neděle 1. července 2012

E-CAT marketingový plán

Prosím omluva za robot překlad – nerad bych něco špatně přeložil, tak to máte tak, jak to je.

Velmi důležitý článek, pro utvoření celkového obrazu - už se to nepovede zastavit!

 

Defkalion odhaluje marketingových plánů by mohla Major ohlášení v srpnu

Defkalion Green Technologies tvrdí, že získal zájem o jeho Hyperion nízkoenergetické jaderné reakce odst. LENR) technologie od tolik jako 1.000 zákazníků v 78 zemích. Společnost by také mohla mít podstatný význam oznámení o jeho technologii na 17. Mezinárodní konferenci o studené fúzi odst. ICCF-17) je plánováno na srpen 12-17 v Daejon, Jižní Korea.
Ty patřily k zjištění, že neznámý Defkalion mluvčí provedených blogger Peter Gluck. Celý rozhovor je uveřejněn na Ego Glucka Out blogu .
Zástupce řekl, Gluck, že Defaklion se dokončuje "průmyslovou" prototyp, který by mohl být uveden do komerčního trhu někdy v roce 2012. Mluvčí neřekl, kdy se to stane, ale poznamenal, že Defkalion je naplánováno k účasti na ICCF-17. To zní, jako kdyby Defklalion nakonec odhalí výsledky testování třetí stranou ze svých prostředků na konferenci.
Defkalion také obdržela úroky z různých společností, které se chtějí podílet na výzkumné a vývojové činnosti týkající Hyperion. Žádné informace o možnostech Hyperion byl odhalen v blogu.

Možné využití pro LENR, že Defkalion mohou zabývat patří:
  • Lehká letadla (to by mohlo znamenat, LENR poháněl jety )
  • Turbíny na letadla indikátor napájení případně vrtulníky.
  • Výroba elektřiny
  • Parní turbíny
  • Automobil Pohon
  • Sušárny
  • Potraviny a nápoje výroba
  • Domů Topení
  • Průmyslové vytápění
  • Výroba technologické páry
  • Odsolování vody
  • Čištění vody
  • Pohon lodí a člunů
  • Obchodní tepla
  • Napájení Telekomunikační věže
  • Skleníky
  • Vytápění a chlazení budov
Mluvčí také odhalil Defkalion podnikatelský plán. Společnost, která je založena na Kypru, ale udržuje zařízení v Řecku chce přitom většinu svých příjmů z OEM licence obchodů . V rámci tohoto uspořádání by Defkalion vybrat jednu firmu jako výrobce originálního zařízení (OEM) pro konkrétní zemi nebo původní. To oblečení by si exkluzivní práva na výrobu a prodej Hyperion v tomto regionu. Mluvčí neodhalila žádné těchto podniků Gluck.
Každý z těchto licencí bude stát 40,5 mil. eur odst. 50.450.000 dolarů USA). Za tu cenu licence by si postavit továrnu schopný výrobních jednotek 300.000 Hyperion rok. Licence by si spoustu znalostí o projektech Hyperion.

Defkalion Workshop v Xanthi Řecku

Hyperion LENR jednotka na Defkalion
Hyperion se také nastavit společné podniky s konkrétním společnostem. Účelem společných podnicích bude vyvíjet nové aplikace pro LENR. Mluvčí řekl, Defaklion hledá do společného partnerství v odsolování, letadla, hornictví, rafinérie, telekomunikační, chlazení a vytápění a emise skleníkových odvětví. Skleníkových sektor by mohl zahrnovat hydroponie . Defkalion by profitoval z společném podnikání tím, že snížení o hrubých výnosů z jakékoliv výrobě nebo prodeji.
Mluvčí rovněž uvedl, že Defkalion bude platit po dobu šesti patentů týkajících se jeho procesu. On nebo ona neřekla, kdy a kde budou žádat o patenty. Z toho, co on nebo ona řekla procesní center na průmyslové tajemství týkající se niklu prášek. Defkalion očekává silnou průmyslovou špionáž úsilí neznámých stran se snaží dostat tento prášek. Prášek se na původní výrobce zařízení jako součást licenční dohody Defkalion je.
Mluvčí také řekl, Gluck, že trh LENR bude někdy stálo za stovky miliard dolarů. Defkalion také očekává, že soutěž, ale nepoznal konkurenty. Jedním z nich by pravděpodobně být jeho bývalý partner Andrea Rossi.
Všimněte si, že by bylo hezké, kteří v Defkalion pan Gluck mluvil. Na blogu řekl, že mluvil s touto osobou přes Skype, takže ví, kdo jsou. Jméno této osoby by bylo hezké. Ale to je skvělá zpráva, protože to znamená nejméně tři společnosti se snaží licenční LENR a Brillouinově a Andrea Rossiho Leonardo Corp. Doufejme, že další firmy budou skákat tak tento nový zdroj energie, mohou být uvedeny do světa.

