neděle 19. srpna 2012

Gayové a lesby




Slíbil jsem čtenářům, že Vám odkryji další témata pro poskládání mozaiky toho, co se kolem nás děje a někteří, kteří si tyto souvislosti neuvědomují, se  nechtěně stávají aktéry těchto  dějů. Vím, že to může způsobit mnoho emocí, hlavně u tohoto tématu, které ze zbabělého strachu nebo někdy  raději nevšímavosti, protože se Vás to netýká si nevšímáte. Jenže realita je úplně jiná a velmi hrůzná. Proto Vás prosím, klidně si sedněte a nechte si tyto věci v klidu projít delší dobu hlavou, než budete reagovat.
Začnu se základními  aspekty, t.j náchylnost těchto skupin k nemocím.

Homosexuálita a nemoci
V roce 2012 byl v Česku zaznamenán výskyt pohlavní choroby lymphogranuloma venereum (LGV), která se obvykle vyskytuje v zemích subsaharské Afriky, Jižní Ameriky, Severovýchodní Asie a Karibiku a jejíž výskyt v Evropě je podle lékařky Centra pro pohlavní nemoci Nemocnice Na Bulovce Daniely Vaňousové úzce spjat s muži homosexuální orientace s vysoce rizikovým sexuálním chováním (nechráněný anální sex, sdílení sexuálních pomůcek, vsouvání pěsti i celé paže do řitního otvoru a sex party v rámci mezinárodní sexuální sítě). Ve vyspělých zemích se nemoc přenáší nejčastěji stykem do konečníku a vzhledem k tomu je jejím nejčastějším projevem zánět konečníku. Nákazu způsobuje Chlamydia trachomatis.[94]

Syfilis 

Sborník Royal Society of Medicine z roku 1962 uvádí, že význam homosexuálních praktik v šíření pohlavních nemocí přitáhl značnou pozornost.[95] V 60. a 70. letech nastal nárůst nakažených homosexuální cestou, ale v 80. letech došlo v souvislosti s obavami před HIV/AIDS a zodpovědnějším sexuálním chováním k redukci tohoto růstu. Od konce 90. let však opět dochází k prudkému růstu, v roce 2000 získalo 48% nakažených mužů v Anglii svou nemoc homosexuální cestou.[96]

Americké Centers for Disease Control and Prevention konstatovalo, že homosexuální muži tvořili v roce 2007 celkem 65% z téměř 12 000 případů syfilidy ve Spojených státech amerických.[97] Již v roce 2003 mělo v USA rozšíření syfilidy mezi městskými homosexuály a bisexuály charakter epidemie.[98] Vedoucí lékař venerologického oddělení Všeobecné fakultní nemocnice Roman Trýzna o pacientech s touto nemocí v Praze uvedl: Občas se objeví lidé nakažení v heterosexuálním vztahu, ale v poslední době přicházejí nejčastěji do naší ordinace pacienti středoškolsky a vysokoškolsky vzdělaní, pohybující se v gay komunitách. Jedná se o mladé muže ve věku 25 až 35 let. Někteří přicházejí se syfilidou dokonce opakovaně. [99]
O vysokém zastoupení nemoci mezi homosexuálně jednajícími muži či o prudce rostoucím výskytu nemoci u těchto osob hovoří texty lékařské literatury. 100] [101] [102] [103] [104] [105] [106] [107] [108] [109] [110]

Nyní aby jste si utvořili celý obrázek, proč jsem uvedl nejprve velká rizika onemocnění, Vás seznámím z prací Dr. Allana Gatnwella, jehož studie byly zakázány na vědeckých fórech interpretovat.
Po dvě desetiletí výzkumů  doktor Gatnwella  a pár dalších světoznámých  vědců  předložili důkazy k prokázání, že HIV / AIDS,  je umělé onemocnění. Zájemci o tento důkaz mohou na  Google získat také informace na  "man-made AIDS" kde jsou desítky článků, stejně jako knihy, na toto téma.
Tento výzkum byl z velké části zamítnut dnešní vědeckou komunitou, médií, a gay komunitami, jako "konspirační teorie" a  nebo "paranoie."  Samozřejmě, jak jinak, je to proti záměru dnes nastoleného směru.
Existují dva významné důvody, proč HIV / AIDS stále převládá mezi homosexuály ale zatím  ne mezi lesbičkami.
Za prvé, HIV a Kaposiho sarkom "původní virus" se představil "u homosexuálních mužů a to prostřednictvím experimentální hepatitidy B v  programech očkování, které se první konaly na Manhattanu v roce 1978, a pokračovalo se v dalších městech až do roku 1981 - ve stejném roce se již tkzv." gay mor " stal oficiální. Podrobnosti o spojení mezi vládou sponzorovaných gay skupin  a vakcínami pro experimenty a počátky  epidemie AIDS najdete na  Google: AIDS + gay experimenty.

