opravdové přítomné okamžiky a je mi krásně. To je zásadní problém, systém nás učí soutěživosti, být lepší, rychlejší, krásnější a tak dále, lidé tomu pak všemu přikládají velký význam a pak se divme té nespravedlnosti, že ti bez pocitu viny, většinou opoždění sobci se hřejí úspěchem a my dobráci od kosti ostrouháme a propadáme tam kde nás Vesmír nerad vidí.

    OdpovědětVymazat
  4. Iv mate uplnu pravdu.Ano,treba sa rozhodnut co je pre dolezite riesit a co tak dolezite nieje.To co tak dolezite nieje sa pokusit vyriesit a ked to nejde netrapit sa stym..az pride cas riesenie sa ponukne casom samo.Take to zmalomyselnenie ma obcas svoj vyznam ktory nam pomoze viac nez trapit sa nasilu z niecim.To bolo kedysi starosti a trapenia sa nad hlupostami..snaha za kazdu cenu to riesit..a nie a nie sa to podarit az stoho ide clovek zblbnut.:-) A ze sa tym co nemaju svedomie viac dari? Nech sa im dari..a nech sa tu vtom placaju kludne donekonecna. Radsej byt zo svojim svedomim ale vdaka tomu(a samozrejme priatelom i tu) sa naucit.I ked sa nedari tolko ako by sa asi mohlo,ale casom dospiet tam kde podobne trapenia,strach a lumpove niesu ma rozhodne vecsi zmysel. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Muska jenom zlata zaletne na plaz,kde se povaluje lobbista Rittig...jehoz tvaricka by inspirovala dnesniho Hieronyma Bosche..a ona jen vi,jak se usina a spinka,jake maji svoje soukromicko...jestli si lobbista take nepliva na zrcadlo,jako to delal Reichsprotektor Heydrich...

    OdpovědětVymazat
  6. Možno trošku "off topic", ale dodatočne vyslovujem pánovi IV svoje uznanie za...... letné zablokovanie komentárov na tomto blogu. Nepriamo ma tým donútil zamyslieť sa, čo som dovtedy do komentárov popísal. Prešiel som si moje "príspevky" a skonštatoval, že okrem hromádky verbálneho infosmogu bol ich významový obsah nulový. Našťastie som to tu nestihol príliš zapleveliť a po letnej "výluke" som sa rozhodol držať slovnú diétu. O to usilovnejšie čítam články. Svoju poznámku vkladám práve pod tento článok preto, lebo si myslím, že s ním tématicky do istej miery súvisí, a ešte preto, lebo ho považujem za skutočne prínosný.
    Ďakujem a predbežne zostávam v "RX - móde"
    Zdravím všetkých!
    svarnetic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to svarnetic
      Dík za upřímnost, aspoň mezi přáteli, už to je moc dobré.

      Vymazat
  7. Přišli před pěti sty lety
    ukradli zlato Mexika.
    Zabili lidi jednoho po druhém
    mluvili jen svými zbraněmi.
    Stateční muži zamčeni v řetězech,
    všechny mladé matky prodány do otroctví.
    Děti pláčí do noci,
    uvidí někdy světlo?

    Zlaté sny o Eldorádu,
    vše utopeno v mořích bolesti a krve.
    Zlaté sny o Eldorádu,
    přijde pravda, ale jen v tvém srdci.

    Natáhni ruce a budeš volný
    Potom musíme žít ve svobodě
    Ó, poučí se někdy lidstvo?
    Musí celý svět zemřít a být spálen

    Zlaté sny o Eldorádu,
    vše utopeno v mořích bolesti a krve.
    Zlaté sny o Eldorádu,
    přijde pravda, ale jen v tvém srdci.

    Ve vzpomínce muže,
    hledání štěstí nikdy neskončí.
    Ale brány Edenu budou vždy zavřeny,
    pro ty konfistadory, kteří jsou jen hladoví,
    po síle a moci.
    Protože opravdové Eldorádo
    není vytvořeno z diamantů a zlata.
    Je to nesmrtelná touha
    po míru, lásce a pochopení.
    Je v srdcích všech.

    Zlaté sny o Eldorádu,
    vše utopeno v mořích bolesti a krve.
    Zlaté sny o Eldorádu,
    přijde pravda, ale jen v tvém srdci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter fry
      Moc děkuju, pěkný a hodí se k tématu, moc a moc fajn - Děkuju !

