pondělí 6. května 2013

Co kdyby



Úvaha


Tento svět je postaven na velmi vratkých a křehkých nohou. Zde na Zemi je již mnoho duchovně vyvinutých  lidí, ale zatím vládnou ti, co lpí příliš na svých technologiích, zažitých poučkách a jiný pohled na svět nepřipustí, i když budou o těchto otázkách diskutovat, ale již od začátku, se záměrem nepřipustit jinou variantu, než své dogma. Jejich Bohem jsou technologie, studené a  počítající technologie a tím stále jen jev, zdržující v evoluci lidstva.
 Energetika a vlastně krev tohoto světa je v prvé řadě založena  na  ropě. Vyrábí se z ní paliva, umělé hmoty, léky, hnojiva atd. a je alfou a omegou hlavně  pro zisky a držení celého systému. Vývoj chce jít dále kupředu, ale je držen pevně pod krkem malým množstvím bankéřů, zbrojního a farmaceutického  průmyslu a nepřeje si změnu, jenže změna i když je jí odpírána činnost v nynější době si cestu najde stejně a nyní tímto již slepým systémem na planetě začíná trpět mnoho lidí, je narušena tvrdě sociální rovnováha.  Vládnoucí Systém nechce změnu, i třeba za možnosti rozpoutání válečného konfliktu. 
Co kdyby jednoho dne přišel okamžik, kdy ropa změní své vlastnosti,  začne být radioaktivní z jistých důvodů a nebude použitelná. Slunce dělá vždy na Zemi změny, svým vyzařováním se změnou frekvencí a ovlivňuje vše, nejen to živé. V případě možného "onemocnění" ropy, kdy nebude moci být již používána, se stiskne konečně tlačítko pro nastartování změn ve vývoji lidstva, které je záměrně zdržováno.  Systému již nezbude nic jiného, protože se zhroutí, uvést na svět nové technologie, které jsou dávno funkční a záměrně skrývány a zdržovány, kvůli udržení stávajícího systému. 


Lidé se konečně  vymaní z omezujícího  sevření, začnou volně měnit mořskou vodu, odsolovat novými technologiemi na pitnou, zavlažovat planetu a pěstovat čisté plodiny a vyrábět čisté potraviny, začnou konečně zkoumat oceány, kde naleznou mnoho pravd i o Vesmíru, na který se zatím dívají jako chamtiví dobyvatelé, typické pro tento systém. Je čas na změny a ty přijdou, tak jak jde život jednotlivého člověka od narození až k odchodu, to stejné se týká i vývoje lidstva, které je záměrně zdržováno, cesta se vždy najde a může být tomu bráněno, jen se tím zbytečně ztrácí čas, prodlužuje utrpení, ale ne do nekonečna, Síla má větší moc než sobeckost a chamtivost.

Klíče změn: Slunce(aktivita, bránění-chemtral), Měsíc(umělé těleso), Delfín(komunikace v obrazech, Sumérové, Egypťané, kruhy, rozvíjí lépe intelekt), Cern(porušení časové stability), Papež(jeho veřejná prohlášení), Oceán(objevy starých kultur a jejich znalosti o Univerzu).


Dle mého posouzení byly zde vybrány jen tyto klíče a k nim přidány jejich zásadní projevy v závorkách autorem článku Iv z výzkumu „The Chani Project“.

27 komentářů:

  1. No jo,to mně tedy totiž nedošlo,že ropa je taky přírodní surovina a že se změní,tak jak to, co je v mém pojetí příroda a lidi,no toto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter
      Terezko, to máte těžký, Uran je taky šutr(přírodní), ale když to dostanou do ruk blbci, kteří by jen chtěli vládnout a poroučet, je to taky neštěstí, ikdyž je u toho plná huba lidské svobody a pokroku.

      Vymazat
  2. Iv, velmi zajímavé.
    Mimochodem obrázek toho sluníčka tu již dříve byl, ale až dneska jsem na něm uviděl prozářenou klíčovou dírku. Zkrátka, že sluníčko je "klíčové" a až otočí klíčem a naplno otevře dveře, pak se ledasco změní.
    A za delfíny taky děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal
      No Míšo, on ten delfín totiž patří k sadě klíčů a zatím ho lidi nemůžou najít.

      Vymazat
    2. Míšo, delfíni jsou moc fajn a hlavně, že je lidi nestihnou všechny vymlátit, to je vůbec nejlepší ze všeho.

      Chvilka poezie:

      Dobrý den, Sluníčko!

      Fr.Hrubín Sláva Štochl


      Bojácný králíček

      Polez!Nejde Ti to?
      Však je nám to líto.
      Neboj se a lez,
      pomůže ti pes.

      Vždyť mi Voříšek
      zmačká kožíšek!

      Jen se neboj,králíčku,
      Sluníčko má žehličku,
      uvidíš,jak umí pálit,
      za chvíli si budeš chválit.

