neděle 1. dubna 2012

Éra elektřiny nastupuje



Nastupuje nové období elektřiny, kdy se začínají prosazovat nové způsoby její výroby i využití. Věčně omílaný vymyšlený argument Perpetuum mobile zastaralých skeptiků se začne pomalu vytrácet a začnou nastupovat nové technologie. To je jen začátek. Představte si technologie E-CAT v automobilovém průmyslu jako hybridy, oprášení technologie Meyera pro výrobu vodíku, Kapanadze generátor  atd.. Mezi nové směry bude užito těchto technologií nyní i v automobilovém průmyslu. Jen skeptici brání úspěšnému nastartování nové éry, jako stará středověká inkvizice. Pro nový vývoj evoluce lidstva není možno oddělovat technokratické od duševního, jen fantazie se skloubením nových poznatků vědy vede kupředu. Musí se změnit myšlení, které je nyní založeno jen na binární fázi, 1 a O, to je špatné myšlení, primitivní, neexistuje jen černá nebo bílá, variant možností je vždy nekonečné a tedy nikdy ne konečné.
Na 19-28 listopadu 2012 se chystá výstava autosalonu v Los Angeles. Bude zde více než 50 elektrických vozidel s vodíkovými palivovými články, hybridní automobily a nakonec i vozidla na zemní plyn. Je to nezadatelné znamení nové doby, kdy se konečně po dlouhé vynucené  přestávce jistými společnostmi začnou sériově vyrábět elektromobily a jiná vozidla na bázi nejnovějších tech. poznatků. Vozidla by měla být k prodeji již příští rok. Jaký přínos pro ekologii bude mít tato nastupující éra, je zbytečné hovořit.
Nejméně 20 výrobců představí celou řadu nových koncepcí takzv. „Zelených“ vozidel s nízkými emisemi a velkou dojezdovou schopností jako Toyta Prius, Honda Civic, Ford Fusion a kříženci KIA

3 komentáře:

  1. Že by už i na "ekologickou elektřinu došlo :)" viz http://www.novinky.cz/ekonomika/263687-solarni-bublina-praskla-firma-s-nejvetsim-projektem-v-usa-bankrotuje.html?ref=zpravy-dne

    PS: To BMW se mi tuze líbí pošlete mi jedno..škoda že ho asi vyrábět nebudou..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta mašinka v sukni je lepší, nebo nee!

      Vymazat
    2. Nevěděl jsem kam to šoupnout, protože se to přímo nevztahuje asi k žádnému z článků. Už to začíná být pro mne jako živnostníka nepříjemné.
      Jde o mobilní telefony. Děje se tomu asi tak poslední 2-3 roky. Telefony se mi samovolně vypínají. Nezáleží na tom, zda je nový, starý, jaká je to značka, zda má OS nebo ne, s novou baterií, se starou, zkrátka nic nemá na vypínání vliv. Jedině snad u nového telefonu k tomuto ději dochází až po několika týdnech, u starých (půjčený od známých i z bazaru) je to do pár hodin až dnů. Nejčastěji se vypíná při přichozím hovoru ve chvílích, kdy hovor přijímám. Ale vypínají se i během běžné práce s telefonem i samovolně. Do nedávna jsem si řákal, že jde o náhodu, ale mám během posledních 2 let asi desátý telefon a žádný nefungoval bez vypínání déle než pár týdnů. Přicházím tím o nově volající zákazníky, protože velice často se hovor ani číslo do paměti telefonu nezaznamená, když se telefon vypne při přijmutí hovoru a já nevím kdo volal, abych ho kontaktoval.
      Chybu telefonu už téměř vylučuji. Měl jsem jistá podezření i na operátora a někdy i na "operátory". Ale i když někdy během vytáčení slyším nějaké hlasy a zvuky v pozadí, neházím to na ně. Spíš mám podezření na sebe samotného.
      Otázka tedy zní, mohu nějak svým tělem a různými energetickými poli těla nevědomky ovlivňovat telefony výše zmíněným způsobem a lze to nějak efektivně odstranit? Po dnešku jsem už skoro zoufalý. Bez telefonu budu brzy i bez práce. :-(

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.