úterý 19. června 2012

Pitná voda v ČR je vážně ohrožena


Došel mně jeden mail a myslím, že by bylo vhodné, aby jste znali i tento „cvrkot“.

 Dobrý večer,
jsem pravidelným čtenářem vašeho blogu a chci vám tímto poděkovat za vaši "osvětovou činnost" či lépe, za vaši pomoc při otevírání očí dnešním lidem, po stovky generací záměrně vedených k odloučenosti od ducha.
Posílám přílohou zajímavý námět nejen k zamyšlení, ale i možným činům pro každého z nás....?
Pokud tuto informaci uznáte za vhodnou k uveřejnění na vašem blogu, budu rád vzhledem k úžasné návštěvnosti vašich stránek a tím možnosti oslovení většího počtu obyvatel (nejen)ČR.

Děkuji vám a přeji hodně energie na vaší cestě...
S pozdravem   xxxx 

Pitná voda v ČR vážně ohrožena!

Ahoj, lidi, omlouvám se za tuto agitaci, ale přijde mi to hodně důležité. Pořad ČT  „Nedej se“ (odkaz na uvedených stránkách dole) je opravdu informativní!
Na konci je odkaz na stránky, je tam video se záznamem z ČT mrkněte na to, stojí to zato!!!

POZOR, POZOR! TO NENÍ LEGRACE!
VAROVÁNÍ PŘED NEDOSTATKEM PITNÉ VODY!
VODA BUDE DRAŽŠÍ NEŽ MASO, POKUD TO DOVOLÍME!
NEBUĎTE LÍNÍ JÍT NA POŠTU A POŠLETE PODPIS!!!

Přeposílám Vám e-mail s hodně důležitými informacemi.
Ministerstvo se to zatím snaží držet pod pokličkou, ale informace už jsou jasné a pravdivé. Rozjela se kolem toho už velká akce.
Čtěte níže: Oslovujeme Vás z důvodu, který se TÝKÁ NÁS VŠECH! HROZÍ KONTAMINACE PITNÝCH VOD V ČR!
Proč a jak je to možné?
1. Zahraniční firmy chtějí v ČR začít průzkum a následně těžbu břidlicového plynu.
2.Břidlicový plyn by se tu měl těžit pomocí hydraulického štěpení (HF).
3. HF je nebezpečná metoda hlubinných vrtů (několika km), kam se poté vhání obrovské
    množství vody, písku a chemikálií.
4.Roztok HF chemikálií vždy obsahuje zdraví škodlivé, karcinogenní, mutagenní (toluen,
   benzen) složky.
5. Hrozí tu téměř jistota proniknutí těchto látek do pitných vod!
6. Také je možné, že HF uvolní metan do pitných vod – v USA jsou četné případy, kdy při
    spuštění vody z vodovodního kohoutku při přiblížení otevřeného ohně metan unikající
    z vodovodních trubek vzplál!!!
7. Ministerstvo životního prostředí již povolilo průzkumy břidlicových plynů pomocí HF v ČR –
    na území Trutnovska, kde obce podaly rozklad na MŽP ČR a věc je v řešení! Jak pomoci?
   a) Přečíst si níže uvedené,
   b) Podepsat petici STOP HF (vytiskněte, prosím, petiční archy a shánějte podpisy anebo založte ve své obci podpisové místo a dejte nám o tom vědět na   cervusfil@seznam.cz  , http://www.ne-plyn.hys.cz/?page_id=260 ),
   c) Šířit dál tento e-mail a petici.

Podrobné informace:

Vážení přátelé, milí občané, na rozdíl od šumu dění všedného dne TOTO SE TÝKÁ KAŽDÉHO Z NÁS, protože VŠICHNI PIJEME VODU. Nikdo by neměl být takový blázen, aby si do vody, kterou pije, lil jedovaté látky. Přesně to nám však chtějí udělat. A stát (konkrétně Ministerstvo životního prostředí) který by měl pro lidi vodu chránit, pootevřel jedům ve vodě dveře: Začíná povolovat průzkumy břidlicových plynů HF metodou v ČR. HF (hydraulické štěpení) , je metoda hlubinných, nejprve vertikálních, a poté horizontálních vrtů, vedených do hloubek několika kilometrů. Často se při těžbě používají stovky jedovatých chemických látek v roztoku o hmotnosti desítek tun na jedno štěpení, z nichž některé jsou silně jedovaté nebo mohou vyvolat rakovinu, nebo jsou mutagenní, což znamená, že mohou poškodit plod dítěte v těle matky! Pokud sem firmy provozující HF pustíme, (jde zatím o americké a australské společnosti), ZNIČÍ  NÁM KRAJINU  I  PITNOU  VODU, tak jako se to stalo v USA. TAM  SE  PROBRALI  POZDĚ. Prodali své pozemky těžařům a nyní některým teče jedovatá voda. Až pochopíme, že se peníze nedají jíst a jedovatá vody pít, může být pozdě. A nenechte se zmást těžařským lobby o markantním zvýšení nezávislosti ČR na zdrojích plynu z Východu, nebo že jejich chemie dostane tak hluboko, že je vyloučeno znečistění pitné vody, nebo že jejich chemie je zcela neškodná, protože  se používá v běžné kosmetice apod. To vše jsou lži pro manipulaci veřejného mínění. Pomozte nám, prosím, i Vašim podpisem pod petici zastavit HF metody v naší zemi podobně, jako se to podařilo ve Francii nebo v Bulharsku.
Petice STOP HF je cílena na vládu, obě komory parlamentu a Ministerstvo životního prostředí ČR. Právě tímto e-mailem a mnoha dalšími cestami je petice šířena po celém našem státě s cílem zcela ZASTAVIT HF v ČR. Text petice poukazuje na všechna známá rizika HF metody a na střet užití HF s legislativou ČR. Žádá okamžité zrušení průzkumového území Trutnovska i dalších nyní ohrožených území a navrhuje zástavu HF pro ČR.
Děkujeme za Váš čas.
Za koalici STOP HF
Jiří Malík.

