sobota 18. února 2012

Způsobuje HAARP u lidí šílenství?



Není to dlouho jsem zde otiskl článek,http://energieupramene.blogspot.com/2012/01/zvuky-to-se-vam-jen-zda.html týkající se tajemných zvuků u nás (mimo jiné) i s jistým vyjádřením vědeckého pracovníka.
Dnes jsem narazil na zajímavý článek, týkající se stejné problematiky a začínajících problémech.
Říká se, že zvuky mohou léčit, ale zvuk může být i škodlivý a to tak, že může i zabíjet, změnit psychiku. Zvláště, pokud se jedná o dlouhodobě působící infrazvuky, které mohou způsobit u některých jedinců  i stavy šílenství. Co jsou to za zvuky, které útočí nyní zejména na obyvatele Windsdorfu, Ontaria, Woodlandu, je to přírodní fenomén, průmyslový efekt, nebo HAARP ??
Tajemné zvuky se stále objevují na celém světě, jedno vysvětlení o destabilizaci jádra Země je zde:http://beforeitsnews.com/story/1645/370/Skyquakes:_Warnings_From_Earths_Destabilizing_Core.html
Windsdorf, Ontario
Je zde slyšet neustálý hukot, jehož intenzita periodicky klesá a zvyšuje se. Toto děsivé hučení působí nespavost, podrážděnost, nechutenství a deprese. Krátký čas to ustalo, ale začalo  to znovu a s větší intenzitou. Experti hledali zdroj zvuku, ale marně. Kupodivu i lidé tisíce kilometrů daleko např. od Woodlandu, zaznamenávají tyto nepříjemné zvuky. Tyto zvuky již vyvolávají obavy v lékařské komunitě a to nejen z důvodu nepříznivých zdravotních účinků z dlouhodobého hlediska, ale také proto, že obecná úroveň podrážděnosti mezi obyvatelstvem  velmi stoupla.
Ze zprávy vyplynulo, že někteří lidé trpí až duševním zhroucením, s podobnými příznaky jako u epilepsie.
 Nedávno se vyjádřil k této záležitosti vynikající vědec, profesor Dr. Elchin Khalilov. Možná příčina těchto zvuků možná je způsobena reakcí zemského jádra na zrychlení posunu zemského magnetického pólu, který se zvýšil více než pětkrát mezi rokem 1998 – 2003, je to proces vnitřního a vnějšího jádra, jež tvoří vlastní geomagnetické pole.
Otázka je rovněž ta, zda toto může způsobovat případné zařízení HAARP?
HAARP je viněn v mnoha populárních různých teorií o spiknutích. HAARP byl rovněž obviněn ze záhadných masových úmrtí ptáků, neobvyklého počasí atd. . Mohou probíhající vysílané elektromagnetické vlny v horních vrstvách atmosféry způsobovat rezonanční frekvence, které způsobují  tyto zvuky? Ano! Je to možné ale i pravděpodobné.

Zdroj: http://www.pakalertpress.com/2012/02/17/are-haarp-frequency-pulse-waves-driving-people-mad/

1 komentář:

  1. Osobně si myslím, že se podceňuje i vliv částicového urychlovače CERN, ale i dalších podobných zařízení, které určitě mají vliv na geomagnetické pole Země. Stejně tak tzv. Filadelfský experiment, kdy i samotný N.Tesla dal od něho "ruce pryč".

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.