pondělí 16. dubna 2012

Kdo poradí Michalovi?


Dávám tento příspěvek pro lidi, kteří znají trochu více mobilní telefony a operátory, zda by nemohli poradit našemu Michalovi!!!! Děkuji za něj, pokud někdo poradí. Jen by mně zajímalo, zda to vypíná i mimo jeho bydliště. Tak do toho – až to bude vyřešeno, tak to smažu. Pomáhejme si !!! 
No, nesmažu, protože se Vás zde zapojilo tolik lidiček, že kdybych to smazal, tak by to bylo jak políček Vám a to nechci, jsem rád že lidi ještě chtějí pomáhat.

 MichalBApr 16, 2012 10:47 AM
Nevěděl jsem kam to šoupnout, protože se to přímo nevztahuje asi k žádnému z článků. Už to začíná být pro mne jako živnostníka nepříjemné.
Jde o mobilní telefony. Děje se tomu asi tak poslední 2-3 roky. Telefony se mi samovolně vypínají. Nezáleží na tom, zda je nový, starý, jaká je to značka, zda má OS nebo ne, s novou baterií, se starou, zkrátka nic nemá na vypínání vliv. Jedině snad u nového telefonu k tomuto ději dochází až po několika týdnech, u starých (půjčený od známých i z bazaru) je to do pár hodin až dnů. Nejčastěji se vypíná při přichozím hovoru ve chvílích, kdy hovor přijímám. Ale vypínají se i během běžné práce s telefonem i samovolně. Do nedávna jsem si řákal, že jde o náhodu, ale mám během posledních 2 let asi desátý telefon a žádný nefungoval bez vypínání déle než pár týdnů. Přicházím tím o nově volající zákazníky, protože velice často se hovor ani číslo do paměti telefonu nezaznamená, když se telefon vypne při přijmutí hovoru a já nevím kdo volal, abych ho kontaktoval.
Chybu telefonu už téměř vylučuji. Měl jsem jistá podezření i na operátora a někdy i na "operátory". Ale i když někdy během vytáčení slyším nějaké hlasy a zvuky v pozadí, neházím to na ně. Spíš mám podezření na sebe samotného.
Otázka tedy zní, mohu nějak svým tělem a různými energetickými poli těla nevědomky ovlivňovat telefony výše zmíněným způsobem a lze to nějak efektivně odstranit? Po dnešku jsem už skoro zoufalý. Bez telefonu budu brzy i bez práce. :-(


Aktualizováno 17.4.12
Jsem moc rád, že se ozvalo tolik lidí, aby pomohlo Michalovi. Poradil jsem mu poštou, jednalo se přidání vysokokapacitního kondenzátoru s tím, aby jej při jeho nabití stále vybíjel, až do vyrovnání svého energetického pole,  jelikož jsem trochu tušil o co jde. Podle návodu vyzkoušel jak mně psal a zatím dobrý. Ale záleží na něm, zda Vám to sdělí - pokud ano, tak Vám připravím o tom malý článek. Iv 
Článek na toto téma:  http://energieupramene.blogspot.com/2012/04/energeticka-pole.html  
Jistě že faktorů může být mnohem více.

20 komentářů:

  1. Já zase když zvednu sluchátko pevné linky a přiložím někde k tělu, tak slyšet silné pískání po celém bytě, až nakonec i signál zmizí. Co pak je zase tohle, ví někdo. Dík.
    Jimi.

    OdpovědětVymazat
  2. Já myslím že svým tělem můžeš tyto věci ovlivňovat, vím jak u nás doma zapracovaly orgonity - už nám nejde mikrovlnka, často dělá problémy wifi (když je orgonit přímo u počítače tak se internet vůbec nepřipojí), podle mě orgonit nebo podobné pole vyzařované tvým tělem eliminuje negativní záření, tedy přístroj který je jeho zdrojem vyřazuje z provozu, což mobil jako takový škodlivý zdroj záření lze také uvažovat. Otázka tedy je jestli se to děje pořád ve stejné lokalitě - to by asi znamenalo že to nemusí dělat tělo. Jak to ale odstranit mne nenapadá, ber to jako znamení že už jsi o něco víš a tvoje tělo vyzařuje nádherné energetické pole které tyto přístroje nemohou vystát. ahoj, Lucka

