sobota 19. ledna 2013

Magie a Síla




Již v minulých článcích např.: http://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/duchovni-boj-realita.html  jsem popisoval příčinu, proč síly Světla (použil jsem tento termín, protože zde patří všichni, kteří se řídí svým nepokřiveným  svědomím) byly poraženy silami Temna (jsou to všichni, co se řídí jen svými egoistickým myšlením pro své osobní blaho). 

Jsou to dva základní aspekty, jímž první je, že se silám Temna dobrovolně uhýbalo a nastavovala druhá tvář, záměrně zakomponováno do náboženství. Druhý aspekt neméně důležitý, jenž zapřičinil porážku, bylo použití magie a často mylné, nebo omlouvající  rozdělování na magii černou a bílou, je to úplně scestné, protože to je stále magie, při níž se zapojují nízké astrální energetické síly, a to bez rozdílu, kdo je evokuje a běžná lidská bytost, netrénovaná, není nikdy tak silná, aby odolala následkům. Temné síly vždy k těmto astrálním energiím měly blíže, protože z nich vzešly svým vývojem.
Jakmile Světlo začne používat na svou obranu jakoukoli magii, okamžitě se napojuje na tyto nízké astrální síly, které časem získají energetické spojení s původcem evokace a živí se jeho energií, protože to je jejich potrava pro svou existenci.
Lidé se někdy ze zoufalství obrací k takovým praktikám a ani netuší, co si tím mohou způsobit. 
Lidé těmto následkům většinou nevěří, ale začne nepozorovaně jejich energetické pole slábnout a i jejich charakter se začne velmi výrazně měnit a jejich bezprostřední okolí se začne měnit v zoufalé okolí. Jejich vztahy s partnery, dětmi, rodinou, v zaměstnání se začnou hroutit a začnou být konfliktní,  zapřičiněné byť i momentálním nějakým malým nesouladem. Navíc ze začátku jsou tito lidé obdaření velkou energií z Univerza, začnou být při používání magie velmi silní, projevující se pak až arogantností, vypočítavostí i lhaním, uhýbáním slovem se začne drát na první místo osobnosti a přitom ani nepozorují, jak jim jejich vlastní dostatek energie ubývá, ona nastala totiž velmi výborná symbioza astrálních entit s jejich energetickým polem a jsou pro ně svou nashromážděnou  energií výbornou potravou. 
To jsou další základní důvody  prohry sil Světla nad silami Temna. 



Hlavně si prosím uvědomte, že je to vždy a všude jen hra s energiemi a je vždy velmi důležité, jak a kam se napojujete ve svém reálném životě, zda na nízké  astrální energie, tedy magii,  která vaši Duši stáhne vždy o stupínek níže, někdy i hlouběji, pokud jste se už dopracovali někam výše. Tyto zapojené síly se vás vždy budou snažit stáhnout opět dolů a to různými rafinovanými způsoby, ať je to ztráta zaměstnání, partnera, italská domácnost, to vás prověří velmi dokonale, tam uvnitř upevněnými negativními emočními energiemi, zda jste si zasloužil svůj postup a nebo ne, někdy jsou to i tvrdé zkoušky. Vždy když zapojíte magii, jste jejich a už vás tak lehce nepustí, i když se vám podaří ten určitý nějaký problém vyřešit magií, časem nastoupí takové trable, které když si uvědomíte zpětné souvislosti, zjistíte, že jste prohráli na celé čáře. Tímto způsobem síly Světla prohrály, protože použily ty nejhrubší energie.


 Náš tvůrce Univerzum dal silám Světla energii, jež nazýváme Síla a kterou zásadně musí použít na svou obranu a to nekompromisně. Lidem byla záměrně vědomost o ní odebrána a nahrazena např. náboženstvími, jež v podobě Egregorů (astrálních entit) vládnou lidem, záměrné a umělé vytvoření těchto entit a odpojení se od zdroje, velmi šikovně provedené, protože pak jste jen a jen v područí nízkoenergetických  astrálních sil. Tato Síla Univerza se nachází mimo vaše vědomí, ale existuje. 