      Vymazat
  8. Porad o tom premejslim..........protoze to by znamenalo,ze neexistuje spravedlnost a takovej clovek si muze delat druhejm co ho napadne......neco mi tu nehraje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Proud
      Je třeba číst pozorně: ......Připomínám znovu, bavíme se o Rovnovážných silách, které vytváří člověk, svými myšlenkovými pochody, ne o Síle........Pokud zapojíte a oddáte se pak Síle, která váš život vede, ta si najde cesty i jak potrestat viníky případných problémů......... Jinak je dobře, že Vás to donutilo přemýšlet, to je dobře.
      Už je Vám jasné, co si člověk způsobuje sám a chová se vlastně proti zákonům Univerza, jen svým myšlením?

      Vymazat
    2. to Proud
      Ještě dodatek. Vy kolem sebe dnes vidíte nějakou spravedlnost? Když tak mooc málo a ten „člověk“ si opravdu dělá co chce i s vámi, vidíte to na každém kroku. Záleží to jen na lidech, zda půjdou cestou spravedlnosti a budou ji tvrdě uplatňovat s pomocí Síly, v tom je ta svoboda rozhodování a vývoje, jen člověk musí začít sám, pak mu bude poskytnuta pomoc, zatím se krčí a plácá a hledá jen svůj osobní prospěch a nedej aby přečuhoval nad dav.

      Vymazat
    3. Vzdycky jsem "precuhoval" Iv(a jsem za to rad),tahne se to se mnou od detstvi a nikdo me nedokazal "napravit",ani nedokaze :-),ale protoze prave proto od mala spoleham jen na sebe a nuti me to premejslet,hledat a (krasnej polskej vyraz) kombinovat,nezda se mi,ze by byli vsichni vydany napospas nemoralnim dobrodruhum bez svedomi,a nezbyli by tu uz jen ti dobrodruzi,protoze vetsina nevi o sile,jeste neco tu musi bejt,co "nas" nenecha proste "vymlatit".......protoze jinak uz by se mlatili jen darebaci mezi sebou.

      Vymazat
    4. Bud mi Sila pomahala (a pomaha ostatnim,bez naseho vedomi),protoze o ni nevim zase az tak dlouho,mozna spis jsem pro ni nemel nazev,ale stejne,nebo tu musi existovat na darebaky jeste nejakej "bic",brzda.......

      Vymazat
    5. Ze jsem si dokazal vzdycky zjednat poradek Iv,je dilem toho,ze zastavam svoje vlastni zakony(podobny americkejm),neridim se umelym povlem kterej nam predhazujou a kdyz vim ze jsem v pravu,neznam skrupule ani autoritu,primerene protivnikovi,s nekym to jde uhlazeneji,s jinym "brutalne",nebranim se tomu.Mozna proto jsem nemel nikdy zasadni rozbroje,asi to ze me je nejakym zpusobem "cejtit",nebo.............Sila........

      Vymazat
    6. Mailo,nemyslim si,ze by je evoluce zabijela takovym zpusobem,to by pak vlastne nebyla evoluce.........a mozna se neco chysta v celoplanetovym meritku o cem jeste nevime,nebo to jen tusime,ale kytovci,protoze maji zachovany zvireci,primy cejteni,tedy i pristup k "akase" a k tomu jeste i inteligenci,uz vedi!....?

      Vymazat
    7. Ouch,omlouvam se,to patrilo uplne dolu........

      Vymazat
    8. Nejakym zpusobem je lidstvo jedinecny,nevim jakym a proc,ale vzhledem k prirodnim zakonum,uz tu davno nemame co delat,jako kazdej druh,kterej se vymkne kontrole,tu hranici jsme uz davno prekrocili,presto jeste nezasahla a neni zvykla otalet,jedna okamzite a efektivne...........neco je jinak.

