pátek 24. února 2012

Studená fůze E-Cat a cílené negace


(Defkalion, LERN, no a u CERNu je to stejné)
Dnes, vládní instituce, které financují vědu sestávají z hierarchické byrokracie, jejichž hlavní úlohou je řízení fondů. Byrokracie je přirozeně vždy proti změnám, které zpochybňují status quo a pak se následně zapojují do boje proti novým věcem, nastupují řízení negativní slouhové. Některé vědecké skupiny se společnými zájmy se úspěšně infiltrovaly do byrokracie v klíčových pozicích.
Objevující se pole studené fúze je typickým příkladem snahy o potlačení, daný příkaz některými dobře financovanými vědeckými skupinami, které se podílejí na výzkumu standardní horké fúze. Zatímco experimentální důkazy o studené fúzi již nelze popřít, poslední karta oponentů je nyní nedostatek fyzikální teorie pro tuto novou věc. Nicméně, oni  ani nedovolili, aby se některé tyto nové věci objevily v odborných časopisech, ovládanými zvýhodněnými zájmovými skupinami.
Hlavní vědecké skupiny se pečlivě vyhýbají zmíňkám o některých náročných vědeckých teorií, i když jejich autoři jsou schopni publikovat v odborných časopisech. Tento postoj "hlavního proudu vědy" není nic menšího, než znamení stagnace. Shrneme-li, popírání studené fúze je jen jeden příklad. Dnes naše civilizace prožívá krizi, která je nejen ekologická, ale i ekonomická, politická a vědecká. Jediným řešením těchto problémů je nový technologický průlom, který musí přijít přes průlom ve fyzice.

Tento článek napsal  Dr. Stoyan Sarg, pracující 35 roků ve vědeckých institucích v rúzných zemích.
Celý článek si můžete přečíst zde: http://www.foreignpolicyjournal.com/2012/02/24/cold-winter-after-progress-in-cold-fusion/
Vřele doporučuji všem křičícím slouhům negativismu.

4 komentáře:

  1. "Jediným řešením těchto problémů je nový technologický průlom, který musí přijít přes průlom ve fyzice."

    Týmto tvrdením by som si nebol tak istý. Cirkev nám tu udržovala dobu temna 600 rokov ak sa nemýlim. Myslím že v spolupráci s energetickými podnikmi ktoré nechcú prísť o svoje zisky a všetkými médiami budú ešte dlhodobo takéto technológie bežným ľudom nedostupné.

    Treba sa zamyslieť aj nad bežným človekom. Ľudia ako sú tu na tomto blogu sa zaujímajú o to aby sa mohli pozrieť na oponu z druhej strany. Lenže je nás len hŕstka a sami nič nedokážeme. Bežný človek ktorého myseľ je celý deň zabávaná plytkými a otupujúcimi médiami nad niečim takým ani nerozmýšľa. Vie že benzín kúpi na pumpe a že ráno musí ísť do práce a večer z nej príde. Tu celý proces končí a hlavne verí že keby "auto na vodu" existovalo tak už sa dávno používa. Ľudia sú proste otupení z toho ako sa im celý deň niečo tlačí do hlavy a preto niesu schopní logicky uvažovať. Správajú sa ako stádo ktoré nerozmýšľa a čoho následok je úpadok kultúry a civilizácie.

    Jednoducho povedané: "Tisíc krát opakovaná lož sa stáva pravdou"

    Bobor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý příteli,
      myslím, že nemáte pravdu, věci se ubírají tak jak mají a výskyt tohoto objevu v této době není rovněž náhodou, aspoň já na náhody moc nevěřím. Máte pravdu v tom, že to bude bolet, nás i ty druhé, tyto však nejvíce. Jistě budoucí události se nakonec vyvinou tak, aby tento objev, který lidstvu byl dán v pravou chvíli prorazil i za pomoci jak říkáte hrstky. Myslím, že nastanou události, které celý proces urychlí, ale jak říkám, bude to bolet a obyčejný lidi to už bolí dost, ceny všeho, co se odvíjí od energetiky, je to paradox, ale nutný.

      Vymazat
  2. Iv. máte pravdu... jen se bojím , aby se zase něco nestalo , aby -Někdo - nezatáhl za záchrannou brzdu , kterou mají jistě připravenou a kde se ztratí, utlumí ,potrhá, to probouzející se dění,kdy v holém zápase o život budou přední jen základní věci přežití.Vždyť probleskují zprávy , že jižní Amerika sedí na ložisku ropy větším , než co tu doposud bylo , u Norska něco taky je , pak že snad ve starých a opuštěných vrtech se znovu objevuje ropa a tak si přeci nechat vyrazit takovouhle moc z ruky je bláhovost a na mrtvé se nikdy neohlíželi.....Felda

    OdpovědětVymazat
  3. Co na to odpovědět? Když jednoho v sebeobraně pošlete do pekla, je z toho humbuk na celý večerní pořad, ale pokud jich zemřou tisíce(války,hladomory atd.), je to pak už jen statistika. To je zvrácenost!

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.