 Nyní jsme u podstaty problému, protože vaše Síla závisí na osobním poznání , mám na mysli vědění, vědění o souvislostech v přírodě, v dění v okolí, toto vše zvyšuje i vaši osobní Sílu, která všechny představitelné i nepředstavitelné skutečnosti, v rámci možných realit v prostoru uskuteční a prožíváte ji. Tato Síla představuje základní princip všeho stvoření a ne magie. Musíte získat svou osobní Sílu a mít v ní důvěru, viz. články: http://energieupramene.blogspot.cz/2011/06/pravda-o-zivote-trochu-jinak.html  I.-III. Touto neoblomnou silou a důvěrou v ní se naučíte bránit Temnu i bez magie a zůstanete vítězi. Tato osobní Síla představuje naše přímé spojení s obecnou Silou Univerza. 
Jedním z pomocných aspektů Síly je spojenec, může to být někdo, kdo ji ovládá a u vás tuto Sílu podporuje a ze začátku vám ji i dodává. Někdy se pomoc  spojence projevuje mnoha způsoby, dotyčný cítí tyto nehmotné energie i na svém těle, někdy i v místnosti možné různé hluky, ano jsou to pro mnohé nenormální skutečnosti, ale moji někteří přátelé to mohou potvrdit. Až získáte dostatek osobní Síly, vycházející z obecné Síly, vytvoříte si pak svého osobního spojence. Důležité je i s touto Silou komunikovat, zapojovat ji, tak jak jsem poukazoval v článcích „Pravda o životě trochu jinak“. Tato Síla je neutrální a proudí vším a je jen na vás, zda ji směřujete pro své životní blaho a nebo obranu, zapůsobí vždy, Vy musíte mít jen vědomí té Síly (uvnitř) a ona zapůsobí Vaším směrem. Pokud o něčem přemýšlíte, budujete si k tomu nějaký emoční vztah, čím je větší, tím lépe, ven s ním a použít tak, jak jsem psal „Pravda o životě…“ a ten pak umožňuje, aby se daná věc hmotně projevila, jen získat důvěru v Osobní Sílu, kterou vám pomůže vytvořit základní Síla Univerza, ne magie, to je cesta do pekel a předem prohraný boj, i když v prvopočátku to vypadá opačně.
Kdo pochopí podstatu článku a tuší, že tyto skutečnosti nejsou vycucány z prstu, má zase krůček navíc. 
Ať Vás vždy provází Síla, před ní se nic neschová. Iv 
                       



 Jedním ze způsobů jak docílit napojení na Sílu Vám uvedu velmi zkráceně zatím zde: hlavní body jedné metody, kterou nazývám "Zpětná vazba". Musíte se opřít o bod volného vnímání. Co je to? Musíte si uvědomovat, že vše, co prožíváte, je výsledkem tvoření Síly a vaší osobní síly. Tím se dostanete do bodu Bytí. Jen si toho stále být vědom, stále, trvá to, protože máme zdeformované myšlení, jen stále si toho být vědom.Nic složitého a nakonec začnete vnímat kontakt.

53 komentářů:

  1. Tej mágie je skutočne toľko spôsobov a v toľkých oblastiach života sa s tým denne stretávame. Keď som bol celkom malý, babička mi raz hovorila nech si nikdy nezačínam so satanistami a čarodejníkmi. Že to je ždycky len zlo a prídem o dušu. A ja som si tridsať rokov nevedel vysvetliť načo mi to hovorila ale mal som rešpekt. A teraz.. Stačí si pozrieť reklamu alebo prečítať noviny. A je to všade a ľudia tomu tak veria. A naozaj tak strácajú sami seba.
    Česť a sláva Životu.
    Martin

    OdpovědětVymazat
  2. No takže všechny ty mašličky,černý trička a různý další pomůcky jsou jen taková dočasná podpora než si člověk uvědomí vlastní Sílu a přestane se bát?A co když takový chudák ani neví,že je na něj aplikovaná černá magie,jen kouká co se děje,všechno špatně a neví ani proč,samá destrukce.A spojenec se zjeví jen tak náhodou nebo proč?A taky nejdřív jsem byla schopná omlouvat někoho,kdo černou magii využívá,jako že to nevěděl,nebo nechápal,ale to je pěkná kravina,páč každý moc dobře ví,co dělá a proč.A co teda se stane s tím,co záměrně škodí a snaží se likvidovat?T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terry,
      na tvojí poslední otázku odpověď znáš. A co se toho předtím týče - magie je vždycky magie a je jedno jakou jí dáš slovem barvu, jde jen o přídavné jméno.
      Každý kdo se zajímá o život a o to důležité, časem zjistí (bude mu sděleno) že je okrádán o to, co je jeho. Nelze svalovat všechnu vinu za to, že ztrácíme kontakt se Sílou na druhé. Je to hlavně náš problém, kvůli kterému jsme vlastně tu.
      Stačí mít otevřené srdce, oči a mysl a o zbytek se postará Univerzum v souladu se Záměrem.
      Myslím že se to snažíš vidět příliš složitě. Když ze svých názorů odhodíš vše nedůležité (to co tam nepatří), uvidíš tu neochvějnou a neoblbnutelnou jednoduchost. Vím, že tahle věta zrovna ode mne je nezvyklá, ale konkrétně v tomto mám jasno, čímž netvrdím, že znám pravdu.
      Kdo chce, ten si cestu najde, i když to stojí mnoho času a práce. Nelze čekat, že informace a ještě k tomu vždy správné budou lítat sami jako pečení holuby.
      Neznalost neomlouvá - v tom je kámen úrazu dnešního člověka. Možná namítneš, že nelze spoléhat na to, že každý natrefí na správné informace ale já si myslím opak. Spoléhat se lze a je to jediná správná cesta, jen nelze očekávat, že to bude ihned a bez problémů. Ty správné informace budou chodit podle vynaloženého úsilí a ochoty se spolehnout na to, že přijdou.

