sobota 22. března 2014

Brazilští vynálezci přichází také s VE



Vynálezci Nilson Barbarosa a Cleriston Leal z Brazílie, tvrdí, že vynalezli zařízení na volnou energii(dále jen VE) a jsou schopni toto zařízení prodávat pro veřejnost. Zařízení má název Earth Electron Captor Generátor.


V současné době nabízejí toto zařízení  pro lidi, kteří žijí ve městě Imperatriz. Nicméně pracují na licenční výrobě s několika firmami, které budou umožňovat i prodej on-line.

Zařízení vyžaduje malé množství příkonu při zapnutí a pak již produkuje několika násobně více energie. Přístroj je rozměrově malý, tedy může být použit i pro napájení vozidel, domů a samozřejmě i podniků. Na stránkách tvrdí, že příkon ke spuštění zařízení se pohybuje kolem 2% svého výkonu.

Vyrábí nyní několik velikostí generátoru. Nejmenší prototyp je schopen vyrobit 12,1 kW výkonu, s použitím pouze 21 wattů vstupní energie. Váha jednotky je 1,5kg s rozměrem 20x30x15cm.

Výrobek vypadá důvěryhodně a pokud je to pravda, bude to další možný průlom k získávání el. energie bez ohledu na majitele energetických zdrojů a tedy i jistý destruktivní útok na tento vynález.






24 komentářů:

  1. Uz nazev zni zajimave,ale hlavne "mozne",dik za typ Iv,zacnu se tim zabejvat :-)

    OdpovědětVymazat
  2. "Vzdalene(?)" mi to pripomina Ruskej princip Kapanadzeho s Teslovym vinutim kde verim,ze Kapanadze se dostal tak nejak nejbliz,teda veril jsem,uz ta vec muze bejt davno vylepsena.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Proud
      Máte pravdu, Tesla, Kapanadze i tito hošíci z Brazílie používají technologii Tesly, tedy náboje Země, nevyčerpatelný zdroj za pomoci Slunce, které tento náboj vytváří, tedy zákon o zachování energie platí i v tomto systému, jenže nynější vědátoři pracují - myslí vlastně v uzavřeném systému, Vesmír a paralelní světy jsou otevřené systémy, navzájem na sobě závislé a energeticky se prolínající, kde všude energie proudí napříč všemi světy od Zdroje.

      Vymazat
    2. Tak to je Iv,osobne si myslim,ze bejt to jeste krapet propracovany,nepotrebujou dodavat zadnou "umelou" energii,ale vzit si na start tu co ji je vsude habakuk,vsechno,a tim myslim naprosto vsechno,je energie,navic takova se kterou jde nadherne pracovat,jen se to naucit.Kez bych to umel,zadny nablbly patenty a vifikundace by me nezajimaly,vrazil bych to podrobne rovnou mezi lidi,kdekterej sikula by si to doma postavil a rozjel by se ten spravnej masakr parazitu!

      Vymazat
    3. Ale musim bejt uprimnej,proste nejsem tak dobrej :-(,treba se to casem zmeni......

      Vymazat
    4. to Proud
      Cítím, že ten masakr bude brzy, neustále se nic nedá tajit a o to pak bude větší průvan.

      Vymazat
    5. Bude Iv,protoze to vsechno z VE po cem se pachtime a tezce to "vynalejzame' uz davno existuje a pracuje,je to zdokonaleny,ale vsem lidem krome vyvolenejch,nedostupny!!! A za tim si stojim!

      Vymazat
    6. "Kdyby se lidstvo o sobe dozvedelo celou pravdu-zesili z toho!"....prihodnej citatek ;-)

      Vymazat
  3. No jsem lajk takže ..Primární vinutí , které je označeno 3,1 a 3,2,..tedy vstup pro budící malý proud. No a pak druhá cívka s méně závity a předpokládám i se silnějším vinutím je jakoby uzavřený obvod ze kterého je vyvedeno sekundární plus..mínus je pak bráno z první budící cívky(ikdyž mi není jasné proč je psáno plus a mínus a zároveň je jinde napsano že je buzeno střídavým proudem..nu což ještě je varianta ..přerušovaný stejnosměrný proud..ale co nechápu je to jak je k sekundáru připojeno zemění..je tam při bližším pohledu jakási smyčka, ale prakticky..? Může mě někdo šetrně nakopnout :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pan Suriman
      V tomto Vás "nenakopne" asi nikdo, jelikož obrázek bude jen ilustrační a tvůrci nikdy neprozradí detaily tak, aby se zařízení dalo jen tak zkonstruovat. Ani v patentovém spise nebudou uvedeny nikdy konstrukční detaily, potřebné pro zkonstruování. Pak máme jen nějaké domněnky a pádné své osobní výhrady dle naučené fyziky, které v tomto případě nebudou "sedět". Máte jen možnost laborovat, nebo sehnat toto zařízení a nebo apelovat, že je to podvod.
      Rozhodně však + a - u tohoto je pulsní a to s velkou max. amplitudou a velmi krátkým impulzem o přesné délce kmitočtu, protože jiné kmitočty nefungují.
      Zkuste si pročíst něco zde:
      http://energieupramene.blogspot.cz/2012/07/dialog-s-teslou.html
      a pak hlavně:
      http://energieupramene.blogspot.cz/2012/10/keshe-tesla.html

