pondělí 24. března 2014

Dělají z nás dementy?



Za dva týdny má NASA odpojit živé vysílání z kamerového systému na ISS. Agentura odůvodňuje tento krok oficiálně nedostatkem financí na jejich údržbu. Stejná prohlášení jsou dnes často i na Yutube u filmů, která slouží k duchovnímu růstu a jsou zrušena údajně z důvodů porušení autorských práv třetí stranou a tím ihned pro veřejnost nedostupná.

Většina lidí se však domnívá, že tento krok, není skutečným důvodem, ale hlavní důvod je v dnešní době obrovský počet zaznamenaných UFO přímo z ISS a dostupná tím milionům lidí na celém světě. Toto potvrdil i americký kosmonaut Leroy Chiao, s ruským kolegou  Šaripovem, kteří viděli při svém výstupu rovněž tyto objekty.

Tímto počinem NASA znemožní možnost lidem sledovat, co se děje na oběžné dráze naší planety. Má se třeba za dva týdny něco dít na oběžné dráze planety co nemají lidé vidět, i tato myšlenka se dere do hlav, vše je dnes možné, kdy umírající systém kope kolem sebe ze všech sil.


Většina lidí nevěří tvrzení NASA o nedostatku financí na provoz jednoduchých webových kamer, když NASA na druhé straně utrácí miliardy na jiné „šílené“ projekty a najednou nemůže najít peníze na udržení webové kamery? Asi nás považují za dementy, kteří pokorně přijmou každé oficiální oznámení – říkejme si, komu toto slouží a proč? Lidé na světě požadují od NASA, aby kamery pokračovaly dál ve svém přenosu a hledají nyní ochotné sponzory, ale těžko toto je otázka peněz.

Chce NASA něco skrýt, co se nyní děje na oběžné dráze? Víme, že v této době jsou hlášena velká množství objektů na Zemi a kolem ní a ani vojenské instituce se svými drahými zařízeními, placenými z našich daní, nejsou schopny je ani identifikovat a nemluvě o podání nějakých informací veřejnosti, proč? Protože ani toho nejsou schopni, schopni jsou jen vyrábět katastrofické filmy v Hollywoodu o násilné invazi mimozemšťanů. Kdyby tyto vyspělé civilizace chtěli nás zničit, už dávno by to pro ně s jejich technikou problém nebyl. Zatím nás pozorují a nezasahují, protože každá vyspělá civilizace se násilně nikdy nebude vměšovat do vývoje druhé společnosti – ne civilizace, tou zatím nejsme, jen nějakou společností. 


Může být i jiná varianta reakce NASA na ruskou ISS, jako poskytovatele zařízení a vznikla reakcí ruské strany na možné sankce západu a to tak, že rusové požadují větší ceny a to v rublech, i toto je možné. Variant je mnoho, ale výsledek je ten, že za dva týdny nebude možné přijímat signály z těchto kamer.

14 komentářů:

  1. Neco si suskali vrabci,ze probiha kosmicka valka :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "I když jsem to původně neměl v úmyslu, ale série velmi podivných událostí, kterých jsme v posledních týdnech svědky, mne přinutila ke zveřejnění určitého množství poměrně bezprecedentních informací, které by měly čtenáři přiblížit okolnosti, které se týkají velmi mocných sil, jež stojí v pozadí, a které se s největší pravděpodobností podílejí na objektivních událostech našeho světa. Ústředním tématem tohoto materiálu je "kosmická válka", která se zdá být bohužel reálnou skutečností. Neočekávejte, prosím, že oficiální zbrojní dodavatelé amerického ministerstva obrany půjdou a široké veřejnosti přiznají, že se něco takové skutečně děje. Bohužel se budeme pohybovat na více méně spekulativní úrovni, a to do té doby, dokud odpovědné instituce nezveřejní vědecky reprodukovatelná fakta a hlavní sdělovací prostředky tato fakta nezveřejní. Bohužel stále více se ubezpečuji v tom, že něco takového bude ještě dlouhou dobu utopií."...........tolik z matrixu..........

      Vymazat
    2. No řežou se tam a to všechno kvůli tomu,aby naše krásná Země nepřišla vniveč.No je to tak.

