středa 27. června 2012

Mat a It

Doufám, že se Matěj nebude zlobit, ale tady je malá ukázka konkurence na zkoušku….ale tady nejde o žádnou konkurenci, ale o poznání, stejně jak u Matěje, i když jsou to "povídky".



Sci-fi povídka

Část 1.

Tak jsem tady. Ale dostat se sem je pořádný labyrint, všechno průhledné ze skloviny, vzdušné a je zde cítit i ten venkovní nádherný vzduch, plný ozonu, vlhkosti, dvě slunce pěkně ozařují prostor úplně bez stínů, no nádhera.

Děkuji It, že jsi přišel, máme toho probrat hodně a nadešel čas, vše trochu důkladněji prodiskutovat. Ale Mate, to je přeci samozřejmé a nějaký cvrkot mně vždycky přitahoval a kde máte tu reinkarnační teleportační mašinu? Stojíš před ní. To myslíš Mate ten naleštěný plac? Ano, tam si skočíš a prožiješ to, co jsi ani nechtěl, od prcka až po stařešinu. Ale proboha Mate, ono se někde stárne? It, v těch vnitřních nižších světech většinou ano, ale vždyť to znáš, že tam struktura hmoty kmitá na tak nízkých frekvencích, že celý vývoj je tak pomalý a zastřený, že je to tam jak v ledničce. Tak tam Mate pusťme generátor, aby to vše rozvibroval a nebo tam nasměrujme odrazné panely ze středu nějaké galaxie a budou rozvibrovaní jak mladí na nějaké párty. It, vždyť víš, že hmota by to vydržela, ale co s těmi bytostmi co tam žijí, víš že je to evoluční proces, naše rasa tím musela rovněž projít až sem. Některé bytosti by to psychicky nezvládly, žili příliš dlouho v nízkých vibracích  a jejich společenské struktury by se rychle zřítily a nastal by chaos a tyto bytosti většinou nemají daleko k tomu, aby zachránily sebe, obětují raději klidně i druhé. Ale Mate, fuj, to mluvíš o nějakých zvířatech, nebo o inteligentních bytostech? No inteligentních jen většinou ve svých sobeckých zájmech a to by ses divil jak dovedou kalkulovat. Á jé, už vím asi o kterém vnitřním čtverci Vesmíru mluvíš, to bude asi v tom omezeným třírozměrným prostoru s jedním Sluncem a planetou Gaia , kam tehdy utekla  po porážce ta banda kolonizátorů. Jo It, přesně toto místo mám na mysli. Tak víš co Mate, s tím mně dej pokoj, když jsem viděl záznamy z jejich historie, bylo mně ještě hodně dlouho zle. Vždyť to je rasa dravců a ti jsou odsouzeni stejně k vzájemnému požrání, vždyť to tam na té Gai mydlí a plundrují až jde hrůza, nemluvě o strašném společenském řádu a navíc vše založené na nějakých imaginárních papírkách, říkají tomu myslím peníze, a přitom vůbec ty papírky neodpovídají skutečnosti. 
 Ne Mate, s tím mně dej pokoj a už tuším co máš na mysli. Nechci se tím zabývat a ani něco tím řešit, vždyť tam nedávno ještě upalovali kacíře za jiné myšlenky a teď když jsem prohlížel záznamy, tak je to stejné, jen trochu mazanější. Vím It, ale vývoj všech stvoření světů se tak vyvíjí, vždyť to víš. No právě proto Mate, protože už jsem si to několikrát užil na vlastní kůži a kdyby tady existovaly osypky, tak je mám ještě dnes na svém těle. Vím že je tam mnoho šupem inkarnovaných  našich a že sem tam něco provedem, ale mezi tu bandu agresorů, které jsme vyhnali a nedali si říct, kteří mají pod palcem celou místní populaci  jako otroky, dej mně pokoj. Jo It, to ti věřím, ta práce je dobrovolná a musí být vnitřní chtění, ne příkazy a nařízení, to by jsme šupli hned do jejich systému, proto spolu debatujem a probíráme celý problém. Víš sám, že jsou to naše geny a byl jim dán do nich stejný vývoj jak máme my, ale nečekaly jsme, že se tam agresoři budou držet zuby nehty. On nastal jejich čas a ty bytosti se začínají vyvíjet, začínají kloubit konečně jak hmotu, tak i zatím jim neviditelný duchovní svět a přichází na to, že vše je se vším propojené a již začínají tušit, že jsou i vyšší světy jako my zde a že je to vzájemná harmonie všech světů dohromady, začínají to tušit a to je známka časů změn. Víš že i podle Kosmického grafu, jejich vývoj je na stupni zlomu a je to pak hop, nebo trop, bylo by škoda začít pak znovu něco budovat, je to naše zodpovědnost, protože jsme tehdy nedokázali udržet agresora v šachu a oni nás podvedli a odchýlili se od smluv.
Mate, ale oni ani ještě nechápou  dualitu jejich prostoru a pletou duchovno s materialismem jen to fičí. Oni ani neví, že dualitní svět přitahuje v časoprostoru vždy opačné a že teprve v duchovní sfére se přitahuje souhlasné. Nepochopili že v duálním světě funguje spíše magnetismus, kdy se stejné póly odpuzují a nesouhlasné přitahují a melou jak ovce, jsem šťastný, jsem šťastný a přitom padají ještě více do problémů a štěstí je fuč, jen v jejich imaginaci a tam je jim to prd  platné, protože žijí v dualitě časoprostoru, ne ve snu. ………………………

4 komentáře:

  1. Ještě že je to jen sci-fi,jinak bych se snad i lekla,že v něčem hodně podobným se vynacházíme zrovna my.Další díl,další díl,další díl.....T.

    OdpovědětVymazat
  2. Super počtení, stejně jako od Matěje, také se hlásím o další díl prosím. Lucka

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné, taky se přimlouvám za další díly...díky

    OdpovědětVymazat
  4. No tak toto nieje žiadna „sci-fi povídka“ to je holá skutočnosť a to naša. Teraz je dôležité, aké pokračovanie tomu dáte. Povedal by som, že je to veľmi dôležité! Lebo naše predstavy sa uskutočňujú. Tak pane Iv je to na Vás a ak smiem, očakávam veľmi, veľmi pozitívny priebeh a hlavne koniec. A to VZOSTUP. Aby sme sa predsa mohli stretnúť. Zlomte vaz!
    Jozef

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.