neděle 23. září 2012

Templáři V /4-5



4.  kapitola

  Jsem docela vyhaslej. Teď teprve z křížkem po funuse jsem začal uvažovat o  Maranón … ! A bylo to dost drsný! Uvědomil jsem si až obludnou paralelu mezi ní a dítětem, který někdy v roce osmdesát tři, dodnes nevím proč, odmítla donosit a porodit moje žena. Úplně mi začaly hrůzou o sebe cvakat zuby, protože jsem začal mít neodbytnej pocit, že se jedná o stejnou duši, která se chtěla tehdy i teď za pomoci našich těl znovu vtělit do tohoto světa finišujícího k velkýmu předělu roku 2012. A teď jsme to zbabrali pro změnu s Amadeou. Vzpomněl jsem si totiž na náš rozhovor v květnu u nás v Podmoklanech, kdy mi odpovídala na otázku, kterou jsem jí položil v souvislosti s Věrou. Co to je za vztah mezi tebou a mojí ženou? Amadea tehdy řekla: něco mě k tvý ženě přitahuje, ale nejsem schopná určit co. Víš, moje pocity maj vůni mateřství.
A já se jí tehdy zeptal: A ty jsi v tomhle životě měla děti?
  Ne, neměla, Matěji.
  Ale ona už tehdy byla v jiným stavu! A když cítila vůni mateřství k mý ženě, není snad příznačný, že měla mateřský pocity vyplývající ze svojí gravidity, tedy  vědoucí pocit, zároveň k Maranón i k Věře!!!
  Jsem moc zmatenej! Vím! Nebo blbnu? Ona v nějaký inkarnaci byla matkou mý ženy? A to naše dítě teď svojí smrtí napravovalo... co to vlastně napravovalo? Ale vždyť zas blbnu. V tomhle si jedem všichni výhradně na vlastní triko. Promiňte s vlastní duší… A najednou jsem měl pocit, že mi někdo, nebo něco, ale jakoby zároveň z venku i zevnitř říká, Matěji, nech toho, nebo se zblázníš! A byl to rozkaz, který v našem spolku a pro naše dobro vydává výhradně teta.
  Děkuju, teto, a naslouchám.
  Matěji, zrovna s tímhle si nehraj! Tohle není tvoje kytara, nebo Z3, nebo tvoje psaní. Tohle jsou síly a energie, který se nedávno zcela vymkly z moci Amadee a ta byla a je v tomhle ohledu jinej „kanon“ než ty!
  Dobře, teto, ale tohle, co se mnou teď zrovna provádíš, je co? To jsou tvoje příkazy, nebo moje intuice?
  Víš, hochu, to je tak napůl. Začala jsem mít o tebe strach a ty jsi zareagoval. A nakonec, tohle ti přeci Amadea říkala, že se naučíš už brzy.
  Nojo, máš pravdu, teto. A já jí na to odpověděl, něco v tom smyslu, že intuice je dobrá adresa.
  Jo, Matěji, tak nějak to bylo.
  A už tam bydlím, teto?
  Ty seš srandovní, hochu, tohle bylo jenom takový malilinký echo! A nezapomeň, ten koník zatím sedí na tobě! A ty seš slabej a von moc těžkej. Ale teď už to bude sranda, stačí jen ten poměr otočit.
  Hm… a jak?
  To je jednoduchý, stačí bejt hodně silnej, ale jinak a jinde než Jurij Vlasov nebo Franta Kocourek, ale myslím, že Kocourek k tomu měl blíž.
  Co ty, teto, můžeš vědět o Kocourkovi?
  To by ses divil, Matěji.
  No, já už se nedivím ničemu, protože nic nemůže překonat tebe a šamana Adámka.
  Nojo, to je pravda, ale já už, Matěji, musím přepojit na jinou frekvenci, tak čao…
  A protože ty, teto, taky neskonale miluješ komolení, tak tedy český čau, čau, čau! Ať se všem slušnejm Talijánům zježej všechny chlupy z toho, jak my Češi komolíme ten jejich krásnej pozdrav.