      Vymazat
    3. Kdyz ono je to Terinko zase slozitejsi,jako vzdycky vsechno:-).Muzou se tam prat jak rikas,ale taky to muze mit navaznost na ony filmy o mimozemstanech a blackoutech co se najednou v takovejch kvantech vyrojily,jakoby nas temny chteli na neco pripravit,a pak prisly zvesti o kosmickejch lodich mimozemstanu co nas budou "zachranovat"............a ted si vyberme ;-). Ja osobne nikam nejdu :-)))) a kosmickou valkou si nejsem vubec jistej i kdyz ji samozrejme nemuzu vyloucit. Jsem dite Zeme a na ty(nebo v ni) je moje misto,aspon v tomhle zivote :-)

      Vymazat
    4. Proudíku,nějak cítím,že "válka" a velký montování probíhá okolo našeho Sluníčka,který má pomoci naší Zemi,potažmo i nám,aby se konečně dostala do světlý zony,tam kam už dávno patří.A to je to moje věčný volání po 5D,víš.A že černý se tomu snaží bránit a to i pomocí chemo,tak nějak si to přebírám.
      A to víš že taky nikam nenastupuju a nezdrhám,s naší milovanou Zemí až do konce a nebo do novýho začátku,bez ní ani ránu,hihi.

      Vymazat
    5. Nerobia z nas dementov.Dobre vedia ze tieto veci su ostro sledovane preto im muselo byt jasne ze taketo rozhodnutie pritiahne velku ne-zelanu pozornost.....dovod?

      Vymazat
  2. Ale taky je mozny,ze se blizi navsteva,ne nutne valka,a jelikoz mocni oblbujou nas,chteji zkusit oblbnout i je a jejich posledni zajem je,abysme jim to prekazili,tak udelaj vsechno abysme se to dozvedeli co nejdyl, az bude pozde......

    OdpovědětVymazat
  3. Dementy z nás dělají v podstatě od vzniku NASA, to není žádná novinka xD Tohle je akorát potvrzení, že se chystá něco většího, něco, co už nepůjde tak hezky ututlat. No tak ať, připravení beztak nejsme a asi dlouho ještě ani nebudeme, pokud by se přihodilo opravdu něco nehezkýho ve velkým měřítku.

    OdpovědětVymazat
  4. No kdyby jen Dementy, těm nestačí jen nás oblbovat, ale naprosto zotročit a taky už přitvrdili, pokud si stále myslíme, že to je bžunda a že vlastně o nic nejde jen jim s tím pomáháme a sami sobě lžeme !

    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svoboda/zivot/manipulace/869-cipovani-novorozencu-v-usa-a-eu-od-kvetna-2014-se-maji-zacit-deti-znackovat-jako-dobytek-je-to-cejch-selmy-podle-apokalypsy-prinasime-dulezita-videa.htm

    OdpovědětVymazat
  5. kladu si otázečku KDE DOMOV MUJ? Jestli tady,nebo v 5 až 10? Chlácholí člověka jen těchto pět minut http://www.youtube.com/watch?v=Wv1Bcux0OwA a notifikační akčně historická sms http://uloz.to/xWtqQuX/rfe-domov-mp3

    OdpovědětVymazat
  6. Mám pocit,
    že samozvaní ředitelé světa (nepíšu záměrně řídící, ale ředící) maj hlavu v pejru. Matěj

    OdpovědětVymazat
  7. Kto este nevidel...fajn film Dialnica 60.

    OdpovědětVymazat

  8. Věřím! Před třemi týdny večer jsme na obloze s přítelkyní viděli co nikdy předtím, něco neznámého, natočil jsem to z mobilu, ale nic moc záznam, muselo to být snad větší než fotbalové hřiště, kruhovité, zhruba ve výšce velkých dop. letadel (spíš níž) a celé to hodně zářilo barvou oranžových veřejných osvětlení, ale nevypadalo to jako zbytky družice hořící v atmosféře. Trvalo to asi dvě minuty přeletělo to přes dvě třetiny oblohy a pak to zmizelo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Oubrecht
      Děkuji za otevřený komentář. Manstrém by řekl, meteroologický balón, vada v optice, podvod, zbytky satelitu atd. vždyť se "furt" nic neděje, oni z nás musej mít ale srandu, když nás pozorují.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.