pátek 22. června 2012

Pohádka, jak jinak




Svět je náramné divadlo, plné všech lidských aspektů, od zla až po dobro, přírodních fenoménů a to vše se pohybuje a odehrává v nekonečném vesmíru na malé planetě zvané Gaia, nebo Země. Je to nádherné místo pro vyzkoušení našeho ducha v souboji s egem, pro nasbírání zkušeností a v zákulisí potvrzení evoluce vývoje. Lidstvo se drží hypotézy zrodu člověka evolucí z opičáka,   poznalo něco málo z přírodních zákonů, na jejichž základech vytvořilo poučky ve všech vědních oborech. Dosáhlo určitého vrcholu ve svém vývoji jak po stránce věd, tak zabíjení a plundrování planety Země. Vymyslelo několik společenských  řádů a ani jeden nebyl schopen  zdravě expandovat a vyvíjet se, bez parazitického aspektu jak na planetě Zemi, tak i na společenské struktuře. Jedním slovem, zatím  nebylo schopno vytvořit struktury symbiózy  ve všech aspektech svého žití. Jeho vědecká expanze byla sice porozuhodná, ale jen a jen závislá na bohatství a nerostech planety, na které žije. Zatím nedokázala vytvářet na svém poznání žádné nové neznámé  a jen vlastně parazituje na planetě Zemi. Nebudu to zde rozvádět do detailů,  bylo by to na moc stránek, ale je jasné, že tento systém založený na hierarchii  peněz nemá budoucnost, nemluvě o společenském řádu. Nemohu však odsuzovat šmahem všechnu společnost, jsou v ní i lidé, kteří cítí, že něco není v pořádku  a tito většinou bývají i terčem parazitující společnosti, která vnitřně cítí možné nebezpečí ztracení falešné moci. Je to otázka vývoje lidstva, jeho genového základu s možným naprogramováním jeho budoucnosti.
Zatím lidstvo nechce připustit, že není ve Vesmíru samo a ve své velikosti se tak i chová, nebo aspoň ti, co vedou společnost na základě své moci, získané především váhou peněženky a hlavně militantním jednáním k okolí. Pro okolní svět jsou to nebezpečné aspekty vývoje dravce, který je schopen pro svůj prospěch vysát a zničit vše, kam by přišel. Nemám na mysli jen Zemi,  je to  velmi nebezpečný precedent. Lidstvo dostalo mnoho možností změnit svůj směr vývoje, ale díky systému, jenž je založen jen na moci a ne na spolupráci a harmonickém  žití, respektováním všeho živého, nevyužilo těchto mu daných možností. Zničilo a postavilo  mnoho kultur do pozice otroků a rádoby méněcených  stvoření, zatajovalo historická fakta a zkreslovala je k prospěchu svému.  To se netýká jen minulosti, i v současnosti probíhá hon na „čarodejnice“ jak v době inkvizice, jen se již neupaluje, ale jsou vytvořeny mnohem sofistikovanější metody zesměšnění a odstranění „třídního“ nepřítele, nic se nezměnilo, jen ty metody jsou fikanější. Jiné, nové a netradiční myšlenky jsou opět umlčovány ze strachu změny  a většinou strachu o vydobyté postavení ve tkzv. společenském žebříčku.
Kdy lidstvo přijde na to, že není samo a že se o něm ví, to by však muselo změnit svou společenskou strukturu stávajícího systému.
Co by se stalo, kdyby…….. autoři mezinárodního projektu SETI  zjistili, že nějaká tři tělesa míří k Zemi. Ano, mohou to být jistě i hvězdokupy, protože naše moderní oči na to zatím nestačí. NASA o těchto objektech odmítá mluvit a HAARPy ve spolupráci s NASA si tiše sem tam zabroukají. Tři plavidla by měla nyní být v souhvězdí BS2-47 + .06, uvidíme….
Zde jsou krásné obrazce,  jen se mně velmi líbí a nejsou to ta vyšlapaná s vytvořením přirození, jež ukazuje bez obalu primitivnost a vlastně vyspělost dnešní kultury … Jsou to myslím tři plavidla..














Dál se mně velmi líbil  obrazec níže, jež vytváří nám známé pyramidy, jež podle starých poznání mluví o připravenosti lidstva rozbít svou karmu. Když se zruší kolo karmy, pak srdce je připraveno se rozhodnout kterým směrem jít.