      Vymazat
  4. Tohle již bylo na internetu publikováno před půl rokem, a nic se od té doby nezměnilo, když je to takový objev, proč si to někdo z dostupného místa nepořídí a neudělá vlastní video s otevřenými dvířky ? Ono se klidně může stát že je uvnitř pouze olověný akumulátor,...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jiri Oplocký
      Na takový komentář vám odpovím tak, jak to zde v systému chodí.
      E-CAT byl na internetu více roků a byl označován také s velkou vervou za podvod a dnes je dokázána jeho funkčnost a také velká nechuť systému jej uvést do života k běžnému maloodběrateli. Nevíte proč?
      Vaše úvahy jsou nic neříkající, max. pro ty, co neznají celkovou problematiku včetně systémových pravidel energetických korporací a podporují negace na každé nějaké nové zařízení. Ale tím netvrdím, že něco je tak a onak a pokud chlacům z Brazílie to jede, držím jim palce a hlavně, aby dávali pozor n přechodech.

      Vymazat
    2. Chlape,to je stejny tvrzeni,jako bych povedel,ze v sobe mas dva mrnavy Ukrajince a tocej klikou,diky tomu fungujes:-)))))))))

      Vymazat
  5. Zabývám se VE dlouhou dobu, a zkonstruoval jsem MPP střídač pro fotopanely, na základě Teslového rampgenerátoru,, dostanu z toho v určité fázi víc energie než co do toho vstupuje, ale dostat 1000% navíc to by se mi taky hodilo.. zatím pracuji s 2000W http://mujweb.cz/oplockyj/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PS,. Kdo z vás "nás" má E-CAT ? rád bych ho viděl na vlastní oči...

      Vymazat
    2. to Oplocký
      Pane Oplocký, dáváte své technologie zdarma, jako zde my s označením "Volné Technologie" pro všechny čtenáře zde jako např. UF5 atd. a nebo si je patentujete a chcete na nich vydělat, pak se nedivím, že nakonec tato zařízení, někdy i dobrá, skončí v zapomnění a škodný je na tom stejně vždy ten dotyčný vynálezce. Nemusíte s tím názorem souhlasit, ale je to moje praxe reálu.
      Velmi rád uveřejním Váš přístroj na získání VE pro občany, ale pod podmínkou, že budou volně šiřitelné a budou poskytnuty všechny stavební informace a to ZDARMA jako "Volné Technologie"

      Vymazat
    3. Vydrzte Oplocky:-),kamarad ma E-Cat objednanej,az bude,dostane ho a dockate se,kdyz bude dobrej,posle mi ho ;-)

      Vymazat
    4. Každý kdo požádá dostane kompletní dokumentaci, jinak bych neuveřejnil schéma, nic méně, nejnovější zapojení začaly kopírovat různé firmy a vydávat pod svým patentem např vyrábím pro http://ostrovni-elektrarny.cz/index.php?category=fv-ohrev-vody, tudíž neuvádím nejnovější verze na stránkách, pokud má někdo zájem zašlu schéma, mohu říct že je velký zájem, jenže vše dělám po pracovní době tak již absolutně nestíhám...


      Vymazat
    5. Takze jste vlastne svym zpusobem "nas" clovek,chci tomu verit:-),neverici Tomas je nakonec kazdej z nas,dokud se sam nepresvedci,ale byli bysme hlupaci,kdybysme predem zatracovali moznosti ktery se nabizeji bez predchoziho presvedceni se :-)

      Vymazat
  6. Podvod to nebude. Jenom ve škole se učí spousta věcí , které nám brání tomu to pochopit..což je záměr.Myslím že jediná cesta je opravdu experimentovat a kapanadze , je tomuhle velmi blízko ..řekl bych předělaná kapanadze..ale principiálně stejné. Akorát u té kapanadze je to více logičtější..pokud se mrkneme na stránky Naudina . Vše vychází z poznatků Tesly..ten už je dávno mrtvý a my znovuobjevujeme už objevené..mno jo :-)

    OdpovědětVymazat
  7. O E-CATu nepochybuji, a věřím v to, jenže pochybuji o jeho dostupnosti, tak budu strašně rád, když mne bude hřát pocit alespoň 1 uživatele v ČR, který také nalomí kartel energetických společností..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz to bude slapat jak ma,pocitam,ze tech lamacu bude mnohem vic,kdyz dojde jeden,nebude problem jich opatrit -set......

      Vymazat
    2. Samozřejmě , jen jde o tu dostupnost...tak přeji ať dorazí co nejdříve...

      Vymazat
  8. Tak kdyby by mistr Oplocký tak laskav a poskytl mě dokumentaci ze své práce, jak slibuje o pár příspěvků výše? Taky sice pokouším energetickou soběstačnost, ale nejsem zdaleka tak daleko.
    Děkuji.
    msilinger "zakrůcánek" SEZNAM

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.