Tento, jak nazývají nevědomí příznivci kontroverzní pohled,  je však založen na 25 letech vlastního výzkumu. Píše, jsem přesvědčen, že AIDS je uměle vytvořená nemoc a  rozšiřuje se tak, že tento smrtící virus byl záměrně zaveden do homosexuálních skupin za účelem jejich zabití. Podklady, že AIDS je umělý virus, nebyl nikdy vyvrácen.
Místo toho, aby se věnovalo velké vzdělávání u homosexuálů, že údajně AIDS přišlo z Afriky a kočkodanů zelených, raději bychom se měli urychleně vážně   zabývat osvětou na výuku těchto skupin  lidí, které jsou součástí genocidy programu záměrně namířené proti nim. 


Je to velmi chytrá cesta jak uměle snížit populaci s radostí, veselím, dnes rádoby i vyjímečností a spokojeností dotyčné skupiny a přitom zaútočit současně  i na základní aspekt státu a to na hlavní atributy – rodinu, jen to ještě dokonale ošetřit zákony. Tato velmi chytře prováděná politika vzájemného rozeštvávání, má sloužit především na rozklad morálky všech entit, tvořících stát a to zejména na střední třídu, která je velmi nebezpečná pro aktéry, jelikož v této skupině je nejvíce výše zmiňovaných. Fronta je rozjeta ve velmi širokém pásmu, jak chemtrail, které už dnes začínají přiznávat i vědecké skupiny, Haarp, genetické potraviny, úprava vody, vakcinace a výše zmiňovaná skupina.Tvoříte si svět sami a nebo ho někdo tvoří rychle za vás, aby předhonil zákony Universa?


Alan Cantwell MD


26 komentářů:

  1. Ano, taky si myslím, že je to manipulace. Je toho více, jen údajně špatné vakcíny proti dětské obrně u nás v padesátých letech. ..,je mnoho mrtvých a zmrzačených. Pokusy o likvidace různých skupin, homosexuálů, romů, postižených. Je to pořád dokola.rozděl a panuj.Vlastně je to dokonalé, jako VETŘELEC. dokonalé, do podrobna vypracované zmagořování. Já myslím, že zákony universa jsou rozhodně porušovány skupinou nelidských zrůd jejich přisluhovačů a realitu skutečně tvoří za pomoci nás všech, díky této manipulace.ALE, zároven tvoříme realitu druhou, kde tyto negativní manipulace nejsou a bude záležet jen na každém z nás, jestli se nechá strhnout do tohoto šmelce, nebo si to pošupajdí pěkně do jakéhosi ráje, nebo co, což bude zřejmě naše nová realita vytvořená taktéž námi. Podle mě jsou naši vládci neschopni něčeho takového, natož tvoření. . . iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo,to jsi vystihla naprosto přesně "dopodrobna vypracované zmagořování",hnedka si běžím zapnout bednu :).T.

