pondělí 11. června 2012

Zničující faktory Nového světového řádu




Naše situace není tak beznadějná, jak se na první pohled zdá. Zde Vám podám pár bodů, z kterých skupina Illuminátů má největší strach. 
Jsou to dva hlavní body, první je veřejný a druhý esoterický. 
Veřejný faktor - do něho přísluší objev a rozšíření strojů na VE, dnes  realizující se E-CAT a následně další přístroje jež jsou připraveny. Dalším faktorem je politika a Illumináti jsou ve své velikosti pevně přesvědčeni, že svého cíle dosáhnou, ale neudrží se, tak jak padne i euro. Cituji Gorbačova z 1999, když NATO vyrazilo do útoku proti Srbsku, řekl: Západ podvádí Rusko. Dohodli jsme se na Novém světovém řádu, podle kterého mělo mít Rusko nadvládu nad EU rozprostírající se od Atlantského oceánu po Ural. Rusko tuto zradu nezapomene. Co to znamená? Oni se navzájem podvádí! Co řekl James Wartburg: Světové vlády dosáhneme, podmaněním nebo dohodou, jestli se vám to líbí nebo ne. Oni ve své pýše totiž vůbec nepočítají s nezdarem. Řekněme si hlavní body „Nového světového řádu“ 
1 Bezhotovostní platební styk 
2 Otisky prstú a sken oční duhovky 
3 Náhrada listové pošty elektronickou 
4 Kamerový systém všude a později chip 
5 Kontrola obyvatel pomocí satelitů (údajně pro bezpečnost) 
6 Snižování počtu obyvatel škodlivými látkami v potravinovém řetězci
Nyní jako technik musím konstatovat, že pro toto vše budou potřeba zdroje elektrického proudu, ať jsou to generátory, baterie. Rovněž pro dobré fungování to musí mít počítače a síť. Teď vezměte v úvahu naši mladou generaci, která se pohybuje na tomto poli počítačů velmi dobře. Takový hacker, kterému se podaří naimplantovat do systému ničící virus. Už víte proč jsou orgány tak vehementně činní proti Anonymous! Hrozba větší, než padělání krejcarů! A to nemluvím o soupeři z východu, kde mají vyvinutu elektromagnetickou zbraň , která lehce naruší síť satelitů a komunikace se zhroutí a lehce pulsem vymažou celý softwer. Budeme pokračovat dál a tak to i pokračuje. Změna klimatu, kdy se dnes na Zemi prohánějí orkány o rychlostech sta kilometrů a co udělají se sloupy VVN a VN je nasnadě – ochromeno! Měl peníze, nemá peníze, stejně jsou jen podvodné a virtuální. Zda něco provádí s HAARPEM, tak si to vlastně urychlují, kdo s čím zachází, s tím schází. A to by se Illuminovaným jistě moc a moc nelíbilo, kdyby byli také bez peněz. Vezměme si nyní magnetické pole Země, které se oslabuje a jeho následné přepolování a s tím spojený magnetický vítr ze Slunce, jak zde na stránkách velmi zdůrazňuji o významu Slunce. Dále máme rovněž aspekt přirozeného bombardování satelitů asteroidy, jež v těchto dobách přijdou velmi husté, budou padat jak mouchy, zajímavé, že! 
Nyní přejděme k esoterickému aspektu, tak vysmívanému.
 Dnes se rodí velmi zajímavá nová generace (ne všichni), která dovede ohýbat myšlenkou příbory, poletovat předměty, vidí auru lidí i do akáši. To jsou věci, z kterých mají Illuminovaní obrovský strach. Jsou to reálná fakta, která jim narušují jejich koncept nadvlády a rovněž i vzájemná nedůvěra, viz řeč Gorbačova. Proč si myslíte, že dělají média vše pro to, aby je nalákala na pornografii, povrchní pořady? Mnohé z těchto rozoumků nalákají, ano, ale tak to nefunguje, na změnu budou stačit i jedinci a když jich bude jen pár, stačí to. Illuminovaní mají rovněž velký strach ze současného zvyšování frekvence celého našeho slunečního systému, protože se přibližujeme k centru galaxie a proudí k nám více energie a lidské psyché se začíná velmi rychle probouzet ze spánku. Ve védách je to popsáno jako výdech a nádech a nyní nastala doba nádechu. Tímto jsou Illumináti velmi znejistěni, protože Slunce začíná mít zvýšenou aktivitu, jak pozorujete na grafech a ta vždy ovlivňuje vše živé na Zemi,tedy i lidi. Stoupá počet sebevražd, zemětřesení a jiných přírodních katastrof a to se jim do systému ale opravdu nehodí, pokud nebudou mít energii, utřou nos a mít ji jistou opravdu nebudou v nastávajících časech. U lidí se zvyšuje kvalita vědomí, protože na to jsou již podmínky. Nemějte před Illuminovanými vůbec žádný strach, nemusíte ani bojovat.
Jejich Nový řád je opravdu postaven na hliněných nohou a Vesmír i příroda jsou v cyklech a ten správný cyklus je tady a proti tomu nezmůžou nic. Sněte si svůj život a nesněte naprogramovaný Matrix Illumináty. Jste božská stvoření a myšlenkou tomu pomůžete. 