Více informací na: http://www.ne-plyn.hys.cz/

Poznámka: Přepsáno do podoby přílohy kvůli zřetelnějšímu a jasnějšímu šíření. Pouhé PŘEPOSÍLÁNÍ zpráv internet nepodporuje a záměrně ničí formální úpravu textu, jak jistě jste si už všimli a víte, takže takový text je po několika přeposílání téměř z formálního hlediska a uspořádání nečitelný a nesrozumitelný.

Další poznámka: Kdy už český člověk konečně pochopí, že cílem zkorumpovaných lotrů ve vládě (tajná pátá kolona vlády a parlamentu) je postupovat ve smyslu zničení Čechů a české země a nejen jich, a to na základě pokynů zločinecké mj. Trilaterální komise a Bilderbergerské zločinecké skupiny, jež mají za cíl vylidnění Evropy všemi možnými i nemožnými prostředky a za jakoukoli cenu. Nejvyšší představitelé Evropského parlamentu jsou zároveň členy těchto uvedených zločineckých organizací, jak se nedávno na půdě Evropského parlamentu provalilo. To není přehnané, ale čistý fakt, pokud o tom něco víte. Bránit se můžeme tak, že šíříme informace, kterých se mimochodem oni bojí jak čert kříže, a apelováním na zločinnou činnost vládních organizací, především nechvalně známého Ministerstva životního prostředí, např. v osobě pana Drobila a jiných. Podobné zločinecké akce: Ptačí chřipka, prasečí chřipka, sladidla aspartam, cyklamáty a sachariny, úmyslné rozvrácení hospodářství ČR, rozkradení státního majetku, bankovní „loupežnictví“, exekutoři, zkorumpované soudnictví a policie, zkorumpované zdravotnictví, špatné potraviny, Kodex alimentarius nařizující nám, co máme pít a jíst, téměř zákaz alternativních metod léčení a tomu odpovídající omezování doplňků stravy, jak to jen jde (zde se jim to moc nedaří díky tradicím Východu – díky Bohu), atd. To vše je organizované dílo především zvenčí, a pomocí zaprodaných lotrů v naší republice. Vše bylo naplánováno předem, nikdo nebyl tak hloupý, aby nevěděl, co se děje. A s tou těžbou HF je to stejné. Jen další pokus, co si Češi nechají líbit.

Tak tady mají zatvrzelí skeptici a napravovači "pravd" plné pole působnosti pro své vyžití, .... to by se asi ale čůralo proti větru...

Aktualizováno 19.6.12
Od čtenáře Pavla jsem dostal dobrou zprávu: http://www.presseurop.eu/cs/content/article/1956421-bridlicovy-plyn-uz-neni-v-kurzu  ovšem nezapoměli na závěr zase postrašit, prostě na východě je plynu dost a tím to zhaslo, jen se naučit spolupracovat.

3 komentáře:

  1. Nojo,už jsme si vytiskli petiční arch a obejdu celou ves a chlap zafunguje v práci.Musíme si přece pomáhat a bránit naši matku Zem!!!! T.

    OdpovědětVymazat
  2. to máte těžký,paní Mullerová...když v Nošovicích pohrozil soused sousedovi SMRTÍ,když neprodá za pár šupu svou ornou pudu nějakým Korejcum...sám piji CHININ,jako vodu...tak co...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane Vopršálek, kam s tím vozíkem? Ale chlapče, pro pémprsky, už su z toho vyhrožování (Řecko, utahování opasků, elektřina, plyn, atd) tak posranej, že je lepší si pořídit místo toaleťáku ty pemprsky.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.