      Vymazat
    2. to Terez
      Ano Terezko, je to přesně tak jak jsi si odpověděla v první větě. Vše je o poznání a to chce čas a hlavně chtít a být těmto věcem otevřený, myslím poznání. Tím získáš svou Osobní Sílu a začneš se bránit, jsi dobrá, mám radost.
      Ta druhá věta, odpověď je vlastně v té první, kdo nemá poznání a jen opakuje „Slunce v Duši“(takových stránek je moc, jako Věk zlatého světla?, ale je to jejich cesta vývojem) je hříčkou všech sil a většinou ani není pánem svého života. Uvědomí si svou osobní Sílu, i když ze začátku malou, ale zkušenostma bude růst. I zde jsi to pochopila a to je fajn, moc fajn. Proto tyto stránky, nejen technika, ale i duchovno a ti kteří jsou na Cestě, tak je sem jistě přivede a pak se mohou dít věci.
      Třetí věta, všechny obranné magie jsou jen berličky a strhávají dotyčného do astrálu, tak jak jsem popisoval, proč Světlo bylo poraženo, začali používat na obranu nízké síly astrálu.
      Čtvrtá věta,….. A co teda se stane s tím,co záměrně škodí a snaží se likvidovat?……… uvědom si, že zde je dualita a pohybují a žijí zde bytosti v zastoupení obou stran, jak sil Světla, tak sil Temna a ti provádí pro nás tu záměrnou škodu ( znám takový, co když nikoho po ránu nenaštvou, tak jsou nešťastní), je to vlastně jejich přirozenost, protože patří k silám Temna a je na nás, abychom toto rozlišili a přestali se jich bát a bojovat proti nim se Sílou, zadupat, vytlačit, od které jsme byli záměrně odtrženi a vy se svým poznáním věcí začínáte na ni napojovat, ze začátku jsou to malé krůčky, ale budou větší a tvá důvěra v ni bude větší. Vždy ten, kdo používá magii, se okamžitě řadí k silám Temna, používá nízké energie, astrální. A teď ti něco prozradím – dotyčný při odchodu z tohoto světa vždy prochází astrálem a tam taky zůstane, ke Světlu se nedostane, protože tam zakotví, je to jeho svět, brrr, kdybys věděla co tam je, tak na to ani nepomyslíš, myslím z našeho pohledu, z jejich pohledu normální, protože ubližování a hrůzy jsou jejich přirozenost.

      Vymazat
    3. Já dneska viděl Sílu a bylo to prostě úžasný. Víte kde? Paradoxně před hypermarketem. Nádherný stříbrný vlk. Bez košíku si tam stál a čekal na pána. Když jsem ho uviděl, nedalo mi to a šel blíž k němu. Dal bych na to něčí ruku do ohně, že něco říkal, když si mě přeměřoval od hlavy k patě. Bohužel jsem z toho, co povídal, neslyšel ani slovíčko. Doufám, že to nebylo "Ještě krok a sežeru tě!" :-)

      Vymazat
    4. Vím moc dobře,co je v astrálu a taky vím,že tam nepatřím ale nachápu proč tam FURT lezu,ikdyž ted už ne.Ale když vypšouchne,tady je takový klid a bezpečí,poznal to i kluk,děsný.T.

      Vymazat
    5. to Michal
      Dejte aby Vás zvíře hned zařadilo k nosu svůj hřbet ruky, oni zde sají vaši auru a hned si udělají rozbor, pokud jste čistý, pak jste kamarádi, pokud máte temné skvrny, dá najevo okamžitě nesoulad, ale nezaútočí. Jednou jsem přišel na návštěvu, kde měli bojové plemeno a byl to vyhlášenej dravec v okolí, udělal jsem čich aury a milý pes, sebou prásk na záda, majitelé z toho nemohli spát ještě týden.

      Vymazat
    6. Iv:
      Rád bych to udělal, to mi věřte, Ale nechtěl jsem narušit případný "výcvik". Určitě jste někdy narazil na majitele, kteří svého psa vyučují jako "služební" plemeno a přitom si pod tímto pojmem představují kde co a pak se v takovýchto případech oboří na troufalce, který jim takovým přístupem jako hatí jejich práci, protože podle nich si služební pes nemá nechat k sobě pustit kde koho, obzvláště cizího. Zkrátka nechtěl jsem zbytečně pro svoje potěšení vyvolat případný konflikt s majitelem. Bohatě mi stačilo takové krásné zvíře vidět zblízka. Takhle si mohu Vámi popsanou "čuchanou" představovat dle své režie. Vlk mi řekl, co mi říci chtěl ať to bylo cokoliv. Až bude správná chvíle, budu si třeba moci daný rozhovor přehrát i s dabingem, ne? :-)

      Vymazat
    7. to Michal
      To právě bylo i s výcvikem, jenže pes je příroda a výcvik nevýcvik, prásk sebou, proto majitelé nemohli týden spát. Jinak co říkáte znám, už zdálky poznám majitele, který je nepřístupný, ale tam myslím majitel nebyl, třeba by se divil.