Pomocný pramen: Jan Van Helsing 



Proberme si realitu, aby někdo nemohl říci „Bla Bla“. Účinky vlivu Slunce a přímého vlivu Galaktického středu se již projevují v plné míře a to hlavně u leteckého provozu a ve kvalitě bouřek. Naši HARPáci se možná snaží vyrábět někde sucho, někde zase ukázkové bouře. Vše spolu souvisí a obrací se to proti nim. V atmosféře těmito faktory vzniká velmi vysoký statický náboj a nejvíce to začíná odnášet letecký provoz, kde letadla jsou vybavena elektronikou, ovládající celý systém a ta působením těchto nábojů  začíná selhávat. Proto první na řadě je letecký provoz, kdy se tyto anomálie začnou projevovat. 
 Rovněž se to bude projevovat na „kvalitě bouřek“ kdy střídá jeden výboj druhý, protože příliš nabitou atmosféru si příroda bude vyrovnávat  a je jen otázkou času, kdy se tomuto výboji podaří trefit třeba do rozvodny, tyto atmosférické výboje tato místa milují a mohou být „ohromosvodována“ jak chtějí. Co tak se pak trefit do budovy s centrálním počítačem, to by FEDáci lítali po Wall Street ….. HARPáci jsou možná i šikovní, protože když dělají někde sucho, nashromáždí se statický náboj ve velkém množství a pak v případě bouře je zaděláno. Takže jen tak dál HAARPáci, kdo s čím zachází, taky schází. Nemluvě o sprayerech , ti tomu jejich kolapsu přispívají rozprašováním částeček kovů vydatně (děkujeme) , nedej Bože, aby jich nerozprášili větší množství a staticky nabitý vzduch se náhodou nedostal do rezonance se Schumanovým kmitočtem, což je častý nyní jev na obloze v podobě krásně rovnoměrně od sebe oddělujících se „varhánek“, kdy z ničeho nic zahřmí a ani nejsou bouřkové komule,  to si elektronika opravdu šmakuje. Mohl bych pokračovat dál, ale to by jsme jim prozradili již moc, jak zneprovoznit chip pod kůží, aniž by jste se ho dotkly, nic složitého a ještě by jste si užili zábavy.

