úterý 1. ledna 2013

Merlinova zpověď pro 2013





Omlouvám se za použití toho slova, ale rádi ho zde užíváte a nebráním se tomu, řeknu jen, možné to je, protože miluji krajinu i hudbu a písně těchto nádherných koutů Země.
Bývá zvykem na začátku roku trochu probrat dění, přání a tak pro zdejší komunitu čtenářů rád činím.
Většina lidí  kolem nás klouže po povrchu života a málokdy si uvědomuje tu skrytou podstatu života, jeho dění a tyto stránky měli za úkol toto lehce odkrývat, tedy ne jen technická zaměření, už víte, že vše se vším souvisí. Tyto stránky vyzařují energii, která  přitahuje lidi sobě rovné a podobné, ale i ty, jež se dívají  přes prsty.
Vždy v životě se k sobě přitáhnou lidé, jejich Duše, které se již dávno znají z předchozích životů a měli spolu nějaká dočinění. Formou těchto stránek a pomocí sítě Netu je toto přitahování a následná komunikace  intenzivnější a urychlenější, tím dochází i k uvolňování hlubokých vnitřních bloků, které mají tyto Duše z minula mezi sebou, vše tak pak probíhá rychleji, přirozeně a pomáhá to lidem zde  si uvědomovat jisté souvislosti, vzájemná spojení, pokud ještě ne, podvědomí tuší a Duše ví.
Každá Duše všechny ty špatně zahrané životní situace bude napravovat a bude Vám do Vašich životů přivádět takové situace, aby se jí  povedlo zbavit se těchto bloků. Vše co prožíváme se opakuje z minulých životů, myslím tím vztahy, vnitřní život a to, co jsme kdysi udělali špatně, se bude opakovat tak dlouho, až to bude to správné a nemusí to být v reálu našeho žití, toto zastane i duchovní spojení, uvědomění. Špatně zahrané životní situace se budou stále vracet a opakovat, aby se vyřešily a každá  Duše na tom intenzivně pracuje a proto dnes tolik lidí trpí, hlavně v mezilidských vztazích. Jsou to vazby starých  Duší, vzájemně se znajících, hlavně u stálých čtenářů a přispěvovatelů těchto stránek, je to až zarážející. Tato komunita se  jakoby mimoděk vzájemně našla, jejich Duše na tom intenzívně pracovaly, aby mohli vyřešit i případné nesrovnalosti z dob minulých a nebo jen navázaly opět přátelský vztah z odloučení. Chtěl jsem tímto Vám do nového roku trochu nastavit pohled z jiného úhlu a třeba vše pochopit ve všech souvislostech. Vše má svůj čas a některé věci, i když dobře míněny, ale v nepravý čas sděleny, pak působí někdy destruktivně a zbytečný chaos.
Přeji Vám všem, aby všechny životní události v roce 2013 přišly v pravý čas a působily jen blahodárně na Vás i Vaše okolí, v kterém se nyní v reálu nacházíte, protože Vy jste vlastně ti hráči, moje maličkost to jen analyzuje a jemně výsledky předává těm známým i mým Duším, tak se rodino mějte fajn a nezlobit!!!!!


91 komentářů:

  1. Ahoj IV. děkuji za upřímné a krásné jednak PFko, nojo, já jsem si hned myslela, že to není jen tak, abych se tady najednou z ničeho nic upíchla . V minulosti jsem se stranila podobným skupinám zdánlivě cizích lidí. Zde v Tvém blogu je to poprvé. Trošku mi to bylo divný, že si tady jen tak povídáme a je to, jako bychom se už znali mezi sebou:))) DÍKY iVA P.S jÁ JSEM POŘÁD HODNÁ A TO I KDYŽ TADY JE ZASE TA ENYA:)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Iva
      Ivčo, když já tak miluji to tahání koček za ocas(někdy taky ne), že? Jde to až úplně dovnitř.

      Vymazat
    2. :))) no, to je pěkný video, to je ono, irská, já to nemůžu pořádně pustit, protože máme spomalený internet, zítra budu muset na OUTŮČKO, zase budu zlá. 750 měsíčně za net a máme rychlost 1,2 , ve smlouvě máme minimum 8. Takže to video zastavuje, ale i tak moc děkuji, to je super. páčko iva P.S. KOČKY ZA OCAS V POHODĚ, MÁM SYNA VODNÁŘE A KVŮLI MUZICE JSME FURT V SOBĚ :))) . .