5.  kapitola

  Včera jsem do čtvrtý kapitoly nacpal Jurie Vlasova, Frantu Kocourka a šamana Adámka a vůbec mě nenapadlo, že dneska se dovím o smrti jednoho moc přečnívajího Slovana. Nikolaje Levašova!
  Znali jste ho, lidičky? Nejspíš ne! To samý se před dvěma lety v roce 2010 přihodilo jeho ženě Světlaně Levašov (de Rohan). Taky ji zamordovali. A určitě stejná parta! Krásnou, vzdělanou a statečnou ženskou, která si nikdy nehrála na celebritu a šlechtičnu, přestože jí – a to i duchovně – byla. Jo, „kamarádi táborovejch ohňů“. Ale zároveň se tímto za tenhle příměr omlouvám  všem trempům, čundrákům, lovcům a lidem, kteří u ohňů rádi a často poseděj. Jenže tihle, který mám teď zrovna na mysli, se taky velmi rádi shromažďujou u ohňů. U všelijakejch černejch mší a svinstev všeho druhu. Od spouštění válek, přes okrádání běžnejch lidí ve svejch bankovních a pojišťovacích ústavech. Páchaj atentáty na obchodní centra, sprchujou nás chemtrailsem, gumujou historii a to, co nám obyčejnejm lidem ještě zůstalo v mozku. Jsou to velmi známí a mocní lidé. Ale nejsou to ti, kteří vás v souvislosti se svinstvy, co jsem výše popisoval, napadnou.
  Žádná Al-kajda, ale presidenti, státníci, králové a náboženští vůdci. Bankéři, výrobci léků, zbrojaři, šmelináři s energiema… tedy lidi, kteří by rádi zorganizovali to, co se už skoro století nazývá New World Order.

Ale, vážení, teprve za těmahle stojej ti důležití, ti, co opravdu a odjakživa vládnou… staletí a tisíciletí. Nenechte se mýlit společenskými řády, sociálními skupinami, náboženstvími a politiky, tohle všechno jsou pořád ještě jenom kulisy, stafáž a nástroje na špinavou práci, kterejm jsme my zbaběle delegovali naše osobní kompetence. A Levašovovi, ti dva odvážlivci, kteří se snažili o to, abychom začali reagovat na jimi zveřejňovaný a pro většinu lidí naprosto neuvěřitelný informace, jsou teď mrtví. Ale Systém si přes všechny rádoby ezoterický tanečky neuvědomil, že nejenom tyto dva – a že už jich pár bylo – nikdo nikdy nezastaví! A paradoxně jim umožnili podílet se odjinud – a to s daleko větší mocí na transformačním směřováni tohoto světa.
  Dalším velmi pozitivním paradoxem je, že informace, jak se tomuhle bránit, jsem vyčetl v knize Jasona Schulmana, a představte si její název je – Léčba kabalou. Sranda co? Sranda, protože v tomhle textu Židé, díky Galadskejm a Rotschildům nemaj moc dobrej zvuk. Ale není Žid jako Žid!
  Čtu knihu tohohle člověka, čtu a čtu – už je to sto stránek – a vůbec tomu nerozumím. Ten chlápek je na mě asi moc chytrej a říkám to s velkým respektem! Ale najednou se to zjevilo! Jason měl pacientku, s jejímiž potížemi nemohl svým léčitelským systémem, kterej měl léty praxe vytvořenej, ani hnout! Dělal všechno možný, ordinoval všechno možný, protože to vyžadovaly jeho vyzkoušený a úspěšný koncepty. Furt n i c ! A najednou ho napadlo něco, proti čemuž se lautr celej hned a okamžitě  vzbouřil! Ale už to bylo  v e n k u  a nedalo se s tím nic dělat. Ozvalo se totiž: „Uhni z cesty !!! Ta žena se potřebuje spolehnout na to, o čem ty furt meleš, že je Božskost. Je jí plná a to tvoje blbnutí kolem ji ruší. Chápeš?“
  No a i já, Popleta Matěj, jsem pochopil onu kardinální metodu léčby, a to nejenom Kabalou.
  Vážení, spolehněte se na …… ? A když pokládáte ruce na člověka, buďte si vždy vědomi Božskosti, která v něm i ve vás dlí. Nevnucujte mu svoje malý a dost často poťouchlý systémky. A nezáleží na tom, zda-li ho chcete léčit, milovat nebo zabít! Ale jestli zabít, tak s tímhle záměrem ho určitě ušetříte.
  A tohle nám, možná jenom trochu jinak, naznačovali Světlana a Nikolaj Levašovovi. A taky ten, do stý stránky zapeklitě pro mně nesrozumitelnej, Jason Schulman! Kéž by tohle napadlo alespoň každýho stýho léčitele, milence, vojáka, politika či vraha. Nebo dokonce ty, co si tak zakládaj na těchto čtyřech písmenkách … MUDr.!
  A co takhle… pokusit se stejně léčit Systém? Je rovněž skrze nás účasten Božskýho. Položme v duchu a vědomě všichni ruce na vznikající New World Order, tak jak to výše –  když  p o c h o p i l – udělal Jason u oné dámy. A pak ten odpornej název se klíďo-píďo stane tvůrčím. Pan Systém s velkým S se stane systémem s malým s, tedy  s l u ž b o u ,  přítelem, kámošem, milencem, doktorem a tak... ! Myslím, že to není utopie, protože čásek fakt nazrává a to by pak mohli KTO čumět. Za pokus to stojí… ne? Ale musí nás bejt hodně. Světlana, Nikolaj i Jason a ostatní by určitě proti tomu nic nenamítali. Taky myslím, že nám s tím velmi rádi všichni píchnou…