      Hřej,Sluníčko,hřej,všemu mládí přej,
      zvířátkům i dětem,
      porozprávěj s květem,
      nahřej kožich králíčkovi,
      ať má zase jako nový!

      Slunce hřeje,Slunce pálí
      králík s Voříškem si chválí,
      hřej Sluníčko,hřej,
      všemu mládí přej!


      No a ptáčci právě začali vstávat a to je "rachot",skřivánek "huláká" jak na lesy a budí lidí,ať FURT nechrněj :).

      Vymazat
    3. Terezko dík.
      Lidi delfíny vymlátit nechtějí. To jen pár individuí. Ani nevím, zda bych přišel na někoho ze svého okolí, kdo by byl schopný zabít delfína.

      Iv:
      A nezpůsobil by onen Kubův návrh (změna hodnot většiny lidí) omezení v prolínání realit, respektive snížení nebo ještě lépe změnu ve složení možných budoucích realit?

      Čistě teoreticky:
      Jestli to alespoň trochu chápu, tak reality se prolínají tím více, čím více toho mají společné. Pokud by jedna realita byla zaměřená na materialismus a druhá ne, pak by zmizelo jedno z nejmocnějších pojítek. Přece jen lidé s duchovními hodnotami by jistě měli o své budoucnosti-jedné z možných realit představy (i vizuální), v kterých by materialisticky založená realita nebyla.
      Kubova věta: "kazdy tu utvarime vlastni svet pro sebe" by potom konečně byla pravdivá, protože by lidé začali díky změnám v žebříčku hodnot mít částečně kontrolu nad svojí budoucností. (pěkná synchronicita s mým nedávným dotazem na paralelní reality, co? :-) )

      Vymazat
    4. to Michal
      Ano Míchale, ale každá konkrétní realita, vybraná z prostoru realit je vždy závislá pro uskutečnění na energetickém potenciálu dotyčné skupiny a pokud má některá skupina větší energetický potenciál(peníze=energie), uplatňuje se více v prostoru jejich vliv, proto je potřeba, aby víc a víc lidí začalo uvažovat jinak, tím začne převažovat energie a tedy realita té druhé strany a energie peněz začne pozbývat na síle.

      Vymazat
    5. Iv:
      Ano tomu rozumím. Nejde o počet lidí ani o jejich potenciál, ale o konkrétní kvantum energie. Velká kulička odtlačí malou - tak nás to učili o fyzice :-)

      Vymazat
    6. to ter
      No jo, Terezko, když hodně je jich hluchejch, tak ani toho skřivana neslyší, ale zrak na výhody to jo, přímo ostříží a ostříž je co? Dravec
      Jinak moc pěkný, vím kam míříte, DĚKUJU!

      Vymazat
  3. No, myslim, ze kdyby jen vetsina lidi zmenila hodnoty, tak by se taky deli veci jinak a lip. Ty co veri v penize a materialni bohatstvi jsou jednoduse kontrolovani temi, co toho maji hodne a porad chteji jeste vic. Podle toho pak ti kontrolujici vytvareji dalsi pravidla pro upevnovani jejich moci - treba vytvarenim hodnot materialu na zaklade zvyseni jejich nedostatku.. a to potom vede i k odmitani technologii apod., ktere by uz davno zlepsili svet.

    Ti, co budou verit v jine hodnoty nez ty materialni, jako treba v lasku a pomoc druhym, se nemusi zbytecne zabyvat otazkami materialnich kvantit. Tudiz jsou potom mimo kontrolu a tak se snad ani nemuseji zabyvat temi, co ridi svet. Kazdy jsme tu za sebe a kazdy tu utvarime vlastni svet pro sebe a vlastni hierarchie podle vlastnich hodnot, takze muze byt fajn, kdyz prestaneme davat energii tem, kteri jsou pro nas vlastne zbytecni.

    Zij a nech zit... prej a bude ti prano...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kuba
      Ano máte pravdu, ale jen částečnou, protože reality obou skupin se vzájemně zatím prolínají a realita materialistů má zatím převahu a je potřeba pomoci rovnovážným silám Univerza, aby se tento nesoulad vyrovnal, protože je uměle udržován nevyrovnaný.

      Vymazat
    2. to Iv
      Taky mate pravdu :) Jeste jsem se nad tim zacal rozepisovat, ale to by pak bylo nekonecny, tak jsem tu uvahu radsi nechal otevrenou s nadechem idealu. Bohuzel rovnovaznym silam Univerza jeste moc nerozumim. Ale v mym komentu mi nehraje prave treba pripad lidi v Iraku a podobnych zemich, kteri se o Ameriku ani nezajimaji, a presto jim tam prisel Bush tlacit vlastni realitu pomoci zbrani a nasili. A podobne se potom upevnujou sily i v jinych zemich, jako treba Tibet. Takze porad jeste nechapu, proc se tomu tak deje... Tak ze by s tim mely co do cineni rovnovazne sily Univerza? To by me zajimalo, jak se to pak vyvazuje.

