pondělí 14. května 2012

Templáři



Povídka: kapitola 1

Řekla... ahoj templáři!
Ohlédnu se, nikdo za mnou nestojí.
To myslíš mně?
No, nikdo jinej tady není.
Aha!
Bylo to na jedný, divoký pláži u Sutivanu.
Nejsem templář. Jmenuji se Matěj.
No jo, povídá. Matthis z Clair, Matthis Furch, samej Matěj.
A nemůžu bejt templář, byli už dávno vyhubeni. Je to pár století.
Ale co, řekla. Byl jsi templář a doprovázel jsi Magdalenu s Ježíšovou dcerou. Byly jí tehdy čtyři roky a cestovaly do Montséguru v Languedocu…
Nádech, výdech, nádech!
… Magdalena se vracela domů, do jihozápadní Francie, kde se jako merovejka narodila. Byla to jedna ze západních provincií slovanský říše. A stalo se to po smrti Ježíše, kterýho popravili roku 1086 v Konstantinopoli na popud galadských židů.
foto vedy.sk
Nádech, výdech, nádech!
No tohle!? Ježíš a Konstantinopol? A území dnešní Francie jako jedna z provincií – jaký, že říše???
Slovanský......templáři!         Hm, tak jo. Ale toho templáře si prosím tě strč za klobouk!    
A teď si představ obra, jak stojí rozkročenej nad Uralem, ruce má rozpřažený od oceánu na východě, až k oceánu na západě a tak vymezuje obrovskou zemi. Byla to Slovansko-Árijská říše, jejíž hlavní město se jmenovalo Asgard Irijský. Dodnes možná největší jednotný územní celek, který na této planetě existoval a byl spravovanej jenom špinavejma, nevzdělanejma, barbarskejma Slovanama po tisíce,  tisíce let. A na tuhle kulturu se mělo zapomenout! Byla postupně vymazávána z lidského povědomí. Shořely kvůli tomu věhlasné knihovny, počínaje alexandrijskou. Pak  athénskou, cařihradskou, etruskou v Římě. A rovněž tak Jardy Moudrýho a Ivánka Hroznýho. A znovu si představ, že originály případných dokumentů shořely, ale „kopie“ byly zázračně zachráněny! Pak byly vyvražděny  miliony lidí. Proč? Protože!……….
Přestal jsem dýchat úplně!
Co mi to povídáš? Taková blbost! Ježíš i Magdalena byli přeci oba také židi. Ale moc století před tím. A to všechno se odehrálo v Palestině. Tak proč tu meleš o Rusku a skoro celý Evropě? Co by tam propánajána Magdalena s Ježíšem dělala?
foto2 vedy.sk
Byla Ježíšovou manželkou. On se tehdy nejmenoval Ježíš, ale Radomír, bílej hierarcha, jak jim tehdy říkali a podle jeho života i smrti vznikla ta známá kristovská legenda, kterou církevní taťkové vložili o tisíc let zpět a propojili s životem a rodinou proroka Jošui, který na začátku křesťanského letopočtu žil v Palestině. Spojili tak několik dobře promyšlených věcí dohromady. Měli mrtvého spasitele, který neodmlouvá, je Žid a to tisíciletí navíc, podstatně zvýšilo důvěryhodnost i prestiž projektu, který pravděpodobně už ve čtvrtém století připravoval císař Konstantin. Šlus!
Já se z toho picnu! Taková pohádka. A proč ho teda popravili…hierarchu? Ještě k tomu v Konstantinopoli a v úplně jiným století?
No, Matěji, je to dlouhá historie a možná ti ji budu jednou vyprávět.
To určitě, tohle si vykládej kamenům a moři!
Ale Matěji, moře i kameny to ví … víš to i ty, jenom jsi zatím neměl čas, chuť,  informace a s nimi důvod o tom uvažovat …

Pro čtenáře http://energieupramene.blogspot.com/    Napsal Matěj

Iv - Pokud budete chtít další pokračování napište, Matěj jistě dodá a rád otisknu, mezi námi, pssst, nikomu to neříkejte, ale ona to ani povídka není.......pssst!!!

14 komentářů:

  1. Třeba tahle povídka? http://leva-net.webnode.cz/products/oznameni/

    David

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Davide, jenže tady se, myslím, Matěj dostal k informacím poněkud jinak. :-)
      Navíc nemám ponětí, čím měl být komentář prospěšný. Možná se pletu, ale cítím od tebe poněkud chuť si rýpnout.
      Matěji, nenech se odradit. Povídka daleko předčila moje očekávání. Takto mě už hodně dlouho nikdo s ničím příjemně nepřekvapil a to jsme se o tom okrajově bavili. Za mě máš obrovský palec nahoru.

      Vymazat
    2. Každej má právo na svou cestu, i Hox a jeho stránky. Amplitůda sem, amplitůda tam .. třeba se to časem ustálí... Každopádně Levašovovy vysvětlení jsou mi mnohem bližší, než třeba Sidorovovy, které se mě zdají jen jako rafinovanou přípravou na NWO. Ale to je na dlouhou debatu.

      Vymazat
    3. Milý Davide,
      tyto stránky velmi dobře znám i jeho autora, bylo to jeho rozhodnutí, ale jak on sám říká, úplně vše nezatracuje a rozhodnutí respektuji, ale přitom to však neznamená, že vše je lež. Dali jsme to zde jako povídku, tedy nepředkládáme žádný názor………. Ten si musí udělat čtenář sám – to je ta svobodná vůle, kterou lidem často odpírají. Odkázal bych Vás i na jiné „povídky“ jak jste ironicky pojmenoval stránky Leva-net, ale myslím, že ve Vašem případě je to zatím zbytečné, ale jinak děkuji. Naopak, stránky Leva-net přinesli lidem hodně, velmi hodně, ani netušíte, nakonec se budete divit a já Hoxovi moc děkuji, že probudil hodně lidí – tak nás prosím nechte psát povídky, lepší než účelně zvrácenou a zkomolenou historii dnešní tkz. Vědeckou elitou, která někomu vyhovuje. Jde zde vidět na Vaší reakci, jakou máte dětinskou radost, že někdo toto choulostivé téma na nějakou dobu přerušil, to značí, že dělal svou práci velmi dobře.

