neděle 26. února 2012

Sluníčko, sluníčko, popojdi maličko,.......



Čtenář Josef mně poslal odkaz na jedno video o kterém jsem nevěděl, ale velmi úzce souvisí z mými články :http://energieupramene.blogspot.com/2011/10/slunecni-portal-aktivni_21.html, http://energieupramene.blogspot.com/2011/12/tajemstvi-evoluce-uvaha.html  a  http://energieupramene.blogspot.com/2011/09/galakticke-vedomi.html   uveřejněnými již v minulém roce 2011 někdy v září a říjnu. Tak se podívejte.


4 komentáře:

  1. Může s tím nějak souviset to, že já i lidé kolem mě v poslední době velice často trpí bolestmi hlavy v intenzitě i frekvenci opakování jež rozhodně není běžná? Pokud ano (můj názor), jak k tomu přistupovat - brát léky proti bolesti nebo ne? Přece jenom můžeto být jako s horečkou. Ta je taky léčivým procesem těla, kterým likvidujeme bakterie a viry a umělým snížením teploty vlastně ozdravný proces zastavíme. Sice se zbavíme bolesti a nepříjemných pocitů, ale k úplnému vyčištění těla díky "lékům" nedojde.
    Pokud jsou tedy bolesti hlavy projevem jakéhosi přizpůsobování organismu změněnému spektru světla, nemohou léky jako paralen apod. tomuto procesu bránit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to asi tak jak říkáš, dost lidí okolo má problémy s bolestmi hlavy a nebo jako špatným viděním(jako takový rozostřující opar). Podívej, budu mluvit za sebe, když už je bolení hlavy někdy moc nesnesitelné, prášek si klidně vezmu, s tím "oparem" nedělám nic, pak to zmizne. Víš lidé mají tu vlastnost, že někdy o svých problémech moc přemýšlí a pak je jejich myšlenkový závěr většinou špatný, nebo spíše škodlivý. Beru to spíše přirozeně, jen to konstatuji a když vnitřně cítím, že bolest už je hodně nepříjemná, jeden utrejch si vezmu. Ibubrofen atd. nejsou stejně léčivky, ale utlumí jen bolest - tedy nervovou soustavu, takže nic se neděje po jedné pilulce. Nejlíp pomáhá trap do lesa, jenže teď je tam marast.

      Vymazat
    2. Co se bolesti hlavy tyka, mnohdy postaci sklenka vody (pozor ciste, ne sladke patoky z PET lahve) - osvedcilo se posledni dobou i znamym s intesivnima bolestma jako migrena. Jeden z clanku upozornujicich na problemy i mirne dehydratace - viz. http://www.naturalnews.com/035062_dehydration_health_effects_moods.html

      Vymazat
  2. S tou VODOU JE TO SUPER :) P.KRSHNOVA ZKUSI... SAM PIJU DOST,TAKZE ME HLAVA BOLI VYJIMECNE.RESIM BOLEST OKAMZITYM UVEDOMENIM PROBLEMU,TJ.OKAMZITE ODSTRANENI CEHOKOLI...
    :) KRSHNA

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.