sobota 14. června 2014

Slyšíté zvuky o nízké frekvenci?



Velká Británie – James Casbolt o dětech v podzemí
Manipulace v hudebním průmyslu?


Vybírám zde pasáže, které mnohé z vás by měly upozornit na jisté jevy, které mnozí z vás vnímají:

Dále jsou frekvence vraždění nahrávány na pozadí populární hudby, filmů a televizních programů jako nízkofrekvenční tóny, které působí na psychiku jako bzučení.

Temné frakce v tajných společnostech se snaží uzavřít cestu k energiím lásky vyšších frekvencí prostřednictvím digitálních signálů.

Namouduši, stěžoval jsem si své rodině, že slyším neustálé bzučení, zkontroloval jsem kabelové propojení, prohodil jsem repráky, vrtalo mi to hlavou, můj bratr si myslel, že jsem se zbláznil, haha, také jsem byl vyšetřován, zda nemám šum v uších a nemám!

Z těchto výtažků si už musí každý sám udělat závěr.
Pokud posloucháte hudbu na Netu, nebo koukáte na mainstrémovou produkci, stačí pokud máte nainstalovaný "Správce zvuku-Realtek", nastavit si ve  zvukových efektech Karaoke +1, tím možný modulovaný bílý šum zdeharmonizujete-zkreslíte.
Po přečtení článku si říkáte, proč zrovna děti. Dětské emoce jsou velmi čisté a silné, kdežto u dospělé osoby tento zdroj signálu by nebyl tak čistý a výrazný, protože dospělý se dovede více ovládat i při bolesti. Je to zrůdnost? Ano a mazaná, ale nikdo vám to oficielně nepřizná. 
Dobrá zpráva však je, že celý níže popsaný projekt se moc nedaří, vymyká se jejich kontrole a má již velké zpoždění.

Iv


 Tento rozhovor poskytuje podrobnosti o programu NWO (Nový světový řád), který se zabývá převzetím moci nad Velkou Británií před rokem 2012. Program má název „Project Mannequin“, do něhož jsem byl přímo zapojen a který je řízen NSA z různých podzemních základen, umístěných v okolí Londýna a Berkshire, jako např. základna AL/499 zhruba 60 metrů pod městem Peasemore v Berkshire nebo základna CLC-1 pod Westminsterem v Londýně, která je spojena s rozsáhlou základnou pod parlamentem, základna Monsoon-1 pod základnou Královského letectva v Lakenheath asi 145 km severně od Londýna a dále podzemní základna zaměřená na vedení biologicko-chemické války pod Porton Down ve Wiltshire, jakož i mnoho dalších základen po celé Velké Británii.



Podrobnosti o projektu „Mannequin“ a souvisejících podprojektech jsou obsaženy ve zmíněném interview, ale já jsem právě obdržel nové informace, týkající se této agendy, od velmi spolehlivého zdroje, kterému plně důvěřuji. Tyto informace jsou velmi znepokojivé a já se za to nestydím a nebudu si brát servítky, protože toto musíte vědět do budoucna.

Enormní kšeftování s dětmi ( že by juvenilní justice měla své opodstatnění?-Iv) a sítě provádějící satanistické rituální vraždy ve Velké Británii jsou těsně napojeny na projekt Mannequin a zločinné frakce ve zpravodajské komunitě, shromážděné kolem NSA, CIA a britské zpravodajské služby. V současnosti evidujeme ve Velké Británii každoročně více než 25 tisíc případů zmizení dětí beze stopy, o kterých není ani vidu ani slechu. Tato čísla jsou tajná a mainstreamová media, ovládaná zpravodajskými službami, tyto údaje zatajují tak, že brání rodičům těchto dětí veřejně vystoupit, a zaměří se pouze na případy 1-2 zmizelých dětí ročně, čímž odvádějí pozornost od skutečného stavu.

Když jsem loni navštívil střední školu v Truro, na nástěnce tam visely tři plakáty, oznamující, že zmizeli tři mladíci. O těchto osobách nikdy nepadla jediná zmínka na žádném zpravodajském televizním kanálu v Británii.

Můj kontakt mi prozradil, že děti, které jsou v této době unášeny a umístěny na podzemní základny jako např. AL/499, jsou usmrceny děsivým způsobem, kdy jejich mozkové vlny jsou v čase smrti zaznamenány digitálně do počítače pomocí sofistikovaných lebečních implantátů, které jsou vsazeny do mozku dítěte. Protože mozkové a rádiové vlny jsou v zásadě totéž, tato úděsná energie je poté vysílána prostřednictvím televize, rozhlasu, mobilních telefonů a vysílačů po celé zemi a působí na celou populaci tak, že to vede ke zvýšené míře zločinnosti, sexuálního zneužívání a týrání dětí, drogovému a alkoholovému zneužívání a k všeobecnému úpadku morálky ve společnosti, neboť každá lidská bytost má v sobě telepatický receptor, který je umístěn v části mozku, zvané šišinka.