      Vymazat
  2. Víte Iv, myslím, že konkrétně v tomto případě jste se alespoň co se nás pravidelně přispívajících do debat pod články, nemusel obávat nějakých emocionálních traumat. Každej jsme nějakej, uplácanej přesně podle záměru a není důvod si myslet, že jsme nějak díky své konkrétní "výstřednosti" nadřazení nebo naopak méněcenní.
    Vše, co jste napsal je přesně v duchu pravdivého přísloví: ROZDĚL A PANUJ!"
    Čím více se podaří rozdrobit jeden druh - člověka, tím snadněji se mu bude vládnout.
    Obecně v médiích (a filmech) ukazovaná odtažitost až nenávist k gayům či lesbičkám podle mne není skutečným obrazem společnosti. Osobně bych se musel asi hodně dlouho namáhat, abych si vzpomněl na nějakého člověka, kterého osobně znám a byl by proti této skupině nějak zaujatý. Tím myslím skutečně zaujatý, nikoliv pod imaginárním tlakem okolí.
    Většina ve společnosti a veřejnosti vzniklých problémů je záměrně vyvolaná a řízená.
    Do soukromí druhého člověka je nám každému prd, od toho je to soukromí.
    Takhle by se taky časem mohlo stát, že budou ocejchováni všichni leváci, pak všichni menší než 165 a vyšší než 180, tmavovlasí by následovali po nich, za nimi všichni kdo mají více než 0 zubních kazů, komu se líbí zelená barva, kdo se narodil v pondělí, středu a pátek, atd. atd.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal:
      Neměl jsem na mysli zdejší stálé čtenáře a ono to není vůbec vše, je to jen špička ledovce a proto prosím, pracujme ze všech sil, je to až obludné. Nemám tolik času opravovat stránky. Už doufám chápete, proč jsou rovněž drženy opratě energií a nových poznatků, je to jen část, ale taky důležitá.

      Vymazat
  3. V style klamnych informacii,rozostvavania ludi medzi sebou,vytvarania klamneho obrazu potreby bojovat kazdy sam za seba,triedenia na hodnych a nehodnych,bohatych a chudobnych je ich snaha o zabezpecenie si dalsieho ovladania ludi a snaha dotiahnut to tam kam oni chcu.V tomto pripade plati to stare zname "Stado vede vul" !:-) Teda riesenie je chovat sa ako stado hlavne v ramci spoluprace ochrany a budovania,ale premyslat najprv vprvomrade ako jednotlivci,a nie ist len slepo za tym co je vpredu! ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  4. Vážení.
    Všichni a všechno je předmětem nepřátelství Systému. Protože on jinak neumí žít! Nepřátelství je jeho jediná kompetence a funkce, kterou mu darovalo to, čemu říkáme všelijak, já ex-katolík Bůh. Je to pro náš vývoj moc důležitá funkce a pověření. A nám fajt stačí jen přestat mu dávat to, co ta bestie vyžaduje a zbyde jen jeho netečná mrtvola. Popleta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matěji v tomhle máš naprostou pravdu.A víš na co jsem přišla,vůbec nejlepší je, se tomu "ex-katolík Bůh"(to je moc hezký pojmenování,to si nechám :)) chechtat a dělat si z něj blázny(nemyslím tím lidi!!!).Představ si,že tak před dvaceti lety,když mi umřel děda,tak při té kostelní parádě,tak jedinný,co mne napadlo,že děda musí mít v tý pidi rakvičce skrčený nohy,jinak se tam nemůže vejít.No a když tam tak všichni krásně plakali a dojímali se,včetně těch, co dědu nesnášeli a vůbec "neznali",tak já se smála a můj otec řekl,že jsem cynik.A vrchol všeho byl,když mne na smuteční žranici,chtěl sbalit vlastní bratranec,protože mne naposledy viděl když mi bylo deset.Dyt to je komedie jak má být,ne?A takhe je to s celým tím slavným systemem.T.

      Vymazat
    2. to T:
      ....Dyt to je komedie jak má být,ne?A takhe je to s celým tím slavným systemem.T....tak to sedlo, jak sedinka do gatí!!!!

      Vymazat
  5. A Iv drž se.
    Myslím, že všichni ... co tu na blogu jsme se Ti snažíme posílat sílu. Popleta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však to vím, jinak bych se na to ....ono je naštěstí ještě dost lidiček, co za to stojí, jeden můj přítel z Hané říkával tím svým dialektem " Nechci umřít blbé", moc se mně ta průpovídka vždy líbila. Dík

