neděle 23. října 2011

Volná energie – A. Chernetskii



 Trochu pootevřu opět knihu svých zápisů a proto si dnes něco málo povíme o práci vynikajícího vědce na poli volné energie Alexandra Chernetskyho, vynikajícího ruského vědce, jež prováděl pokusy s použitím oblouku a pozoroval jev, jenž nazval „Generování vakua“.
Dle přiloženého obr.1 pozorujete, že napětí U a proud I v jednom cyklu roste a napětí U klesá.

Zde pro záporný odpor platí: R = U/I F.2
Tato skutečnost znamená, že výkon P = IU F.3 je získání energie do systému z vnějšího zdroje, tedy éteru, vakua – nazvěte si to jak chcete.
Bylo zjištěno experimentálně, že do výstupní sítě byl exportován výkon až 500kW.
Zkusme zjistit, co je důležité u této technologie, jež je založena na principu výboje ( jiskřiště) a s nímž rovněž pracoval Tesla a v neposlední době Kapanadze.
Tady je základní schéma Chernetskyho:



Chernetsky používá při svých experimentech pět kusů žárovek na 220V AC v sérii jako zátěž. Na vstupu měl zapojen transformátor 220/1000V, při kmitočtu 50 Hz. Na jiskřišti měl uhlíkové elektrody. Pokud je jiskřiště v provozu, tedy je oblouk, výkon se velmi zvyšuje v sekundárním obvodu, tedy kde jsou žárovky, naopak v primáru, tedy vstupu se příkon snižuje.

Můžeme si ověřit, že zákon zachování má pravdu a to tím, když spínač SW1 je zapnutý, okruh je uzavřený a má jistý proudový odběr, pokud vypínač SW1 vypneme a začne pracovat oblouk, proud se velmi sníží a zákon o zachování neplatí tak jak je podán.

Takže „Plazma efekt“ v okruhu velmi výrazně zvyšuje výkon, pokud je v oblouku proud, zatím co v primáru (vstupu) se snižuje a značí, že umožňuje extrakci volné energie z jiného prostoru než našeho, do tohoto obvodu.



Zkontrolujte si příkon a použitím třeba šroubováku s izolací vytvořte oblouk mezi kontakty VN.
Sníží se vám příkon do vstupu a ještě ohřeje silně šroubovák při silném oblouku.

Záběry z pokusu jsou zde: http://www.youtube.com/watch?v=mT-94c1Q6Ms

Vážení přátelé, pan Chernetsky chtěl spolupracovat na tomto výzkumu se západem, konkrétně v Kanadě, dnes je po smrti …
Tento popis výzkumu jsem zde dal proto, jelikož vykazuje zatím velkou účinnost a hlavně pro Vás, mé čtenáře, aby si udělali ucelený přehled o této problematice.


Ti co tvrdí, že toto je vše perpetuum, dokazují jen svou omezenost, protože si myslí, že existuje jen tento svět a nechtějí připustit, že jsme jen malou částí naší reality  v celém stvoření a jeho vzájemných interakcí a že svou činností ovlivňujeme i jiné světy. 

29 komentářů:

  1. Na první pohled to vypadá na podobný princip jako u některých předchozích článků týkajících VE. Jen mě tu zarazila věta:
    "...plazma efekt umožňuje extrakci volné energie z jiného prostoru než našeho..." Vzniká tím nějaká, s prominutím pokud budu hdně vedle, miniaturní červí díra přes kterou proudí energie z jednoho prostoru do druhého? Pokud ano, pak by zase naopak měla nějaká energie z našeho prostoru přejít do onoho druhého, aby byla zachována rovnováha mezi prostory. Kudy a odkud se tedy tato energie v našem prostoru pak bere a transportuje do onoho prostoru?
    Dodnes jsem nabyl dojmu, že éter/VE je v našem prostoru a my jí akorát neumíme vědomě čerpat.
    Michal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Popsal to např. Harold Aspden. Podívejte se na jeho eletrodynamickou rovnici, respektive na její odvození. Je to myslím ve Physics Unified.
      Ano, je to z našeho prostoru, nikoliv z nějakého "jiného prostoru". "Jiný prostor" je nesmysl. Máme jen jeden.

      Vymazat
  2. Nemýlíte se, to co zde publikuji v článcích o VE jste pochopil princip dobře. No ona to červí díra není. VE můžeme čerpat jen v případě, že porušíme rovnováhu našeho prostoru, jímž proudí tato energie z vyšších prostorů až k těm nejnižším a udržuje rovnováhu - stabilitu všech prostorů. Tato energie je základní energií, jež není jen nějakou energií, ale nese i informaci o stvoření všech věcí a navíc z nejnovějších výzkumů jedná inteligentně. Naše energie jsou zatím založeny na primitivním způsobu a to spotřebovávání nebo ničení nějaké zdejší hmoty, ta lepší energie je elektrická, magnetická, gravitační a ta již zpětně působí na porušení rovnováhy mezi okolními prostory, ale v malém měřítku. Pokud narušíme rovnováhu v našem prostoru způsobem získávání VE, porušíme kontinuitu okolních prostorů a způsobíme nějakou reakci, tedy úbytek a okamžitě nastává vyrovnávání tím, že sem začne proudit tato prvotní- tvořící energie. Tedy éter je všeprostupující energie všemi stvořenými prostory, jež v sobě nesoucí i informací mimo jiné tvoří různé světy.
    Pozn. Myslíte, že dnešní vraždící a zlodějská společnost by měla získat všeobecné rozšíření VE, toto jsou radikálně dva různorodé aspekty, které se vzájemně nesnáší, aspoň zatím, ale věřím, že společnost jako celek se změní a pak dosáhne i na tento stupínek, ne jen skrytí jedinci.