15 komentářů:

  1. Souhlasím že by jsme si už dále neměli nechat ohýbat mysl,potkávám se čím dál tím více s lidmi,kteří žijí svůj život a nějaká televize nova,sysifos,ta naše zvrácená politika.....atd. už pro ně znamenají jen připomínku toho co v příštích měsících a letech bude stále více slábnout,protože lidé se probouzejí a jejich lži jsou čím dál tím trapnější. Kuba

    OdpovědětVymazat
  2. Všude je totální absolutní bordel.Ten supr ouřada,mi ani nezavolal,zkrátka jako bych tam ani nikdy nepřišla.Jak oni zjistí,že člověk si nesedne strachy na zadek,tak dají pokoj.Také bych moc poděkovala za "PRAVDU O ŽIVOTĚ.......",protože to je opravdu v těchto chvílích obrovská pomoc.Chvíli mi to trvalo než jsem to vstřebala,ale rozhodně funguje!!Díky Iv. T.

    OdpovědětVymazat
  3. To víte že ano Terezko, je to jejich nejistota, co kdyby šláply do lejna, že máte taky nějaké známé a oni přišli o koryto a nebo měli problémy. O ničem jiném to není, ne proto, že ho to baví a je tam pro lidi, oni jsou tam většinou jen a jen pro sebe, i když by to mělo být obráceně, jo to se jim žije z našich daní a buzeruje. "Pravda o životě" je opravdu jen pro silné a chvíli trvá, než změníte naučené klišé. Ať se daří, je nás víc a víc.

    OdpovědětVymazat
  4. Vážení.
    Je to nádhernej, optimistickej a přímo duši hladící článek. Jen se všemožně musíme pokusit k těmto tématům přitáhnout, co nejrychleji, největší možný množství, otvírajících se lidí! Popleta Matěj

    OdpovědětVymazat
  5. Vážení.
    A co ta usměvavá babička má s tím upracovaným prstíkem??? Popleta M

    OdpovědětVymazat
  6. Ano,az budu mat toho ludia naozaj plne zuby a zacnu ignorovat ich hlupe nariadenia a zit si po svojom a takych uz par zdasa je,a verim ze ich bude stale viac-to bude ich koniec! ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím všetkých,
    pozrite si Dokument Rockefellerovy nadace předpovídá 13 000 mrtvých na olympiádě v Londýně:
    http://www.reformy.cz/zpravy/dokument-rockefellerovy-nadace-predpovida-13-000-mrtvych-na-olympiade-v-londyne/
    Sú to režiséry a scenáristi zároveň. Týmto pripečeným hlavám uniká to najpodstatnejšie - zákon zvratného pôsobenia platí i pre nich. Bude zaujímavé to pozorovať, ako ich plány postupne zničí svetelné "tsunami", ktoré sa blíži k zemi. :)
    Starší článok o návšteve Rockefelera V Československu:
    David Rockefeller a Česko(slovensko)
    http://www.reformy.cz/zpravy/david-rockefeller-a-cesko/

    Mier s vami
    Patrik2

    OdpovědětVymazat
  8. Posielam odkaz na zaujímavý článok o astrálnych parazitoch a ich vplyve na auru človeka:
    http://www.agapebrno.cz/Clanky/Archiv/2012/Astralni-parazite.aspx
    http://www.agapebrno.cz/Clanky/Archiv/2012/Astralni-parazite/AURA--A--ASTRALNI--PARAZITI.aspx
    Pekný deň všetkým
    Patrik2

    OdpovědětVymazat
  9. Znicujuce faktory noveho svetoveho poriadku?Myslite ten chaos co zacina byt?Ono je to ale naopak..im ten chaos vyhovuje!Najprv musi ist vsetko do pr..haje aby oni mohli prist a ponuknut ludom cosi lepsie(preto robia co robia)!A ludia to radi primu pretoze nebudu vidiet ine riesenie..primu to i napriek obmedzeniam osobnej slobody.Asi vas sklamem ale podla mna to uz nejde zastavit.. Ta premena-cesta sa uz zacala.Ide oto aby ludia otom vedeli,aby to rychlo prekukli a vdaka tomu ta kvetina uz uvedla,aby ju ludia vytrhli a na jej mieste mohla vyrast a rozkvitnut nova...krajsia.Tou novou kvetinou myslim novy vek..novy lepsi zaciatok.Podstatne je aby sa nan ludia vedeli pripravit a priali si ho a snazili sa knemu smerovat. ...Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailo, vím moc dobře co nyní cítíte, ale nic se nezastaví a jdem stále dopředu, zkuste si přečíst:http://energieupramene.blogspot.cz/2012/06/pohadka-preci-jak-jinak.html