      Vymazat
    3. Ivčo,vidíš,že jsem nekecala,že jsi byla někdy moje sestřička a každej parchant,kterej by Ti chtěl ubližovat,tak dostane to, co si zaslouží :))T.

      Vymazat
    4. Něco na tom je.Pokud si takhle v klidu sednu a trochu se nad tím zamyslím,tak nějak zjišťuji,že každý koho jsem potkal do toho nějak zapadá.Buď v tom ,že z toho mám ponaučení a nebo že s tím člověkem,osobou,bytosti budu dál komunikovat.Tím nemyslím,že spolu mluvíme každý den,ale třeba i jednou za 10let se naše cesty spojí a máme si opět co říct,jsou to lidé ke kterým máte podvědomou důvěru a při tom nemusíte mít společný jazyk a přece se domluvíte.
      O existenci duše jsem do určité míry věděl už dřív než jsem se dostal na tyto stránky a stále se dá říct,že vlastně nic nevím.
      A opět jsme na začátku,že vše se vším nějak souvisí. ;-)
      Tak nějak to cítím já,jen je škoda šo moje vyjadřování ať slovem či písmem nedokáže vysvětlit jak to vlastně cítím.Tak snad jsem to dneska dokázal.
      živočich

      Vymazat
    5. to živočich
      Dokázal!!!!

      Vymazat
    6. jasně, živočichu, připojuji se, pěkně napsané:)IVA

      Vymazat
    7. Vítej Karásku.... se mi chce zvolat. živočichu cítím to podobně, vyjádřit to, co cítím písmenkama, jde někdy jen těžko. Proto jádřím málo. Ale nemáme k dispozici naštěstí jen písmenka.
      A spousta zdejších mi rozumí - vím to.

      Vymazat
  2. Merline, Merline. Otevřel jsi pro nás útulnou kavárničku a musím říci, že se tu sešla opravdu povedená partička. Že se mnozí známe ještě od "posledně" vůbec nepochybuji. Teď ještě vědět, co máme společné. A nebo raději ne.
    Možná jsme si (jak Matěj vtipně napsal) podřezávali krky, možná jsme za sebe pokládali životy. Možná jsme někteří byli rodina, možná soudci a zloději. Možná jsme se nenáviděli a možná milovali.
    Nic není náhoda a jsme tu, protože tu prostě máme být a taky protože to Merlin zařídil. :-)
    A proč se to kolem nás tak všechno stupňuje? Protože, ti co záměr splnili už jsou jinde a zbývají tu ti, kteří to doteď nestihli či nezvládli.
    Je to jako když se prosívá písek. Jemný mizí a hromadí se hrubší, který se rozemele, aby nakonec sítem prošel taky.
    Jde samozřejmě jen o přirovnání.
    Všichni máme daný start a cíl přičemž se neběží o čas ani o medajle. Výhrou je zdolání trati a věřte - vyhraje každý. Někdo to stihl vloni, někdo to zvládne třeba letos a někdo za tisíc let.

    Iva:
    Z mnoha tvých komentářů jsem už myslel, že jsi moje kopie nebo já tvoje? Ale už vidím, že to tak není - mě se Enya líbí. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Urcite to spojenie ma vyznam a stale viac sa potvrdzuje ze mame cesty na ktorych ak hladame pride vzdy niekto kto nam poda informaciu.Ak je ta cesta spolocna urcite v tom musi byt silne spojenie,ktore je tu mimochodom naozaj priam citit a pretrvava uz veky. Iv to "Vše má svůj čas a některé věci, i když dobře míněny, ale v nepravý čas sděleny, pak působí někdy destruktivně a zbytečný chaos" myslim dokonale sedi na mna. Omluvam sa ze obcas vtom spravim chaos.Nie vsak cielene,skor idem-premyslam obcas svojim smerom..posunut sa dalej ak informacie ktore su tu uz chapem a zda sa mi ze i ostatny. ..Mailo

      Vymazat
    2. Zaujimavy clanok...nie zo vsetkym vnom sa da suhlasit ale i tak je to zaujimave.Ako sa duchovno prejavi v materialnom svete a naopak.
      http://pravdu.cz/dna/dna-skryva-netusene-moznosti ..Mailo