Byl jsem osobně svědkem toho, jak během mého pobytu na základně AL/499 byly zabíjeny děti. Posledně byla dětem prořezávána hrdla, přičemž v momentě smrti byl digitální záznam jejich mozkových vln vysílán do éteru, což vedlo k tomu, že se lidé zastavovali, aby si o tom pověděli a podělili se v soukromí o tyto události. Na některých podzemních základnách dokonce usekávají dětem ruce a éterem se nesou frekvence, což má za následek, že lidé přestávají normálně fungovat a plnit úkoly dostatečně efektivně a též přestávají zachovávat disciplínu ve svých životech.

Můžete se toho zaleknout a tvrdit, že se nic takového neděje, ale toto je fakt a je načase se probrat. Můj blízký přítel Barry King, který pracoval v roce 1979 na základně AL/499 ve firmě Wackenhut jako zaměstnanec bezpečnostní agentury, mi tenkrát řekl, že NSA má v plánu očipovat pomocí lebečních implantátů každou osobu v Británii v průběhu vojenských únosů nejpozději do konce 2009. Satanské frakce uvnitř NSA v této zemi pracují nepřetržitě spolu s armádou na vojenských únosech za použití černých trojúhelníkových letounů Firefly, které byly údajně testovány v Area 51 v USA a jsou podrobně popsány ve zmíněném interview. 

Zrovna dnes jsem zjistil, že analogový TV signál bude ukončen v roce 2009 a že televize budou nadále vysílat pouze digitálně. No samozřejmě!! NSA chce, aby byl každý „naladěn“ na jejich digitální pulsování a do roku 2009 propojen pomocí lebečních implantátů s jejich superpočítači - jako je počítač „Beast“, jenž je umístěn v Pine Gap v Austrálii. Loni byla zhruba každá 25. osoba implantována nejrůznějšími metodami popsanými v rozhovoru. Nyni je to každá 17. osoba a toto číslo neustále roste.

Dále jsou frekvence vraždění nahrávány na pozadí populární hudby, filmů a televizních programů jako nízkofrekvenční tóny, které působí na psychiku jako bzučení.

Pokud je tento zvuk dekódován, zní jako vřískot! Nahrané mozkové vlny mohou být dokonce uloženy v malé krabici jako zařízení v superkoncentrované podobě a mohou být nošeny na opasku nebo být v držení zabijáků tajných služeb. Tuto krabičku je pak možno namířit na osobu a rádiovou vlnu vyslat tak, že ji nikdo neuvidí. Tato energie je absoutně nepřátelská vůči většině nervových soustav a zacílená osoba dostane šok, protože nervová soustava přestane fungovat a osoba obvykle zemře.

Tyto skupiny obvykle používají tyto strašné metody k zablokování silných frekvencí lásky a osvícení, které narůstají každým dnem tak, jak se naše planeta posouvá do centra galaxie, k čemuž se přiblížíme v roce 2012. Žijeme v nebezpečné a vzrušující době a měli bychom spojit síly do skupin, kde by bylo možno vzájemným soucítěním a komunikací, jako byla např. Mezinárodní konference Probe v Blackpoolu, tyto frekvence rozehnat.

V jednom kruhu v obilí, který se objevil v Británii před pár lety, byla z dvojkové soustavy dekódována následující zpráva:

Mějte se na pozoru před těmi, kdož přinášejí FALEŠNÉ dary nebo NESPLNĚNÉ SLIBY. Čeká ještě mnoho BOLESTI, ale je stále čas. Tam venku je DOBRO. Jsme proti KLAMÁNÍ. CESTA se uzavírá (ZVUK ZVONU)“.





Temné frakce v tajných společnostech se snaží uzavřít cestu k energiím lásky vyšších frekvencí prostřednictvím digitálních signálů. Dáte jim volnou ruku tím, že uvěříte lžím, kterými nás krmí masmédia, anebo se proberete díky mnoha kvalitním alternativním médiím, působícím na internetu či organizacím jako např. konference Probe?

Namouduši, stěžoval jsem si své rodině, že slyším neustálé bzučení, zkontroloval jsem kabelové propojení, prohodil jsem repráky, vrtalo mi to hlavou, můj bratr si myslel, že jsem se zbláznil, haha, také jsem byl vyšetřován, zda nemám šum v uších a nemám!