    OdpovědětVymazat
  3. Místo mobilu VOIP linku. U Odorik.cz se dá nastavit přesměrování vyzvánění na mobil, takže zvoní zároveň telefon i mobil a je jedno, kde hovor přijmete. Při přerušení hovoru se v uživatelské sekci vedou záznamy o všech hovorech. Nepřijaté hovory jsou vidět na displeyi telefonu. Jako bonus nejlevnější volání kamkoliv ve světě a účtování po sekundách :) http://odorik.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Michale,neřekla bych,že by si Ty takhle působil na mobily....nevím v čem podnikáš,ale spíš bych se klonila k tomu,že se Ti někdo pokouší uškodit...nějaký konkurent?Pokud jistě víš,všechny mobily jsou "sledovány"a to není výmysl...za peníze jde úplně všechno...stačí mít dobrého "heckra"(nevím,jestli jsem to dobře napsala) a dostane se všude....takže spíš se zamyslili,kdo by Ti chtěl škodit....osvědčily se mi orgonity,když mobil nechám položený vedle orgošů...tak je až neuvěřitelné,kolikrát se samovolně rozsvítí....:o)))přeji hezký den Marta

    OdpovědětVymazat
  5. O něčem podobném jsem slyšel, dělá to prý kombinace novějších telefonů a stará sim. Že by vyšumělá sim?? Mobily škodí zdraví. Bubnová pošta rulezz !!!
    jm

    OdpovědětVymazat
  6. Důležité je, jestli se stále testuje jen s jednou SIMkartou, je nutnost jich zkusit víc, i víc tel. čísel. Protože jak vidím, vylučovací metodou se přislo na to, že v přístroji problém není. Další možnosti jsou - vysoký/nízký výkon základnového vysílače (BTS), rušení rušičkou, vadná SIM, vadné přiřazení čísla v databázi operátora. Plus paranormální jevy, ty ale nejsou vysledovatelné jednoduše.

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud by se tohle stávalo mě, tak bych vyzkoušel někoho kdo umí pracovat s energiemi např. Reiky.

    OdpovědětVymazat
  8. zdravím,mám dual sim B7722 jen s javou,bez operačního systému...dvakrát se ozvala mp3 plejádská muzika,co mám nahranou mezi ostatními..považuji to za upozornění....jsme tady...zkusil bych si pořídit tento dual mobil a naházet tam anonymní předplacenky a ještě si aktivovat odorik na zpětné volání...přes vodafone park poslat sms všem své nové číslo Divoké karty a go o2 NAHLAS a čekat,co to provede...ale ještě ten odorik je nezavislý samostatný operátor,který by to mohl uhlídat....pak již je to VYŠŠÍ MOC,která chce,aby ses třeba vykašlal na nějaký byznys....

    OdpovědětVymazat
  9. Michale, podělte se prosím jak jste dopadl. Určitě nejsem sám koho by to zajímalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi takto:
      S těmi hackery či odposlechem jsem to uvedl jako "operátor". Během hovorů je i hezky pozdravím a popřeji příjemnou šichtu. :-)
      Ale tímto to nebude.
      Dále tu někdo zmiňoval samovolné zapínání. To znám také velice dobře. Používám mobil i jako budík a musel jsem některé typy pokládat displejem dolů a nebo pod triko, protože mě v noci budilo, jak se nepravidelně rozsvicel (stav baterie neměl na to vliv a ani mobil nedisponoval upozorněním na nízké nabití).
      Také tu zazněly orgonity. Těch mám doma více než svinčíku od dvou malých nepořádných dětí :-), kolem domu desítky a možná stovky do vzdálenosti 20km.
      Občas se mi sama zapíná i vypíná televize i satelit - na to už jsme si zvykli. Též jsme doma měli přímo před očima samovolnou explozi skleněného nádobí - nikoliv prasknutí, ale opravdu silnou explozi miniaturních střepů po celém baráku.
      Osobně nevidím příčinu z vnějšku(myšleno nějaké cílené směřování energií či ovlivňování prostředí), spíše s přihlédnutím na další okolnosti se přikláním k projevům nějakých energetických polí člověka, možná vzájemné působení těchto polí s poli předmětů.
      Nějaké praktiky konkurence mohu absolutně vyloučit a ani nějaké akce od určitých skupin lidí vidím jako nepravděpodobné. Sice nejsem systémový svatoušek, ale žádná velká ryba, spíš taková mřenka. :-)

