úterý 14. února 2012

Proč jsem stránky pozastavil


Dnes 14.02.2012 v 14:08 hod. byly doménou Web - zdarma, smazány pirátské stránky kopírující tyto originál stránky.


Krásné městečko Stod
V českých zemích jsou i tací, kteří notoricky narušují poklidnost konstruktivních stránek a svou arogantností a agresivitou se uchylují k různým  praktikám. Naše stránky nebyly vyjímkou, jejich „geniální“ nápad poškodit, byl vytvořením kopie těchto stránek na jiné doméně Web.zdarma =  .wb.cz ( dokonce návod na provedení je zde http://www.soom.cz/index.php?name=bugtrack/show&thread_id=3382 , já bych to nazval příznačně, „Jak si vyhonit EGO na maximum“ divím se doméně wb.cz, že toto dopustí!)  a připsat do nich určité údaje, hlavně za účelem poškození autora, svědčí o zapšklosti  tkzv. odborníků. Tito pseudo-odborníci se na různých diskuzích  vždy vyjadřují k novým možným technickým pokrokům  velmi 
Krásné baroko městečka Stod




Ukázka jak nové přístupy vadí - bez komentáře:
arogantně a navenek se ohání fyzikálními poučkami, aby vypadali oslnivě odborně. Výsledek je ten, že tito pseudo-odborníci sami ztratí důvěru u ostatních právě tímto vystupováním a jednáním, nepřipustí jiný možný pohled,
směr a dnešní aktivní odborná společnost se nemůže hnout z místa. Stránky byly pozastaveny také proto, aby se mohla nerušeně sledovat aktivita dotyčné osoby, během odstávky a získali se jisté informace. Proto děkuji všem zde čtenářům za pochopení.


jedná se o odkaz na naše stránky
Jsem jen rád, že ve světě  existují i pravé vědecké kapacity a odborníci, jejichž úhel pohledu je diametrálně  jiný a pracují na nových zařízeních a s nimiž diskuze je na úrovni, jenže zatím málo, ale situace se diametrálně nyní mění.  Mezi světové velikány patří Baarden, Rossiny, Meyer +, Kelly,Naudin, Humble, Kapanadze, Chukanov a můj nejoblíbenější kvantový fyzik Amit Goswami http://energieupramene.blogspot.com/2012/01/zakladni-veci-pro-zdravi-pochopeni.html  atd., jenže od těchto lidí  jež se považují za odborníky, jsou tyto kapacity označeny vždy jako podvodníci - připomíná to moderní inkvizici.
Nedivím se, proč mnoho velkých kapacit utíká na východ a do Ruska, něco je asi opravdu špatně!



10 komentářů:

  1. Som rád že ste speť.Držim palce Iv.Fanušik zo Slovenska.Burlak

    OdpovědětVymazat
  2. Nejaký kontakt na majiteľa tejto stránky? Inak som sa chcel spýtať na revitalizátor vody. Spomína sa v dokumente Pamäť vody. A som rád že som vás našiel. A že fungujete. A som rád že oddolávate tlaku NWO.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kontakt je napsán v odstavečku "O mně" energie.iv@gmail.com
      Co se týká revitalizace vody, toto mají propracované v Rusku a používají to zatím zkušebně v nemocnicích na Onkologii a s velmi výrazným úspěchem. Jistě se časem k tomu vrátím jak budu mít novější informace.

      Vymazat
    2. tam sa hovorilo že to vymyslel nejaký rakúšan

      Vymazat
  3. Jsem potěšen, že stránky opět žijí. Komu jsou trnem, nechť zde nesosá a vznáší se ve svém chytrém?, zabedněném egu.
    Iv díky za ně, rád si pročítám, ne z nudy. Zajímají mne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je někdy velice, velice těžké (alespoň pro mě) nereagovat na komentáře některých osob kdekoliv na webu. A ani to nemá smysl.
      Je to jako bych utíkal před povodní na nejbližší kopec a cestou potkal kobru a chtěl jí pomoci. Bude vzteklá a bude kousat, protože ona nebude vědět že přijde voda a že jí chci zachránit. Nikam to nepovede, naopak. Mě to možná zabije hned a jí až přijde voda. Je lepší kobru nechat ve své díře, obejít jí a pokračovat ve své cestě na kopec. Možná potkám někoho, kdo o pomoc bude stát.

      A pro anonym z 4:43
      Ego není zabedněné ani chytré. Je takové, jaké mu dovolíme být, takové jak si ho vychováme. Je naší nedílnou součástí. Ne povinnou výbavou, ale důležitým dílem našeho JÁ, bez něhož bychom tu nemohli být.

      Vymazat
    2. MichalB hovoríš mi zo srdca ... Keď stretneš bobra tak ho zober zo sebou :) ak by o tom nevedel tak ho to určite poteší.

      Nemá zmysel reagovať na ľudí ktorí v podstate ani nechcú pomôcť. Úplne najviac ma doráža keď človek ktorý nemá vôbec naštudovanú problematiku vyhlasuje že nikdy nič také nemôže fungovať a je to podvod. Potom mu niečo poviem a zase sa to obráti proti mne že to chce vidieť a že klamem lebo mu to nechcem ukázať. :) Ja už som stratil silu sa vyjadrovať k takýmto ľudom. Také príspevky ignorujem prípadne mu poviem nech sa pozrie na niečo čo by mu mohlo pomôcť ale nič viac. Každý je si strojcom svojho šťastia.

      Inak som sa tak isto ľakol že prečo nefungujú stránky.
      S pozdravom
      Bobor.

      Vymazat
    3. Lidičkové zlatí,jsem tady s vámi jen pár dní,nechci vás tady obtěžovat,ale musím vás varovt!Dnes ráno,když jel můj chlap po noční domů,zastavil se v obchodě a když se vracel k autu,bez zjevné! příčíny mu zničeho nic uletěl znak auta na kufru a v zápětí,doslova a do písmene,mu vybouchlo zadní okno.Bylo to na náměstí,lidi kolem všichni v šoku,naštěstí se nikomu nic nestalo!Zaměrně útočí na děti a lidi,kteří už začínají chápat co se to tady vlastně děje.Bestie útočí z posledních sil.Opatrujte se! Terezie

      Vymazat
    4. Terezie nějaké podrobnosti by nebyly? kde se to stalo a zda to někdo nenatočil(třeba na mobil ale asi těžko sehrálo se to beztak rychle..) nějaká pouliční kamera.. bylo by to určitě zajímavé analyzovat..
      Taková škoda na autě a člověk neví kdo za tím stojí..

      Vymazat
    5. Ano,byl to fofr.Vypadalo to,jako když někdo ze vnitř vyrazí okno,ale nikdo tam nebyl.Kdyby ruplo jen to sklo,tak člověk řekne nějaký pnutí či co.Ale co ten přilepený znak,ten by měl upadnout na zem,tam se snad nemá co pnout.Jenže ten vystřelil,až trefil chlapíka,co šel okolo.Takže rána to byla.Svedli jsme to na sílu myšlenky(jenže otázka je,čí byla ta myšlenka).Už jsem provedla opatření,aby mi nelítaly hrnce po kuchyni(je to legrace a vlastně není,když člověk vidí co se děje všude kolem).T

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.