    OdpovědětVymazat
  3. Takže aby nikde energie nechyběla, myšleno tím vlastně ta z "nejvyššího" ze všech prostorů, musí být její velikost nekonečná. Jedině tak nikdy nebude nikde chybět.
    To, že má svojí inteligenci, jsem kdysi řekl na jiném foru a bylo to přejíto bez povšimnutí. Prostě jsem měl takový pocit, neumím to vysvětlit. Dává to ale i smysl. Pokud je tato energie tvořící, tak to ani jinak nejde, než aby měla inteligenci. Vždyť i naše vědomí je podle mne energie. A taky toto naše vědomí je tvořivé. Jen je o několik řádů níže než jiná tvořivá vědomí(energie). V tomto se plně ztotožňuji s Nassimem Harameinem, který toto a nejenom to, perfektně popsal strukturně jako fraktály. Přičemž každý bod je obrazem celku a naopak kompletní celek je obsažen v každém bodu. Jedinou změnou je vlastně umístění na stupnici měřítka.
    Nejdříve jsem to nechápal a bral to jen jako filosofickou hříčku slov, ale můj úhel pohledu se pomalu mění a ledascos zapadá do mozaiky. Z celkového puzzle o mnoha tisíc dílech se mi podařilo dát už první dva kousky do sebe :-)
    Michal

    OdpovědětVymazat
  4. Ano Michale, tak jak dole, tak i nahoře, hologram, vše je ve všem, i v každé oddělené části je zahrnuto vše, celý Vesmír i všechny jeho světy.

    OdpovědětVymazat
  5. Ti co tvrdí, že toto je vše perpetuum, dokazují jen svou omezenost, protože si myslí, že existuje jen tento svět a nechtějí připustit, že jsme jen malou částí celého stvoření a jeho vzájemných interakcí a že svou činností ovlivňujeme i jiné světy. Cern je zářný příklad....

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodou jsem natrefil ne jeden neopublikovaný článek N. Tesly, který zapadá přímo do tohoto článku:

    (Člověk) už dávno rozpoznal, že veškerá pozorovatelná hmota pochází z primární substance, či jemnosti mimo veškeré chápání, naplňující veškerý prostor, akaša neboli světlo nesoucí éter, který působí podle životodárné prány, či kreativní síly, která vede ke vzniku všech věcí a jevů v nekonečných cyklech. Tato primární substance, vržená do nekonečných vírů o úžasné rychlosti, se stává hrubou hmotou; tato síla ztrácí na síle, pohyb ustává a hmota mizí navracejíc se do primární substance.

    Může člověk řídit tento grandiózní a nejvíce ze všech hrůzu nahánějící proces v přírodě? …

    Kdyby tomu tak bylo, měl by moc téměř neomezenou a nadpřirozenou… Mohl by doslova zvětšit velikost této planety, řídit její roční doby, vést ji po jakékoli dráze, kterou by si vybral… Dokázal by, aby se srazily planety a nechávat vzniknout slunce a hvězdy…

    Stvořovat a ničit hmotnou substanci… by bylo nejvyšším projevem moci lidské mysli, jeho nejdokonalejším triumfem nad fyzickým světem, korunou jeho snažení, který by jej dosadil vedle jeho Stvořitele, čímž by se naplnil jeho poslední úděl.

    A to byl prosím Pan fyzik a takto přemýšlel!!!
    Michal
    (v konkrétním zdroji není uvedeno, že stať nelze dále publikovat narozdíl od jiných zdrojů obsahujících tento článek)

    OdpovědětVymazat
  7. Zde je odkaz na článek o Teslovi, kterak ho běžně neznáme. Zajímavě popsán éter a další.
    http://www.okultura.cz/WordPress/?p=2588
    M.

    OdpovědětVymazat
  8. Prosím nevíte kde se dá sehnat vhodný transformátor, nebo si ho mám nechat navinout?

    OdpovědětVymazat
  9. to Ab
    Žádné vinutí - je to drahé, žádné kupování - je to drahé, v každém městě máte sběrný dvůr (stačí vygooglovat ve Vašem okolí), tam se určitě za padesátikorunu domluvíte, tam je plno starých mikrovlnek, trafo poznáte, jen sebou kombinačky, dvě velikosti šroubováků a dobrou náladu.
    Držím palce.

