středa 18. června 2014

Piktogram v Dorset – Anglie




V současné době dochází k velkému výskytu piktogramů v celém světě. Tady je ukázka nového obrazce o velkých rozměrech. Rozhodně však ne falešný, jak uvádíme v článku:


ve videu ze Sorbije.
 

7 komentářů:

  1. kruhy v obilí,to je NUDA,zejména když se to leta opakuje a tlumočník do češtiny není. Takže spíše toto je zajímavé,zejména od 1hod.06min. https://www.youtube.com/watch?v=sJfoKG3Q_ME

    OdpovědětVymazat
  2. Niečo veľkolepé, až dych sa zastavuje, vďaka teda za zverejnenie...)

    OdpovědětVymazat
  3. Jen drobnost k překreslenému piktogramu. Ty dva kruhy na koncích "srpku měsíce" nejsou spojené s tím středovým kruhem na svislé linii. Je to jen drobnost, ale napadlo mě, že kdyby si toho nikdo nevšiml, tak by mohlo případně dojít ke zkreslení výkladu :-) Jestli to tedy někdo rozluští ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Havelková
      Je zajímavé, jak lidé v některých případech rádi upozorňují na některé detaily, nic proti tomu, ale hlavní otázkou je, sdělení piktogramu, to je jako by nějak vedlejší. Přitom toto je nejdůležitější, už jen fakt vytvoření těchto obrazců nám neznámou technikou, prostě realita výtvoru – sdělení, zatím jen víme, že ty obrazce tady jsou a „někdo“ nám něco chce sdělit ale my nejsme většinou sto pochopit CO. Je to v našem většinovém myšlení na bázi jedniček a nul a to je špatně.

      Vymazat
    2. Niekedy na detailoch naozaj záleží. Obrazy sú v 2D, ale treba si ich preniesť do 3D. Potom to zdelenie niekedy dáva zmysel.

      Vymazat
  4. to Proud
    Kopíruji příspěvek od Prouda z mailu s jeho souhlasem:
    Zdravim,Ivane,kdyz tak koukam na ten piktogram a jeho tvar,vzpomel jsem si na zajimavej clanek,posilam odkaz.Kdovi,mozna to nejak souvisi...., http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/7527-vyzkum-interakce-hmoty-energie-antickych-chramu-a-dalsi/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Proud
      Pana Provoda si osobně velmi vážím, nejen jako člověka, ale i jako odborníka v biotechnice nového směru. Jeho článek na který máte odkaz je velmi zajímavý a jak jej znám, i dosti pravdivý, protože své teorie nechytá ze vzduchu, ale velmi si je ověřuje, a jeho zkušenosti jsou velmi bohaté a praktické.
      Zmiňoval jsem se zde o něm již i v tomto článku: http://energieupramene.blogspot.cz/2013/02/posileni-aury.html a jeho teorie i výzkum je pravdivý, protože jsem si je také ověřoval v reálu.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.