      Mimochodem, musim pocvalit vas blog. Je velmi zajimavy a moc se mi libi. Poslednich par mesicu si to obcas prectu pred spanim a hned se mi zase lip usina :)

      Vymazat
    3. to Kuba
      Příteli, Irák, Afrika, právě s rozvnovážnýma silama nemá co dělat, to je právě násilné porušení rovnováhy těmi silami,které jsou u moci, právě jen díky energii peněz, je to násilné porušení rovnovážného stavu a vidíte sám za jakou cenu energie peněz(náklady na válku a vnucení jistého systému). Celé toto nakonec způsobuje nastoupení Rovnovážných sil Univerza, ať se to líbí nebo ne někomu, vidíte sám, že nakonec něco, co se vnucuje, slábne a jde do ztracena, ať je to Vietnam, Lybie a budou následovat další, všechna tak nákladně vynaložená energie pak přijde nakonec vniveč a nastane vyrovnání a to ve formě tichého a pomalého zavedení třeba systému, který vyhovuje danému území a času v přirozené podobě jeho vývoje.

      Vymazat
    4. to Iv
      Diky za uvahu. Ted kdyz ctu vasi odpoved, tak mi to je ciste jasny. Hm, ze mi to simply nedoslo hned kdyz jsem to psal :)

      Vymazat
    5. Nj,Iv,ale mame tady ale,je to tak jak pisete,jenze jeden a to jeden z nejdulezitejsich ukolu se plnit podari vzdycky - zisky zbrojarskej koncernu a z ukradenyho prirodniho bohatstvi napadeny zeme,plus z pujcek na opraveni rozbityho,a to nemluvim o lidskejch zivotech a bolesti ranenejch,tady mi nejak ta rovnovaha hodne kulha:-(.....proud

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. to Vlabi
      Rádo se stalo.

      Vymazat
    2. Jé, já ty klíče přehlédl. Málem jsem mohl umřít blbé :-)
      Taky děkuju.

      Vymazat
    3. Schválně to budu od dneška sledovat. Už od noci bylo začmáráno k zebl.tí a X-ray byl blízko stupně X.

      Vymazat
  5. Same kdyby,to mi pripomelo kamarada co na kdyby vzdycky rikal: "Kdyby mela teta koule,byl by to strejda!" Omluvte trosku vulgarni pojeti,ale to je autenticky a zni to jak to ma znet :-).Celek se zmeni poctem zmenenejch jednotlivcu,jen tak ma novej system system sanci na uvedomelou existenci.Zadny kdyby,nikdy nic nedokaze.To je jen o honeni bycha,zpravidla pozdni,kdyz das i nejlepsi system ovcim,stejne z nej dokazou neco mit jen pasaci,ovce ne......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to proud
      Berte to tak, že jsem si pustil hubu na špacír, proto je to "ÚVAHA"

      Vymazat
    2. To nebylo mireny na Vas Iv :-) , a vlastne na nikoho,jen mi to pripomelo toho prima kamose a jeho prupovidku s tou zvlastni tetou:-)))) a jak jsem to psal,napadlo me to ostatni:-),pohoda:-),a nakonec,vzdyt se da rict,ze nas co uz trosku neco vime se to vlastne ani moc netejka,rozhodne nejsme "ovcani" a snazime se aby jich bylo cim dal min, a vic tech obcanu:-)......proud

      Vymazat
    3. to proud
      A i kdyby, nevadí, píši úvahu nebo povídku vždy, když chci něco sdělit nějak jinak, aby se toho nemohl chytnout např nějaký "Blbec".

      Vymazat
    4. Copak Blbci uměji číst,to jsem ani nevěděla :).

      Vymazat
    5. to Ter
      Terezko, to by jste se divila, hlavně vždy je to, co se jim hodí, jako zn. Hunter, aliaz lovec, ohař, nimrod, lovecký kůň, ten kůň by sedl, nevíte o tom nicku, ale já moc, BEBIL a BLBEC na entou, prostě Vládce planety Smradu.

      Vymazat
    6. Proude:
      Znám pár těch, jak jim říkáš "ovčanů", co jsou moc hodní lidi a uvědomělejší než značná část "probuzených občanů". Nemyslím, že občan je zárukou někoho, kdo je víc nebo lepší než "ovčan".

      Iv: A to jsi ještě neuvedl tituly od jeho mladšího neméně vzdělaného bráchy Anufa :-)

      Terezko:
      Psal jsem ti maila. Nezapadl někam do spamu?

      Vymazat
    7. Fůůůůůůůůůůůůůj to je ale hnůůůůůůůůůůůj,to chce kafé,cigárko,hodit "kopyta" na Sluníčko a koukat do zelenýho,jen aby se ten Smrad nedostal pod kůži,to pak blbne řádně hlava.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.