Mám rád pohledy do Vesmíru, jsou tam mnohdy zajímavé věci, kloubící se s naším žitím, takový pěkný pohled do „okna Vesmíru dokořán„ je zde pro Vás níže.


16.října 2012

48 komentářů:

  1. S kamarádem jsme jednou ve svých uvahách přišli na docela výstižné označení pro současný systém - parazitický systém řízené destrukce.Jinak u toho obrazce v poli by byli u Země,pokud jsem ho správně pochopil,3 měsíce.Zajímavé je to v souvislosti s tím co vyprávěl pan Levašov ohledně historie Země,podle něj,pokud si správně pamatuji,měla Země právě 3 měsíce.Co se týká většiny technologíí,které jsme dosud vymysleli,s přírodou příliš nesouzní.Technologie jsou jako berličky,na tom by nebylo nic špatného,ale jako kdyby každá měla tendenci více či méně škodit přírodě,už dlouho se přes tenhle problém nemohu dostat.Zatím mě však napadá řešení jen jedno: musí existovat druh energie nebo nějaký princip,na který jsme jěště nepřišli a který pro nás umožní objevovat technologie,které budou naprosto v souladu s přírodou a budou jí spíše doplňovat.U sebe jsem třeba zjistil,že moje tělo vyčerpává kontakt s elektrickými poli vytvářenými vodiči a statickou elektřinou.Jak na tom musí být Země,když je její velká část zadrátovaná vedením o vysokém napětí?Zajímavé je,že atmosférická elektřina na mě působí trochu jinak,než ta námi vedená.Je však pravdou,že po bouřce citím velké uvolnění,asi jak se vyrovnají potenciály. Kuba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, ale zkuste mrknout na to datum pod obrázkem, je to časový vektor ?

      Vymazat
    2. Je to opravdu velmi zajímavá souvislost s tím obrazcem.Nevím však,co očekávat od těch co přijdou.S toho co vím,si myslí,že by dělali nějakou osvětu,ale nepřijde vám to podezřelé? Kuba

      Vymazat
  2. Ty tři tělesa v prodloužení přímky SLunce - Země budou zřejmě ony tři plavidla z předchozího piktogramu, že? V solární mapě jsem z toho data neněšel nic, co by bylo v přibližné vzdálenosti a přímce a o náhodném takto seřazení nějakých asteroidů tu nemůže být řeč.
    Jinak by dle mne nemělo jít o měsíce, ale o Venuši, Zemi a Mars se Sluncem uvnitř, nebo se pletu?
    Ještě by mne zajímaly ty kružnice kolem z každé planet i Slunce. Měsíc má jen Země.

    Pro Kubu: Technologie jdoucí s přírodou tu již dlouhou dobu jsou, ale jaksi pod zámkem. Energii o níž mluvíte dokázal využívat N. Tesla. On to i prakticky předvedl před vědeckou komunitou v Anglii a Francii. Do posledních podrobností jim sdělil technické detajly, jak zkonstruovat motory a generátory fungující jen na tuto čistou všeprostupující energii, předvedl i dálkový bezdrátový přenos energie, nic ze svých poznatků si nenechal pro sebe. Tehdá vědeckou obec šokoval a uchvátil, sklízel jeden aplaus za druhým. Bohužel po velmi krátké době došlo k "přeprogramování" smýšlení zúčastněných a ta hrstka, která se nenechala zmanipulovat a i úspěšně zreplikovala Teslovy vynálezy byla též zesměšněna a umlčena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se Michale, není to tak, zkuste se zamyslet hlouběji, co jsem chtěl sdělit a v soláru to je Merkur(myšlení) Venuše(co chceme) Země(my), Slunce(energie) označena starým symbolem...jinak to přejděte.

