středa 13. června 2012

Policie žádá o vydání poslankyně Vlasty Parkanové



Policie žádá Sněmovnu o vydání poslankyně a bývalé ministryně obrany Vlasty Parkanové (TOP 09). Podle serveru Aktuálně je důvodem její jednání v souvislosti s nákupem armádních letounů CASA.

Tak na tento divný problém s letadly CASA  jsem upozorňoval již v článku:  http://energieupramene.blogspot.cz/2011/10/letadlo-casa-ala-vondra.html 
Myslím si, že spřízněnci s CIA jsou chráněni, ale "zpívat" by mohla! Uvidíme, jak to dopadne!

11 komentářů:

  1. nebylo by jednodušší a hlavně levnější oplotit celý parlament?

    OdpovědětVymazat
  2. Iv zas tu "ojebávate" s radostou sebe vlastnou pospolitý lud? Asi Vám a priznávam že mi máme za to že zámerne ušlo že pán Vondra nie je ministryně obrany Vlasta Parkanová. Medzi nami, máme rádi "škodnú" ako ste Vy - velmi lahko a dobre sa na nu "poluje"... . Hunter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu,proč jste zase tady,že by špion,ne vlastně lovec.My přece dobře víme, jaký je rozdíl mezi Vlastičkou a Sašou,žádný, oba jsou to chudáčci poskoci a snad je za to do konce roku nezavřou do basy,to by byla věčná škoda.A Vám,doufám do měsíce,nepřestane fungovat internet,to by mně taky moc mrzelo!Já znám jeden příběh..."Lomikare,Lomikare,do roka a do dne...a jak to hezky zafungovalo.A víte jak já říkám myslivcům,zelený vrazi!T.

      Vymazat
    2. Hunter, Hunter, tak to je šmak příspěvek, jinak bych ho smáznul, no stejně je to aktuálně. Člověče, naučte se hledat souvislosti a prosím, nechte si to vyhrožování pro sebe před zrcadlem, takovým jako Vy dávám ban, ale je vás takových fakt hodně. Choďte více do přírody, na sluníčko, omezte maso - vaše pudy jsou opravdu zvířecí, zaštitovat se můžete i duchovnem, jak jinak. Vím že debata je zbytečná a když se Vám to zde nelíbí, tak tu nelezte!!!! Proč sem čumíte, když se tady jak říkáte "ojebávají" lidé! Vy jste co? Pán Bůh který ví všechno? A co, myslíte že mám strach? Nikdy jsem se nechoval tak jak vy, schovávat se, vždy jsem měl přímé názory, které se týpkům jako Vy vždy nelíbily! Jen houšť na vás, stejně děláte naschvály a jsme vám trnem v oku, ale budete se muset s tím již konečně smířit, jinak na vás bude jak říkáte „polovat“ něco jiného. Jinak si pletete strany – Škodná jste Vy, tolik škody, co děláte, nenapáchala žádná skupina v historii lidstva.
      Vím, že to byla zase od vás provokace, jen aby jste mohli pak škodit, opravdu zajímavá náplň života, nechtě bych ji mít.
      Vesmír ať je vám milostiv!

      Vymazat
  3. Iv,to mně hnedka napadlo,že ráda zpívá.Se mi to líbí čím dál tím víc,jak se to rozjíždí.T.

    OdpovědětVymazat
  4. Huntrovi sa dobre vyskakuje ked je v teple a na slniečku zachvilu ho zastihnu krušne časy a hrebienok mu sklapne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Místo toho, aby Hunter a jeho parta „Hic“ poděkovali, že zde mohou „čumět“, tak se budou cítit dotčení, kritizovat, hekrovat tyto stránky a tím provádět sebeukájení svého Ega. Mám s tím jen práci, aby stránky dobře fungovaly. Oni si stále neuvědomují, že to necháváme věřejně přístupné jen proto, aby se učili myslet jinak, co kdyby na ně spadlo „ štokrdle“ a jim se rozsvítilo. Je pro mne velmi jednoduché stránky uzavřít pro veřejnost a nechat je přístupné jen této komunitě a tito lidé jsou opět napojeni na různé sociální sítě, takže informovanost jistá. Oni místo PODÉKOVÁNÍ ještě škodí, opravdu zvrácené myšlení, způsobené svou domnělou důležitostí.

      Vymazat
  5. Prepáčte, nepatrí to k téme, ale dneska som sa dočítal, že bol zavraždený v Moskve vo svojom byte Dr. Levašov.
    http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/6158-znamy-aktivista-vedec-a-vizionar-akademik-nikolaj-levasov-zemrel-nasilnou-smrti/

    som smutný, veľmi,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za oznámení, velmi, velmi mne to ranilo, měl jsem ho rád. Potvrzuje to strukturu tohoto světa, ale boj nekončí. Dal jsem to již na "sklo" i s odkazem.

      Vymazat
  6. Myslím, že jde o kauzu rath 2. Vypadá to že někdo zvenčí chce vyčistit naši politickou scénu a připravit příchod "krále rybáře". Na kauze R. je poznat, že policie ??? konala, tak jak v podstatě není schopna. Pomohla nejmenovaná tajná služba??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavý postřeh,ale co mám zkušenosti,tak vždy když se něco velkého utrhne,utrhne se s tím celá lavina.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.