    OdpovědětVymazat
  10. Iv moc moc děkuji. To mě v zápalu boje nedošlo. Já jsem si ho z mikrovlny schoval. A i problém s kondenzátorem je tím pádem vyřešený ten tam taky je. Ještě jednou děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebude to souviset s technickým výzkumem, ale nedá mi to, abych se nesvěřil se svou další nedělní chvilkou poezie. :-)
      Éter, jak tu bylo napsáno, je tvořící energie. Tudíž el. proud není zdaleka jediný "výsledek" jeho účinků a jeho projevu. Blesk je ohromné jiskřiště. A proč bouřka? Nebudu-li se zabývat oficiálním vysvětlením vzniku bouřek, vychází mi, že bouřka je regulační důmyslný systém Země na doplňování nejenom energie v místě výskytů bouřek (ale i samočistící systém). Asi nebude náhodou, že s postupujícím "vzrůstem" civilizace, jež nesmyslně plýtvá energií ve svém prostoru, což je prostor naší Země, dochází k nárůstu počtu i intenzitě bouřek, že? Možná vidím někde něco, co tam ve skutečnosti není.
      Ve výše uvedeném obvodu dochází ke spotřebě energie (žárovky) a jejímu čerpání z éteru na doplnění nerovnováhy, která vzniká v místě jiskřiště.
      V mém pomyslném obrázku jsou žárovky nahrazeny činností civilizace, jiskřiště bouřkami, kondenzátor atmosférou a zemí. Stačí se jen dívat kolem sebe a nepřemýšlet jako produkt civilizace, ale jako produkt přírody/vesmíru. Vše máme na očích a přitom to nevnímáme. Pro stromy nevidíme les. Nevynalézáme, pouze nacházíme věci dávno zapomenuté, ale to už zase jiné téma :-)

      Vymazat
  11. Dobrý den, podařilo se zde někomu přístroj sestrojit, podle schématu a popisu zatím nedokáži. Pokud ano, prosím o radu. předem díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud nemáte znalosti elektro, tak bych to ani nezkoušel, jinak každý je zodpovědný sám za sebe, ale není to něco pospojovat podle nákresu a myslet si, že je to hotové. Omlouvám se.

      Vymazat
    2. Já mám znalosti elektro a všechno co se píše v tomhle článku je nesmysl. Netvrdil bych to kdybych si to předem nevyzkoušel v praxi. Kde jste přišli na to, že sníží proud primáru když udělám oblouk na sekundáru? Vždyť to není pravda!

      Vymazat
    3. Že se nepovedlo něco Vám, neznamená, že to neexistuje, znám elektrikáře a "elektrikáře" . Chernetski nebyl lhář, ale vědec.

      Vymazat
  12. Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues.
    When I look at your blog in Ie, it looks fine
    but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
    I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic
    blog!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I basically do not use exporel, not secure enough. Use Firefox or Opera.

      Vymazat
  13. This is the perfect webpage for anyone who hopes to find out about this topic.
    You know a whole lot its almost hard to argue with you (not that
    I personally will need to…HaHa). You certainly put a new spin on a topic that's been discussed for many years.

    Great stuff, just excellent!

    OdpovědětVymazat
  14. It's a shame you don't have a donate button! I'd definitely donate to this
    fantastic blog! I guess for now i'll settle for bookmarking and adding
    your RSS feed to my Google account. I look forward
    to new updates and will talk about this blog
    with my Facebook group. Talk soon!

    OdpovědětVymazat
  15. Excellent post however , I was wondering if you could write
    a litte more on this subject? I'd be very grateful if you could elaborate a
    little bit more. Thanks!

    OdpovědětVymazat
  16. Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with Search
    Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good
    results. If you know of any please share. Many thanks!

    OdpovědětVymazat
  17. Just desire to say your article is as amazing. The clarity in your post
    is simply great and i can assume you're an expert on this subject.
    Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep
    updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

    OdpovědětVymazat
  18. Hey! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out
    and say I truly enjoy reading your articles.
    Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same topics?
    Thanks!

    OdpovědětVymazat
  19. Wonderful work! This is the kind of information that are meant to be
    shared across the internet. Shame on the search engines for no longer positioning this
    post higher! Come on over and consult with my website .

    Thanks =)

    OdpovědětVymazat
  20. It's going to be end of mine day, except before finish I am reading this fantastic article to increase my experience.

    OdpovědětVymazat
  21. Hi there, after reading this amazing paragraph i am as well cheerful to share my know-how here with colleagues.

    OdpovědětVymazat
  22. Greetingѕ ffrom Florida! I'm bored tⲟ death at
    ѡork sο I decided tօ chek out yߋur site on mʏ iphone ԁuring lunch break.

    Ӏ love the іnformation yoս ρresent here and cɑn't
    wait tоo take а l᧐ok wһen І gеt һome. I'm amazed аt
    hоw quyick youг blog loaded ⲟn mү cell phone .. I'm not even usinng WIFI, ϳust
    3G .. Anywaʏs, amazing site!

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.