      Vymazat
  6. Hezký den,zrovna se ocitáme ve zvláštním světě,kdy vše je převráceno vzhůru nohama.Ty co stojí na hlavě, tak se smějou těm,co stojí na nohou.Já jsem pevně přesvědčená,že co nejvíce lidí, z toho, co se kolem děje, si ponejprv sedne na prdku s otevřenou hubičkou a pak se postaví na nohy.Jak bych tak řekla,taky to mám za sebou,možná ještě nestojím úplně pevně,ale určitě se držím ze všech sil.Musíme být neochvějní ve své víře v dobro a žít z lásky ve svém srdci(dopracovali jsme se tu spolu přece k tomu,že srdce je náš vnitřní akumulátor en.,který si dobíjíme sami,no ne?).Jak říká Iv,vše je tak jak má být.Hlavně neztrácet svou víru.Je důležité,co máme uvnitř sebe,ne co je kolem,to nás nesmí zlomit!!!T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když máme i u sebe/kolem sebe príma lidičky, je to ještě lepší, pak se ty akumulátory dobíjejí mnohem lépe.

      Vymazat
  7. Jednou jsem četl někde na fóru o VE,kde se rozebírala nejspíš fuknčnost megu asi toto: "ty se už můžeš rovnou přidat k tomuhle bláznovi(odkaz na vaše stránky),nikdo neví kdo to je a nemáš šanci co to zjistit" asi tak nějak,ale zase takový rádoby chytrolín co si jen honí ego svými "odbornými znalostmi" a jde mu jen o to jeho omezeným vnímaní shodit všechny ostatní co se snaží poskládat alespoň pár střípků dohromady,jsou skrátka například i tací co by nejradši nic neměnily a razí heslo š..... a chlastatJe velmi obtížné jim vysvětlit něco co tyto zvířecí elementy přesahuje.Vůbec mě tedy nepřekvapuje,když takováto šelma dostane větší rozum a začne provádět takovéhle prasárny na lidech(vakcíny,chemtrail...atd).Nic však nemůže (zákony universa jak říkáte) porušovat dlouho,myslím tím,že lidé kteří takto smíšlejí jsou z principu destruktivní sami k sobě,takže nechme je ať se třeba poperou,když to jinak nepochopí.My už snad spolu nějak vyjdem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To :-)
      Znám i tento dialog z jednoho fóra a jsou uloženy i ty ostatní, je jich od této osoby více, byl monitorován z důvodu hackerského napadání stránek a ještě má na triku více věcí, jako je, že nejde gadget „Stálí čtenáři“ a „Nejnovější komentáře“ přepsal zdrojový kód stránek, nemíním se tím zabývat, to už je práce jiných. Ale pozor, nestěžuji si, jen Vás seznamuji s morálkou členů tohoto klubu, aby jste si udělal celkový pohled, tedy se zákulisním bojem s těmito pomahači budování nynějšího „pořádku“. Stále mu dávám čas na změnu!

      Vymazat
    2. Pro Iv:
      Při čtení Vašeho komentáře jsem si vzpomněl na to, když jsem si jako malý hrál s gumou z tepláků (těch modrých :-D). Čím víc jsem jí deformoval (natahoval), tím to zatraceně více bolelo, když vzápětí udělala to, jí jde nejlépe. Jenže v případě Univerza nepůjde jen o prsty. Někdo, kdo tu gumu natáhne trochu a bude to sledovat - může se poučit. Jinému, co jí natáhne příliš, to urazí pazoury a dost možná vyšvyhne oči, vyrazí zuby a omotá kolem krku.
      Ten nákladní vlak, co se tady na blogu rozjel, už hned tak něco nezpomalí. Uhlí je dost, tak ať v kotli zbytečně neklesá tlak. :-D

      Vymazat
    3. Myslím, že tady osazenstvo na uhlí už dávno nejede( to dělá jen smrad), tady se už jede na vyšší energie, no a kdo chce být čistší, ať naskočí, pokouká po interiéru a pak z okna ven, jak to fičí v pohraničí a na hubě se mu vykouzlí úsměv z krásné krajiny.

      Vymazat
    4. J,vím jak je to myšleno,ale už by to fakt chtělo jet na něco jinýho než na uhlí,ropu,z. plyn.Akorát by to chtělo levný zdroj VE a něco co podle přání přestavuje hmotu na atomární a molekulární úrovni.