Matěj

5 komentářů:

  1. Matěji, vidíš a to je přesně to, o čem jsme už několikrát bouřlivě debatovali.
    Ty zastáváš názor, že to půjde postupně- tady kousek, támhle další, pozítří zase atd. až se to celé nenápadně změní.
    Já naopak si myslím, že změna musí přijít najednou a komplexně - kvantový skok. Nejde nejprve změnit výchovu, pak politiku, po ní zdravotnictví, energetiku atd. atd. Vše se musí měnit zároveň, vše je propojeno. Ten kvantový sok není pochopitelně uskutečnitelný během zlomku lusknutí prsty.
    Jako je tomu vždy a ve všem. Pravda bude opět někde mezi. Bude to jako, když vaříš třeba špagety v pevně a neprodyšně uzavřeným hrnci. Hrnec je stále hrncem a špagety špagetama. Teplota uvnitř stoupá, stejně jako tlak. Navenek se nic zvláštního neděje až na pár podivných lupnutí v materiálu. A pak, když to nejméně čekáš a potřebuješ, to prostě bouchne - v celém objemu najednou a je VYMALOVÁNO!
    Systém taky vaří slavnostní večeři, které se ale nedočká. Do uzavřenýho hrnce nastrkal příliš mnoho ingrediencí, které nakonec rozstříknutý po stropě, přemalujeme barvou, která se bude líbit nám. Po plánované hostině nezbude nic - jen hořko-sladký vzpomínky.
    Matěji, opět nádherná kapitola!

    OdpovědětVymazat
  2. No,
    já si Michale naopak myslím, že oba ty procesy jdou ruku v ruce a jsou spojený na mnoha pro nás - zatím - nezřetelnejch, nebo nejasně vnímanej úrovních. Tím kvantovým skokem o kterým píšeš může bejt pro někoho i podání si ruky s dosud nesympatickým sousedem. Což je pro mně zrovna tak obrovská, nebo vlastně i zároveň mrňavá věc, jako třeba vznik nový galaxie, nebo sražení Systému nakolena, kterejch si my pozemšťani ani nemusíme vůbec všimnout. Možná, že ten proklínanej Systém je už jenom a pouze strašidlo v našich mozcích A proto říkám, že se jen oba a vlastně i my všichni trochu roztržitě a zatím rozpačitě koukáme na svojí stranu a to mnoha různejch mincí. Což vzhledem k neroztříděnejm, nezřetelnejm a zkomolenejm informacím, kterejma jsme zahrnováni není vůbec špatný. Všichni se jednou prokoušem blíž k tomu co JE! Popleta M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však jsem psal, že to bude někde mezi tím. Tím lupáním v natlakovaným hrnci jsem měl na mysli právě tvoje "nezřetelnejch, nebo nejasně vnímanejch úrovních".
      A ano, podání ruky sousedovi tak, jak jsi to myslel ty, je pro mne onen kvantový skok.
      Nebyl jsi u mě v hlavě? To co jsi napsal, se mi tam totiž honí v jednom kuse :-)

      Vymazat
    2. Co sa duchovna! tyce bude to myslim ako u tych opic-vysvetlim!Opice nevedia plavat-boja sa vody!No myslim v cine(?) je jazero!Na dne tepleho jazera je ich oblubena potrava!A tak najprv jedna opica sla do vody po tu potravu..potom po case dalsie dve az ich nakoniec casom bolo desat!A ked tam uz vliezlo tych desat odrazu sa osmelili a vosli tam naraz i vsetky ostatne!Par jedincov strhlo dav!Dnes tam chodia ludia a pozeraju sa ako sa opice potapaju a vyhrievaju! No a co sa tyka toho ako zijeme(doslova vsetko v krajinach)..vsetko naraz sa rozpadne ako domcek z karat-vznikne totalny chaos ktory ale nebude dlho trvat!No a tam sa bude dat opet stavat..iked to opetovne budovanie pojde pomaly,bude tam sanca vybudovat konecne nieco lepsie! ..Mailo

      Vymazat
  3. Jasně,
    teď zrovna jsem dokoukal zásilku od sestřičky a trochu mi začínaj docházej výroky zprávy Plejáďanů o propojení duší při zachování absolutní svobody a konečně mi to trochu dává smysl. Rovněž tak mi tam naprosto konvenovala ona jejich rada a výzva pro - NÁS -o nutnosti přestat předávat svoji kompetenci p o l i t i k ů m , protože naše kompetence je absolutní a ve skutečnosti ani předat n e j d e !!! Proto ta zklamání z činosti politiků. Oni naši kompetenci ve skutečnosti převzít n e m o h o u .
    A představ si, že cca před hodinou, ještě než jsem tu zprávu zkouknul, tak jsem vo tom napsal dlouhej komentář o T. Fišerový. Myslím, že začíná fakt fungovat ten šťastnej prncip intuice. Popleta M

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.