      Vymazat
  9. Víte co vám řeknu,už ani delfíni tady nechtěj bejt s lidma a páchají sebevraždy. V posledních měsících 750 delfínů naskákalo na pobřeží z New Yorku na Floridu.Když je nacpou zpátky záchranáři do vody,tak vyskočí znovu.Jsou to inteligentnější tvorové než lidi.Nezdá se vám to být divný,proč to asi dělaji?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Divne..a smutne.Zaujimalo by ma co sa deje v mori ked sa snazia odtial utiect i za cenu ze zomru. Na druhej strane je to mozna evolucia..iste chapete co myslim..ich snahu ist na sus

      Vymazat
    2. Mikrovlny Terezko,zase clovek je puvodcem zla,trapi je a rusi jim jejich "radary" :-(

      Vymazat
    3. Myslím,že chtějí Domů,tak toto je jedna z možnoztí jak přemístit svou Duši a o tom přeci nemusíme pochybovat,že tak vyspělé bytosti Duše mají.Chtěli nám pomoci a místo toho, si je japončíci dávaji k večeři nebo co.Je to smutný,taky chcu domů,ale nejsem tak odvážná,to ne.Lidi se chovaji děsně,zničí na co přijdou a vlastní Matku si likvidujou,tak co s nima.Tady ten moudrý Indián to říká moc hezky a i něco o opičkách jsem tam zaslechla,hihi. http://www.youtube.com/watch?v=6IZaRD0otEE

      Vymazat
    4. Terko,sebevrazda neni zpusob jak premistit dusi!

      Vymazat
    5. Ale je to se moc pleteš a některý bytosti to tak maji dokonce naplánovaný ba dokonce povolený,ale to jsou vysoce duchovně vyspělý Duše,který měly snahu tady pomoci lidem,ale marně jak názorně vidíme všude kolem nás.To jen církev straší sebevrahy peklem a nechtěj je ani zakopat na krchově,hihi

      Vymazat
    6. Cetl jsem neco jinyho Terezko,s cirkvi to nemelo nic spolecnyho,natoz s pohadkama o pekle a raji :-)

      Vymazat
    7. Tak to jsme asi každej z jiný knihovny,nojo

      Vymazat
    8. Tery bez urážky ale výjimečně souhlasím s proudem. Sebevražda je zneuctění daru života. A to nemá nic společného s církví. Posun mag. pólů dělá své.

      Vymazat
    9. Nechápu to s těmi póly?Ale ty máš dojem,že delfíni zneuctívají dar života.Nejsem urážlivá,jsem na to zvyklá,že lidi se mnou nesouhlasí,hihi.

      Vymazat
    10. Myslim si Terezko,nevim jak Pavel,ze delfini a kytovci vubec, nepachaji vedomy sebevrazdy,umiraji protoze jim znemoznujeme orientaci,nebo je z oceanu svym jednanim vyhanime,mikrovlny palej,pusobej jim bolest! :-(

      Vymazat
    11. Preco si myslite ze by delfini nemohli mat zo svojou dusou lepsie spojenie ako maju ludia?! Co ak im to kazu priamo ich duse..aby nas niecomu naucili,ci preto ze su teraz potrebny inde..alebo z akehokolvek ineho dovodu?! Potom z nasho pohladu sebevrazda nieje vlastne nicim odsudenia hodnim..dokonca ani sebevrazdou ako takou.

      Vymazat
    12. Myslim si prave naopak,ze to spojeni lepsi maji,jsou s ni pro ne zcela samozrejme,automaticky,jako my kdyz si michame kafe.Bohuzel to nejde rict o nas.

      Vymazat
    13. to Mailo
      Uf, velmi moc ďakujem, pochopil v celé šíři a že je to dost makačka na bednu a hlavně srdce - jen tak dál, ďakujem.

      Vymazat
    14. Mne to bolo uz davnejsie jasne ze tieto veci nemusia byt vzdy tak ako ich vidime mi.Naopak vdaka Vam Iv ze nas na to upozornite,a vdaka Vam a Terezke si to uvedomujeme.Niekto skor,niekto neskor...ale sancu ma vdaka vam kazdy.

      Vymazat
    15. Mailí,počkej v kině,seřežu tě,ty náš kluku,hihi

      Vymazat
    16. eee..ja hurky a klobasky nerad Terezka:-)

      Vymazat
  10. Otazka alebo skor vec na premyslanie... Urcite je viac svetov kam sa chodia duse ucit-realizovat.Moze Boh rozdelovat jdnotlive duse a poslielat ich na jedntlive svety podla potreby smerovania jednotlivych svetov? Urcite su i inak vyspele preto tam maju pristup iba duse na urcitej urovni od..do. Ale vinimocne moze byt potrebne stiahnut niektore duse naprilklad zo zeme ci poslat na zem duse vyspelejsie na pomoc,aby sa dodrzalo smerovanie ludstva...a inych svetov ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bingo,ty nechceš do kina,hihi?

