středa 25. června 2014

Holky z naší školky



A tyhle hloupé „celebrity“, jež mnozí obdivují a jsou často i vzorem pro generaci nám stále strkají na obdiv do mainstrémových médií. Udělejte si úsudek sami! Tak to je síla!!!!!
 
https://www.facebook.com/video/embed?video_id=221500117999737
S tímto příspěvkem velmi dobře rezonuje starší článek:
http://energieupramene.blogspot.cz/2014/06/osmnact-kritickych-postrehu-z-usa.html

3 komentáře:

  1. rrrodiče,kde,jste,kdo jste? To je ukrutná dřina sdělit,kdo je Pekař,Miroslav Pich Tuma,Masaryk, Jelizaveta Paršina,Nkvd,Kgb,Jzd,Chozrasčot,Cia,Nwo,,??? Posadit dvanactiletého potomka před TV video,aby POVINNĚ viděl oba díly FRANCOUZSKÉ SPOJKY? To si k drogám nečuchne ani omylem..

    OdpovědětVymazat
  2. No, jen pár poznámek:

    Že obíhá Slunce kolem Země, je pravda. Tedy to vnitřní, takže i když možná byla blbá, tak to řekla dobře. To ve škole se to učí obráceně. No a jinak ..nevím, jak mi k životu pomůže třeba to, že vím, kolik má kráva žaludků :D ... jako jo, chápu, že smyslem bylo asi ukázat, jak jsou tihle lidi vypatlaní, ale proč se tím zabývat? Proč tam směrovat svou drahocennou energii, které máme teď tak málo? Nechme je být a soustřeďme se na sebe, na svůj vývoj a na to, jak můžeme přispět k lepšímu světu a k většímu pochopení ... tohle očerňování ostatních nás nikam neposune ... a jestli někam jo, tak jen dolů. Pozor na to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kment
      Vědomosti a být jejím vlastníkem je vždy pro každou bytost pomocný a důležitý element pro vývoj jedince. „Očerňování“ je mylný pohled, který vzniká většinou rychlou reakcí jen ze svého momentálního pohledu, který by nevznikl při uvědomění si všech okolností, které se nyní vyskytují v této realitě. Není to o lidech, ale o produktu Systému a jejich pomocníků i když nevědomých a přesvědčených o své pravdě. Proto je vždy nutné upozorňovat na tyto tendence a směrovat Sílu (myšlenky, které Sílu modulují) tímto směrem, tedy to ztráta času jistě není, naopak k urychlení čištění – pomocí energie Síly – uvědoměním si všech aspektů této reality. Nemůžeme strkat hlavu do písku a nevšímat si, naopak, pokud o tom víme a soustřeďujeme na to své myšlenky (bez zloby, ale spíše s lítostí) pomáháme v čištění i těm, co nám pomáhají.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.