      Vymazat
    8. Shodou okolnosti pouzivas muj symbol vlka,takze ted uz nas :-),asi mas duvod,necim te zaujal:-),ja mel to obrovsky stesti seznamit se v divocine s celym rudlem zblizka,od ty doby na ne nedam dopustit,ty chvile mam uz na celej zivot,nepoznal jsem primejsi a vznesenejsi zvire.Da se to snad prirovnat k pravy stary slechte ve zvirecim svete,svoboda a nespoutanost z nich vyzaruje,ve chvili kdy si vzajemne koukate do oci vis,ze je to nespoutany stvoreni,ktery ani spoutat neni mozny.......proud

      Vymazat
    9. to proud
      Tak to nemá chybu, přesně a výcvik, nevýcvik, ono vnitřně vždy vycítí jak se věci mají, i při kontaktu s člověkem.

      Vymazat
    10. To bys lv musel zazit,sam mezi vlkama,zadnej strach,zadny mereni sil,rovnej s rovnejma,nejdriv jsem myslel ze jsou to kojoti,takze jsem mel pripravenej luk a rozepnul jsem si nuz,(kojot je totiz neco uplne jinyho nez vlk a jak jich potkas vic najednou,je jasny,ze jsi lovenej),nikdy pred tim,ani nikdy potom jsem neco takovyho nezazil,se zadnym zviretem,ani se psem,kdyz odesli mel jsem pocit jako bysme celou tu dobu spolu mluvili,proste jako po dobrym rozhovoru,v lese,mraz,trictvrte metru snehu,absolutni ticho,byl jsem na lovu,chytlo me to nepripravenyho,oni tam totiz vlci vubec v tom okoli nemeli bejt,nevim kde se tam vubec vzali,vlk je od ty doby neco jako moje posvatny zvire,vzor.....proud

      Vymazat
    11. to proud
      Nádherný, znám ty hovory moc dobře, oči mluví samy, nejsou to slova, ale pocity, který si člověk uvědomí až je vše pryč a pak je mu to i líto, protože je to nádherný pocit, vjem.
      Děkuju.

      Vymazat
    12. Proude - tvoje popsané dobrodružství mi udělalo dobře. nebyl to jen text autora dobrodružné knihy, co nevytáhne paty z města.
      To jsou okamžiky, které kladně mění postoje k životu, ukazují pravý charakter a hlavně naznačují co dál, i když si to musí člověk domyslet.
      Taky děkuji - zahřálo to u srdce, i když jsem tam nebyl.

      Vymazat
    13. Neumim to pomenovat,snad by se hodilo "souzneni"? Nevim,ale v takovejch chvilich strasne moc dostavas.Bylo to neco novyho,uplne me to rozhodilo,prestal jsem na cas lovit,prisel jsem si pri tom pomysleni jako "spinavej".Takovy veci potrebujou cas na rozlezeni,uchopeni toho "novyho",driv zrejme prirozenyho.........proud

      Vymazat
    14. to proud
      Dík za upřímnost - náhodou dobře popsáno.

      Vymazat
  3. Moje prozatím malé, ale zato osobní zkušenosti jsou, že samotná intuice nestačí. Intuice je vlastně komunikace nebo alespoň snaha o tuto komunikaci těch částí našeho JÁ(a nejenom nás samotných), kterému říkáme všelijak a naším vědomím zastoupeným nálepkou rozum. Vzhledem k odlišnosti vnímání obou dvou a rozdílným dorozumíváním v daných sférách zákonitě dochází k neúplnému či naprosto chybnému pochopení sdělení, protože náš rozum dokáže chápat jen na základě toho, co se v životě naučil, co zaznamenal skrze naše smysly. Tato komunikace může probíhat i ve snech, které se nám zdají zmatené a z nepochopení této komunikace pochází naše obrovské omezení.
    Představit se to dá jako rozhovor dvou lidí s odlišným mateřským jazykem, ale zároveň kteří mají velice omezenou slovní zásobu jazyka toho druhého. Když se chtějí dorozumět, často jim chybí potřebné slovo a nahradí ho slovem jiným, které co možná nejblíže významem připomíná slovo původní. Často je však význam tohoto náhradního slova tak vzdálen původnímu významu, že se ani o podobě mluvit nedá. A zde by měl nastoupit rozum a zkušenosti. Druhý člověk na základě toho, co bylo v rozhovoru před tímto slovem zkusí vydedukovat, co mohl řečník mít na mysli. Čím více umí kombinovat, logicky dosazovat a čím více zná mluvícího, tím blíže se může dostat správnému významu. Pokud není zapojen rozum a zkušenosti, může to dopadnout jako automatický překlad článku pomocí translátoru, kdy často dojde ke zcela nesmyslnému překladu, který s myšlenkou překládaného má pramálo společného a my si z článku nakonec odneseme opak nebo blábol a ani to nevíme.
    Tudíž spoléhat se na intuici bez zapojení objektivního (nezaujatého) rozumu může vést k něčemu podobnému - k omylu nebo alespoň k částečnému omylu. Jenže v těchto případech Univerzum nerozlišuje. Převedeno do naší řeči - neznalost zákona neomlouvá.
    Pokud někdo v domnění, že jedná dle intuice, učiní něco, co dle zákona zpětné vazby má vrátit to či ono, pak to také Univerzum s náležitým zesílením vykoná a nerozlišuje, zda došlo u člověka k nepochopení nebo k úmyslu. Vrátí to, co bylo ve skutečnosti odesláno a to může být opakem toho, co si "odesílatel" myslel.
    Nezatracujme proto naši levou materiální část. Osobně jsem díky intuici, která byla sama o sobě nicneříkající, podpořené důkladným zamyšlením se a zkombinováním několika synchronicit, došel rozumově k následným úkonům, které mě uchránily od nedozírných nesnází, které si nechci ani představit. Jen díky vědomé spolupráci rozumu s citem se lze dobrat podstatě sdělení, která nám jsou shůry každodenně podávána. Pokud nadále budeme používat pouze rozum nebo naopak jenom intuici, budeme strháváni ve svém vývoji nekompromisně dolů. A to jen naší vlastní vinou - nepochopením. A pochopit se dá jen skloubením citu(Duše) a rozumu(Ega).
    Nenapsal jsem nic, co by nebylo obsaženo v článku, jen tímto zkouším zdůraznit důležitost tohoto sdělení.
    Cit i rozum sami o sobě jsou v této naší realitě velice lehce zranitelní a jen jejich spojení umožňuje účinnější obranu proti rafinovaným praktikám používaným proti nám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal
      Míšo, říkal jsem, vše v pravý čas, nenutit fofrovat, než se zbaví naučených předsudků, bude to ještě chvíli trvat.