      Vymazat
    2. Ano Iv viem otom,chapem to a z clankom(Vas odkaz)uplne suhlasim.Chcem tym len povedat ze sa mi zda ze vela ludi pise otom ze sa to odvracia a ze to nepride! NVO bude iked je super ze sa to mnoho ludi snazi prekazit.Dolezite je ale nielen snazit sa to prekazit-vznik NVO.Podla mna sa to uz neda-dolezitejsie je aby ludia otom vedeli,aby to NVO potom cim skor mohli poslat do kytek a neboli prekvapeny ked to pride!No a potom samy rozhodneme ako si ten novy svet usporiadame!Viem si predstavit co bude a preto sa toho nebojim..skor naopak. Zda sa mi ze vela ludi to bere este stale ako rozpravku.Veria ze to nepride!A ak pride niekto z inych svetov na pomoc?Podla mna nam nepomozu kym sa vecsina ludi nerozhodne co vlastne chce!Ak sa rozhodneme pre tmu nepomozu nam-nebudu to menit!Ak pre svetlo az potom nam pomozu dosiahnut zmenu.Zacat ale musime my!Clovek sam sa vie rozhodnut..no ako som uz predtym pisal v dave sa z ludi stavaju debili(prestanu premyslat a nechaju sa strhnut davom-co povie "mudrejsi:-)" a navyse sa spoliehaju na niekoho druheho kto to zanich vyriesi a urobi a to je chyba!Napriek tomu som ludomil a verim v dobrotu ludi a ze sa ludia uz coskoro zobudia stej rozpravky! ..Mailo

      Vymazat
  10. Aby som to este upresnil pisete ze ak robia nieco z harpom,chemtralis atd. tak tym si to len urychluju-kto scim zachadza tym taktiez schadza.Narazate iste nato ze su burky silnejsie,menej zrazok,viac sucha,tornada,zem sa meni atd. Ja si naopak myslim ze stym pocitali,su nato pripraveny(cast veci maju urcite nasvedomi) a ze im to vyhovuje!Podporuje to ten vznikajuci chaos!A cim vecsi chaos tym ochotnejsie ludia potom primu ich akoze vykupenie-novy poriadok!Nechcem ludi strasit to ani nahodou!Pride to a zase odide..je to nutna cast premeny! Ak otom ludia budu vediet nebude taky chaos,nebudu prekvapeny a neskocia im na špek ale na kurie oko:-) ...Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailo, aby se něco změnilo od základů, musí přijít kolabs systému, který existuje, nebyla dodržena jistá pravidla a tento genom nebyl vytvořen se záměrem otroctví. Hraje se o čas a i kdyby se jim podařilo vytvořit NWO nebude mít dlouhého trvání, je velmi důležité lidi informovat, neříkat že to bude tak a tak, dát svobodnou volbu (nezasahování), nevidíte jak se to čistí, jsou toho plné noviny.....Vše bude fajn.

      Vymazat
    2. Ano Iv mam rovnaky nazor!A to doslova!Ospravedlnujem sa ak to vyzera ze chcem ludi presviedcat co bude!To nik nevie.Len som sa snazil vyjadrit nesuhlas stim ako casto prezentuju mnohi ze sa im to kazy a nic asi nebude..a bla bla.Aby ludia nezaspali v style tak uz sa im to kazi tak sa vykaslat nato..nic nebude.Neodignorovali to. ...Mailo

      Vymazat
  11. dobré shrnutí :-)
    (podle mě je tento článek stále aktuální)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.