      Vymazat
    2. Jj,Nikola Tesla byl opravdu samý zázrak,zrovna nedávno mi zodpověděl nepřímo několik mých nejdůležitějších otázek.Nad tím obrazcem v poli jsem ještě moc dlouho nepřemýšlel,ale pořád jsem nenašel uspokojivé vysvětlení jeho významu,vždy mi na tom něco nesedí.Jinak děkuji Michale za odpověď ohledně těch technologií,je to pro mě nejpalčivější otázka.Nevěděl by jste prosím vy,nebo Iv o materiálech ohsahujících alespoň princip fungování těchto Teslových technologií? Kuba

      Vymazat
    3. O nějakých materiálech bych věděl. Zkuste navštívit jakési poblázněné stránky www.energieupramene.blogspot.cz :-)
      Je to tam několikrát nakousnuto, další kousky jsou mezi řádky a zbytek si lze dohledat v literatuře a na internetu. Hodně hrubé představy (nikoliv vědomosti) o tom, co Tesla dělal mám, ale není to pro bohaté elektrikářské amatéry ani pro elektroprofíky s odvahou, ale bez vybavení a zázemí.
      Poměrně pěkné povídání jsem našel i v WM-magazínu č.119-120/2011

      Vymazat
  3. Vážení.
    Naprosto se vším v článku, pokud do toho má můj technicky nedisponovanej rozum, alespoň v obecný míře nějakej vhled, vřele souhlasím. Ale opět jste patriarchové zapoměli na jeden téměř dokonalej nástroj, kterej lidstvo mělo. Jmenovalo se to Matriarchát ! A já Slovanský říši můžu vyčítat pouze jediný, že se tedy zákonitě musela díky svejm hierchickejm tendencím podílet na jeho destrukci. Aniž by vrchovatě využila jeho potenciálu !!! Dle mýho ji v tomto případě neomlouvá, ani její zřejmě následně vysoká míra všech druhů spravedlnosti, tolereance a vědění. Naopak si myslím , že přesně tohle ji paradoxně můžu klást za vinu. Protože tuto sv. trojici nevyužila, samozřejmě opěr dle mýho ...? Možná, že tenhle můj názor, kterej jsem si zformuloval teď na základě Vašeho článku a opravdu vřelej dík za něj, nebude možná ladit s obecnou náladou v blogu. Ale musel jsem ho předložit k zveřejnění. Myslím, že mi dá i větší názorovou volnost v pokračováních templáře. Já ženy prostě miluju a vím, že jejich čas příjde! Jo, nic na světě není akorát a proto je to akorát ... Popleta M

    OdpovědětVymazat
  4. Vážení.
    Ještě mi to nedá. Opravdu bylo v y m y š l e n o několik společenskejchch řádů. Ano, přesně tak - vymyšleno, konstruováno, proto nefungujou. Protože bytí je nezardžitelnej tok energie, nelze ho svazovat do lidskejch systémů a konstrukcí. Navíc vytvořenejch ne člověkem, ale jenom mužem. Ono totiž tomu, čemu se říká společenskej řád, chybí naprosto druhá polovina člověka. Proto je to řád, konstrukce, dokonce SYSTÉM. A je paradxní, že systém rozčiluje nejvíc nás muže? Opravdovou ženu tohle ani nenapadne, ona ví, že my tu hračku vlastně potřebujem, je to náš fetiš, dudlík. Matriarchát nikdy nebyl společenským řádem, ale bylo to a dokonce dodnes ještě někde je s a m o b y t í ! Proč vymejšlet něco, co tu už primárně existovalo a stále existuje. No, ale co? Vždyť je to jenom další z mejch mnohejch necností. Že je to tak Terezko? Polpleta M

    OdpovědětVymazat
  5. Matěji,co mám na to říci? Nemá cenu nadávat na chlapi,protože kdo většinou vychovává děti,ženský...Jedině mne napadá,že se prostě musí hnout v "hlavě" nám všem.Pokud se začneme řídit srdcem,tak nepotřebujeme žádný systém a půjde to zcela přirozeně ku prospěchu všech bytostí.Ale to není ani komunismus,tak snad už ten Zlatý věk...Ženský pečujou,chlapi vymýšlí přístroje na volnou energii a děti se smějou....utopie? T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jste vystihla,ale s tím srdcem,to je moje řeč :-) Kuba