      Vymazat
    3. To bude asi tím, že jsem holčička a dělají mě dobře mužský hlasy a hlavně zpěváci, jak se říká s koulema, jako Kamil Střihavka. Tři a půl oktávy, prostě božský Kamil:))))) IVA

      Vymazat
    4. to Mailo
      Kdepak Mailo, mám Vás rád a kdybych vám řekl, že jste byl vždycky individualista a stranil se velkých společenství, ale stejně jste vždy pak zasedl ke společnému stolu a dál a dál, tak mně nebudete věřit. Je to Vaše povaha, originální, nebojte, víte, že nakonec vždy si rozumíme, jen tomu nechávám u vás čas a většinou se zde objeví znenadání příspěvek, který řeší Vaši otázku, tak že mám vás rád, právě proto, že jste takový jaký jste, kdyby jsme byli všichni stejní, tak si půjdem na nervy a příště už by jsme se nesetkávali.

      Vymazat
    5. Ale Mailí,vždyt my na to stejně vždy nakonec přijdem,u tebe cítím napojení jako na kamaráda nebo tak něco,ale takový to přátelství co nezradí.A to tvoje přání se mně teda moc líbilo :).

      Vymazat
    6. Nojo Ivuška :)))).Moje krásná ZEMĚ VZDÁLENÁ ,to teda můžu.Ale Ivčo na mne je Kamča moc blondatej :).T.

      Vymazat
  3. Ďakujem p. Iv za nádherný obrázok dvojice i za Vaše slová. Len v závere mi prišlo, že snáď chystáte nejakú cestu ? Akoby to bolo lúčenie. Niekedy si myslím, že raz budem otvárať a otvárať tento blog a nebude žiaden príspevok od Iv.... že uletíte v ufátku.
    BED

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Bed
      Nikdy nevíme kam nás rok 2013 zavane, proto žijme každý den tak, jako by měl být poslední.

      Vymazat
    2. Merlin nikam neuletí,si ho pohlídáme,my už jsme na to tiž přišli :))).T.

      Vymazat
  4. Krásnej obrázek,konečně všichni vypadli a bude doma klid,pápá:)))).T.

    OdpovědětVymazat
  5. Dakujem vam Iv za vase stranky, mne sa enya velmi paci. Vela mi davate za posledne obdobie, co tu chodim, aj ked neviem tak zartovat, ako cele osadenstvo, ale mozno tiez k vam patrim. Co by som uvitala, tak snad vas phlad na to, ako sme sa mali osvietit a nic. Mne z celeho obdobia 2012 vyslo len jedno, ze konecne mame vysukat rukavy a makat (ziadne osvietenie zadarmo), lebo to za nas nikto neurobi, aj ked verim, ze nasi bohovia a predkovia su uz na ceste. Takze aj odo mna vsetko len to najlepsie do noveho roku. ja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja, vždycky když něco začnu psát,tak si říkám,ha, třeba jsou to pitominky,ale at se alespon zasmějou,snad se to i někdy povede.Jestli Ti připadá,že patříš,tak taky jo.T.

      Vymazat
    2. Terry: No vidíš a já to mám přesně opačně. Napíšu něco o čem si myslím, že je to megaobjev, důležité, zajímavé apod. A jak to odešlu, pak za dvě tři minuty zjišťuji, že je to většinou v něčem blbost a začnu se červenat. Je to proto, že jsem hrrrrr a jak uvidím nějaký komentář, hned na něj chci reagovat a napíšu kravinu. Nyní se snažím dělat časový odstupy, ale bolí to :-)
      Je to jako mít ukrutnou chuť na čokoládu, která leží na stole přede mnou a vedle ní je večeře.

      Vymazat
    3. A tady Ti dám Míšo dobrou radu :))))),si to nejdřív napíšu na papír,to se to hrrrr vybije a pak už nepíšu bud nic a nebo něco úplně jinýho :)))).T.

      Vymazat
    4. Tak to by bylo rychlé. Já bych se totiž k "si to nejdříve napíšu na papír" ani nedostal, protože bych skončil na "kde je zatraceně nějaká tužka, co píše" a hrrr by se vybilo na zlomených tužkách a propiskách, opravě omítky a dveří, maskování díry v linu a následném úklidu. :-)

      Vymazat
    5. Míšo,já píšu pastelkama,protože,těch se tady válí nejvíc :)))T.

