sobota 7. června 2014

Toulky přírodou


Konečně se zpustilo léto a Sluníčko dodává energie plnou náručí v celém spektru. Po vydatném zavlažení dostala příroda  i lidé šanci ke svému plnému růstu.  Nastává obdodí růstu všeho zdravého a napojení každého a všeho na svou vlastní „vlnovou frekvenci“ Někteří přijímají vědomím hluboké tóny, jiní velmi vysoké (nemám na mysli zdravotní poruchy) s pozorováním modrých až zlatavých energetických struktur. Každý se zařazuje podle svého pravého naladění dle skutečné vnitřní reálné podstaty a rezonuje jak naladěný přijímač na své frekvenci. Vše se nyní prolíná se všemi realitami a krystalizuje do své pravé podoby.
V této době jsou nejkrásnější toulky přírodou a pokud možno úplné splynutí s jejím okolím.

Pár uklidňujících fotografií z toulek přírodou pro vaše oko i Duši ……
foto autor Iv

foto autor Iv

foto autor Iv

foto autor Iv

foto autor Iv



ORB - 
Nejvíce se objevují na energeticky čistých místech, v blízkosti dětí, zvířat, při mystických obřadech a duchovních shromážděních. Jsou i častým doprovodným jevem při vzniku Kruhů v obilí. Nejdůležitějším faktorem pro zjevení světelných  kol na fotografii jsou vibrace místa nebo člověka, které fotíte a také fotografa, protože reagují na energii srdce.
A ze Slovinska z přírody jeden piktogram. 

1 komentář:

  1. konečně se někdo ODKOPAL,na ukor svého zaměstnání...jinak klídek,kolem toho hnoje jsou lodě,co to eliminují,takže,dle Komenského,všeliká tato rachota toliko pro hovada dobrá jest https://www.youtube.com/watch?v=tYlixxR6JfI

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.