      Vymazat
  4. Vlastne k tomu nemam co dodat,je to vycerpavajicne napsany,velice jasne a prehledne,bravo :-).......proud

    OdpovědětVymazat
  5. popravdě řečeno ,taky v tom mám tak trochu zmatek. Nejspíš jsme s Tarry ze stejného těsta :-).jsou věci které ano a naopak.To bude asi tím ,že na tom moc přemýšlím. Né nadarmo mě už hodně dobrých lidí říkalo "nech tu hlavu občas v pozadí"
    Mám jednu starost a nevím jak to vyřešit,pokud udělám co chce hlava,tak ta věc bude vyřešená ale nikdy se to už nebude moci vrátit zpátky. Pokud to udělám podle citu,tak .....(tam prostě nevím co to přinese jestli slzi či radost)
    živočich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Živočichu,ty FURT bereš ohledy na všechno okolo jako já,ale to nejde oni by nás semleli se vším všudy sakumprásk,musíš si stát za tím,co je pro tebe základ,necouvat,používat vlastní rozum a nikde na sebe nic nevyžvanit.Víš pořád se neumím vyrovnat s tím,že lidi jsou mršiny,jen tak bez příčiny,nebo ze sportu a nebo je to snad jejich záměrné zaměření,jde mi z ti z toho hlava kolem dokola.T.

      Vymazat
    2. Živočichu,
      v předchozím článku na toto téma Iv napsal:
      "...spolehnout se na základní sílu Univerza a čekat na synchronicitu..."
      Znám tě, ty to chápeš, jen máš ještě blok, který rozpustíš. Říká se: "Nech to na koňovi, ten má větší hlavu". Místo koně si tam dosaď Univerzum a máš řešení. :-)

      Vymazat
    3. Ono je to asi vsetko len o tej energii..ten kto ma pocit ze to pojde a nevie si ju ziskat inak,snazi sa ju zvas vytrieskat bud nasilu,lutostou alebo tou magiou. Ten kto je vyspelejsi uz vie ze si ju moze ziskat i inak a nie podvodom.Iv nam uz vela povedal otom ako si energiu dobit.Ako si ju vsak nenechat niekym vziat alebo ju zvedsovat je tazsie.Vyvolavanie slovnych konfliktov je vlastne len kradnutie energie-ale staci nevenovat pozornost alebo sa usmievat,a ten kto chce energiu ukradnut ju naopak strati. Tiez nasilu ziskavanie si pozornosti-napriklad rozoberanie problemu v partnerskom vztahu stale dookola i ked sa to uz vyriesilo.Ak ju ale detom,partnerovi,ci komukolvek venujete z lasky tak sa naopak zvedsuje i vam. Na magiu som neveril az ked som mal priatelku-ked bola chora prisla knej babka a uvarila caj.10 lyziciek caju dala do salky a pomaly po lyzicke zo salky naberala a davala pit priatelke!Ak to vyslo na viac lyziciek nez do salky vlozila tak to znamenalo ze ju niekto uriekol.Vtedy Babka povedala nieco(nik nevie co-bolo to tajomstvo)a na druhy den bola priatelka zdrava.To sa stalo viac krat takze to nebola nahoda.Nikdy vsak nesmel byt pritom v izbe nik okrem nich.Co viem je iba to co Babka raz povedala-(pametam si len vyznam nie presne slova)len carami zistis cari ale ak ich pouzijes mozu sa otocit,ludia caruju ani otom nevedia,a ludia maju taku moc(asi celkovo brat energiu podvodom)len ak im venujes pozornost. Iv Vy ale hovorite i o trosku inej magii ak som dobre pochopil?..tej ktora nas obera o vedomosti..respektive nas udrzuje v nevedomosti. Spravne? ..Mailo

      Vymazat
    4. to Mailo
      Ano, i to patří do součásti magie, ale té vyspělejší, ala náboženství, tam jsou rituální praktiky jak vyšité, a lidé to baští a ani neví, že jsou tím odpojeni a živí Egregor, který si s nimi dělá úplně vše, běda však, když se někdo proti němu obrátí, pokud nemá kontakt se Sílou, líta pak v životě jak hadr na holi.

