sobota 29. září 2012

Západ nemá zájem o Volné energie




Nadace Keshe  nabídla zdarma do všech zemí světa jejich  plazmovou technologii, která by poskytovala výhody ve všech směrech oborů a to i cest do vesmíru. Tyto technologie by již nemohly způsobovat války o ropu pod různými zástěrkami.
Zbytečnost

Jelikož tato nová technologie byla použita podle pana Keshe v Iránu, pro  zachycení a neutralizování amerického výzvědného dronu, byl pan Keshe klasifikován  jako terorista  pro USA. Toto hodnocení velmi omezuje možnosti západních  vědců ověřit a využít těchto technologií, tím se i popírá přínos pro lidi všeobecně.
Pan Keshe začne uvolňovat tuto technologii  v Sierra Leone v říjnu 2012. On říká, tato technologie  patří všem lidem  na světě a proto musí prezident Obama uvolnit všechna omezení týkající  se možnosti poznání těchto technologií vědcům.

Jak to dopadlo u našich představitelů víte:… jsme v účasti na  íránských vědeckých projektech a jiných aktivitách zdrženliví.
S pozdravem,
Velvyslanectví ČR
Když začne prohrávat Pátá kolona skeptiků, nasadí se politika. To je holá skutečnost, ne blaho lidí, ale vojensko-politická klika, chtějící jen moc.
Aspoň jedna dobrá zpráva: panu Rossimu u E-CATu se podařilo zvýšit stabilní výkon zařízení na 600 C a více, čímž bude umožněna i přímá přeměna na výrobu el. energie. Čekáme všichni nedočkavě, ještě že pan Rossi není z té druhé strany, o to je to trošičku lepší. 

14 komentářů:

  1. Tak to s tím E-Catem je velice dobrá zpráva. Doufám, že nebude problém, když v pořadníku v kterém jsem zaregistrován změním na verzi s výrobou el. energie.
    Je to všechno čím dál vypjatější a mnozí Češi si z toho ještě dělají srandu. Neměli bychom se stydět? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravim Michale,poradniky plnej vic funkci,da se z nich napriklad vycist velikost zajmu a podobne.Kolega byl v poradniku mezi prvnima,dodnes zadnej posun. Stydet za zesmesnovani urcite,za pochyby ovsem v zadnym pripade.V dnesni dobe cim dal tim vic plati ono:"Duveruj,ale proveruj!!!". A tak se stavim jak k Rossimu,tak ke Keshemu a vubec vsem,kdo me jeste nepresvedcili,ale ne ve zlym,ja v to presvedceni me ,doufam:-).Nicmene se snazim pouzivat selskej rozum a logiku a tudiz prichazim u ruznejch lidi a ruznejch vynalezu,respektive postupu,na jisty nesrovnalosti.To plati i u onech dvou panech vyse zminenejch.Kesheho neznam,o Rossim mam informace z jeho minulosti,to mi malinko kali duveru,ale kazdej se muzeme zmenit,takze zatim jsem jejich fanda:-),nicmene opatrnost je neco, na cem dost baziruju.....proud

      Vymazat
  2. Zdravim,tak myslim,ze se stalo jen to co se stat muselo a tak trochu se divim,ze to nenapadlo ani Rossiho,ani Kesheho,jestli nahodou,nebo za tim byl od zacatku umysl,nevim.Ale kdyz uz i me napadlo,ze jedinej zpusob jak dostat free energy mezi lidi a tim do praxe je vypracovat plany dost dobry pro kazdyho laika a funkcni prototyp,vyzkouset ho a pri zdaru ty plany a postupy vzit,anonymne a bez naroku na odmenu,a co nejrychleji je masove zverejnit a pustit lidem at si kazdej muze "vynalez" vyrobit,a az potom teprve patentovat vynalez,protoze elity udelaji naprosto vsechno proto,aby tu moznost zhatily,potrebujou nas zavisly,bezmocny ,nevedomy a platici,(otroky).Jak vime,nestitej se absolutne niceho,ani hromadnejch vrazd a rozpoutani valek,jen aby se ten stav nikdy nezmenil.Pak se divim,ze na tak logickou a naprosto jasnou vec neprisel do ted ani jedinej z alternativcu.Pak se nabizi jen par otazek.Je za tim umysl elit a pracujou ty lidi skryte pro ne,za ucelem dokazat nam ze nejsou jiny energie a podlomit snahy o jejich objeveni? Nebo byli zastraseny a koupeny? Nevim.Jsou snad hloupi? Myslim,ze rozhodne ne.Je za tim ego? Mozna. Nebo touha po penezich,slave a blahobytu? Mozna.V kazdym pripade se opet spolehli na ty,kdo jsou neprateli lidstva.Ty nejmocnejsi a mocny,nejbohatsi a bohaty.Lidi bez svedomi moralky a skrupuli s ocekavanim jejich podpory a pomoci.Prosta otazka,jaka je i v tomhle pripade pravda? Vzdycky kdyz na to myslim,je mi lito ze nejsem v alternativnich oborech tak dobrej jako oni a nemam jejich vzdelani a vybaveny dilny.Meudelal bych jejich chybu a staci mi na to jen selskej rozum.......proud

