pátek 21. října 2011

Sluneční portál aktivní.



Pokud jste si všimli, již od 17.10.2011 Slunce začalo velmi intenzivně pracovat ( bouře) a to bez přestávky, počítám s tím, že tyto solární  bouře budou velmi aktivní až do data 28.10.2011 jak jsem psal v článku „Galaktické vědomí“, jelikož se nejedná jen o světlo a teplo. Slunce plní i jiné aspekty, jako vlivy na vědomí lidstva a jeho vývoj. Blížíme se k době, kdy si budeme muset vybrat cestu, buď cestu džungle jak dnes, válek, zabíjení, násilností, kolonizace svobodných zemí ať vojenským způsobem, nebo bankovním hyenismem, falešnou vírou v peníze a tedy moc, nebo přihlášení se ke Galaktickému vědomí a jít cestou, kde je hlavní podstatou láska k živému,sociální soudržnost a jiné body, které by lidskou populaci mohlo označit jako výchozí bránu pro nástup lidské civilizace od nynější agresivní společnosti.
Na tento obrat nás upozorňovaly již dlouhou dobu piktogramy, které se staly víceméně realitami zesměšňovanými, místo toho, aby se vědecká elita vážně soustředila na tento fenomén. Nic se v této skutečnosti neděje náhodně. Opět západní arogance dosáhla svého vrcholu tímto postojem k těmto věcem. Naopak v Rusku již 15 roků pracuje tým vědeckých pracovníků na rozluštění těchto piktogramů, kdy dokonce sestavili abecedu, aby zjistili, co nám kdo chce sdělit. K jejich překvapení přišli na to, že všechny tyto piktogramy nás upozorňují na přicházející globální změny jak v rovině fyzické, tak duchovní. Bude na nás lidech, jakou cestu si zvolíme, buď tu destruktivní, kterou naši mocní stále kráčí a nebo uznáme Galaktické Vědomí a zvolíme si cestu dalšího vývoje lidstva i jeho přežití.
Naše sluneční soustava se dostala do mezihvězdného oblaku energie a reakce Slunce tomu i odpovídá a i klimatické změny zde na Zemi. Tento mezihvězdný oblak začíná pohlcovat i naše Země, čímž dochází k častým zemětřesením s následnými tsunami, slábnutím mag. pole, posunu osy  a pod., hlavně si všímejte tabulky protonů "proton flux" .....
Souhlasím s fyzikem Nassimem Harameinem, že Slunce je i rozměrný portál do jiných galaxií a jeho vyzařování slouží jako nosič vln uvědomění si myslícího Vesmíru a ducha. Každý předmět, věc, živá bytost vyzařuje vlny, které jsou v základě nějaké informace, tak jak jsem popisoval v článku „Nové poznatky o pyramidách“. Naše vědomí lidstva určuje náš planetární status, buď bude destruktivní jak doposud a je s námi ámen a nebo změnit naši společenskou strukturu založenou na „zvířecí džungli“ práva silnějšího a jít cestou vývoje civilizace, jejíž základní aspekt je lidství a porozumění Vesmíru.
Mimozemšťané nám dali hodně informací o blížící se změně, nikdo mimo vědeckého týmu rusů to však nebral vážně, naopak, oficiální média podporovala zpochybnění všech těchto věcí.
Mimozemšťané tvrdí, že této změně nemůže nikdo uniknout a přežije jen celistvá civilizace ( kterou zatím ani náhodou nejsme), ale na nějakou  záchranu z jejich strany zapomeňte, buď tímto vývojem obstojíme a nebo zanikneme, pokud se však naše společnost nezmění, nebude to žádná škoda. Změnu může však začít pravdivá a nic neskrývající informovanost, to je základ úspěšného přežití. Po pár úderech, kdy již nepůjdou komunikace ( telefony, internet, sítě) bude pozdě.
První údery zasáhnou východ USA, sever Afriky, západní Evropu – Anglii, Francii, Japonsko, Austrálii, Nový Zéland, všimněte si, vše výspy západního společenství.
Uvidíme jak vše dopadne, budoucnost není nikdy pevně stanovena, těch budoucností může být vedle sebe samostatně velké množství a cestu můžeme změnit i nepatrnou událostí i v našem kolektivním vědomí, jen mám obavy, že to jako lidstvo nestihnem, zatím jen vládne zákon džungle, ne lidství. Je to boj  lidské rasy o svobodu a jsem rád každé lidské Dušičce, která nazývá věci pravými jmény a spoléhá se na vedení tam uvnitř ( proto seriál "Pravda o životě trochu jinak"), jež je spojené se vším a je to dar našich stvořitelů, který temným silám chybí, my produkujeme tvořivou energii, oni ji jen konzumují pro svůj prospěch, v tom je diametrální rozdíl.