      Vymazat
    5. Michal.Terezka..Ved ono je to vlastne jednoduche. Rozumom-egom preveri moznosti suvislosti a riesenia-aby si srdce-dusa vedela vybrat z moznosti.Sinchronicita-Univerzum prihra Egu riesenia i vedomosti o danej veci,a srdce-dusa potom na zaklade pochopenia(prostrednictvom univerza a ega)rozhodne.Srdcom pretoze to nekalkuluje co je lepsie pre vas a z coho viac vytazite alebo bude menej starosti ako Ego... Srdcom preto lebo ono vie co je spravne iked si to zatial este neuvedomujeme.Problemom je len to ci mame uz vsetky informacie na to rozhodnut sa..ale tam je zas casto zvlastny pocit ktory pomoze. Uz len naucit sa to lepsie rozoznavat a prist lepsie ako na to. ..Mailo

      Vymazat
  6. Myslím, že by také mělo zaznít, že práce se "zdrojovou" silou může připomínat rituál magický a to viditelně i neviditelně.Zásadní rozdíl tu ovšem je. Proto to také různá náboženství úspěšně využívají a vnitřní potřebu člověka strhávají pro sebe žádoucím směrem. Ono není "rituál" jako RITUÁL" . Dá se to vztáhnout i na to nastavení ruky tomu zvířeti. Je to rituál a nebo práce se silou?? Je to přeci jasné..

    XiXao

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to XiXao
      Velký rozdíl, Síla Vámi proudí, ať chcete nebo ne, jen si ji uvědomit, kdežto magie vyvolává uměle kontakt, není přirozený, tedy pokud nepatříte k těm druhým, pro ně je zase přirozená astrální energie. Vidíte ty diametrální rozdíly?

      Vymazat
    2. Ano tak jsem to myslel... Na pohled se nějaké to gesto a podobně může jevit jako magie, ale není to tak..

      XiXao

      Vymazat
  7. Dobrý večer, děkuji za opět nádherný článek a tolik potřebný, můžu k tomu říct, že právě pochybnosti a hledání mě před časem vcuclo na tento blog. Přemýšlela jsem o tom, co je zde vystaveno v dnešním článku. Magie, to je něco, co mě nikdy nelákalo, v průběhu života, nejdřív mě to nezajímalo, protože se to stalo modní záležitostí, tak si hlavně ženský kupovaly knížky a moje povaha je taková, že když je něco jako moderní, tak je mi to podezřelý a nechci to, nevím proč, ale je to tak.Reklamy na mě působí přesně opačně. No a s tou magií to tak bylo, pak to kolem mě prošlo a to jsem pochopila, že to není dobrý a že se s tím nemám zahrávat. Před pár lety , dnes už vím, že chybně,bylo řečeno, nebo jsem to vyčetla, už nevím, že čarovat v sebeobraně je přípustné. Ještě štěstí, že jsem poslouchala svojí intuici a hlavně , až na pár maličkostí, svíček, sůl a mašličku, toto nepotřebovala. Astrál mě nijak nepřitahoval a ani nemám žádnou zkušenost , nebo o tom nevím. Je pravda, že v mém okolí se objevili lidi, kteří mi tvrdili, že mám vykládat karty, nebo něco podobného. To určitě není moje cesta, to vím. Pomáhat sobě i ostatním se dá prostě,vlastně ani nevím jak to popsat, je to tak obyčejné, slovem, jídlem, nějakou podporou. Nejsem si někdy jistá v tom, že k sobě pouštím lidi neoblíbené, já nevím:), ale spousta bručounů jsou prostě perfektní, stačí jim hodit laso, úsměv, cokoliv a pak už je nádherný sledovat, jak se taky usmějou. . . . no, jenže občas je mezi nima opravdová potvora a to je pak nepříjemný a tak proto se člověk chce krejt s nějakou tou berličkou:) . . . KDYŽ BUDU K SOBĚ FÉROVÁ, TAK SI MUSÍM PŘIZNAT, ŽE JÍ NEPOTŘEBUJU A ŽE JSEM PITOMÁ:)))) že se jich vlastně nebojím a že se bojí oni mě. . . . pardon, nechci unavovat. hezký večer iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Ivča
      Líbila se mně věta: …Pomáhat sobě i ostatním..slovem….. ano, přesně.
      Opak velmi často pozoruji, když bábinky jdou z kostela a nechtěně, protože byly hlasité, jsem zaslechl jak pomlouvají někoho a tak fest negativně, že jsem musel zastavit, než se ten hlouček čarujících vzdálil, tak to byla magie jak vyšitá. Lidé si to někdy ani neuvědomují, co provádí, že ubližují druhým lidem, kteří třeba ani takoví nejsou, to je pak mazec!