    OdpovědětVymazat
  3. Je jedna vec,kterou je treba mit porad na mysli,ze proti nam stojej lidi,ktery vyrustaji v naprosto"jinym" svete a "jinejch" podminkach.Jsou uplne jinym zpusobem vedeny a vzdelavany,maj nesrovnatelne jiny vedomosti a IQ,pracujou s technologiema o kterejch my teprv snime a snazime se je najit.To nepisu proto,abysme klesali na mysli,prave naopak.Pisu to jen proto,abysme si uvedomili,ze nase snahy o zmeny k lepsimu pro nas vsechny nejsou bojkotovany zadnejma pitomcema,proto je treba se nejen snazit o alternativni vynalezy,ale hlavne o alternativni mysleni a moralni zmeny kazdyho z nas,jen tak budeme schopny proti tak rozumove silnymu nepriteli obstat.Je skoda,ze nevyuzivaj svuj potencial pro blaho vsech,ale jenom pro sebe.Ptat se proc by bylo na dlouho a odpovedi i tak spekulativni.Jsem realista a proto se tim nezabejvam,zabejvam se realnym stavem veci a ten je,jakej je.Tim spis je mi divny,ze tolik "vynalezcu" jedna jak jedna a nechava se chytit do "patentovy pasti",ktera slouzi prave jen elitam......proud

    OdpovědětVymazat
  4. Vim,ze jsem se krapet rozepsal,ale neda mi to,abych nenapsal jeste jednu myslenku,vlastne mozna takovou pointu.Jsem presvedcenej o tom,ze se dostaneme jako celek dal jen v pripade,kdy pro nas bude prednejsi to co delame pro vsechny a nase zivotni prostredi,nez to co delame pro sebe,nebo snad aspon tehdy,kdy to pro kazdyho znas bude alespon stejne dulezity.A to sami od sebe,ne nejakym narizenim nebo doporucenim "vudcu".A ted uz vam dam zase na chvili pokoj :-)....proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to proud:
      pan KESHE JIŹ NA TO PŔIŚEL, PŔED 2. měsíci PATENTY STÁHL, aby byly technologie přístupny všem, čas ukáže. To je ten SPRÁVNÝ směr.

      Vymazat
  5. Tato zpráva není příliš potěšivá, ale dalo se očekávat, že západní vlády budou proti. Už by si konečně měli uvědomit, že jsme všichni na jednom písečku - planetě, a neměl by být rozdíl v tom kdo a odkud vyvinul něco prospěšného pro svět a lidstvo. Osobně si myslím, že i když je pan Keshe z Iránu, tak je to jen zástupný důvod. Hlavní důvod nespolupracovat je CHAMTIVOST, NADVLÁDA A DRŽENÍ LIDSTVA V PODŘÍZENÉM STAVU.
    Tyto technologie totiž ani vůbec neotvírají dveře pro N W O, ale naopak.
    Doufejme proto, že nějaký krok vpřed se podaří uskutečnit v říjnu při uvolňování těchto technologií vědcům.
    Pozitivní je zpráva o vyvoji E-CAT pana Rossiho. Držím nadále palce.
    Stále více je vidět jak je vše vypjaté, jakoby to viselo na vlásku. A proto si myslím, že příjdou určité okolnosti, které stejně tento sotva držený pytel roztrhnou.
    Tento proces odhalování je pro tento rok příznačný a bude pokračovat. Nedá se zastavit i když budou dualisti skřípat zuby. My totiž vzestupujeme. Vědomím i technicky.
    Průlom bezesporu příjde a zřetelně k tomu nechybí moc.
    Tak jako přišel internet, aby jsme se pozvedli a vymanili z manipulací a lží, tak příjde i tato technologie. A to je ten proces.
    Hezký a úsměvný den všem. Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza:
      A proto mu udělíme Nobelovu cenu za zásluhy o mír a lidstvo. A některý lidičky si sednou na zadek a ukážeme jaký je správný směr. Jenže pane Obamo, to je cesta do pekel, tam si jděte sám se svou elitou, nás nechte jít naším směrem.