      Vymazat
    4. Je třeba být informovaný.Když Michal(Matěje zná)řekl,že se Matěj k informacím dostal "jinak" než na leva-netu,tak netřeba v tom hledat záludnosti a jsem zvědavá,jak to bude dál.Lidi si musí začít důvěřovat a ne se vzájemně podezřívat,to nikam nevede,to nefunguje.T.

      Vymazat
    5. Milý Davide! Kdo sledoval leva-net delší dobu a pozorně, nemohl si nevšimnout nadšení, s kterým sami čtenáři hoxovi nezištně pomáhali utajované informace o historii Slovanů překládat do češtiny. Myslíte si, že by to bylo možné, kdyby se tu kdesi hluboko v jejich duších nerozezněly zapomenuté tóny rodové paměti a neřekli si – jo, to je ono, u toho chci být? Ale bohužel došlo na naše typicky české, že lítáme z extrému do extrému: nějak jsme se naučili okamžitě přistoupit na to, co se nám hlasitě řekne - a rázem obrátíme na obrtlíku. A hodně hlasitě a důrazně…
      Myslím, že díky tomuto webu (a třeba taky jiným jako třeba vedy.sk) dostalo duchovní hledání mnohých lidí nový impulz a zabarvení. Ať už je to Levašovovův čistě vědecký přístup k tzv. „duchovním věcem“ (což mnoha klasicky vzdělaným lidem umožňuje se tím vůbec zabývat), nebo zaměření na pozvednutí sebevědomí a hrdosti dlouho systematicky utlačovaných Slovanů. Já bych tedy onen radikání obrat vůči Slovansko-Árijským védám nebrala tak dramaticky a chápala bych je i nadále tak jako dřív: jako další pozoruhodnou informaci, která činí naše poznání plastičtějším a méně černobílým.
      A tak Matějovo trochu jiné – literární – zpracování vítám a rozhodně se přimlouvám za další pokračování.
      Vlabi

      Vymazat
  2. Tak to je, prosím, MAZEC!!!
    Jestli sem nedáš další díly, zajedu si pro ně! :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Vážení.
    Moc děkuju za názory. Opravdu se nejedná o povídky, ale o vybraný části z kapitol, mezi kterejma vede dialog - ČLOVĚK - tedy muž a žena! Moc těžko se z toho vybírá, protože zakomponovaný informace následně ta dvojice rozebírá, komentuje, hádá se u nich, paroduje je a pomalounku vstřebává. Potom teprv může dojít k reflexi a k jejich novejm iterpretacím. A čím vzdělanější člověk, myslím v mainstreamu, tím větší je jeho problém. A úplně ho chápu. Ty informace jsou totiž příliš agresivní, aby je doposud neinformovanej člověk zkousnul. Je to spíš hra, pro mně už teď docela příjemná, zvykat si na novej, nebo spíš znovu vznikající svět. Moc dobře si totiž vzpomínám na to, jak jsem před časem zmateně reagoval já. Myslím, že tady nejde ani tolik o kvalitu informací a pramenů, ty se samozřejmě budou upřesňovat i měnit, možná i totálně a to je právě ta školička, který se musíme otevřít. Matěj

    OdpovědětVymazat
  4. No,moc som od toho neocakaval,ale milo si ma prekvapil Matej!Tak sup dalsiu cast ak je to mozne...som zvedavy ako to bude pokracovat!:-) ...Mailo

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji a prosím o další pokračování.

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím Matěji,
    je to skvělé a už se těším na další pokračování, jaké dialogy vybereš. Je to úžasná školička, pro ty, kteří mají zájem se něco dovědět a jak píšeš je to i hra. Jsme přece děti Universa, které si mají hrát a tím se učit. Hodně čisté energie do další práce posílá R.

    OdpovědětVymazat
  7. Matěji doufám , že nám dovolíš nahlédnout do dalšího pokračování této velmi svérázné a čisté doufám že knihy ! Díky Lev

    OdpovědětVymazat
  8. Hmm.. Budoucnost je jako zrcadlo! A ti, kteří nechtějí v něm vidět pochmurný obraz, se dá očekávat že budou dělat totéž nedli nic.

    "Vláda knížectví uznala žádost EU za „rozumnou a odůvodněnou.“ Kristův obraz na mincích v hodnotě 10, 20 a 50 centů byl nahrazen zobrazením zvonice jednoho místního kostelu.

    V roce 2012 požádala Evropská komise Slovensko, aby odstranila z mincí křesťanskou symboliku, vláda této země však uhájila právo razit mince 2 eura s obrazem svatých Cyrila a Metoděje.

    (Jenž nedávno přinesli jejich re-kapitalistace, pardon rekapitulace na Moravu brailleovo písmo pod pseudonymem Etyl & Metyl. ¨))

    http://radek-velicka.cz/?p=12505

    OdpovědětVymazat
  9. 17min 50 sec - h-mmmoc hezky obraz, nemyslíte pane Iv?

    https://www.youtube.com/watch?v=YmOX8TRKo4Q


    http://farm4.staticflickr.com/3368/3429455272_af958d5bb3.jpg

    http://leva-net.webnode.cz/products/chronologie-14-maria-a-radomir/

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.