neděle 19. února 2012

Váš názor na aktivitu slunečního portálu



Od čtenáře Michala došel příspěvek se zajímavým pohledem a několika otázkami. Je to zajímavý postřeh a tak jsem to dal samostatně, aby se to tak neztratilo v záplavě. 

Proč nemluvím o Slunci, ale portálu, mnozí čtenáři vědí z minulých článků http://energieupramene.blogspot.com/2011/10/slunecni-portal-aktivni_21.html  a http://energieupramene.blogspot.com/2011/11/slunecni-portal-aktivni-ii.html
nemluvě o tom, že v této době se výrazně aktivují energeticky věškeré pyramidy ve světě.
Otázka zní:
Jaký je názor vás čitatelů na dnešní jev (ale i před pár dny), kdy geomagnetické pole je krajně rozhozené (Kp-index), magnetometr zaznamenává pokles, elektron-flux taky a sluneční aktivita je přitom na úrovni podobné aktivitě srdce člověka, co právě umírá?
1)    Jde o uměle upravené grafy.
2)    Jde o účinky něčeho ze Slunce či (V)vesmíru, co neumíme měřit.
3)    Nebo jde o utajené(ované) děje uvnitř naší planety?   

 Odkaz : http://www.swpc.noaa.gov/rt_plots/satenv.html

 Odpovědi:

Feb 19, 2012 04:14 AM
Slunce má teď ve své aktivitě solidní , či spíš masivní výkyvy, to je pravda. Pokud bych měl dát 1,2,nebo trojku nedám nic jelikož si myslím že je na každém něco prvdivého. Zajímavé je to že ve zprávách se člověk dozví kde jakou prkotinu , ale co se tohodle týče..jaksi se taktně mlčí...nechci být pesimista , ale asi bude ještě i hůř..

Feb 19, 2012 06:34 AM
Já myslím, že pesimismus není na místě. Naopak. Osobně dnešní výkyv na mě působí jinak než obvykle. Ráno kolem té šesté jsem si připadal jako v hypnoze, měl jsem takové pocity, že jsem "mimo". Nejbližší pocit k tomu je krátce před omdlením, třebas kdo zná díky nižšímu tlaku okamžiky po prudkém stoupnutí. Před očima se množí tečky až vše zčerná a mozek neví v jaké poloze se tělo nachází, čas se zastavuje a mozek vidí svojí realitu. Tady je to podobné s tím rozdílem, že mohu vyloučit vliv prudkého odkrvení mozku. Navíc dnes mě bolí pouze pravá polovina mozku, nejvíce přední pravá čtvrtina a kousek v zadu mezi týlem a temenem, ale vpodstatě cítím kompletně celou hemysféru. Intuice mi říká, že na toto rozhodně dnes nebrat žádný prášek, že se jedná o přirozený stav a je třeba zatnout zuby a vydržet.

Co jsem zjišťoval, tak Kp-index neukazuje celkový stav magnetického pole Země, ale jeho výkyvy, repektive rozdíly v hodnotách ve stejném čase. Je na světě kolem 100 stanic, kde se měří toto pole. Kp-index ukazuje rozdíly v hodnotách mezi stanicemi. Takže celkově se pole změnit nemusí, ale v jedné oblasti stanice naměří výkyv jedním směrem a jinde druhým a čím větší výkyvy jsou, tím je na Kp-indexu graf výše. Pokud by došlo k prudké změně na celé planetě najednou, Kp-index se nepohne. Proto je nutné sledovat spolu magnetometrem, tam je předpokládám celková hodnota pole. Bohužel nikde se nedá zjistit (aspoň nevím kde) v jakých částech světa dochází k výkyvům. Bylo by jistě zajímavé sledovat zprávy z oněch lokalit.

Protéká-li vodičem nějaký proud, vzniká kolem něho magnetické pole a naopak, bude-li se vodič pohybovat v magnetickém poli, bude se v něm idukovat el. proud. Jak známo každá buňka má nějaké napětí, mozek pracuje na el. impulzech, nervové buňky si předávají informace elktrochemicky, zkrátka člověk jako celek je nesmírně složitá a citlivá el. síť, která se přizpůsobila magnetickému poli Země. Není těžké si domyslet, že změny magnetického pole Země musí mít přímý vliv na fukci těla a mozku. Že výkyvy budou ovlivňovat chování lidí (a nejenom lidí) v oblastech, kde dochází k výkyvům. Nedivil bych se, kdyby v místech s pozměněným polem byly tendence k nepokojům, k demonstracím, či vyloženě konfliktům. Proto by mě zajímalo, kde v těm výkyvům konkrétně dochází.
Sice si myslím, že dnešní výkyvy jsou přírodního původu, ale z výše popsaných důvodů by se toho dalo i zneužívat a jistě k tomu i dochází. Technologie na to rozhodně část lidstva má.
Můj názor proč k tomu dochází je asi ten, že hlavní příčinou je průchod naší soustavy zatím ještě okrajovou částí tzv. protonové pásu. Jak postupujeme dále do tohoto místa v naší galaxii, tak pochopitelně dochází k jakémusi buzení našeho Slunce fotony, ale i zemského jádra (to samé i na ostatních planetách) a tím je přímo ovlivňováno magnetické pole planet. Zda dochází k přeměně fotonů na něco jiného nebo jde jen o konfrontaci hmoty s fotony, či hromadění enegrie, nnechám na někom vzdělanějším.
O energiích jdoucích z pyramid mám svůj názor taky, ale zatím si ho nechám pro sebe, snad jen, že jde o jakýsi katalyzátor/usměrňovač nebo pojistný ventil energií, které Země a její obyvatelé nejsou v tu chvíli schopni zpracovat.
 

Feb 19, 2012 04:41 AM
Někde jsem četl, že ve správné a aktivované pyramidě běžná voda nezamrzne, ani když je uvnitř deset pod nulou. Nevím co je na tom pravdy, ale byl by to pěkný důkaz i pro ty nejskeptičtější.

Myslím, že se na tu otázku ani nemusím snažit odpovědět. S úžasem pozoruju, čekám a pracuji na sobě. Uvidíme, co nám toto může přinést a přinese x). Snad bych jen vyloučil tu jedničku.

1 komentář:

  1. This post iis truly a good one it helps new internet users,
    who are wishing in favor oof blogging.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.