Zdroj: http://energycatalyzer3.com/news/defaklion-reveals-marketing-plans-could-make-major-announcement-in-august

Pár nejnovějších odpovědí pana Rossiho:
Andrea Rossi
Vážený Francesco,
Dokončili jsme zkoušky teplotních E-Cats nad 600 st. a publikace bude během  týdnů. Průmyslové závody jsou ve výstavbě a pro výrobu domácích agregátů (10kW) musíme čekat na potvrzení.

 Andrea Rossi
Milý Andy H.:
Nemůžu psát nové aktualizace práce v pokroku, s ohledem na certifikace. Budeme poskytovat informace, až bude certifikace byla udělena.

4 komentáře:

  1. Zdravím chtěl bych se Vás zeptat Iv, jak jste psal že jste v kontaktu se slovenským dodavatelem e-cat, tak jestli už nejsou známy podmíky instalace zařízení e-cat pro domácí použití ? Jestli bude k instalaci potřeba certifikovaný technik nebo případně by to zvládnul i šikovnej českej člověk sám;-)? Např. počítačové PC komponenty, také vyžadují odbornou montáž, ale pokud je člověk šikovný tak není problém si PC sestavit sám. Děkuji za odpověď S

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, nechci předbíhat v informacích, ale vše záleží nyní na certifikaci jednotek pro domácnosti a tam budou stanovena pravidla, to je vždy nejdelší úřední martirium spojené se zárukami.

    OdpovědětVymazat
  3. Dobry den Iv.Neviem kam to zaradit preto sa ospravedlnujem vopred ze to pisem sem iked sa to temy zrovna moc netyka.Dlhsi cas premyslam nad zlatom v suvislosti z volnou energiou.Viem ze zlato je cenene pre svoje vlastnosti..ako elektricke tak i tym ze nepodlieha velmy vplivom okoliteho prostredia..neoxiduje.No poznali ho uz i stare narody a vedeli snim velmy dobre pracovat.Iked dolovat ho prenich musel byt dost problem mali ho vela.Stoho vypliva ze si uvedomovali jeho cennost,ale nie celkom kvality!Povedzme ze kedysi tu pristali davny bohovia za ucelom tazit zlato!Vyrabali z neho "cosi" respaktive ho na cosi pouzivali,a tak ked bohovia odisli indiani tazili zlato dalej ale kedze nechapali viac nez to ze nepodlieha casu zacali robit zneho sosky a pozlacovat.Cenili si ho natolko ze chapali ze spanieli(napr Kortez) prisli a chcu im ho vziat a tak ho schovali!Iste chapete kam tym mierim!Zlato je prilis drahe na experimentovanie preto sa nim nik moc nezaobera.Mna vsak napada ze bude asi iny dovod preco si ho stary bohovia tak cenili ze sa im oplatilo zapodiavat sa nim.Je to len taka moja uvaha.Nerozumiem moc elekrtonike preto nemozem moc experimentovat.Viem ze sa napriklad pozlacuju kontakty pre nizsi odpor atd. preto mi napadlo ci by zlato respektive pozlatenie nemohlo lepsie stahovat(viest)energiu eteru.Mozno nadtym uz niekto spekuloval a mozno Vas nieco napadne.Vlastne ma to napadlo potom ako som videl ako zaujimavo reaguje ortut na el. prud(stuhne-zmeni skupenstvo,alebo sa zacne tocit)!Experimentovali stym vraj uz fasisti a dodnes to nikde nevidno(Motor). ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailo, nic se neděje, dá se napsát i na mail, ale u Vás je to OK. Trochu popíši problematiku. Zlato se především těžilo pravděpodobně na něco podobného jak u nás dnes chemtrail, jejich Slunce začalo umírat a pracovalo již spíše na spodním spektru, v infračervené oblasti a potřebovali toto dlouhé vlnění odrážet v atmosféře zpět, než by přišli na něco jiné. Rovněž se dá použít na léčení, jako živá hmota. Ale jeho úpravou. Napovím na příkladu: máte vejce, ale časem to bude stále vejce, pak spíše záprtek. A teď si vezměte to vajíčko, které zahřívá samička, udržuje jistou teplotu a za určitý čas, se vylíhne živý tvor. Pochopil ty rozdíly? Pokud se týká zlata v tech. oboru, máte pravdu jen v klasické dnešní elektrotechnice. Co se týče „éteru“ je třeba spíše zpomalovat. Vzpomeňte si na Tesly, ten moc nepoužíval Cu, spíše Fe a nebo na Bardena, obvod musí mít jisté zpoždění, aby se nedosáhlo uzavření smyčky obvodu, takm jak se to praktikuje dnes.
      Co se týče rtuťi, ano, němci s ním dělali pokusy, protože to byl základní pohon Vimanů, za jistých podmínek vytváří své gravitační pole a dá se použít na pohon.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.