      Vymazat
    2. Ivčo,tys mi vždy říkala Terezko máš Sílu a to moc pomáhá,děkuju Ti.T.

      Vymazat
  8. Iv - krásný článek díky. A moc hezké reakce. Terezko zdravím - a držím palce! Ivo - házení las bručounům je fajn zábava - oni pod tou skořápkou bývají skutečně čistí mnohem více než to na první pohled vypadá. Horší už hadi, zákeřní a podlí - to jsou ty skutečný potvory. Na ty je třeba Sílu. Co se týče kostelů, ty mě zajímají hlavně z architektonickýho pohledu. Je na co koukat a fotit, ale uvnitř je kolikrát děsný dusno. A jak Iv píše, ty bábinky to tam dokážou pěkně rozpumprlíkovat. Někdy jsem vnímal až vražedný pohledy, kontrola, jak se kdo chová, co má na sobě a zda má tu pravou jejich víru. Taky ne vždy, ale často. Pokud tam člověk chodí s úsměvem, je potencionálně nebezpečnej. Ale ono tam do smíchu moc není. Je tam někdy hodně smutno - povinně. Některé ty obřady... na těch obrazech je spousta utrpení a neustálé vyvolávání strachu. V Brně jsou v jednom z kostelů schody, po kterých se může jen po kolenou. Na vlastní oči jsem viděl co to s lidmi dělá. Jeden snědý chlapec v bílé teplákové soupravě tam po nich v kleče stoupal a pak nahoře velmi intenzivně zřejmě žádal o odpuštění. Bylo mi ho líto. Myslím, že mu nepomohli.... ale to on asi neví a dál zas dělá to co předtím. A pořád dokola. Ale to bych se dostal asi moc do hloubky. Mají to opravdu zmáknutý. Magie jak vymalovaná - všemi barvami. Naštěstí když má člověk opěrný bod a ví, že to je jinak, že je to hra - je to lepší a líp se na svět dívá - s úsměvem a láskou. Jen neztratit Sílu!
    Michale jak jsi psal o tom vlkovi - naježily se mi chlupy! Hezký nový týden!

    OdpovědětVymazat
  9. Milý Iv,mohl bys prosím dát zpět tu KRÁSNĚ MODROUČKOU jako dřív,Terezka se už nebojí :),děkuju Ti.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Terez
      A mně se už začalo líbit mezi hvězdičkami, už jsem se tam chtěl odstěhovat.

      Vymazat
  10. Já měl v šesti letech prý "epileptický" záchvat (byl to jen jden jedinej). Nemohl jsem se hýbat a ani mluvit, ale všechno jsem viděl jasně a jako-by odjinut. Pak do mě rvali prášky až do puberty, kdy jsem se jim na to vykák. Měl jsem prý stále něco málo na EEG. Teď jsem úplně fit (40).
    Proč to ale píšu. Dlouho už hledám pravdy o bytí a tady to mám moc rád. A moooc mě berou energie vše kolem toho :)
    Byl jsem s přítulkou u jedné psycholožky co "vidí-cítí" a když jsem tam přišel, tak úplně zkoprněla. Bylo vidět, že je z něčeho paf. Pak mlela něco o tom, že jsem duše nové doby a že jsem v ládí mluvil se skřítkama. Ale nic moc víc jsem se nedozvěděl. A já chtěl JEN nasměrovat.
    Jenže já se nemůžu napojit na zdroj (co jsem dřív asi uměl) ani na kousek. Prostě mě to nejde.
    A pomáhat si drogama atd. se mě nechce. Teď mě ale oslovil tento dokument.
    Co vy na to?
    http://www.youtube.com/watch?v=oRgKXhcxIS0&feature=youtu.be

    Michal Š

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal Š
      Znám práci pana Kozyreva velmi dobře, dokonce jsem měl udělán malý model, ale že byl malý, jeho účinky nic moc. Ale myslím, že tudy pro Vás ani cesta nevede, jak se napojit na Sílu jsem chtěl udělat článek, ale zatím časově nic moc a zda bude zájem. Vůbec nic složitého to není. Jen vám vypíchnu hlavní body jedné metody, kterou nazývám "Zpětná vazba". Musíte se opřít o bod volného vnímání. Co je to? Musíte si uvědomovat, že vše, co prožíváte, je výsledkem tvoření vaší osobní síly. Tím se dostanete do bodu Bytí. Jen si toho stále být vědom, stále, trvá to, protože máme zdeformované myšlení, jen stále si toho být vědom.Nic složitého a nakonec začnete vnímat kontakt.

