úterý 11. října 2011

"Vampirismus" člověka



Prováděl jsem před lety malý výzkum s energetikou člověka a bylo při něm testováno přibližně 120. lidí, po dobu dvou roků. Bylo velmi zajímavé, jaké rozdíly se vyskytovaly a hlavně byly velmi poučné závěry, jež se odrážely v běžném životě.
Průměrná hodnota běžného člověka bývá sinusoidní  0,6 –0,8 V, na jistém zařízení, ti více energeticky nabití jedinci měli až 1,2 – 1,8 V. Buňky zdravého lidského organismu mají záporný potenciál v rozmezí 70-90 milivoltů, stresované či poškozené buňky mají záporný potenciál pouze v hodnotě 10-20 milivoltů. Čím máte zdravější buňky, tím máte na povrchu kůže a kolem sebe v prostoru zase  větší plusový náboj a opačně. Pro prostor jste vlastně jako dipol.
Dá se dosáhnout i většího energetického potenciálu, ale musíte užívat např. energetizovanou  vodu influečním záporným nábojem, jenže pak nastávají nad hodnotu 2,4 V  jisté problémy, jež se vyznačují velmi reálnými sny a dost často cestováním prostorem i časem, nemám na mysli samozřejmě fyzické cestování a kdo na to není dostatečně připraven, musí hodně rychle přibrzdit, než si vše srovná v hlavě. Je vyzkoušeno, že někteří jedinci tuto  hodnotu nikdy nepřekročí, i kdyby do sebe nalili energetické tekutiny sud, je to jistá pojistka přírody, zabezpečení, protože tyto příznaky se nejvíce vyskytovaly u lidí, kteří uvažovali dost přízemně a jen materialisticky, duchovní aspekty jako solidarita, soucit atd. jim moc neříkaly. Lidé s nízkým energetickým potenciálem  se vyznačovali většinou špatným učením, nedodržováním daných předpisů, lajdáctvím, arogancí ( jež je většinou právě projevem nedostatku energetického potenciálu) lhaním a útočností, ale osobní vychytralostí byli vždy nepřekonatelní  .
Naopak ti lidé, kteří měli energetický nadbytek, se vyznačovali rychlým učením látky, dodržováním daných pravidel, více družní, dobrá nálada u nich převažovala a jejich slovní zásoba byla o mnoho širší než u první skupiny a snažili se o různých otázkách pozitivně komunikovat a přicházet na nová řešení, někdy i velmi originálním způsobem, u kterého by jste nepředpokládali, že bude fungovat, ono to řešení většinou však fungovalo.
Bylo rovněž velice viditelné, jak skupina s vyšším energetickým potenciálem nechtěně přitahovala velmi intenzívně skupinu, jež měla velmi malý energetický náboj. Jejich vysoký potenciál je vysloveně podvědomě vždy přitahoval a snažili se vždy na sebe upoutat co největší skupinu těch, co měli nadbytek potenciálu. Tito chudo-potenciáloví  pokud  nezískali jejich pozornost za účelem nasátí  energie, začali velmi brzy té druhé kategorii vyhrožovat a chovat se velmi asociálně a arogantně. Osoby, jež mají nadbytek energetického potenciálu přitahují k sobě v životě velmi intenzívně lidi s nízkým životním potenciálem, u nichž  pak velmi rychle dochází k vyhrožování, napadání, nenávisti atd. i když ta skupina s dostatkem potenciálu neřekla ani slovo něčeho negativního, prostě je jen ignorovala, pak nastávaly situace u této nízko-duchovní skupiny,  že jim začala vadit i pouhá vizáž, oblečení, chůze, nemluvě o majetku, který spravují a dělala vše pro to, aby na sebe upoutala pozornost. Pokud je majetek větší, nebo lepší než mají oni, tak se začnou soustřeďovat ti s nízkým energetickým potenciálem i na tento aspekt a vše jim vadí. Tyto nízkoenergetické bytosti se rádi navzájem shlukují a v podstatě nevědomky si vzájemně navyšují pole a cítí se pak velmi silní. Nepřipomíná Vám to něco ze života? Někdo se vampirismu směje, ale tento výzkum  interakcí biologických polí potvrdil na celé čáře jistá chování. Dnešní proklamovaný pitný režim u nové generace jen snižuje energetický náboj jedince, zvláště u balených vod, jež jsou vody mrtvé, bez živého potenciálu, tak se nedivte stoupající aroganci, asociálního chování a osobní vychytralosti, samozřejmě že i mimo jiné aspekty .

4 komentáře:

  1. Tenhle dílek mi chyběl mi do skládačky.. sdružováni podle nedostatku energie ..hrůza, v téhle souvislosti mi to nikdy nedošlo, navíc popis mi připomíná šikanu, ale taky různá sdružení, vlastně jakékoli sdružení včetně územních celků, má za účel násobení energie, toho by si měl být každý vědom..zajímavé je, že šikana se vyskytuje hodně mezi dětmi, protože dětskou energií se živí rodiče, kteří živí zaměstnavatele zejména ty nadnárodní a ostatní vyžírky..člověk by neměl druhému člověku brát energii a neměl by brát ani zvířeni ani rostlině, např. i v případě objímáni stromu je nutné se stromu napřed zeptat, zda souhlasí... energie načerpána bez souhlasu dárce je vampýrizmus a je to velice silná závislost...
    renáta

    OdpovědětVymazat
  2. Pro Renáta:
    Ano,snažím se zde věci publikovat otevřeně, někdy by se ani nelíbily většinové populaci, ale někomu ten chybějící článek do mozaiky světa pomůže a stejně je to jen na něm samotném a jeho vnitřním poznání. Tento systém je založen jen na soupeření o energii, peníze jsou vlastně taky výsledný faktor energie. No to by bylo na dlouhé povídání. Jen ještě k těm zvířátkům a stromům, těm to moc neublíží, ty jsou stavěny tak, že si energii rychle dočerpají, jsou nejbližší projev přírody, oproti nám. Jistě že jen určité množství, ne že by strom uschl a nebo zvířátko začalo chřadnout. Nejlepší je se nasměrovat na Sluníčko a máte toho i na případné rozdávání. Mějte se fajn!

    OdpovědětVymazat
  3. jednou přišla moje MALÁ DCERA a donesla mi luční kytičku květin a říká mi:,,MAMINKO,ALE JÁ JSEM JE PŘED TÍM POPROSILA,,už tenkrát to věděla....

    OdpovědětVymazat
  4. Výborný článek. Je mi už jasné, proč k sobě přitahuju extrémní jedince opačné polarity. Děkuji autorovi, velmi se mi ulevilo, protože konečně věci zapadají na své místo. :-) Zdravím všechny a přeji pěkný den!

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.