      Vymazat
    2. Mailo,kdo je ta "autorita" ktera by si k necemu takovymu osobovala pravo bez vedomi ostatnich a jejich souhlasu? Myslim si,ze vesmir jsou jisty dany zakonitosti kolobehu,dana existence,a to staci,vesmir jen pozoruje a vnima,uci se,studuje,dal vsemu a v sem sanci a moznosti,dovednosti,moznost vyvoje.Co vic by mel jeste delat,policajta???Uz tak udelal prece vic nez dost.......eto vsjo :-)

      Vymazat
    3. Ale Universum, Síla je spravedlivá a tak nenechá trápit Zemi a zvířátka,jen proto,že lidi jsou hloupý a nepoučitelný,lidem přišel pomoci například Ježíš a prd.A jen tak mezi námi byl to Slovan čili potomek Lemuriánů,eto vsjo,hihi...taky ráda ruštinu,přece naši bratři Slovani,nojo

      Vymazat
    4. Vesmír (Univerzum) pozoruje, vnímá, sbírá zkušenosti, tvoří vše co my vidíme a i částečně prožíváme, jedním slovem je to živá bytost a to hodně moc nadřazená nějakému člověku a pokud se objeví blecha i v podobě nějaké lidské rasy i jednotlivce a škodí v rámci celého jeho projektu (i jím daných zákonů), zamáčkne ji a nebude s ní diskutovat.

      Vymazat
    5. Iv,Terezka nechcel som to tak priamo nech si kazdy urobi nazor sam..No tiez moze poslat par dusi na vyysej urovni aby naucili tie menej vyvinute z dovodu snahy o napravu ci pokracovanie smerovania.Presnejsie som chcel povedat i to ze ked zomrieme pripojime sa nacas k ostatnym dusiam..tie sa rozhoduju nielen co sa chcu naucit ale i spolocne-kam chcu smerovat jednotlive svety a podla toho a svojej vyspelosti si planuju i body osudu v jednotlivych konkretnych svetoch.Teda i podla vyspelosti sveta,potreby smerovania ci napravy konkretneho sveta..a po dohode snad mozu vyspelejsiu dusu poslat na nevyspely svet aby pomohla ucenim v smerovani toho sveta alebo naopak niektoru dusu povolat spet.Teda moze ta cast boha-duse v spojeni ovplivnovat ciastocne beh dejin nielen ludstva..a to tym ake vyspele duse patria sem podla ich rozhodnutia a ake uz inam.

      Vymazat
    6. Terezka chcem!Tak šup!:-)

      Vymazat
  11. Základní souvislosti komety Ison 2013: Kometa protíná období Vánoc a v samotném názvu je vše skoro vepsáno, kdy je třeba vycházet z anglického jazyka, ale jen proto, že v tomto jazyce název vznikl. Když totiž rozdělíme název na I a SON znamená to JÁ SYN! Náhoda? Přitom název je jen zkratkou - International Scientific Optical Network, který vyfotil poprvé kometu, kdy objevitelem jsou "zase náhodou" amatérští astronomové z Ruska, kde vše začalo výbuchem meteoritu se silou desítek atomových bomb a nárazová vlna dvakrát oběhla zemi a tudíž nějak ovlivnila všechny. Přitom se nejdříve tvrdilo, že až o tolik nešlo a rozbilo se jen pár oken... Rovněž se málo ví, že v oblasti výbuchu se až později objevila záře, která zde nebývá běžná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Navíc i Hubbel a to je co říci,hihi,ukázal,že Ison jsou tři objekty,ale hned samozřejmě někteří chytráci vyrobily teorii,že je to jen překrytí tří snímků,hihi.No myslím,že je veselo už teď a to ani nezačaly vánoce.A že by k nám někdo letěl a to snad ani není možný,vždyť UFO jsou jen blbiny,tak jak kruhy v obilí nebo ne?No nazdar a Sluníčko do toho mlátí jedna radost.....

