neděle 8. června 2014

Aktuální dění na Zemi




Informuji naše čtenáře o aktuálním dění na naši Zemi velmi často a pozorný čtenář si tyto informace jistě přebere ke svému užitku. Nemám nyní na mysli falešné a lidi navádějící politické hrátky parazitů, kteří toto potřebují ke svému lehkému životu, obracet pozornost lidí k politice a tak ovlivňovat jejich myšlení a mít se dobře.

Naše informace se týkají hlavně současného dění na Zemi a pozorný čtenář už ví, kam mířím.

Běžná média tyto informace nepodává, protože je pravděpodobně nepovažuje za důležitá, ale opak je pravdou a kdo o těchto věcech ví, nemůže pak být součástí hrátek okolního marastu dnešního Systému a jen mu vykouzlí následně úsměv a zůstává mu nakonec vnitřní klid.

Včera 7.6.2014 na Zemi začaly silné geomagnetické bouře třídy G2 a pokračují ve své intenzitě i dnes. Někteří jedinci cítí bolesti v zádech, brnění chodidel, celkovou nervozitu. Je to dáno nadbytečným potenciálem v atmosféře Země a kdo nedovede automaticky vyrovnávat tyto změny energií, kdy se zmenšuje vliv zemské energie a převažuje energie Univerza, má výše uvedené problémy, hlavně by si měli dávat pozor lidé se slabou energií srdce.

Podle družice NOAA tyto projevy jsou důsledkem GME, jež se včera přiblížila k Zemi. Na severní polokouli je pak možné i od území Polska pozorovat polární záře a v noci svítit nabité mraky na noční obloze. Avšak podle veřejných záznamů, nedošlo k žádným výrazným erupcím na Slunci. Možná se to dá i vysvětlit reakcí zemského jádra, které nyní reaguje na naše Slunce, existují jistě procesy uvnitř naší planety, které současná věda ještě nezná na tyto okolnosti.




Opět se objevil další nový piktogram v Hampsire v Anglii, tak jak jsme informovali v minulém článku o nových kruzích ve Slovenii.

V současné době rovněž je vyšší aktivita gejzírů v Yellowstone. Na videu je soukromý záznam z tohoto parku a současná aktivita gejzírů je „fascinující“

Nebo zajímavá hypotéza uživatele 9Nania, který se zatím moc nemýlil, hlavně co se týkalo v minulé době Japonska.


V současnosti je nyní tolik událostí jako jsou záplavy, sucha, poletování Ufo, zemětřesení, výbuchy sopek, atd. že to ani zde nemá cenu vše publikovat. Znalý člověk je v klidu, neznalý se chová velmi arogantně, ale jen dokud se ho to samotného bezprostředně netýká, změny se dějí a kdo zná a ví, je vklidu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.