pondělí 27. února 2012

Jaro se blíží – rady pro zahrádku

Jaro se kvapem blíží a mnozí z Vás se už těší na svou zahrádku, chalupu, chatu. Jistě, můžete si koupit v nákupních střediscích zeleninu, kytky, ale, je tam to ale. Nemohu si pomoci, ale takové rajče vypěstované vlastním způsobem a to koupené je nebe a dudy. A to ještě nerozepisuji důležitý aspekt, který má velmi silný účinek na Vaše zdraví v tom, že rostlina, vypěstovaná v místě, kde žijete má shodné frekvenční vyzařování s vámi a tělo tuto plodinu velmi dobře zpracuje pro svůj zisk a nedochází v těle k disharmonii frekvenčního vyzařování potravina = tělo. Toto disharmonické vyzařování potravin velmi podporuje i disharmonii růstu buněk. Už asi víte, kam mířím, takže zrušením výroby našich zemědělských podniků a následné dovážení potravin, nevím ani odkud, dochází k tomu, že je v populaci zvýšený výskyt různých zdravotních patálií. Však si to koupím, slyším, ale neuvědomuje si mnoho věcí, s tím souvisejících, jež jsem vám zde sdělil. Jistě že pokud  jste v zaměstnání, není tolik času a nemůžete intenzivněji něco pěstovat, ale stačí i trochu, hrášek, rajče, kořenová zelenina, jablko, to jsou vše i když v malém množství pro vaše tělo zdravotní stimulující bomby, které Biderberg group přivádí do stavu zuřivosti, protože se s největší pravděpodobností dočkáte důchodu a oni vám jej budou muset vyplácet, nemluvě o zdravotnictví, kterému berete kšeft. Kdo chce podporovat Bilderberger group  musí být součástí zásobovacího kruhu  a to většina je a ani si to neuvědomuje. Už víte jaký je rozdíl mezi jablkem koupeným v Kauflandu dovezeným někde z Tramtárie, přelepeným, že je to náš výrobek a naším pravým produktem? Je to skrytý faktor o kterém se raději nemluví.

Nyní Vám poradím, jak lépe pěstovat a mít z toho nejen duševní radost, ale i váš organismus, který Vám bude velmi vděčný.
Jsou i jiné technologie o kterých ví jen pár jedinců, ale teď popíši ten nejjednodušší způsob. Jedná se o působení magnetů na růst rostlin. Již staří odborníci v bio jako Albert Roy, Dawid a Walter Rawlsem potvrdili, že vystavování semen magnetickému poli, má za následek intenzivnější růst, větší plody, chuťově vynikající. V oficiální vědě je to samozřejmě zatím sporné, tak je hoďte za hlavu a až si vypěstujete to své, můžete se na jejich adresu vyjádřit jadrněji.
Obstarejte si magnety, nejlépe ty silnější – Neodymové. Magnety položte tak, aby byly naskládány vždy jednou stranou  pólů  a na ně položíte vaše semena před výsadbou cca tak týden.
Rovněž na obrázku vidíte, že druhy semen musíte pokládat na jisté strany pólů. Pro zemní rostliny jako je mrkev, petržel, ředkvička je dáváte na magnety se severní stranou nahoru. Pro rostlinky s nadzemní plodinou dáváte semena na stranu jižní. Kdo neví, kde má na magnetu severní a jižní pól, půjčí si kompas a přibližuje např. magnet k severnímu pólu, když se ručička odpuzuje, je tato strana severní a označíte si ji třeba modře.

 

Rovněž můžete udělat i magnetizaci vody, kterou zaléváte, rostlinky budou odolnější proti chorobám. Jednoduše pokud máte plechový barel na dešťovku, dáte dva magnety ke dnu barelu, každý jinou polaritou. Nebo kdo zalévá hadicí, tak na konec hadice umístí zase dva magnety opačnými póly a zatáhne PVC páskou. Budete tak pěkně stimulovat růst a navíc, vaše svrchní půda bude stále živá, nebude to mrtvý beton.

Ještě jednu věcičku vám poradím, jistě se stalo někomu, že někam zasadil stromek a on ne a ne pořádně růst, i když jste se o něj postaral živinami, většinou je to meruňka, broskev. Tyto stromky jsou s největší pravděpodobností v zóně negativních podzemních proudů. Vezměte odizolovaný měděný drát, jeho konec zapustíte do země a kolem kmínku obtočíte tři až čtyři závity ve směru hodin. ručiček kousek od země a druhý konec necháte volně. Stromeček se uzdraví a udělá i Vám radost.
Další odkazy na záměrně zapomenuté technologie: