pondělí 3. října 2011

Imploze podzemí




V naší společnosti se zatím užívá s velkou hrdostí pro pohony motorů, turbín aj. fyzikální úkaz exploze. Exploze je nejméně účinnější způsob jak využívat energii a navíc nám působí i velké exhalace aromatických uhlovodíků CHx, jež vznikají při spalování maziv a jsou zdrojem rakoviny.
Existuje však účinnější způsob získávání energie a tou je Imploze, rovněž její zvukový efekt není tak razantní, spíše dunivý-tlumivý.
Udělejte si malý pokus, pokud máte dostatek starých spálených klasických žárovek, tyto uložte na dno nějaké úzké a dosti vysoké nádoby. Nasaďte brýle a kůlem tyto žárovky co nejrychleji naráz rozbijte, okolo nádoby zaznamenáte dosti prudký vichr.
Teorie:
Otevřeme-li v uzavřeném prostoru třeba i jen malou nádobu se stlačeným vzduchem, vzroste v prostoře tlak. Čím více těchto malých nádob otevřeme, tím větší tlak se v prostoru vyvolá.
Ale nyní zpět opět k výše uvedeným žárovkám. V žárovkách bývá záporný přetlak, tj. podtlak přibližně mínus jedna atmosféra. Při rozdrcení např. pěti žárovek v uzavřeném prostoru, vznikne :
Np = i (-1 at.) = 5 . (-1) = -5 atmosfér
Takže nám vyjde pětiatmosférový podtlak. Teď si představte např. při rozdrcení  padesáti žárovek vznikne podtlak skoro padesát atmosfér a to už je prosím dost velký podtlak, kterému málo co vzdoruje, ale pro vnímavé jdeme dál.
Teď si představte, že „někdo“ vyrobí malé podtlakové bombičky, jež se klidně vejdou do kapsy a dnešní technologie dokáže vyrobit mechanicky odolné bombičky i do podtlaku např. - 30 atm, možná i japonská firma Mishukivi, nevím jestli ještě po „tsunami“ a radioaktivitě existuje? Hm.

Půjdeme v úvahách dále. Takové malé předměty se dají pronést velmi lehce i v kapsách a pak například v některém zařízení umístěném v podzemních velkých prostorech se dá smontovat a opatřit ventilem ovládaným "něčím", to už nehraje roli, tu důležitou roli hraje vyrobený mohutný podtlak. Všechny tyto podzemní prostory jsou vybaveny vzduchotěsně, s cirkulací vzduchu autonomně a tedy i vzduchotěsnými dveřmi a tvoří vlastně samostatný prostor. Uvolněním ventilu této sestavené implozivní mašinky dojde k okamžitému mohutnému nárustu podtlaku a automatické zařízení na vyrovnávání tlaku v podzemních prostorech
začne automaticky reagovat a vpouštět vzduch, tím dojde k tak velkému zpětnému přetlaku, kterému nic neodolá ( znáte jako kluci ze starých elektronkových obrazovek), každá hmota se roztříští na miliony střepů, o organických látkách ani nemluvě a konstrukce stěn nemá nárok tuto implozi hmoždířového efektu přežít, to je nejmodernější způsob zničení podzemních prostor a ať je postavil kdo chtěl a jak nejlépe dovedl, prostě tyto stavby to nepřežijí. Většinou se uplatňuje heslo – Jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá.














Představte si hmoždíř jako pokusnou podzemní laboratoř a hubici jako hermetické dveře, automatickým vyrovnáváním tlaku se podtlak nezvládne a je destruktivní imploze na světě.
Aktualizováno 9.10.2011
Tak jak jsem psal v tomto článku ze 3.10.2011 došlo s největší pravděpodobností  k tlakové destrukci :http://www.osud.cz/david-wilcock-zlocinci-planuji-utek    asi mnozí pochopili hned 3. října po přečtení mého článku, kam vás chci nasměrovat. Souvisí s tím i můj komentář dole ze dne 4.10.2011

Pro skeptiky, rusové mají vyvinutu Vakuovou bombu s přezdívkou Otec bomb, která je účinnější než atomová bomba, lehčí a výrobně dostupnější, jako hlavní náplň v ní používají tekutý kyslík, nyní jsou již dále.






To jen pro ty, co začnou zase počítat tlaky a podtlaky s příkladem žárovek, hrát si s označeními tlaků, plivat na tehdejší vývojáře, plivat na kvalitu ofocení(nejsem tisková kancelář), prostě hledat negativita za každou cenu - no hrůza a teorii zesměšňovat, jenže ona je až moc reálná, jsou to "nejlepší a nejhrůznější" zbraně než atomovky.  


Jeden čtenář mně napsal dopis, jenž vystihuje vůbec celou dnešní  problematiku společnosti:  ....Jinak jsem Vám chtěl napsat, že stále více vnímám, jak ten materiální svět začíná očividně dostávat na pr... a jde do kytek.
Hrozné je, jak většina lidí vnímá vše materiálně, s tím jde i arogance, spotřební způsob života, tupost a je to v nich tak zažrané, že ani nechtějí o věcech přemýšlet  nebo respektovat jiný názor, jen agrese a arogance, tupé stádo.
Mám obavu, že se s tím nedá nic dělat a  pokud k nějakému lámání chleba dojde, že to nebude pokojné.

19 komentářů:

  1. Asi sem budu plést mnou neoblíbenou fyziku, ale onen podtlak 50atm bude, alespoň podle mne ve venkovním prostoru pouze v objemu stejném, jako má ona bobmička (mínus cca 1 atm.). Nebo se pletu? Když vemu do ruky kalkulačku vychází mi zhruba toto:
    kapesní bombička o rozměrech cca 5x5x10cm má objem necelých 200cm kubických, tudíž 0,0002metrů kubických. Místnost dejme tomu 4x4x2,6m = necelých 40m kubických. To znamená, že objem bombičky je bezmála čtvrtmilionkrát menší než objem místnosti. Při podtlaku oněch 50atm. v bombičce by v této místnosti podle mne vznikla jen sotva zaznamenatelná změna tlaku v místnosti.
    Vím, že účelem článku bylo ukázat na daleko vyšší účinnost implozivní energie oproti explozivní, proto neberte toto jako nějaké šťourání. Je i možné, že jsem to celé špatně pochopil, nebo že při použití implozivní energie platí úplně jiné zákonitosti a proto v oné teoretické místnosti vznikne jiný podtlak, než mi v představě vychází.
    Typickým příkladem síly implozivní energie je přeci přírodní vzdušné tornádo a tam je myslím účinnost patrná na první pohled každému.
    Při prudké změně tlaku/podtlaku hrají roli asi i nějaké rázové vlny a určitě další jevy a pokud je v silách kapesní bombičky opravdu měnit okolí takovým způsobem jak uvádíte, byl bych vděčný, když byste se v některém z dalších článků rozepsal o ne příliš známých principech imploze.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  2. Tento článek jsem psal záměrně, jelikož se na Netu vyskytly jisté podle mne zavádějící články o atomových výbuších, záměrně jsem na začátek i dal jako poznávací znamení stejnou fotografii, jež tyto úvahy uvádí. Rovněž jsem záměrně uvedl i japonskou firmu, která má patent na tento systém s názvem "Hmoždířový efekt" a využila je pro výrobu vysavačů bez elektromotorů, jen s jednou bombičkou s tlakem -1 atm. jež vydrží vysávat až jednu hodinu na plný výkon. Článek však měl být hlavně upozorněním na jiné souvislosti.

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě dodám, jedná se vždy o uzavřenou místnost a tím podzemní laboratoře jsou.

    OdpovědětVymazat
  4. Pokoušel jsem se něco nalézt o fimrě Mishukivi či hmoždířovém efektu, ale bezvýsledně. Divím se že pan google nenašel nic na celém webu. Je to normální?
    Nebylo bynějaké nasměřování na jakýkoliv zajímavý link?
    Michal

    OdpovědětVymazat
  5. Ano vím, nenajdete i kdyby jste se přetrh, tak Vám zde dám malý snímek pojednání. Tato technologie není žádoucí, jednoduchá, účinná.

    OdpovědětVymazat
  6. Je nějaká možnost jednoduše zjistit, u jakých článků došlo ke změnám nebo jejich komentářům? Podle data aktualizace webu vím, že došlo k nějaké změně a pokud se chci dopídit k jaké (pokud nejde o vložení nového článku), musím projít všechny články včetně komentářů a to je velice zdlouhavé. Čím více článků v budoucnu přibude, tím bude hledání složitější. Někdy jsou komentáře stejně zajímavé jako článek samotný a byla by škoda, aby odpovědi zůstaly pro většinu čtenářů nepovšimnuty.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  7. Michale, bohužel to nejde, alespoň o tom nevím a prohledával jsem dost pozorně. Jinak máš pravdu, že v komentářích se taky dost dovíš, No uvidíme časem.

    OdpovědětVymazat
  8. Přidal jsem sloupec "KOMENTAŘE", to by mělo být již lepší, je to vždy těch posledních deset. Tam se již dá orientovat.

    OdpovědětVymazat
  9. Nádhera!!! To postačí.
    Děkuji za sebe i ostatní.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  10. Chtěl jsem potvrdit autorovi slova přiloženým odkazem, ale na posldní chvíli jsem si všiml, že byla provedena aktualizace článku stejným způsobem.
    Informace na netu o použití jaderných zbraní mi odpočátku připadali nevěrohodné.
    Jak se umí stlačený vzduch deroucí se z velkých prostor zvukově projevit najdete v přiložených odkazech.
    Jelikož stejné zvuky se objeviliy na různých částech planety (USA, Rusko a dost možná i jinde, kde nebyly zachyceny) lze usuzovat o větším počtu základen.
    http://www.youtube.com/watch?v=hl2Q560V5P0&feature=player_embedded#!
    nebo
    http://www.youtube.com/watch?v=v5YjbQFIIVs&feature=player_embedded
    ale i další.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  11. Zaznamenal jsem i místy bouřlivé diskuze o tom, zda v oněch základnách došlo k jaderným útokům či nikoliv a i množství případných obětí v rozmezí od několika jedinců po desítky tisíc. Rozepře jsou mezi skupinami lidí, které se zdá by měly táhnout za jeden konec provazu. Cítím v tom nějaký skrytý záměr, ale neumím si představit co v tom může vězet. Má na to někdo nějaký svůj názor?
    Michal