      Vymazat
  6. Terezka,krasne povedane!:-) ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  7. Mne obrazok 2 pripomina piramidu!Na jednej strane plusova energia,na druhej minusova!V strede priblizne v jednej tretine sa stretnu a idu smerom do vrchu piramidy..no a na tom vrchu je zobrazene cosi ako antena-visielac energie! ? Kdesi som inak cital ze par piramid v poslednom case zo svojho vrcholu energiu aj vyslalo..bolo vidiet luce vychadzajuce z ich vrcholu!Vyhladavace to urcite najdu. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  8. Nemohlo by to postavení planet naznačovat,že rozum a cit se dostanou do rovnováhy? Zní to celkem jednoduše,ale když přihlédneme k tomu,na čem je založená současná společnost,tak by z toho mohl vzniknout pěkný šrumec.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak naše Terezka předvedla správnou logiku, je zajímavé a odpozorované, že ty ženský mají intuici nejlepší a ještě jim to "babám" vždy vyjde. Tak to tady trochu nastíním: K Zemi byly vypraveny tři plavidla ze tří federací (počet planet každé federace je za křídlem), rozhodný okamžik pro Zemi ve vědomí nastává v časovém vektoru kolem 16.října 2012 a měl by to být opravdu jak říká terezka šrumec, je to spouštěcí mechanismus, ......ukáže čas, je to jen hypotéza....!

      Vymazat
    2. Dovedou velmi nádherně skloubit svou intuici s logikou a výsledek bývá někdy brilantní.

      Vymazat
    3. No,Terezka je ozaj vnimavy clovek.Klobuk dole Terezka. Takze spolu z energiou slnka,alebo vdaka energii slnka mozeme dosiahnut to naco myslime a co si zelame? ..Mailo

      Vymazat
  9. Vážení.
    Já na muže nenadávám, jenom jsem si vědomej našich současnejch mezí. Je to tak nádherně vidět, když promluví Terezka. A ona jistě chápe i to, že chlápek může někam růst pouze a jenom se svojí druhou půlkou. A tak dámy prosím, něco v tom smyslu taky už začněte konat. Třeba nám podržte židli, nebo zdvihněte aspoň jednu naši nohu na vyšší šprusli. Přesně jak to říkáš Terezko " ono se musí hnout v hlavě nám všem " ! Ale už nejde jenom o to, aby se něco hnulo? Viz třeba výše uvedený datum? Takže i z Vaší strany přestávají stačit pouhá konstatování. Já taky ještě vůbec nevím a dokonce ani netuším, co pro to hodlám udělat navíc? Rovněž netuším, pro co se rozhodnou ostatní pánové. Ale pořád cejtím alespoň za sebe, že to Terezčino h n u t í je pouze jenom v mý hlavě a slovech. Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chlap nebo ženská, přece jsme jedno tělo jedna duše.Jen jsem chtěla říci,že ty lajny ,co nám tady udělali, nám ale už ani trošku nevyhovujou.Nejsme žádný blbci,my přece dobře víme, jak je to pro nás nejlepší a už se konečně potřebujeme pořádně nadechnout a ukázat, co je v nás a že není naším snem mít nejlepší auto ve vsi a přát sousedovi,aby mu chcípla koza.....Matěji,proč třeba tvoje hezký psaní můžeme číst jen tady a přitom takových slátanin v knihkupectví...Není třeba věřit tomu,že jsme takový,jaký nám už od mala systém cpe do hlavy,že jsme.Ale hezky se kouknout tam dovnitř(tam je něco úplně jinýho, než se nám nutí)a celý Vesmír je tomu nápomocen.....Jak mi bylo řečeno "vem si tužku,když si nepamatuješ,co ti říkáme",tak ode dneška budu spát s tužkou a papírem u postele :). Jo a děkuju všem chlapům,že snáší ty moje názory a že tady můžu od vás pobrat spousty moudra. T.

      Vymazat
    2. ....Matěji,proč třeba tvoje hezký psaní můžeme číst jen tady a přitom takových slátanin v knihkupectví..
      Je to zde uceleně v povídkách a tyto jsou otevřeny pro každého, kdo bude chtít Matějovy povídky otisknout, nebráním se tomu a Matěj rovněž, vždy by se domluvil!

      Vymazat
  10. Při delším přemýšlení mi taky vylítlo z palice něco jako, že spojnice mezi Venuší a Merkurem symbolizuje neoddělitelné spojení mezi Egem(rozum) a citem(Vědomí). A pokud budou v rovnováze, pak možná zkrze Slunce(životodárná energie tvořící a přetvářející - probíhající změny) dojde ke splynutí všech čtyřech (vědomí+ego+slunce+země)každý s každým a pak se cosi stane. A nebo jsem třeba opět mimo :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Jak jinak? Že kladivo umí být taky pěkně zlomyslné poznám, až když mám borůvku na palci. Do té doby, je to jen povídání z druhé ruky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však od toho ty stránky jsou -:) Méně to bolí a nadáváte sobě, že jste mířil mimo !!!!! No vždyť jsem Vám to říkal...