      Testuji teď jeden nápad od Iv. Zatím se to jeví pozitivně, ale je to jen jeden den. Dnes se tentýž mobil, s kterým jsem včera neuskutečnil ani jeden kompletní hovor (z celkem asi 10-15, většina z nich neproběhla vůbec, zbytek se típnul v půlce), jeví jako zcela normálně fungující. Vypadám sice jako trotl ze sci-fi filmu z minulého století, ale účel to zatím plní. Pokud Iv neuveřejní jeho domněnku sám, já tak učiním do konce týdne, podle toho, jak se opatření bude jevit i nadále. I tak si musím v hlavě ujasnit oč by v tomto případu šlo, protože to jistě není tak, jak jsem si původně myslel (působení elektrického pole), ale půjde o jiný druh energetického pole. Sice jí lze asi "zachytávat", ale nejde tuto energii změřit(aspoň ne klasickými měřidly).
      Rozhodně se nehodlám upisovat dalším společnostem ani měnit operátora (z bláta do sra...). Nemít práci takovou, jakou mám, mobil nemám vůbec. Stačí, že jsem osinou v zadnici současného operátora tím, že nehodlám měnit starý pro ně asi nevyhovující tarif, který mám ve smlouvě. Několikrát do týdne mě otravují s tím, že mi určitě ušetří peníze, když tarif (mimochodem ho už hodně dlouho nemají v nabídce) změním. A just ne! :-)
      Jediná možnost by byla ta SIMka, ale když nad tím tak přemýšlím, tak s žádnou s funkcí současné SIMky nemám problém. Problém je s napajecím okruhem přístroje. I kdyby SIMka "vypadla", tak by to nahlásilo něco na způsob "Vaše sim karta není kompatibilní", ale určitrě by nedocházelo k vypnutí celého přístroje, jako když vyndáte baterii. Pokud v mobilu s operačním systémem, tak se starým "železem" určitě ne.

      Někdo tu zmínil možnou obranu organismu proti nepříznivým vlivům (energiím) okolí. Toto jemůj horký kandidát. Nedělám si iluze, že by i neaktivní/spící mobil byl opravdu spící, ale určitě jeho vyzařování do okolí bude v tomto případě nižší než při jeho vyzvánění, či hovoru. V tomto stavu (teď budu v elektrikářském žargonu asi nepřesný) jeho aktivní součástky budou do svého okolí vyzařovat elektromagnetické a jiná pole. A jelikož zákon akce-reakce je jasný, tak stejná nebo obdobná(diskutabilní) pole musí i působit zpětně na tyto součástky. Takže pokud při zvýšeném vyzařování mobilu do okolí si tělo vytvoří nějakou obranu jiným polem, může dojít k ovlivnění mobilu jako takového, takže proč ne k vypnutí třeba následkem kolísání napětí. Ale to je pouze úvaha.

      Byl bych rád, kdyby se tu tato tématika řešila dál, protože bychom se mohli dopátrat k zajímavostem, byť jen v teoretické úrovni.

      Vymazat
    2. Ahoj,
      Přesně vím, o čem píšeš a co máš na mysli. Níže jsem se pragmaticky snažil projít nejprve ty "běžné" příčiny... Pár přispěvatelů zde píše o nepravidelném rozsvěcení displejů a pod.. Zde většinou jde o přihlašování telefonu do sítě... Laicky se to dá sledovat tak, že se mobil položí třeba vedle zapnutých levných PC reprobedýnek..Každé vysílání se pak projeví akusticky zvukem z reprobedýnek - takové to "tamtadadam - tramtadadam..." Takto se bez složité techniky dá vyloučit i odposlouchávaní pomocí MT a paranoia z toho plynoucí...Prostě není možné vyslat VF signál z MT, aby to ty repro nezachytily...

