pátek 20. června 2014

Magnetické pole slábne



Kosmická agentura (ESA) má na oběžné dráze velmi přesné  tři  satelity, které měří průběžně magnetické pole Země. Následná přesná měření ukázala nečekaný jev a to slábnutí magnetického pole a s tím související možný efekt přesouvání zemských pólů.
Je známo, že běžně se pole mění přibližně asi za 250 tisíc let. Poslední významný posun magnetických pólů byl před více jak 780 000 lety. Magnetické pole vlastně vytváří kolem Země jakýsi ochranný magnetický kokon planety.
Jenže se vyjevil problém, který se vyznačuje tím, že za posledních 100 let se Zemské magnetické pole oslabilo o 5% a severní pól se posouvá směrem k Sibiři při rychlosti 90 m za den.

11 komentářů:

  1. Symbolizuje snad tento nejnovější piktogram z 20.6. přepólování planety ??

    http://www.cropcircleconnector.com/2014/altonbarnes/altonbarnes2014a.html

    Nebo se jedná o zprávu k situaci na Ukrajině, nebo Sýrii a v Iráku, kdy dochází k názorovému rozdělení lidstva..........??? Řada menších kruhů mezi dvěma velkými kruhy k těmto otázkám vybízí.
    Tak uvidíme jaký komentář nabídnou specialisté na piktogramy. Odborný komentář zatím není k dispozici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sedělo by mi to na čakry, a něco, co je "aktivuje", ale to by těch menších kruhů muselo být 12 nebo 7 ... proč jich je deset, to je mi záhadou. A nebo 9 planet + Slunce, ale co ty dva velké, to fakt netuším.

      Vymazat
    2. Jane,
      bílá rassa, tedy slovansko-árijská má oproti jinejm DEVĚT ČAKER. Ty dvě jsou umístěný v důlcích mezi ramenem a úžasným ženským ňadrem. U mužu je to stejný, ale ne tak krásný. Matěj

      Vymazat
    3. K piktogramu z 20.6.

      http://www.cropcircleconnector.com/2014/altonbarnes/articles.html

      Vymazat
    4. Díky za odpověď, tohle slyším poprvé. Holt pořád je se co učit.

      Vymazat
  2. Jo,
    abych ne-zapomněl, musím ještě dodat, že k těm 9. čakrám patří jeden kus SELSKÝHO ROZUMU. Omluvte roztržitýho staříka Matěje...

    OdpovědětVymazat
  3. Matějova odpověď mně předběhla pro Jana.
    Někdy si projdu sousední weby a jejich současné myšlenky a s ironickým úsměvem někdy konstatuji, jak se dá vše umě převrátit, mimo jiné třeba i směr piktogramy. Vše je nakonec prý nějaké odvádění pozornosti jinam. Výsledek je jen ten, aby lidi ztratili pozornost, důvěru ve vše i ve své schopnosti, mimo jiné i duchovní. V konečné fázi je pak vše k ničemu a to je vlastně ten „správně“ udávaný směr - nevěřte nikomu a ničemu, nic se neděje i kdyby vám UFO přistálo na vaší zahradě – vše jsou jen ty temné síly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se kruhů týče,můj selský rozum mně říká,že pokud by je vyráběly,jak tady pane Iv ironicky píšete "temné" síly,tak by byly sakra srozumitelné a určitě by na to byl i "vědní" obor a super výzkum.Ale nic takového,nene.Takže klidně se mohou objevovat hlavně tam,kde je nejvíce energetických center naší planety a ty tím pádem "nabuzovat" na vyšší frekvence.
      Hlavní je, podle mne,nelhat si do vlastní kapsy a opíjet se rohlíkem.Nic tady na této planetě není na svém místě a nic není tak,jak by mělo být.Jenže člověk si musí zachovat tu touhu po klidu a rovnováze ve svém srdci (vždyť to je nejsilnější rezonátor,který v Universu existuje) a nenechat se odradit všemi těmi pochybovači a znejisťovateli.To by jsme se nakonec mohli dobrat k tomu,jestli není náhodou Země fakt placka.Leda tak pěkný PRD.
      Kruhy mně na váděj na to,že si to Země maže po spirále pěkně nahoru a Sluníčko pomáhá.Všiml si taky někdo,že se znova na obloze objevily ty starý známý mraky a modroučká a ne ta ocelová šeď plná šmouhanic?

      Vymazat
    2. to Ter
      Jo,jo, něco o cestě po spirále nahoru bylo psáno zde: http://energieupramene.blogspot.cz/2012/12/vesmir-neni-prazdno.html

      Vymazat
    3. Ter: já jsem o víkendu koukal do Slunce a jediný, čeho jsem si na obloze všiml, byla asi tak 10x větší aktivita chemtrail sprejovačů :D Ale naštěstí to vadilo jen tak půl hodiny před západem, jinak bylo do sluníčka vidět pěkně i přes ten závoj.

      Vymazat
    4. Honzo,děkuju za odpověď.Opravdu jsem nad tím žasla,když se ty,říkám jim komunistický(protože za těch časů to tak opravdu bylo),beránci začaly objevovat.Jsou zase tady.Chemouši nikde,ale zato černej vrtulníček ráčil navštívit naši zahradu,jak by ti něco hledal,nízko a pomalu,hezky kroužil.No a v uších mně "píská" furt,ale choroba to není,mám při tom dobrou náladu a začne to převážně tím,že uvidím něco pěknýho v přírodě a nebo mám z něčeho radost.
      A měli se těch "koz" zeptat, kolik má kráva nohou,to by snad věděly.Zdar a Sílu.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.