      Vymazat
  6. Ale jsem rad,ze jsem tady "mezi svejma",rovnou si primo cvachtam chlapi.Mezi lidma ktery vedi "vo co de",je vzdycky dobre.Mezi nasima ovcanama tolik stesti s tim ,ze rikam co si myslim,nemam.Doufam,ale ze je to jen docasnej stav:-).Oni vlastne zas az tak uplne nemuzou za to,ze jsou jaky jsou,proste je takovy ten system cilevedome patla a oni ho jeste neprokoukli,ale to prijde,vsak na tom makam kudy chodim a je nas cim dal vic,tech co "uz vedi" :-)......proud

    OdpovědětVymazat
  7. nuclear
    /// lidi, vždyť všichni tito vynálezci nám poskytli už docela dost maximum informací. Nevidím nic pozitivního na tom, koupit si snadno hotovou "e-kočku" v každém odporném obchoďáku. Totiž - abysme nakonec my nebyli ti, kdo z celé této věci vyjdou jako hlupáci. Nežijeme totiž v nějaké přímé demokracii jako byla v Libyi za Kaddáfího, kde rozhodoval lidový sněm - a tedy nemohla projít nějaká prašivina,
    což -bohužel- ve finále je důležitější než vynálezy!
    Tady se klidně může stát, že státu vypadnou příjmy ze spalování odpadků, tak prostě napálejí jiné daně.
    Proto doporučuji všem, usilovat o tyto věci vlastními silami a využívat je soukromě.
    Protože zatímco teďkon máme naděje dvě:
    1/ zlepšení politiky k modernímu socialismu
    2/ levné topení e-kočkou,
    tak po zvýšení daní nám zůstane opět jen naděje č.1.
    Moc se tady všem omlouvám, ale nejraději bych viděl, že Rossi si udělá někde v Indii nebo Brazilii instalaci,pomůže jim tím, a vydělá si nějaké peníze.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ako nevieme čo sa deje v susednej dedine - vesnici, takisto nevieme čo všetko existuje neďaľeko od nás, čo je dobre skryté a zahalené tajomnom. Až potom, keď získame náhodnú dôveru osoby, ktorá má na záhrade vodu a tá sa leje do kopca, alebo svetlo ktoré svieti bez káblov zistíme čo všetko nepochopiteľne funguje a mohlo by ľuďom pomôcť, nie ubližovať.
    Ale každá takáto anomália musí zostať utajená, inak sa všetko pokazí, zničí a kúzlo zmizne.
    A že aj Vy to chcete vidieť a mať ? Hľadajte tých múdrych ľudí, ktorí svoje ego už dávno zahodili niekam ďaleko a až keď v nich získate náhodnú dôveru, potom aj u Vás sa bude potajme piesok liať a voda sypať. Ale to kúzlo tajomna nesmiete porušiť. Henry.

    OdpovědětVymazat
  9. Proč taky , vzdyt musime predce zplundrovat celou planetu , a az potom co bude vypadat jako mars a nebo jako mesic , potom se budem asi ptat kde soudruzi kapitalisti udelali chybu , ale pravda je takova ze pokud je nevystrelime z planety bude to nase chyba ktere ne ze budem litovat ale uz ji nepujde napravit !"""""

    OdpovědětVymazat
  10. Celkom o nesuvisi,al tak ciastocne..Da Vinci technologie spred 500 rokov. http://www.youtube.com/watch?v=Cc5r7JyF4N0 ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  11. prosím čtěte a pokud možno šiřte a podepisujte!!!
    http://www.petice24.com/celosvetova_mirova_smlouva

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.