      XiXao

      Vymazat
    3. Přátelé, ještě si dovolím zde uvést jednu myslím podstatnou věc. Jsem technik - konstruktér a opravář elektroniky. Mám v tom více než dvacetiletou praxi. Nejsem žádnou autoritou v oboru, ale lecos jsem za ta léta vypozoroval. Drtivá většina soudobých elektronických zařízení je řízena mikroprocesory! Co to prakticky znamená??? Znamená to, že je jistý soubor řízen komplikovaným systémem logických hodnot ( SW - programem ) typu ano/ne řízených navíc jedním nebo více zdroji hodinových impulzů. Tyto konstrukce fatálně selhávají ( zdechnou ) pokud je na jejich interní sběrnici naindukován rušivý signál, a nebo pokud je jim přerušen i mžikově zdroj napájení! Pak nastává obvykle kolaps, nebo "vytuhnutí". Oproti tomu i dnes existují ryze analogové konstrukce, které tyto nectnosti nemají!!!

      XiXao

      Vymazat
  10. Mne podobne veci robila sim karta..tak isto vypadavanie signalu samovolne ako aj vypnutie telefonu..,v uvahu bysom bral i lokalitu-konkretne stoziar vysokeho napetia ci nejaky vysielac v okoli..

    OdpovědětVymazat
  11. Nevšiml jsem si, že byl článek aktualizován.
    Jelikož Iv sám nadhodil jisté řešení, hodím to do placu. Doporučil mi, k tělu telefonu třeba gumičkou přidělat elektrolytický kondenzátor na vyšší napětí. Doporučená kapacita byla kolem 240uF/300V. Kdo ví, jak takový kondenzátor vypadá, musí mu bgýt jasné, že o nanotechnologii tady zrovna nejde a určitě to není ideální volba pro fajnšmekra bažícím mít vždy tu nejaktuálnější verzi nejvýkonějšího mobilu :-) Důležité je, tento kondenzátor tak min. 2x za den vyzkratovat. Doba bude asi závislá na faktorech, které tu třeba (doufám :-) ) Iv nastíní.
    Dnes tedy celý den mi mobil nezhasl ani jednou! Ze zajímavosti jsem před vyzkratováním zkusil změřit hodnotu napětí na kondenzátoru. Sice na něm něco bylo, ale myslím že jen to, co by měl i bez mé maličkosti v blízkosti. Jelikož to funguje (aspoň se to tak jeví), tak z tohoto právě usuzuji, že tento druh kondenzátoru dokáže pojmout i jiný druh energie(náboje) než na jaký je určen a nelze ho z jistých důvodů změřit na multimetru. Můj názor? Nejde tu o elektrony, ale řekl bych že tu hodně přihořívá s dříve uvedeným článkem o čerpání energie z nulového bodu.
    A nebo možná jen plácám nesmysly. :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Dělá to takhle u různých telefonů, souvislost se simkou či modelem jsem nevypozoroval ,ačkoli používáme většinově doma Nokie. Najednou se rozsvítí displej, bez jakéhokoliv zvuku a pak za nějakou dobu zhasne..čím to je nevím , do teď jsme si v legraci říkali " to nás zase odposlouchávají" no nevím, že by to byla chyb,a když to dělá na různých modelech o tom pochybuji.

