čtvrtek 24. května 2012

Kráčíme k Atlantidě?



Dnešní doba mně velmi připomíná dobu před zkázou Atlantidy, kdy rovněž hrstka vyvolených „kněží“ odklánějící se od  přírodních zákonů Vesmíru, se oddělila od základní skupiny a začala experimentovat s energetickými zařízeními, měnit kmitočty vyzařování na ochranu, energetický pohon, udržovat místní klima, hlavně na produkci potravin atd. Jak to dopadlo, mnozí z nás vědí, že celá ovládaná energetická mřížka se nakonec zhroutila a začala nebezpečně oscilovat a časem způsobila zemětřesení a následné zničení celého tohoto kontinentu. Někteří „vyvolení“ kněží, jež se drželi zásady respektování Vesmírných zákonů včas odešli a zachránili jejich vědomosti a usadili se v jiných oblastech planety, za jejichž přispění tamní civilizace začala vzkvétat.
Dnes je tato paralela s osudem Atlantidy a naším světem jaksi velmi podobná. Hrstka kněží rovněž chtěla začít ovládat a začala se oddělovat od ostatních příslušníků této civilizace, díky svým znalostem, které chtěli využít pro své sobecké zájmy. Nezdá se vám toto velmi podobné, když to promítneme do naší společnosti?
V této dnešní světové společnosti je rovněž hrstka těch „vyvolených“ kteří tahají za provázky světovou politikou a hlavně, využívají vědomostí jak nejnovějších poznatků vědy a starých esoterických nauk pro ovládání lidstva a udržení si svých „ nadřazených“ pozic, ne chytrostí, nebo zdánlivě něčím vyvoleným, ale jen penězi, jež postavily nad všechny zákony. Vědí velmi dobře, že čas a vývoj je v periodách, tak jak vše ve Vesmíru a že tento nastolený systém zde již nemá možnost další expanze a čas se začne chovat implozivně a systém se musí zákonitě zhroutit v tomto podání a tím i ztráta jejich postavení ovládat.
Záměrně se lidstvo drží v nevědomosti, nad hlavami se vesele prohání „UFO“ ve velkých množstvích, jsou vytvářeny obrazce, na Měsíci byli vypráskání kosmonauti s návratem nežádoucím, ale oficiální místa mlčí, nebo tyto reality zesměšňuje. Strkat hlavu do písku a nutit k tomu ostatní populaci se moc nevyplácí, protože následná reakce davu po vyplutí všech pravd, nebývá pak mírumilovná a budí pocit zrady a ta se platí o mnoho dráže než lež.
Jen zmíním pokusy s Haarpem, kde se snaží o něco, co nemá asi obdoby a má paralelu velmi blízkou k tomu, co se stalo v Atlantidě. Jenže čas jim nyní rychle plyne a už ho moc pro ně nezbývá, naštěstí.
Je to dáno jasným pohledem. Pokud jedna energie v systému příliš převažuje, je normální funkce systému ohrožena a vyvažující mechanismy směřují k obnovení rovnováhy. A tady se nyní porušilo rovnováhy velmi mnoho, jak v mezilidských vztazích a vzájemných postaveních, přírodě i samotného Vesmíru, kdy lidstvo začalo používat atomové zbraně, jež zasahují i do jiných paralelních vesmírů. Dnešní civilizace porušila rovnováhu energií a Vesmír i Země si ji automaticky nastolí sami,  ti „vyvolení“ co nám dnes chtějí vládnout nejsou žádní Bohové a porušili všechna možná pravidla rovnováhy a úcty ke všemu živému.

6 komentářů:

  1. Vystihl jste to velmi dobře; vynikající text!

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím všetkých,
    Na http://www.youtube.com/watch?v=ya8ovyNjvdM&feature=related je zaujímavý postreh, kde je porovnaný "pôdorys strateného mesta" v Atlantickom oceáne a Šalamúnovho chrámu v Jeruzaleme.
    Keď som pozeral na tieto súradnice - 31 15'15.53N 24 15'30.53W - nedávno, snímky sú na google earth už retušované, tak tu máme cenzurovaný update snímkov.
    - http://tech2.in.com/news/web-services/atlantis-has-been-deleted-from-google-earth/279432
    Patrik.

    OdpovědětVymazat
  3. Všimli jste si někdo těch třech Měsíců pozadí v poslední reklamě na O2? Televizní program nesleduji, ale tohle jsem zahlédl zcela náhodou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, už mi to taky vrtalo hlavou, co tím chtěl básník říci :-o
      Vlabi

      Vymazat
  4. Článek je jedna nějaká úvaha o tom, co bylo napsáno a řečeno již mnohokrát. Víme to, ale je to už v této chvíli minulost. Myslím, že tímto směrem informovat je již zbytečné. Nyní je jistě situace určitě jiná a já ji vidím spíš pozitivně. Reklamy jsem si nevšimla, je mi to dost jedno, mobily už to podle mě mají spočítané. Sama jsem se postupně odnaučila ho nosit u sebe. Beru si ho jen když jedu mimo domov a to ještě jen pro klid manžela, protože se o mě bojí. Tak se nahlásím a hodím do kabelky¨. S telkou je to horší. Odešla nám televize v obýváku a nechci koupit jinou, ale je to krutý. Zvykla jsem si pouštět video a filmy na dvd. . . .jinak krásný den. My se určitě nepotopíme. iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šlo spíše připomenout devastaci morálky společnosti a to není na škodu připomínat stále dokola nikdy, protože ta společnost k tomu směřuje, ať se Vám to líbí nebo ne. Vidíte, říkáte, že toho už na toto téma bylo napsáno asi hodně a teď ruku na srdce - bylo to něco platné? Nebylo! Takže znovu a znovu je potřeba tento trend připomínat, pokud si lidi nevezmou příklady z historie, vypadá to tak, jak to vypadá - na tentočko.
      Děkuji.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.