      Vymazat
    2. A kdyby se někdo bál,tak prý nejlepší je si lehnout do postele a přikrýt se i s hlavou a čekat,co se bude dít.A kdo se nebojí,může se těšit na kometu,tak jak já,hihi

      Vymazat
  12. Vážení, nesouhlasím s Proudem a ani Pavlem, nebudu to zde rozebírat do nějakých detailů, protože to, co bych zde podal, by nebylo stráveno ani náhodou, jelikož stále je mnoho lidí ovlivněno starými názory pohledu na život a plave většinou jen na povrchu věcí při odůvodnění něčeho. Ono zatím v této společnosti, myslím celkově, ani nejde spustit splav vědomostí, jelikož by dotyčná osoba byla okamžitě postavena mimo standardní skupinu a to i tu, která se zabývá esoterikou, nebo duchovnem. Ano, udělají z vás blázna, třeba přímo, nebo v zákulisí, protože nepochopí souvislosti, s tím je však nutno počítat, protože je prostě takový stav dnešní společnosti, i v těchto chvílích, kdy dochází konečně ke třídění a lidstvo mělo dostatek času na změnu, jen se stále hledaly odůvodněné výmluvy a strach, a když náhodou někdo něco odhalil, byl v zárodku většinou hned umlčen, dnes už není žádný čas, vyplýtval se.
    Jen tady něco naznačím, protože kdybych to otevřel naplno, tak se spustí řev a to jen z důvodu ovlivněného lidského vědomí starými tradicemi, jež byly vytvořeny a vyhovovaly tomuto systému všeobecně. Jeden hlavní pohled starého myšlení a doktríny je, že když si někdo vezme život, tak si vlastně neváží života. Opravdu je to velmi přízemní názor, který nebere vůbec na vědomí život v měřítku Univerza a s tím souvisejících dalších světů. Je to v zásadě jen přízemní lidský názor, který sahá vlastně jen maximálně za vlastní humna a nebere tedy v potaz dění v celém Univerzu. Nenapadlo někoho, že například sebevražda je vlastně obětování Duše se, pro další vývoj těch nejbližších kde žil, pro jejich poučení a dnes v tak velkém počtu těchto odchodů pro poučení celé společnosti? Nic není náhodné, vše má svůj důvod a tyto Duše se třeba obětovaly pro další vývoj ostatních lidí, neměly by mít např. raději pomník, že dokázaly takovou oběť. To jsou věci a raději dosti, protože většina nechápe mnoho souvislostí, které se nyní zde dějí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslim si,ze vezim az tak v onom krunyri soucasnyho systemu,i kdyz venku z nej rozhodne nejsem,ale snazim se uvedomovat si to:-).Jenze sebevrazda je tema na sirokou diskusi kterou tezko nekdo ukonci jednoznacnejma argumentama,protoze jednoduse nejdou overit.Muzeme se o nazorech bavit jako o teoriich,tolik muj nazor,protoze muzu oponovat napriklad tim,ze kazda duse prichazi dosahnout nejakyho cile kterej si predsevzala,dosahnout jistyho poznani,neco udelat,nemyslim si,ze do tohohle modelu zapada sebevrazda kdy dobrovolne odejde mladej clovek,kterej se prakticky ani nestacil rozhlidnout,nedava mi to logiku......Neco jinyho je nekdo kdo zabil,nebo byl zabit,tady je vec celkem jasna,alespon me.V tomhle Iv nevyznavam vlastne zadnou doktrinu ani nejak moc neopisuju,tvorim si vetsinou sam svoje nazory vychazejici z cely omacky nazoru ktery si semelu v hlave a selskej rozum a logika(oboje uz jenom moje) z toho neco "uplacaj".Jak vis,jsem v soucasnym pojeti viry ateistou:-),nicmene jistou viru mam.Ale na hony vzdalenou dnesnimu pojeti skoro kterykoliv "uniformovany" :-)

      Vymazat
    2. Mimochdem,ve chvili kdy se mi pred ocima objevil vyraz "sebevrazda",ne rozum,ale intuice(duse) byla rychejsi a ihned s ni jsem pocejtil odpor,znechuceni.A jelikoz vychazim z toho,ze podvedomi vi,ale rozum hleda a oduvodnuje,myslim,ze v tomhle pripade okamzity reakce vedouciho podvedomi je vec jasna,alespon pro me.

      Vymazat
  13. Naslouchat svymu podvedomi(dusi) jsem se vlastne naucil od tebe Iv,nebo lip skrz tebe:-),do ty doby jsem ho sice vnimal a bral v uvahu jako jakejsi sestej smysl,ale s pouzitim rozumu,filtroval jsem a to byla TA chyba.Od ty doby co si to hlidam abych se presvedcil,zjistuju,ze ta prvotni "rada",jeste zablesk,nez si ji plne rozumem uvedomim,bejva skutecne to vedeni,zadna spekulace nebo sazka.