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám podobnou zkušenost s elektronickými zařízeními. Obvykle tyto problémy začínají zdánlivě bez příčiny a náhle pokračují s drtivými dopady na život lidský. Příklad číslo jedna: Mé EZS domácí zařízení pomocí DO ovládá i příjezdovou bránu. Od jisté doby se začalo stávat, že se zařízení - ovládání začalo chovat divně. Modul má vlastní VF část, CPU část a hlavně vše běží přes interní sběrnici na hlavní CPU část..Modul byl odeslán do servisu, a v něm nenalezli chybu! Postupně jsem vypozoroval a ověřil, že modul má na sobě vadný čip, který v závislosti na vzrůstu teploty v rozsahu cca. 0,5 stupně celsia okolo jisté teploty mění parametry tak, že je celé zařízení paralyzováno díky minimálním teplotním či EM vlivům.. Schválně jsem si ho nechal na pozorování a po pěti letech praxe to mohu potvrdit!!! Modul je v podstatě indikátor fyzikálních vlivů s vysokou citlivostí. Mě se líbí, že mohu tento zmetek po léta ovlivňovat jako kouzelník a vzbuzovat senzace u kolegů z oboru ( jsem technik slaboproudař). Někdo zde zmínil možnou vadu simm... To by mohlo být od toho. Pokud nikoliv, je třeba sem napsat aktuální info, aby to vyvrátilo tuto teorii i praxi... Může se jednat o jiný fenomén, ale je zde zatím příliš málo informací na to, aby bylo možné otevřeně o tomto seriozně debatovat...
    P.S.: O MT něco malinko vím a mám reálnou praxi s jejich opravami...

    XiXao

    OdpovědětVymazat
  14. Samovolné otevírání brány znám taky, ale tam to přisuzuji tomu, že na stejné frekvecni běhá spousta jiných systémů (mimojiné i DO pro auta, hodně bezpečnostních systémů ad.), takže někdo poblíž zamkne auto a moje brána se otevře. Vím, že je to ještě krapet složitější - plovoucí kódy, ale ať se výrobce dušuje sebevětším číslem kombinací už prákrát se mi stalo i to, že jsem odemykal svoje auto přes DO a na parkovišti před supermárketem se zároveň odemklo i jiné poblíž.

    Děkuji Iv za upozornění na příbuzný článek, ještě si ho několikrát projdu. Jen by mne zajímalo, proč použít kondenzátor na tak vysoké napětí? Je moje úvaha, že se do něj kondenzuje energie, kterou multimetrem nezměřím (nejde o elektrony ani o el. náboj)?

    OdpovědětVymazat
  15. Nejedná se o klasickou elektřinu, tím, že tento kondenzátor je na co největší napětí a kapacitu, pohltí náboj z okolí i aury a ikdyž se ti nabije třeba na 1-2V samovolně, energetické pole se zvětší i s tebou několikanásobně, proto jsem říkal, aby jsi ho vybíjel, tím okolní pole splaskne a kondik je opět přichystán jímat energii jak tvou, tak okolí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak jsem si to vydedukoval, když jsem multimetrem nic nenaměřil.
      Jen by mne zajímalo, zda jsem s úvahami na správné cestě, když jsem tu včera přemýšlel nad tím, že by se tělo mohlo nepříznivým vlivům z okolí (elektrosmog ap.) bránit např. tím, že by řekněme vytvářelo podmínky pro eliminaci těchto vlivů. Budu otevřený - celkové dlouhodobé chování mého těla by napovídalo tomu, že mám kolem sebe jakýsi ochranný energetický val, jež nedovoluje, nebo alespoň hodně omezuje vlivy okolí na mě samotného (tělo i vědomí) a to ať negativní(destruktivní), tak i pozitivní(konstruktivní). A podle toho, zda si působení okolí vědomě uvědomuji, lze (zatím nevím ještě jak, ale pracuji na tom) vlivy buďto potlačit, nebo je nechat působit. Na podvědomé úrovni to pracuje (aspoň mám ten pocit) v jakémsi autopilotním systému.
      Možná se už dostáváme někam, co už nemusí být zcela bezpečné řešit veřejně kvůli možné zneužitelnosti, tak nechám na Vás kolik a zda vůbec tyto řádky pustit.
      Každopádně dnes opět mraky hovorů a telefon maká bez jediné chybičky. Na konečné závěry je s kondenzátorem přigumičkovaným k mobilu ještě u mne brzy, ale ... :-)

      PS: Z půlhodinky opalování na sluníčku jsem dnes měl stejně lepší pocit než z hromady kondenzátorů na stole. :-)

      Ještě jednou díky za skvělý tip!

      Vymazat
    2. Iv,děkuji Ti. S Majklem jsem se sešel a pověděl jsem mu co jsem cítil.Bez tebe by se to neuskutčenilo ,i když se známe dlouho.
      DĚKUJI živočich

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.