13 komentářů:

  1. Je to hrúza, ak je to takto, ale od psychopatov, ktorí teraz vládnu, nedá sa ani iné čakať, aj takéto ohavnosti, nakoľko od zlého, len zlé čakaj. Ale jedno sa chcem opýtať, ten obrazec v obilí, tam je ak sa nemýlil šedivák, a ako mi je známe, oni nie sú na strane dobra, preto sa pýtam, že oni nám chcú dobre? Asi ťažko...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Bekásek
      Je prokázáno, že ti, co se cpou do politiky, mají většinou poruchu, zvýrazněné ego, osobní zájmy, sobeckost, chybí sociální cítění. Tyto individua se pak dají dobře ovládat a udělají vše pro to, aby výše uvedené charakterové znaky byly ještě více pěstovány, pak to vypadá tak, jak to vypadá.
      V obrazci je záměrně Šedivák, aby upozornil právě na ty, kteří zde působí skrytě a manipulují s lidským vědomím právě tak, aby to vypadalo jako svobodné rozhodnutí lidí. Šediváci nemají vyvinut smysl pro dobro, jsou jim blízké jen výše uvedené vlastnosti a naši rasu považují za podřadnou.

      Vymazat
    2. z jednoho zdroje bylo upřesnění,že v obrazci byla tvář LIDSKÉHO EBE,pak se tam dali ŠEDIVCE...jako toho frikulina...

      Vymazat
    3. ďakujem za odpovede, hlavne za tú, že tvár na obrazci bola vymenená, teda všetko tým pádom dostáva celkom iný rozmer....Je jasné, aj z toho, že temno a jeho predstavitelia už melú z posledného, čas očisty je tu...

      Vymazat
  2. Tento článek jsem četla už včera a musím přiznat,že mne šokoval.Ikdyž jsem o tom,že používají satanasti děti věděla a že jim ubližují je jasný.Takhle se mně obrázek složil dohromady,k čemu a jak využívají tu HRŮZU,kterou vyrobí při těch odporných rituálech.
    Zrovna minulý týden jsem se koukla na novinkách na jedno video s písničkou mladé zpěvačky Evičky a pak jsem se tedy mohla divit,proč pořád než jsem usnula slyším "hučet" počítač,ikdyž byl vypnutý.U mne, pokud něco,tak mně v uších píská vysokým tonem.
    Nejlepší by bylo,kdyby sem z Universa začalo proudit takové "světlo",že by ještěři byli vidět pro lidi pouhým okem zcela běžně a to by pak každý hned pochopil,co se děje a kdo nám vládne.A hlavně by LIDI neváhali ani minutu, spojili se konečně a vyřídíli by to jednou pro vždy a ZEMĚ by konečně byla v rukou těch komu po PRÁVU náleží a ne, že by se tady všude roztahovaly skrytě ty hnusný potvory.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter
      Je to článek bez servítků a odhaluje pozadí celého systému, ikdyž se to zdá neuvěřitelné z lidského hlediska, ale oni nepatří do lidské rasy, tak se nedivme, jsou na hony vzdáleni základním lidským znakům cítění ve všech oblastech života.
      Ano, kdyby některá tato individua byla odhalena ve své pravé podobě veřejně, byl by to impuls k jejich odstranění a oni si toho jsou velmi dobře vědomi, proto nejvíce používají lidské pěšáky a těm umožňují jisté výhody ve společnosti a lidé je pak rádi kopírují a hlavně dobrovolně, protože si myslí, že právě tato zvrácenost je IN a pokrok.

      Vymazat
  3. najedte na 1h.08min. https://www.youtube.com/watch?v=Fwi2L0kBNsA no a pak je tu http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/blog/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez urážky,ale to je dobrý psycho,hihi.Nahý Anunáci lítaj po poli,protože mají málo skafandrů,nojo.
      Taky vídám lodě,ale bez nutnosti je fotit a pak je hledat na záznamu,viděla jsem i "kluky" a neměli žádný dlouhý hlavy,úplně stejný jak lidi,jen krapet více delší a štíhlí a dokonce se smáli,tak.
      Navíc po shlédnutí toho videa,jsem měla dojem,když jsem se šla koupat,že mně bouchne bojler,jak hučel a nejvíc zajímavé na tom bylo,že vedle stojící osoba velice technicky znalá neslyšela ani ťuk.Zdar a Sílu.

      Vymazat
  4. kuk na strejdu CIBULKU http://web.archive.org/web/20080401105344/http://www.geocities.com/gvanek2000/eleder.html

    OdpovědětVymazat
  5. Já slyším téměř permanentně naopak zvuky o hodně vysoké frekvenci ... ty o nízké jsem neslyšel nikdy. A není to jen obyčejné pískání v uších, to je trochu jiné. Nutno dodat, že ty zvuky, co slyším, mi jsou příjemné, v ničem neruší ani mě neomezují. Měl jsem na to spoustu teorií - od tzv. volné energie nulového bodu, přes frekvence vysílané z Měsíce až po energii, co jde ze středu galaxie, ale na nic jsem zatím nepřišel. Nápady?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kment
      Psal jsem o tom v článku: http://energieupramene.blogspot.cz/2014/06/toulky-prirodou.html

      Vymazat
    2. Aha, toho jsem si nevšiml, koukal jsem v tom článku jen na obrázky :D ... Díky, už chápu :)

      Vymazat
    3. to Kment
      To se stává často, protože podstatné věci dávám jako podtext, má to svůj význam.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.