sobota 8. března 2014

Zklidněte se – Pozorujte – Pamatujte si - Předpověď


Jak už jsem psal dříve v jiných článcích, např. http://energieupramene.blogspot.cz/2013/10/chci-domu.html  procházíme obdobím velkých změn a to nejen osobních, ale i na poli světovém. Jste nyní svědky bouřlivých jevů v Syrii atd. a nyní na Ukrajině. To co zde uvádím jsou myšlenky, které Vám pomohou se zapojit do nastávajícího období velkého posunu a pro některé budou opravdu velmi krušná a nápor se bude velmi intenzivně zvětšovat. Bude přibývat kritických, dramatických událostí a hlavně lží. Je to někdy zlověstné, kdy proti sobě budou často stát obě polarity v plné nahotě a odhodlány na život a smrt proti sobě bojovat. Ti co pochopili nastávající události, jejich stav bytí bude pak volitelný, jejich vibrace se budou zvyšovat v souznění s vibracemi vyšších dimenzí a Univerza. 
Všechny těžkosti a chyby tohoto materiálního světa 3D budou vystupovat výrazně na povrch a synchronicitidy tomu budou velmi intenzívně odpovídat, jak rádi materialisti říkají „náhody“. Pro tvrdé a sobecké materialisty to bude velmi zlé , nebude možné se tomu nějak vyhnout a je to vývoj tohoto prostoru se všemi aspekty v jeho realitě. Pokud to jde, zklidněte se a nenechte se záměrně vtáhnout do negací, manipulace a lží. Co je důležité dnes, je pozorovat sebe, chování lidí, institucí, učit se z toho, protože v tomto období se budou odhalovat až do své extrémní nahoty, odhalí opravdově co v kom je a pak si hlavně PAMATUJTE. Budete mít okolní děje jak na dlani, bez přetvářky, odhalí se jednotliví lidé, instituce, národy, včetně jejich zdánlivě zvoleného vedení. Projekt „Rezonance“ je spuštěn a nikdo ho už nezastaví, i když bude třeba zatažená obloha celý rok hliníkem. http://energieupramene.blogspot.cz/2014/02/zpet-k-piktogramu.html  
Jak se budou události pravděpodobně ubírat, si můžete přečíst, zmýlená ještě nebyla a co je hlavní, odpovídá to celkovým událostem a nastaveným aspektům.

Předpověď  věštkyně:
-Nadcházející období nebude tak klidné, jak bychom mohli chtít. Živly se budou bouřit až do konce dubna. Duben bude vůbec velmi obtížný, neboť v jeho druhé polovině dojde k měsíčnímu i slunečnému zatmění. Částečně se vzbouřené živly projeví i v květnu. V tomto období můžeme očekávat varovné události. To se například přímo dotkne Íránu, kde se inteligence dostává do varu.
Jak jsem už dříve hovořila, Turecko také čeká neklid. Může tam dojít k velkým změnám v myšlení lidí. Ale to nebude mít dlouhé trvání. Vše skončí, až se najdou rozhodní lídři, kteří se zapojí do procesu v poslední rozhodující okamžik, a to prudce stabilizuje situaci. Po celém světě to vyvolá šum, nespokojenost, náboženské spory, ale to bude trvat pouze omezenou dobu.
Vznikne takový pás, táhnoucí se z jihovýchodu na severozápad: z Íránu do Turecka a následně do Ukrajiny. Pokud budeme hovořit o období, ve kterém dojte k těmto změnám, tak zde je všechno obráceně: ze severozápadu na jihovýchod. Nyní se tento mrak nestability vznáší nad Ukrajinou, následně se přesune po pásu dolů. A na Ukrajině se situace uklidní.
V současné době mi píší občané Ukrajiny a dokonce i někteří tamní poslanci. Mohu jim sdělit pouze toto: bude-li Bůh chtít, situace se bude postupně uklidňovat, a po zmíněném období nestability bude k červnu obnovena rovnováha.


Pohled pesimisty a optimisty na život


12 komentářů:

  1. No nestačím někdy ani mrkat,jaký je to cvrkot.Krásné,přínosné, pravdivé !!!!!
    Děkuji za rady milý Iv.

    OdpovědětVymazat
  2. V červnu obnovena rovnováha. Rovnováha dobra a zla ? Rovnováha militanta bojujúceho za mier ? Rovnováha humanitárneho bombardovania ? Rovnováha tyrana a trpiaceho ? Rovnováha človeka a nižších bytostí ? Rovnováha vykorisťovateľa a vykorisťovaného ? Nie ďakujem. Buď v tomto 3D svete bez rovnováhy, alebo bez ľudí. Rovnováha je len stav, kedy sa nikdy a nič v budúcnosti k lepšiemu nezmení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jao32
      Rovnováhou byli myšleny pozitivní a negativní astrální energie.

