středa 18. dubna 2012

Energetická pole

V dnešní době techniky zatím byly ignorovány jisté fenomény, které se občas vyskytují, většinou se vědecké elitě do těchto problémů moc nechce, protože nejsou tak lehce opakovatelné. Navíc příčinou tohoto stavu je přesvědčení, že věda musí  být prezentována tak, jak je dnes tradováno na školách.
Přírodní energie kolem nás většina ani nechce chápat z obavy nařknutí ze šarlatánství, tak je to v nás zakořeněno, jenže staré civilizace tyto energie využívaly a dnes jsme ve stavu, kdy tyto poznatky ztratil čas. Trochu nastíním podstatu, aby čtenář byl co nejrychleji v „obraze“.
Představme si naše lidské tělo, je složeno z buněk a ty jsou složeny z buněčných membrán. Tyto membrány zastávají velmi důležitou roli v těle, pracují jako kondenzátory, které mají vlastnost jímat elektřinu. Mozek vysílá malé elektrické impulsy např. když chceme zdvihnout ruku a tyto kondenzátory impulsy vedou až do svalu, jenž příslušně reaguje. Biofyzika říká, že kapacita membrán buněk je cca 1uF/cm2 a teď si představte jak je kapacita lidského těla ohromná. Už vás asi napadá, že se objevují jevy samovznícení těla a přitom oděv zůstává nedotčen. Většinou se to stane tím, že dojde k anomálii, tedy nabití tohoto množství kondenzátorů v těle, až dojde k průrazu a neštěstí je hotovo. Ale to zde nyní řešit nechci.
Do přírodní elektřiny můžeme počítat jak influenční elektřinu, tak mnohými vysmívaná  Aura živého organismu ( teď už víte, že buňky si uchovávají náboj) a vysmívaná jen proto, že věda zatím nenašla příslušné možné měřící zařízení a esoterici vědí, že na tato pole zatím používají virguli, co by jsme dali za to, kdyby ctihodná věda pracovala na těchto zařízeních, nejen vojenské odvětví a nebo náš profesor Rejdák, který se tomu velmi věnoval, buď mu věčná sláva.
Kdo umí, ne se stoprocentním nástrojem pracovat jako je virgule (zatím nemáme nic lepšího, mimo nějakého vynálezu jednoho maďara) může si změřit auru člověka a pak ať porovná nabitý elektrolit o vysoké kapacitě a  nabí
jen na plné napětí. S překvapením zjistí, že tato pole jsou shodná, no bodejť ne, když buňky zastávají rovněž funkci kondenzátorů. A kdo opravdu umí manipulovat s virgulí, může si vyzkoušet změnu velikosti pole při změně nabití elitu. Velice citlivé osobnosti na tato pole reagují velmi výrazně, protože pole kondenzátoru se s polem člověka zvětšuje, sčítá se! Osoby od přírody, nebo cvičením a duchovním růstem, mají pole automaticky kolem člověka zvětšené a je často dosti velké. Materialisti mají vždy pole minimální a proto ani v jejich blízkosti se nikdy nic takového nemůže dít a když jim tato fakta řeknete, dívají se na vás přes prsty. Při interakci s novodobými přístroji, jež obsahují elektrolity se toto pole násobí a někdy může docházet v jejich blízkosti k různým anomáliím, většinou však to odnášejí právě technická zařízení. Z toho je i poznání, že kdo má malou energii ( nízkou auru), se může v blízkosti velkých kapacit nabitých na  napětí kolem 300V jeho aura velmi zvětšit, ale prosím nezkoušejte, při dlouhodobém pobytu by mohlo docházet i ke zdravotním potížím, horkost, nervozita, brnění, nechte vše přirozeně, Sluníčko má přirozenou energii a tělo si vezme samo kolik potřebuje. Zde i vidíte, že pobyt pod VN vedením není nikterak zdravý a buňky se pak chaoticky nabíjejí a může dojít ke zdravotním anomáliím. Kdyby toto naše věda věděla, jistě by byla dále i ve zdravotnictví – bohužel. Další poznání o kterém se málo ví je,  že tato pole u kondenzátorů se dají modulovat, nebudu to zde však ventilovat, může to být zneužito a co víte o vojenském výzkumu těchto věcí a najednou celý národ má většinou nějaké shodné symptomy jako únava, vzteklost, nebo si vezměme stadion při utkání, kde jsou lidé namačkáni a jejich aury (tedy kondenzátory) se sčítají a nějaký chytrák může použít modulaci i ovlivnění sadou elektrolytů jistým směrem, raději dost  atd…….. !!!
Naše věda je ohromná, ale proč odumírají lesní porosty zvláště na severu Čech moc jí neleží v patě. Když si všimnete energetických map, velké množství vedení vede právě těmito územími a pak srovnáte největší výskyt onkologických onemocnění, tak to na sebe pasuje jak se říká lidově – zadek na hrnec. Vysoké napětí, hlavně kolem 400kV velmi ionizuje i vzduch, tím je porušena rovnováha oblasti,  lesy odumírají a navíc v těchto oblastech je onkologických onemocnění jak máku.
Potvrzení, že staré civilizace s těmito přírodními energiemi pracovali a znali jejich podstatu velmi dobře vám mohu rovněž uvést příklad. Byly jsme s muzeem na jedné neznámé lokalitě kelstkého sídliště dělat pár sond. Vše probíhalo dobře a našli jsme i hrob druida, nakonec jsme vše zmapovali, zakreslili a odebrali pár vzorků na další výzkum, zjistili jsme, že toto sídliště bylo násilně zničeno. Při odchodu do domovů jsme však s kolegou zjistili, že naše tehdy moderní digitální hodinky zkolabovaly, display zčernal jak uhlí. Ale to nebyl konec, po příchodu domů jsem pár relikvií v podobě střepů a kamenů uložil a to se začaly dít věci. Elektrika vypínala, mobil zvonil, včetně dálkového zvonku, který hlásil velmi často návštěvu – nebyla a jiné věci, které zde nebudu popisovat. Ráno volám kolegovi a on na mně to stejné a tak hned ráno jsme mazali tyto relikvie uložit zpět. Tyto věci byly tak nabité energií, že způsobili všechny tyto anomálie a při dodatečném zjištění v laboratoři, že opravdu tato lokalita byla násilně zničena, nám bylo jasné, že než skončil zápas, bylo zde uloženo velké množství energie včetně té z lítosti a hněvu na vetřelce a doma byl taky klid.