      Vymazat
  12. Děkuju Všem tady zůčastněným v příspěvcích, věděl jsem, že jste tady hlavy otevřené, každý Váš názor byl faj a hlavně Váš originál a to je to hlavní, operujete zdravě a to je moooc dobře, bez ironie, negací, jdete pozitivním směrem. DĚKUJU VŠEM ZDE !!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Vážení.
    To se to rozjelo! Von fakt kvůli tomu ani nebude moct bejt -ten- konec světa. Protože pánaboha bude zajímat, jak to tady na blogu vyřešíme MY! Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezka říkala,že nebude,tak prostě nebude!T.

      Vymazat
    2. Matěji, když to řekne ženská, tak má většinou pravdu! Bude to sice složité, ale myslím, že to vydejcháme.

      Vymazat
    3. Přežijí pouze schopní,ale schopní pomoci druhému,tak to je.T.

      Vymazat
  14. Rovnováha ruzumu a ducha je důležitá,ale kromě toho jsem si všiml ještě jednoho problému s kterým se potýkáme.Všimli jste si,že téměř ve všem je systém pyramidy,viz.merkaba,potravní řetězec,hiearchie ve společnosti.Všiml jsem si totiž,že tento systém pyramidy je s velkou pravděpodobností v konečném důsledku destruktivní,a že minimálně přirozenější a stabilnější je systém kruhový.Případně bych ještě vysvětlil hloubš tuto myšlenku,ale víte Iv co mám na mysli?  Kuba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kubo, pyramida je rovnováha tvořivých sil, s podstatou jejich přirozeného tvoření ve Vesmíru. Jiná věc je, že někdo to poznání využije jen k sobeckým a militantním způsobům, jenže je zde zpětný odraz Karmy a v tomto případě je odraz velmi mohutný zpět na strůjce. Je to plíživé a nenápadné – jak zloděj v noci. Jsou to zákony vyrovnání do rovnováhy, pokud způsobíte něco negativního v prostoru, tímto činem rozkmitáte negativně časoprostor a Vesmír si najde páky na vyrovnání stejnou silou, ale s opačným znaménkem – to je to pojednání „Pravda o životě jinak“. Michal na to už došel včera. Časoprostor se chová jinak, přitahuje opačné, duchovní přitahuje stejné – aspoň tak zkráceně.
      Podívejte se nyní kolem, co se děje, přirovnal bych to opravdu k Apokalypse – všimněte si těch nehod, zoufalství, příprav na válku (nejde jim to a Rusko a Čína je drží v šachu + jiné věci mezi nebem a zemí), vynořování podvodů, o těch dobrých věcech se tady nepíše, ale jedním slovem to graduje, jak někde napsal v Templářích Matěj, hajzlíci budou ještě větší hajzlíci až se nakonec i možná pozabíjí ( oni tu sílu ani netuší a to je dobře) a ti kladnější budou ještě více přijímat duchovnější způsob žití a začnou ho umě využívat ve svém životě pro dobro a do této skupiny většina stálých lidiček již patří. Tak hlavinku vzhůru – vše je jak má být.

      Vymazat
    2. Přemýšlel jsem nad tím a myslím,že se někdy vrátím a tu myšleku vysvětlím hloub a správně,aby bylo možné jí porozumět.Děkuji Iv,lecčím jste mě inspiroval a než mi vše nebude jasné,tak sem jen občas nahlédnu :-)  Kuba

      Vymazat
  15. Jo,jo, Amadea to taky říkala. Bude to šrumec a zároveň klídek, bude to sranda a dokonce pravda ... řekl by Verich. A my všichni tady se na to vlastně moc těšíme. A proto těm, co se bojej a dokonce i těm, co o tom ani neví, nebo nechtěj vědět, nejspíš moc pomáháme. A to i kdyby se vúbec nic - venku - nepřihodilo. Stane se to totiž uvnitř v srdíčku ... vážení! A vlastně to nebude, ale už to tu dávno JE! Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joooooo,Matěji posílám Ti velkou pusu,teda Amadee.T.

      Vymazat
  16. Iv, tohle je vynikající text, který nelze nesdílet! :-) Moc děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš Patriku, dělám co mohu, i když je to někdy moc těžký a tak rád bych se rozjel na plnou "hubu", jenže to by byl poprask.. Jo a děkuju.

