pondělí 17. března 2014

Keshe – USB vládní disk zde




Obsah disku USB (1,6 GB) od pana Kesheho, darovaného vládám které o to požádaly v roce 2012 je nyní volně dostupný veřejnosti zde. Tým Taiwanských inženýrů vyhodnocující jeho darované technologie, které měly přístup k obsahu disku, tento plný obsah zveřejnil po výzvě pana Kesheho ve čtvrtečním 13.3.2014 workshopu.

Sdílet a studovat v angličtině můžete zde po stažení torrent souboru : http://uloz.to/xR9vZJUV/kf-org-data-torrent

Pro rozbalení je dobré použít u-Torrent   http://www.utorrent.cz/



Odkazy na některé naše starší články:



a další, stačí jen zadat zde na stránkách do HLEDAT.

11 komentářů:

  1. Omlouvám se, že píšu mimo téma, ale je to hodně aktuální. Evropský stabilizační mechanismus. Tak se mrkněte v čem pojedeme.

    https://www.youtube.com/watch?v=EItMh48LUE4

    OdpovědětVymazat
  2. Stazeno,ale moc moudrej z toho zatim nejsem,chce to cas.Diky Iv :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravim,trosku a zdanlive mnim o misu,ale je nadherne,jasno,slunce,pohadka,jen mi ji kazej chemtrails,tak me napadlo,ze je to stejne zajimavy,je ekonomicka krize,ale na svinstvo jsou penize porad,a rozhodne ne nejaky drobny:-(.Ono to s tou krizi nebude tak prosty,asi jako s kazdou ekonomickou,je tady jen pro nas,umelina.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravíme Prouda,tady taky krásně,že by mohl člověk skládat básně,hihi.Řádíme na zahradě jako diví.Kašli na ně,na "hnojníky" sypací,stejně je jim to na velký PRD!!!Sluníčko září a dělá divy, nezdá se Ti?Jo a pozdravuj včeličky.

      Vymazat
    2. Jj Terinko,pocasi nadherny,ale z neceho jsem chytil behavku,takze se drzim blizko strategickyho zarizeni:-))))))),zitra ma bejt jeste lip,tesim se a doufam ze budu moct dal od domu:-)Jasneze je slunicko pobije,maj to marny,ale na nas ty jedy sypat nemusej.Vcelicky mi zatim delaji jenom radost(tuky tuk):-))),jsem trosku vykulenej zacatecnik tak to vis,bojim bojim,aby byly v poradku,to byla jejich prvni zima a rikaji ze tepla zima je pro vcelky narocnejsi nez mrazy.Zatim si vedou dobre:-)

      Vymazat
    3. to Proud
      Včelařil jsem kdysi, měl jsem 10 včelstev, na jaře vymést spodky atd, fajn věc, ale pro mé zaneprázdnění pak v nástupu Varoy byl ústup od včelaření, přeji mnoho úspěchů a v červnu co nejméně rojů. No a k běhavce - je to velmi nyní důležitý pročisťovací proces, když se zeptáte jen jistých lidí, někteří si tím už prošli.

      Vymazat
    4. Proude, běhavkou ku změně DNA,hihi.No a ještě "vrhačka" tě může postihnout,nojo.Však Sluníčko ví,jak nás očistit,aby jsme pak více zářili.

      Vymazat
    5. to Ter a Proud
      Přesně Ter, to je duchovno v praxi, kdo má jemnější strukturu DNA(ne tvrdí materialisti, ti se moc nehnou) reaguje v této době tímto způsobem, jak běhavkou, tak "vrhačka", lepší než MMS, žádná viróza, to vám řekne jen lapiduch a svede to na "bacil". Projdete tím a už bude jen dobře, bude i více energie uvnitř, jen někdy trochu bude bolet jen hlavinka.

      Vymazat
    6. njn:-),nic prijemnyho,nesmet nikam malem na krok a bolebruch:-),radeji jsem si na dnesek naordinoval jen kafe,zadny jidlo.Iv,teoreticky s varoou vybehnu,jak prestanou kvist lipy,vyrezu veskerej plod,varoa se zkratka uz nenarodi,co bude na vcelach,poresi kyselina mravenci.......Nejedu klasicky vcelareni na vynos,ale podle vcel,pro radost,takze divoky dilo:-),mam jedno vcelstvo,planuju k nemu tak jeste jedno,max.dve.......v mednejch kravach,neco jako lezan.:-)

      Vymazat
  4. Ale vypada dobre ta "raketa",co,klidne bych se do ni nastehoval a bydlel v ni;-),to by se mi libilo,bejt svetoobcanem,jednou tady,podruhy jinde.........parada:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stiahnute,vdaka za info su tam zaujimave nove veci.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.