10 komentářů:

  1. Děkuji za článek, takových kde se "nadpřirozeno" vysvětluje vědecky (bez urážky :) je jako šafránu. Je zajímavé sledovat jak "nadpřirozeno" z jiného úhlu pohledu je pěkně přirozené :)

    To mi připomíná článek, kde odkryly starý hrob údajné čarodějnice a selhal jim foťák myslím že i kamera. Později to nafotily profi technikou filmaři kteří něco poblíž natáčeli. Údajně to "prokletí" mezitím vyprchalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To prokletí je vlastně zakondenzovaný shluk energie (psychické) a když ho někdo aktivuje, třeba svou přítomností společně se svými myšlenkami, kde stačí si říci v duchu něco negativního, tato energie se dá do pohybu(vybíjí se, v tomto případě nějak škodit) a pokud nemá velký potenciál, na dotyčném ději se vynuluje, ale někdy jsou to ošklivé věci, vše i náš život jsou energie - frekvence a že všechna spektra neznáme, je chyba naše, tedy mi o tom víme, ale někdo ne a ne chápat.

      Vymazat
  2. Člověk by řekl, že jste mu zodpověděl jednu otázku. Jenže opak je pravdou. Jak už to bývá, místo jedné zodpovězené je tu, alespoň u mne, asi sto nových. :-)
    Další názorná ukázka fraktálu.
    Děkuji za skvělý článek, ke kterému se jistě ještě několikrát v budoucnu vrátím, abych tam našel nové informace, jež dnes nemohu vidět.
    PS: Ten druhý obrázek asi není (ostatně jako vždy) jenom dekorace, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Představ si, že to nejsou kameny a je veseleji a veseleji, podívej se častěji vzhůru, hlavně večer, tam je rušno jak na Ruzyni :-)

      Vymazat
  3. Hezký večer,došla jsem k závěru,že naše myšlenky aktivují přesně ty energie,které korespondují s jejich kvalitou.Dokážu být v klidu,když mi po domě chodí babča v kroji,která tady žila před sto lety.Ale taky jsou někdy vidět i shluky energií,které vůbec hezké nejsou a radši by je člověk neviděl.Je velice důležité,jak člověk myslí,na co se dívá v poblbané TV,co čte,jakými lidmi se obklopuje...Víc, než by se mohlo zdát.Mějte se všichni hezky a at se vám daří.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému od narození je dána energetická bytost, když používáme tento slang, protože ji tak také chceme vidět a až odcházíme, chytne nás za flígr a hajdy s ní, jen se nesmíme vysmejkout, spoléhejte se na ni, je to její prvořadý úkol a ať maká a babče řekněte co stále hledá a až to najde, mazat do světla(vyšších energií), tam je doma a nezaclání tady v tom čurbesu.:-)

      Vymazat
    2. Jak jsme zjistily,je to jeden z těch domů,odkud "museli" odejít,aniž by chtěli(pohraničí)po velmi dlouhé době.Opravdu jsem se s babčou domluvila,co a jak a je klid.A ta ,nevábná zjevení,když jim člověk neposkytuje "potravu",tak se začnou nudit a jdou pryč.T.

      Vymazat
    3. Osobní zkušenost-pozorování:
      Přítomnost kondenzátorů (220uF/400V) nabitých energií (nikoliv elektrickou) má vliv na chování zvířat. Jeví se mi to tak, že dochází ke zvýraznění momentálního rozpoložení zvířete. Pokud je klidnější, zůstává klidné i při situacích, kdy by normálně již svůj klid ztrácelo a naopak, pokud má nervovou soustavu poněkud napnutou, může dojít i k nečekaným výbuchům vzteku, agrese, strachu apod. Přesně to odpovídá tomu, co tu Iv psal a dokážu si představit, jakou skrytou moc nad člověkem nebo ještě lépe větším množstvím lidí najednou by mohl někdo získat, pokud by věděl, jak to po/znepoužít.
      Samozřejmě nejedná se o jevy, které lze na požádání ukázat nebo ještě lépe dokázat (zdaleka ne každému zvířeti a za všech okolností lze takto modulovat chování).

      Vymazat
  4. v roce 1996 byl nalezen v Antarktidě vrak německého letounu Condor a tělesné pozustatky SS Standarterfuhrera Karla Ohlendorfa. Jeho deník popisuje biogenerátory,poháněné lidskou energií Vrill. K tomu se používali židovští vězni.

    OdpovědětVymazat
  5. také díky za článek :-))

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.