10 komentářů:

  1. Dobrý den,
    zajímal by nme Váš názor na rok starou sérii článků na webu matrix-2001.cz s názvem "Rozhovor se skrytou rukou iluminatem a zasvecencem"
    Netvrdím, že stojím za tím, co tam zaznělo, ale ani opak. Stále jsem pouze "sběračem informací" ze všech možných i nemožných zdrojů a třídím je.
    V článcích bylo velice převelice zajímavým způsobem podáno mraky informací, proč tu máme negativní energie a proč jsme vystavováni jako civilizace jejím účinkům. Kdo to přečte celé, dostane i jiný náhled na možnou variantu toho, proč jsou temné entity (osobně radši používám slovo záporňáci :-) ) tady na Zemi. Celé to docela dávalo smysl a spojovalo to mnoho různých názorů na to, co a proč nás v blízké budoucnosti čeká.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím:
    a) Nejdůležitější je nebýt do toho příliš zapálený a příliš horlivý, nic neuspěchat a nikoho k ničemu nenutit.
    b) Za všech okolností se držte Zákona Svobodné vůle a nikdy nikomu nic nenuťte.
    c) až budete své informace šířit, nebuďte příliš „evangeličtí“ (horliví), ale buďte jako onen záhadný a láskyplný „starý mudrc“, ke kterému to lidi táhne proto, že má dobré vibrace, a nikoliv proto, že by toho hodně namluvil.
    d) Mnozí z vás (ať už vědomě, nebo ne) si vybrali tuto dobu právě z výše uvedeného důvodu

    Negativní je tady vždy pro to, abychom se naučili lépe prožívat to pozitivní a hledali k němu cestu a jeho zákony tvoření pozitivního. Jenže tato entita to již dávno přehnala a svedla lidstvo do vývoje spodní hranice lidskosti, další chybný aspekt byla chuť vládnout a ovládnout, tím porušili „ Zákon nevměšování“ tj. bod č.b) jež je v hierarchii Vesmíru nejdůležitější. Podívejte se na dnešní umělé zákony, příkazy, zákazy, na co se soustředí sdělovací prostředky a lidem nutí společenskou morálku a pohled. To je základní chyba a hranice, kterou překročili, je to skrytá agrese, kterou provozují stále jen pro uchopení moci, již sebrali původnímu obyvatelstvu
    Země a zotročili je. Je to porušení rovnováhy a porušení zákona v bodě b) za to se musí odpovídat a nebo odčinit všechny křivdy, napáchané na původním obyvatelstvu, nemluvě o záměrném zdržování ve vývoji lidstva.
    Když skončíme my, skončí i oni, jenže chceme, aby skončili svou misi oni a my pokračovali ve vývoji bez jejich nezákonného ovlivňování.
    Myslím, že jsem toho napsal otevřeně až dost.

    OdpovědětVymazat
  3. Teď krapet mimo. Mohl byste mě a dalším nastínit co představují jednotlivé grafy z webu n3kl.org/sun ? Hledal jsem info a nic pro amatéry.
    Obzvláště ten "proton flux". Tam jsem vypozoroval, že cca před měsícem byl graf (červená linka) dlouhodobě nad normál a nezávisle na všech ostatních grafech. Ve stejnou dobu začaly informace o "kontrolovaných" pádech satelitů.
    První je myslím úroveň rentgenového záření. Ale nevím, proč jso tam dvě linky.
    Druhý je kombinace všech ostatních.
    Electron flux a proton flux bude něco s tokem elektronů a protonů, ale opět nevím proč vícero linek.
    Magnetometr bude asi úroveň magnetického pole Země? To je ale různé na různých místech, ne? Či-li nějaký průměr nebo z nějakého konkrétního místa?
    "Estimated planetary k index" je co?