      Vymazat
    5. Však Iv taky ví, že jsem to s tím uhlím myslel obrazně - v uhelným vagónu za lokomotivou je toho dost, takže není třeba žádné zdržování. Jen se moc nenahýbejte z okýnek, perem si to opravdu rychle a zvenku občas někdo nastrčí křoví. :-D

      Vymazat
    6. Vsak ono nieje celkom zle ak to obcas trosku placne cloveka cez hubu..aspon vie co ma a vie si toho vazit!:-)No len aby zhora nepriletelo este nieco ine!Este ze nam Iv robi ten dazdnik!:-)Nevystupovat...nezastavujem! ..Mailo

      Vymazat
  8. Pro Matěje:
    Napsal jste:...A nám fakt stačí jen přestat mu dávat to, co ta bestie vyžaduje a zbyde jen jeho netečná mrtvola. Popleta.....
    Ani Matěji nevíte do čeho jste se trefil!!!!!! Nemám na mysli to rozeštvávání, i když i to s tím souvisí, jak bude příhodná doba, jistě to uvolním. Pak že nejsme vzájemně propojeni - nelezte mně s Michalem i Terkou do hlavy!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím že si lezeme do hlav navzájem ;)
      DV

      Vymazat
  9. Dnes jsem měla teda sen,zdálo se mi,že u nás na půdě něco šramotí,že to budu muset zkouknout.Jdu před dům a sednu si na hranici dřeva a najednou koukám,že nad průjezdem(co není podbití) vyletí veliký pták a sedl si vedle mne na to dřevo.Jo a ted ráno,říkám si,to byla snad sova pálená,ale koukám na obrázky,ale prd ne to nebyla ona,tak nic.Pak říkal chlap,napiš Harpyje,četl jsem ted o nich,at vím jak vypadá.Říkám si nějakej pták s lidskou hlavou to mne tak zajímá.No ale pak fakt čumím jako vůl(pardon),Harpye pralesní-to je teda zvíře a přesně to sedělo vedle mne na těch kládách,to je fakt v lamprdonu.Kluk mi řekl,že můžu klidně srážet drony.A doufám tedy,že se mi plní můj sen,být užitečná a pomáhat,at už tady je klid a mír pro nás všechny a klidně za to dám i své pyžamko(tedy tělo,jak tomu říká kluk).A když Harpyje je moje ségra.....:).T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, ráda čtu Vaše příspěvky a tento mě zaujal, . . .KONEČNĚ SE MI PLNÍ MŮJ SEN, BÝT UŽITEČNÁ A POMÁHAT. . Najednou mě to koplo, abych se zamyslela nad svým životem. Jak to, že můj sen to nikdy nebyl a já to prostě musím pořád dělat, i když se mi někdy prostě nechce, jsem unavená, ale to nutkání je k nevydržení. Je to akorát 6 let, co jsem prošla regresí. Tenkrát jsem ale nevěděla, že to je regrese a nic jsem o tom nevěděla.Díky této návštěvě minulého života se mi dost ulevilo a začla jsem myslela na sebe, ale moje dobrovolné nutkání pomáhat , tak toho jsem se nezbavila. Teda, zní to blbě, jako by to bylo něco špatného, jen tomu chci přijít na kloub, jak to teda s těmi přáními a sny je . . . ahoj iva

      Vymazat
    2. Milá Ivo,možná dobře znám "nutkavou" touhu pomáhat,někdy to může končit až tím,že si lidé začnou plést "dobrotu" s "blbostí".Spíš si konečně začínám uvědomovat sílu svých myšlenek a také procházím jakousi "regresí".A nemusím být naštvaná na žádnýho kalouska nebo jinýho prdouska,protože SPRÁVNÁ MYŠLENKA NAPŘENÁ SPRÁVNÝM SMĚREM ROZHODNĚ PLATNOST MÁ!!!A jaká ta myšlenka bude,to at si každý rozhodne podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.T.

      Vymazat
  10. Jo Iv,
    my už ani jinak nemůžem. Popleta

    OdpovědětVymazat
  11. Hezký večer,začala jsem číst knížku "Tajemství Amenti",připadá mi zajímavá,možná jí už znáte.T.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.