      Vymazat
    2. Není zač; taky se těším jako MichalB na to, až "se rozjedete na plnou hubu" ! :-)

      Vymazat
    3. Je to fajn i ako to je.Mne napriklad obcas trosku trva nez to spravne pochopim a utriedim si co sa tu dozviem a sam si to doplnim.A to sa nepokladam za nechapaveho.A co este ty co takym veciam zatial neveria a len zacinaju chapat!Iked tiez bysom to rad spolkl naraz..nemam nato asi dost velku hlavu.A jak hovorite ze zly budu horsi..(teda ze za nedokazu prisposobit,pochopit)ja dufam ze to tak nebude a naopak sa dokazu zmenit.(Asi zbitocne ze?!)Je mi az smutno stoho jak vidim jak niektory ludia ktorych mam rad zacinaju doslova blbnut,chovat sa divne..iste viete ocom hororim. Alebo zeby som bol ja divny?Tak ci tak je tu vela ludi na rovnakej vlne co som rad..konecne niekomu rozumiem:-) ..Mailo

      Vymazat
    4. Mailo, myslím, že nejseš "divný", hledání odpovědí není nic divného, divného je jen, když někdo ustrne a zůstává v "šuplíku" a vzdělává se třeba jen v jednom oboru, na hony vzdáleném k propojení všech souvislostí. Víš, nikdy nechci vnucovat své myšlenky, řeknu je i třeba mezi řádky a pak už záleží na každém jedinci. Jen doufám, že nebudu často potkávat ty, jak jste napsal:....zacinaju doslova blbnut,chovat sa divne.... no nejste daleko od pravdy!

      Vymazat
    5. Milý Mailo,to bys koukal,jak já na to někdy čučím,ale většinou mi pomůže to staré osvědčené "ráno moudřejší večera".A to stupnování blbosti nebo na druhé straně dobroty,sleduju i ve vlastní rodině,není jednoduché přijmout to,že vás zavrhne vlastní otec s tím,že nejste in.Jak píšeš jedeme tady na stejné vlně a proto si troufnu sem napsat, co bych se třeba neodvážila ani nakousnout mezi lidma co znám.Tady se nikdo nikomu neposmívá a nedokazuje mu že je to blbec,tady nám pěkně šrotujou hlavinky a to je třeba,jak říká Iv.Musíme přece spolupracovat a ne se pořád předhánět v tom kdo je lepší,pak jsme (naše společnost) přesně tam kde jsme... v piheli.T.

      Vymazat
  17. Však se tu jednou dočkáme okamžiku, kdy se "rád rozjedete na plnou "hubu"". Dynamika je hold dynamika a když se ten nákladní vlak dá jednou do pohybu, nějaký deseťák na koleji ho nezastaví a bere s sebou vše, co k němu patří.

    OdpovědětVymazat
  18. Vážení.
    Tady bylo od Vás všech řečeno už tolik nádhernejch myšlenek, že si připadám jako v nějaký a neberte to doslovně - nemám na to výraz - vyvolený komunitě. Která začíná realizovat nějakej nevídanej program začínající porozuměním na dálku. A kam až se dostanem to záleží na naší vůli pracovitosti a poctivosti. Uf to byl mord! Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně bych to nazvala "hnutí mysli Amadea".T.

      Vymazat
  19. Júúú, to je vončo, rozbehnite to na plno, na plnú „hubu“ aspoň pre nás, nech je tóčo aj tak všetko musí výsť najavo. Čakám.
    Jozef

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, ale tady nakukují ještě sifršpióni a klepne je "Pepina", mít je na svědomí sice není přestupek, ale když jsou v koutě koušou a kdo je má pořád odhánět, tak raděj po kapkách, jak MMS.

      Vymazat
  20. Iv,táto Vaša hypotéza sa mi veľmi pozdáva. Som rád, že je tu tak živo.
    Jozef

    OdpovědětVymazat
  21. Odkaz dalsie kruhy v Anglicku dost podobne prvemu foto od Iv v tomto clanku... http://www.cez-okno.net/clanok/2012/2012-sezona-kruhu-v-obili-v-plnem-proudu-video ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  22. Poslední dobou se v oficiálních zprávách objevují nečekané zprávy:
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/afrika/clanek.phtml?id=754010

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.