    Vím, že by na to byla asi obsáhlejší odpověď, tak pokud není nyní dostatek času, taky přežiju. :-)
    Michal

    OdpovědětVymazat
  4. Jen zkráceně a laicky.
    Proton flux = sluneční větr, jenž obsahuje volné protony. Pokud je linka červená, je intenzita náboje protonů větší nad 10 MeV. Protony jsou velmi reaktivní a v atmosféře reagují na vodík.
    Tabulky jsou proto rozděleny na tři části, jelikož podle normy jsou stanovena měření s čidly na tři hodnoty citlivosti – zelená,modrá,červená.
    To stejné je rozděleno u elektron Flux, jenže jiné barvy.
    Při interakci s magnetickým polem Země vyvolává tento proud sluneční energie tzv. sluneční či magnetické bouře.
    Pro speciální a podrobná měření jejich síly rozpracovali vědci pro sebe desetistupňovou stupnici. Pokud je hodnota maxima hodně nad stanovené rozmezí čidla, tato už ani nezměří tu možnou maximální hodnotu a v první řadě dochází k elektromagnetickým poruchám na zařízeních satelitů.

    OdpovědětVymazat
  5. Kupříkladu dnes se hodnoty proton flux pohybují nezávisle na hodnotách z ostatních tabulek. Jak si to vysvětlit? Cca před půldruhým měsícem tomu bylo po několik dní(asi týden). Ať se dělo na slunci cokoliv hodnoty proton flux byly velmi vysoko nad normál a to téměř bez výkyvů. Myslel jsem, že by to mělo být s nějakým zpožděním od erupcí na slunci a to ještě v případě, že by pak "vystřelená" hmota směřovala k nám.
    našel jsem příklad zde: http://www.n3kl.org/sun/noaa_archive/2011/Sep_7/noaa_satenv_half.gif

    (pokud je tu vhodnější téma k této diskuzi, prosím o přesunutí tam, děkuji)
    Michal

    OdpovědětVymazat
  6. Dneska velice zvláštní jev. Magnetometr vylítl až za okraj grafu, potém útlum na druhý okraj grafu. Kp index též v krajních polohách. Tam letos myslím ještě nikdy nebyl. Ale X-Ray Flux se nehnul ani o chlup. Zajímavé se bylo podívat na graf aktivity HAARP. Ten od včerejší 20 hodiny až do ranních 5 značně zvýšil aktivitu (http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi).
    Vůbec bych se nedivil, když by se dnes v médiích objevily zprávy o dalším velikém zemětřesení, pochopitelně jak jinak než "přírodního" charakteru.
    Opět možná někdo pohybem jednoho prstu na klávesnici rozhodoval o osudu tisíců lidí!
    Michal

    OdpovědětVymazat
  7. Kdyby snad "náhodou" došlo k nějakému šotku a graf byl nedostupný či pozměněný, lze shlédnout zde:
    http://files.uloziste.com/fotky1/s60ed7d7ecf8ae5a/6c859749334777d8-3.jpg
    Michal

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/248546-v-japonsku-se-opet-otrasala-zeme.html?ref=boxE

    V tu samou dobu mě tak rozbolela hlava a udělalo se mi nevolno jak už pár měsíců možná let ne. Ovšem nepřičítám to zemětřesnení, ale těm výkyvům v magnetickým poli Země a možná i aktivitě HAARPU. Jen u mne je to jaksi několikahodinovým zpožděním. Je to normální?
    M.

    OdpovědětVymazat
  9. http://slovak.ruvr.ru/2011/11/11/60238111.html Podla vedcov zem zasiahnu v rokoch 2013-2014 gigantické magnetické búrky. Edizon

    OdpovědětVymazat
  10. Vím, to už bude jen úklid, platební karty, chipy atd. budou formátovány a ti co si zakládali na kontrole, budou NAHATY.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.