sobota 11. února 2012

E-Cat nejnovější zpráva

Aktualizováno 11.2.2012  14:30 hod.

Dnes mně došlo vyjádření k dalšímu dění E-Cat a proto ho otiskuji i zde:


 www.ecatenergy.sk patrí mojej spoločnosti.Poteším všetkých tým,že cena sa má pohybovať v rozmedzí 400-500 USD,za 10KW home jednotku.
Náplň asi 100g niklového prášku bude stáť asi 10 USD a vydrží asi 180 dní v nepretržitej prevádzky.

Cena za jednotku bude v podstate pevná na celom svete,z rozdielom prepravy.Moja spoločnosť zastrešuje servisnú distribučnú a obchodnú stránku v stredoeurópskom regióne.

O zdravie ing.A Rossiho sa obávať skutočne nemusíte,preto že sa už dávno postaral o to sám tak,že v prípade nešťastnej náhody,úrazu,či nehody,bude jeho know how zverejnené.
P.S.Děkuji za spolupráci , přidal jsem to k příslušným článkům k E-Catu, jen doufám, že i p. Kapanadze provedl tuto ochranu, protože pokud vím, měl v Praze po odletu jisté zdravotní potíže včetně svého notebooku a sledování ...... - Iv


Aktualizováno 16.02.2012
12.01.2012 NASA oznámilo objev nového typu jaderné energie.http://technologygateway.nasa.gov/media/CC/lenr/lenr.html   My už jsme toto video http://energieupramene.blogspot.com/2012/01/aktuality-z-e-cat.html uveřejnili hned  17.01. 2012 .  Stejný princip, co používá Rossiny, takže další potvrzení reality.
Zuřiví skeptici to budou mít stále težší a těžší!!!! Jo, hold rok 2012 je sviňa !

Prosím čtenáře, sem nepiště příspěvky do Aktuálně,  pište do příslušného článku  k E-CAT.
Rovněž prosím čtenáře, zaznamenávejte na všech diskuzích a forech projevy zuřivých skeptiků proti této technologii formou zkopírování a nebo i foto obrazovky (JPG formát) i s nicky. Pokud se tento projekt prosadí a pevně věřím že ano, ti zuřiví a znalí odpůrci totiž okamžitě budou tvrdit opak, aby neztratili tvář. Byl by z toho možný pěkný článek na Silvestra a rovněž pěkný studijní materiál. Pak  je  zašlete.  Děkuji.

8 komentářů:

  1. Neskúmal som to ale je to bezúdržbové že stačí len dosýpať prášok? Pokiaľ je to funkčné a spoľahlivé tak si jednu hneď objednávam :-)

    Len aby nebolo nejaké právne umlčanie alebo niečo podobné. Samozrejme sa do toho oprú vedecké elity a budú to popierať že to je životu nebezpečné.
    Bobor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádné dosypávání prášků, p. Rossiny a jeho Tým to vymysleli tak, že Nikl nebo-li náplň bude vylisována v podobě tyčinky (velikost jako cigareta), tu pak po 180 dnech provozu vyměníš za novou a tu starou odešleš na recyklaci. Jinak sem nepiště do Aktuálně, protože to zase smažu pro nové případné i jiné zprávy, tak možné komentáře pište do příslušného článku E-CAT.

      Vymazat
  2. Jen se chci optat jak moc je náročné, nebo potencionálně bude težké zapojit E-cat na otopný systém? máme viadrus a plyn turbo kotel a E cat mám objednán, ale jak to skutečně dopadne se uvidí za rok či dva..
    A bylo by možné zapojit čistě teoreticky tento E-cat do auta? fabia 1.2 HTP má cca 44 kw tak bych potřeboval do auta 4 nebo musím brát v potaz, že spalovaný motory mají tu a tu účinost a tak by mi stačil jen 1 e-cat v autě? cca na dálnici pro rychlost do 150km/h zrychlení kolem 10-12sekund..bylo by to zajímavé..Díky moc za novinku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. E-CAT Home bude jako kompakt a měl by mít zabudován výměník, z kterého již vodu poženete do topného systému, tedy plně nahradí stávající kotel.
      Druhé otázce jsem moc neporozuměl, pokud se jedná o možnost E-CAT přímo vyrábět napětí, to bude až druhá etapa vývoje tohoto zařízení a musel by jste mít již elektromobil a E-CAT by nahradil akumulátory, ale to je jak říkám druhá etapa vývoje.

      Vymazat
  3. "O zdravie ing.A Rossiho sa obávať skutočne nemusíte,preto že sa už dávno postaral o to sám tak,že v prípade nešťastnej náhody,úrazu,či nehody,bude jeho know how zverejnené."
    Takze mam to chapat tak ze cielom daneho jedinca je zarobit nejake $$$ pokym je este medzi nami a pokial by nahodne zomrel tak sa pristoj stane otvorenym pre vsetkych a uz nebude jeho cielom vytocit $$$ ? Trosku zvratene rozmyslanie a kratkozrakost pre cloveka s takym vynalezom v rukach. Tento vyrok tomu ubral dost na doveryhodnosti. Mozno som si len ja naivne myslel, ze cielom takychto vynalezcov je ovela vacsi ako vytocit zo vsetkeho prachy a to napr. vytvorit vo svete nejaku hodnotu, zapisat sa do historie ako clovek co zmenil svet, su x dalsich moznosti ako na tomto vynaleze zarobit okrem toho aby sa priamo predaval....no ale fajn...btw predavat pristroj, ktory ruinuje hodnotu nejakej komodity(ropa plyn) za menu, ktora je naviazana na tuto komoditu je tiez velmi zvratene....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to fero.tapeta
      Víte, nepřísluší myslím ani mně ani Vám kritizovat postup pana Rossiho. V první řadě je to člověk, který tuto myšlenku rozvinul a pochody jak s tím naložit jsou výhradně jeho, nikdo z nás nezná jeho vnitřní pohnutky a důvody, které jistě mají nějaké opodstatnění. V prvé řadě by měla být úcta k takovým lidem a snažit se pomáhat jim, i třeba informacemi, tak jak to dělají tyto stránky, kritika je velmi jednoduchá a jednostranná, protože je to vždy velmi povrchní pohled.

      Vymazat
  4. Mám dotaz, mám vytápění na kotel s výměníkem a čerpadlem , na tuhá paliva.
    Pokud bych se domohla k zařízení E-CAT, a bylo by potřebné zařízení vypnout
    kvůli opravě na radiátorech či potrubí, je to možné vypnout ? A pak zase nastartovat ?
    Děkuji E.Šmídová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, zařízení by mělo jít kdykoliv vypnout a znovu nastartovat. Jen startování je chvíli delší,cca 1 hod. do plného provozu.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.