    OdpovědětVymazat
  12. Tlak nemůže být menší, než -1 atmosféra (cca 1,01×10^5 Pa). Při tlaku 10^-1 Pa je již střední vzdálenost mezi částicemi plynu řádově 100mm. Takže prakticky již nelze mluvit o mechanickém tlaku.
    Nádoba malých rozměrů ve které je absolutní vakuum, nemůže v žádném případě zničit místnost, byť by byla sebelépe utěsněna.
    Podtlakové bomby ovšet opravdu existují a mohou fungovat například na principu endotermické jaderné reakce.

    OdpovědětVymazat
  13. Vysavač byl jen názorný teoretický příklad pokud jste si nevšiml a jeho využití v malém. Podtlaková bomba je jasná a její destrukční účinky taky a ať to bylo cokoliv, atomový výbuch jak se psalo to jistě nebyl, jsou to jen naše úvahy. Co se skutečně stalo a dělo se možná dozvědí naše děti, ale i to pochybuji v dnešním stylu podávání informací.

    OdpovědětVymazat
  14. Zřejmě se nejedná o tento případ, ale narazil jsem na velice zajímavý článek, kde i imploze hraje svojí roli. Tady je úryvek:

    Tesla objevil, že použitím nízkofrekvenčního pulzujícího usměrněného paprsku by mohl způsobit na čtvrtině vlnové délky erupci obrovského elektromagnetického pulzu, který by mohl přenosem daleko vyšší stimulované vlny vybudit atmosférické plyny v dané oblasti, explozí je nechat expandovat, za čímž by následovala strašlivá imploze a absorpce obrovského množství tepla v této oblasti, což by vedlo k okamžitému zmrazení. Tento proces by mohl vytvořit počáteční explozivní šokovou vlnu následovanou implozivní návratovou vlnou, podobající se jadernému výbuchu. Pokud by se například použila nízká frekvence o 60 cyklech za vteřinu s vlnovou délkou 3100 mil (asi 4989 km), usměrněná nosným paprskem, pulzování by vedlo k výbuchu na jedné čtvrtině vlnové délky – ve vzdálenosti 775 mil (asi 1247 km), s opravou rychlostním faktorem na 751 mil (asi 1209 km). Znásobením stimulující frekvence o, řekněme, zhruba 50 megahertzů, by byly atmosférické plyny vybuzeny tak, že by způsobily „studenou implozi“, která by absorbovala teplo. Změnou vlnové délky a směru šíření je možné tyto účinky nasměrovat na kterékoliv místo na Zemi.[25]

    Michal
    PS: Myslím, že většina z nás tady nemá ani tucha, jaké technologie jsou dnes k dispozici. Jelikož jsem nikde nenarazil na zmínku, že v místech byla naměřena nějaká radiace, tak o jadernou zbraň se určitě nejednalo a dle mne ani žádnou jinou na "pracující" základě explozivní energie.

    OdpovědětVymazat
  15. Ano, jeho pokus znám, když to zjistil co se dělo, ztopil jej. Jen trochu: byl to nf. rotující pulzující paprsek, v kruhovém tvaru ( něco jako když kuřák vytváří ústy kouřem kruhy), který při odrazu od Měsíce způsobil lokální destrukci při dopadu na Zemi o mnohonásobně větší energii, než byla vyslána,...

    OdpovědětVymazat
  16. A jejda. Něco mi to připomíná. Nejedná se o události 30. června 1908 v Sibiři?
    Četl jsem pár názorů, že za tím mohl stát Tesla, ale že by zkusil něco, o čem dopředu neměl potuchy, jak to dopadne?
    M.

    OdpovědětVymazat
  17. Nevěděl a nečekal takovou odezvu, ale však znáte oficiální prohlášení co byla Tunguzka, tak je necháme u toho, Tygr je už stejně v kleci a je "nasratý" - nyní nedráždit, Slunce aktivní jak prvorozené, to bude "srandy" na silnicích, mačety lítat, v zaměstnáních si půjdou po krku, nasranost na 200%, tak raděj zklidníme hormon. Ale Svět je teď samá legrace, radost pozorovat!

    OdpovědětVymazat
  18. To s vysavačem je recese. Pravděpodobně Aprílový žert z nějakého časopisu. S vákuem pracuji často a ujišťuji Vás, že se jedná o vtip :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No za komunistů se moc v odborné literatuře nesmělo šprýmovat, ale je to Váš názor, budiž, taky znám odborníky a "odborníky" , děkuji za příspěvek. Vyráběný typ v Japonsku byl Goliath Mark II.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.