      Vymazat
    2. to Jao32
      Děkuji Jao32 za soukromou zprávu a sděluji toto.
      Vaše myšlení jsem pochopil i Váš pohled a respektoval jsem tyto Vaše názory a hlavně nebyly negativně agresivní a nebo, co je nejhorší, uchýlit se působit agresivně skrytě. To Vy nejste, proto jsem klidně uveřejnil i Vaše komentáře a věděl, že se napojíte správně a dáte si dohromady celou mozaiku nynějších událostí.
      Jelikož nyní je opět období útoků (je to jak sinusoida) všech možných negativních entit, tak jsem opět dal dočasně komentáře moderovat. Díky za upřímné vyjádření.

      Vymazat
    3. to Iv
      Je moudré od vás,že komentáře moderujete .Moc si vážím, že se zde udržujete klid a mír,ikdyž "tam venku" tomu divadelní představení někdy moc neodpovídá.Také cítím, že tlak negativních entit zesílil, ale je jen dočasný ."Kolektivní pole" rovnováhy a pokroku nabývá na jemnosti a síle, ikdyž to není "vidět" v 3D.Skrytá agresivita co v minulosti "někomu fungovala" ,tak nyní už jím nepřináší očekáváne "výsledky" .Je rychle a lehce odhalitelná. Nezapomínejme přátelé na pravidlo : kam směřuje tvoje pozornost ,tam směřuje i tvá energie. Mír s náma.

      Vymazat
    4. Z toho mi vychádza jediný záver. Myšlienky ľudí na dobro a lásku vedia tie entity v našich mysliach účinne blokovať. A zlo vedia vyvolať. Veď keď sme napríklad štrngali kľúčmi v plyšovej revolúcii (je jedno pre koho), alebo hrali hokej (nemyslím poslednú olympiádu :-)) vedeli sme sa všetci prejaviť pozitívne a radostne. Dôkazom je aj pôsobenie alkoholu a iných vecí na naše nálady. Pri dobrej sedmičke vína s priateľmi nám môžu blokovať čo len chcú a napriek tomu si veselo zaspievame a je nám dobre.

      Vymazat
  3. do zbraně,vyzývá Zdena Mašínová z Olomouce,mávajíce vařečkou.Proti odpornému Rusku a fízlovi Putinovi.Ještě,že muj vetchý mozeček má pružné reakce na SOUČASNOST a není ZARYTEC ve vyčítalovském stylu...

    OdpovědětVymazat
  4. To, jak se někteří lidé odhalujou, začíná být už dost šílený, vidím to dost i kolem sebe, v rodině, práci, atd. ... a kdo jen nadává na všechno kolem a říká, že si tu nejde udržet vnitřní klid, tak se mýlí, jde to :) jen se trochu víc snažit ... období, ve kterém jsme, nikdy nemělo a nemá být lehké, tak se do toho trochu opřeme, hurá do toho a půl je hotovo.

    Iv, je za tou změnou barvy avataru nějaká hlubší souvislost? Každopádně chválím, hezká změna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jan Kment
      No a kdyby jste četl to, co zde neprojde v komentářích na veřejnost, protože chci udržet stránky s pozitivní energií, tak by jste se taky divil. A ještě se druhá strana cítí dotčená, ve své arognci zaměřují pozornost na druhé, místo na sebe, ale hlavně, mají plná ústa dobra a lásky, té jen spisovné, srdeční chybí.

      Vymazat
  5. Stačí jen zaměřovat pozornost do svého nitra (ticha-tmy, co je za tím vším) a být si vědom nohou na zemi, aby člověk neměl tendenci ulítávat do EZO pohledu. Negativita teď dost stupňuje a všude na nás útočí mnoho dez-informací, co rozptylujou. V každodenním žití to není lehké, ale teď to sluníčko a zahrada, to je lék :-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Tak nevím zda se toto video zde k tomuto článku hodí, ale slova pana Wericha se mi líbí : https://www.youtube.com/watch?v=NMSfR5uWal0

    OdpovědětVymazat
  7. neumím anglicky,ale kdysi to mělo české titulky...takže pamatuji výbornou uvahu k vlastní zodpovědnosti http://www.youtube.com/watch?v=1DgPaoObetE No a k tomu nikoliv anglický folklor http://www.youtube.com/watch?v=nG6clbkA85s

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.