    OdpovědětVymazat
  14. Jednoduše, Váš názor je Váš názor a nemíním jej nikdy vyvracet, dávám věci jen pro případné poznání, ale to musí vždy souznít, jinak není ta druhá osoba to ani schopna pobrat - byla by to neskutečně dlouhá debata. Ale patent na poznání nemám, i kdybych jej měl, tak se s ním v tomto systému nemohu ani chlubit.
    Jednu větu na přemýšlení. Proč si myslíte, že odejde matce její dítě po porodu třeba za týden? Myslíte že třeba díky špatné lékařské péči? A co většinou nastává, když tato odborná zdravotní péče dokáže tento život vrátit zpět? Myslíte si že program Duše tím končí? Ne , stane se to znovu, ale zde je poskytnuta Univerzem možnost, tento karmický původní záměr Duše zkorigovat, jenže to velmi závisí pak na okolních duších(rodinné prostředí) zda dorostly tak, aby tento jeho původní program byl korigován.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tim jenom souhlasim,rozhodne se nejedna o sebevrazdu,a jak pisete Iv ,taky nemam patent na rozum a co tvrdim nema znit jako demagogie,je to jen muj nazor,jen k nemu nekdy pridavam proste jak jsem k nemu dosel:-).S tou sebevrazdou jsem vzdycky zastaval nazor,ze clovek nema pravo brat co nedal,tedy zivot druhejch,ani svuj,ovsem ten si s novym poznavanim musim korigovat,vsechno se vyviji.Takze ted uz stoji muj nazor na spatnost sebevrazdy jenom na onom pocitu myho nevedomi,jeho prvotni reakce.Nemusi to znamenat,ze to tak taky je,ale ja si to na zaklade nove nabitejch zkusenosti myslim,nezklamaly me.Ovsem muze to bejt krapet slozitejsi,neprekvapilo by me to,ale nejsem nejspis jeste dost daleko,aby se mi to cely rozkrylo.......asi tak :-)

      Vymazat
  15. kricinal........nabytejch!!!! .... :-))))))))))),pardon :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Přemýšlel jsem jestli reagovat, ale budiž. Především plán duše , rychlé karmické odčinění a sebevražda jsou dost odlišné záležitosti. Dar života a tady na zemi je něco úžasného. Vzít si život je, ale fakt průšvih. Následuje karmické odčinění. IV právě ty bys mohl vědět jak často sebevražda souvisí s "neg. energiemi". Pod vlivem těchto entit je snadné přijít na destruktivní myšlenky. ale silně pochybuji, že by takový čin spáchal člověk který je "sám sebou". A myslím, že vím o čem mluvím. Nicméně všichni máme právo na názor a nikdo z nás nemá patent na všechny vědomosti. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Pavel
      Záměrem mého komentáře bylo právě to, vyprovokovat jiné pohledy na tuto záležitost a možná i z hlubšího pohledu, rozhodně však je to mnohem složitější, než je to podáváno, avšak díky všem za komentáře.

      Vymazat
    2. IV chápu... tak trochu jsem asi naletěl :-D. Většinou nechávám lidi at si na vše přijdou sami. Kdo chce zajímá se. Ale ti co jim stačí málo a ví vše to není moje hobby jim neco vtloukat. Myslím, že to máš podobně. Alespoň co jsem si všiml :-). Naznačit...ukázat a jdi si sám.

      Vymazat
    3. Přesně, ne konzum, ale vyprovokovaná aktivita nás žene dopředu. Ale o žádný "naletění" se nejednalo.

      Vymazat
    4. IV to bylo myšleno v dobrém....nechal jsem se vyprovokovat k reakci :-D

      Vymazat
  17. http://www.youtube.com/watch?v=fwCKg16moGs

    OdpovědětVymazat
  18. http://www.cez-okno.net/clanok/egypt-odhalenie/smaragdova-doska-xv-tajomstvo-tajomstiev ,"....Každá z týchto troch je v súhre s ostatnými, každá ovplyvňuje život tela. Formujú kostru, cez ktorú preteká jemný éter. Zvládnuť ich, to je Tajomstvo Života v tele. Adept sa ich môže zriecť iba svojou vôľou, keď naplnil účel svojho života."......hmm,taky mozna odpoved na otazku "sebevrazdy"......zajimavy,porad se ucim :-)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.