      Vymazat
  11. Děkuju Iv za rady. Zkusím.
    A budu vděčný za každý další článek na tuto tématyku :)

    Michal Š

    OdpovědětVymazat
  12. Promiňte, že to dávám sem, ale není žádné vhodné téma a úsměvu není nikdy dost.
    Chci ukázat, že i my chlapy umíme být "dršňáci".
    Dámské osazenstvo myslím ocení :-)

    http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-volny-cas-koktejl/189439/video-muzi-si-vyzkouseli-porod-svijeli-se-a-kriceli-bolesti.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michaléééééé, to je hrooozný:))))IVA

      Vymazat
    2. Ivo:
      neumím si jinak vysvětlit, než že vybrali nějaké nevhodné vzorky chlapácké populace :-))) Co si teď o nás budou holky myslet? Hrdinové zmizí nadobro ze světa. V nových zpracování příběhů K. Maye budou Vinetou a Old Shaterhand, kteří i při nejkrutějších bolestech nehnou brvou, ženské a chlapy budou ožužlávat v teepee kůže, aby změkly. :-)

      Vymazat
    3. Mišáčku, porod, to je jen pro nás pro holčičky, mě to třeba baví:))), chlapi mají zase svoje a tak to má být. Možná, že jsem moc velká konzerva, ale přirozené je, že holky rodí a kluci oslavují potomka. Nemám ráda, když chlapi nosí sukně, malují se a tak podobně a holky nosí kalhotový kostýmy a myslí si, že jsou důležitý třeba političky, nebo tak něco. . . .iva

      Vymazat
  13. A další videjko. Někteří jistě už viděli, a myslím, že s tímto tématem to rezonuje:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=htth_4MFsXE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, ale tohle je moc pěkný video:)))) IVA

      Vymazat
    2. Ivo:
      A pak že chlapi nebrečí.
      Pana E. Tolleho zrovna dvakrát nemusím, ale Cesar Millan to je pro mne živel, jak má být. :-)
      Tu kočku předvedl skvěle.

      Vymazat
  14. Zase já :-)
    Iv mám dotaz. Když se dívám na jednobarevnou světlou plochu vidím v zorném poli tvary připomínající vlákna. Dlouhá léta jsem si myslel, že jde buď o malé jizvy na oční rohovce nebo o nečistoty v kapalném povlaku oka. Druhá varianta mi přišla pravděpodobnější, protože ta vlákna vždy sjíždí dolů a mění tvar i počet. Jenomže protřením oka se to až tak moc nemění. Mohou to být nějaká vlákna uvnitř oka, například ve sklivci? Rozhodně to není nic živého. Při běžném životě si jich nevšimnu, ale pokud chci pozorovat např. orgon, pak jsou hodně rušivé. Nesetkal jste se s tím už někdo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal
      Díváte se na oblohu a ony sjíždí dolů, pak zase posunete zorné pole nahoru a zase to jede dolů, tak to může být nečistota na čočce, používáte při své práci ochranné blýle? I vypařování rohoviny může poškodit zrak - popraskání.

      Vymazat
    2. Iv,
      ano to je přesné.
      Musím se přiznat, že brýle nepoužívám. Zkusil jsem je, ale po minutě jsem přes ně nic neviděl, jak byly zajetelené. Musím to nějak vymyslet, protože když si vezmu brýle, přijdu o ruce (lehce přes špinavé sklo přehlédnu), když si budu chránit ruce čistým výhledem, přijdu o oči. Vím moc dobře, že mi v posledních dvou týdnech bylo jasně naznačeno, že do nekonečna mě chránit nebudou.
      Moc díky, něco s tím udělám. Měl jsem obavy, zda nejde o nějaké cizorodé svinstvo uvnitř oka.

      Vymazat
    3. Když jsem po tomtéž už dříve pátrala, dopátrala jsem se vysvětlení, že to mohou být paraziti. I v oku jich prý je nepočítaných. :-((
      Mně pomáhají výplachy koloidem, ale časem se to vždy objeví znova. Tak nevím.

      Vymazat
    4. to VlaBi
      Ano,i to je možné a ty výplachy u jeho práce bych jistě aplikoval jednou denně večer, před spinkáním. Možná to bude zase někomu ekl, ale i urinou, když není nic jiného, bude kluk mít jiskrný i zrak.

      Vymazat
    5. to Michal
      Odpověděl jsem vlastně i Vám pro VlaBi

      Vymazat
  15. A co šamanismus ten praktikovat mohu , vždit se to týká hlavně přírody

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Aneta
      Myslím, že jsem Vám odpověděl v jiném článku, ale znovu. Víte šamanismus byla berlička, protože si lidé tehdy nemohli vysvětlit mnohé věci, dle poznání a tak používali ty nějnižší energie i přírodní a klaněli se jí. Ne, člověk je bytost, která má ve vínku ovládat a přijít do kontaktu s Univerzem(Bohem) a jeho Sílou, která je vědomá, tvořivá, inteligentní a to tak, že mnohé nechápeme vůbec. Vy máte přírodu pozvedávat svou vyšší vibrací, aby i ona se pozvedla a ne ji nutit k použití její energie pro Vaše zájmy, tím ji jen oslabujete a ona dnes potřebuje od nás mnoho síly, protože jsme ji skoro zničili.

      Vymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.