sobota 21. dubna 2012

Tajemství Puma Punku


Velmi mne zaujal tento film, který předkládá archeologům jiný pohled na historii.
Doporučuji shlédnout, titulky v češtině.

4 komentáře:

  1. Mám rád tyto dokumenty o starověkých astronautech.
    By mě zajímalo, jak moc byly/jsou k lidem přátelští, když o nich mluví jako o bozích. Spíš to vypadá na vesmírné parazity, kteří zneužívají vyspělejší technologii k zotročení lidské rasy, ale můžu se mýlit.

    OdpovědětVymazat
  2. Tomu, kdo je zná alespoň v hlavních rysech, musí toto video připomenout Slovansko-Arijské Védy. Jak časově, tak dějově to prostě dokonale zapadá. Já jen přemýšlím, že tento komplex možná nepotkala jedna detruktivní pohroma jak zaznělo ve videu, ale dvě časově od sebe vzdálené desítky tisíc let. Pak by mi to vysvětlilo jak bahno (přílivovou vlnu), tak možné následky jaderného výbuchu. A nebo jsou výklady S-A Véd (to co je veřejně dostupné jsou pouze osobní výklady překladatelů) nepřesné a nešlo o dvě katastrofy, ale jednu, jež měla za následek jak onu přílivovou vlnu, jež asi nebyla jen z nedalekého jezera, tak i detrukci kamenů připomínající přímý zásah nějaké zbraně nebo obrovského předmětu.

    OdpovědětVymazat
  3. Good way of explaining, and good post to obtain facts regarding my presentation topic, which i
    am going to convey in academy.

    My blog post ... gif

    OdpovědětVymazat
  4. I'm now not positive where you are getting your information, however good topic. I must spend a while studying more or figuring out more. Thank you for wonderful information I was searching for this information for my mission.

    my website - Facebook Fans

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.