      Vymazat
  6. to ja
    Cituji...Co by som uvitala, tak snad vas phlad na to, ako sme sa mali osvietit a nic......
    Myslím, že "Zpověď Merlina" vám napověděla moc a vlastně celá atmosféra stránek, jde o vnitřní osvícení a myslím, že již tím procházíte a ještě si to v plné síle neuvědomujete, to je první stupínek, vnitřní poznání, pak teprve budeme přetvářet realitu i za pomocí xxxx, ale napřed to musíme udělat v sobě a mnoho lidiček to zde cítí, projevuje se to vnitřním neklidem, nedočkavostí, začínáte to sama tušit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ja
      Dodatek
      Víte, vše ve Vesmíru se projevuje ve spirále, ve Vortexu, z pohledu maloměšťáka je to kruhový pohyb, z pohledu toho, co začíná si uvědomovat souvislosti, je to Vortex a spirála Vortexu jde výše a to je stupeň poznání i pak věcí na něj působících, ten maloměšťák zůstane jen dole na nejnižším stupni, tedy stále na kruhové dráze a vědomosti těch na vyšším stupni spirály jsou pro něj nepochopitelné a směšné, prostě jednoduše řečeno, chytl se do nekonečné pasti kruhu.

      Vymazat
    2. JJ, VORTEX - a preto sa cítime "jednou dole a jednou nahoře".
      Občas nás to zaskočí, brr, zas zmena ? Veď sa mi už táák fajne bolo.
      Mnoho "zmien" ale má na svedomí nie naša hlava, ale "hlavy" spolupútnikov. To je potom hojdačka. BED

      Vymazat
    3. to BED
      Vůbec jste nic nepochopila, zůstaňte v tom fajne, v té nekonečné pasti kruhu, kde se hledá jen chyba u druhých, místo u sebe, to je ta změna, ale tu musíte udělat sama, za využití stávajících podmínek, které se už nebudou opakovat.

      Vymazat
    4. Pane Iv, nevyhľadávam chyby u druhých. "Vidím" ich napríklad ako teraz VY na MNE. Vaše slová, že hľadám chyby len u druhých vyplývajú ma prekvapili. Doteraz som bola u Vás Bedulka, pre Terezu anjel, čo jej pomohol v zmätku s jednou osobou.
      Nuž vidím zmenu v optike, takže Vás i ostatných pozdravím s láskou a dám si KitKat. Odporúčam na nervy, čokoládka lepšia ako guláš.
      Hop, aj za tento názor ma odsúdite ? Nerobte to prosím, lebo budete ako BED !!!!
      BED

      Vymazat
    5. BED,myslela jsem,že jsi to pochopila,proč jsi přestala být pro mne andělem,tak znova.......Ivčo,vidíš,že jsem nekecala,že jsi byla někdy moje sestřička a každej parchant,kterej by Ti chtěl ubližovat,tak dostane to, co si zaslouží :))T....Je to už dost srozumitalné?Co se týká mého zmatku ohledně párových Duší,tam jsem Ti zcela vděčná,za to že jsi otevřela mé oči dokořán a uviděla jsem vše co se děje zcela beze zbytku,děkuji převelice:).A ohledně pana Iv nevím,co zrovna řešíš,myslela jsem,že....Inak Ive, mne sa páči ten znásobený obrázok :-)
      Chcem Vám dať niečo pekné - telepatia snáď zafunguje - tož

      Som s VAMI, buďte s NAMI - ĽÚBIM VÁS - MOC VÁS ĽÚBIM - možno to nie je na furt, teda na porad :-D, ale teraz je to PRAVDA. TAK TO CÍTIM, ĎAKUJEM za VÁS i ZA TENTO POCIT - LIETAM, SOM ...no vidíš,myslela jsem,že je to pohodička,ale nevidím do toho,tak to nemíním ani řešit,páč se mne to ani trochu netýká,no uznej.Víš to se prostě někdy v životě stává,že už si lidé nemají víc co říci a odcizí se a zvláště pak na NEtu,když si nemůžou koukat ani do očí.Zrovna o vánocích mně kluk povídal "mámo,na internetu se "fejkuje" a hantí to nevíš,ty jsi ale blbá" a dostal Ti chudák ode mne za to facku ve svých dvaceti,to abych se mu šla omluvit.Bed prosím tě,brouku,dávej si pozor,at nedopadneš jako já,protože to je hrozné zklamání,ale takový už je dnešní svět,vid.Hele,sem to vyřešila tak,že spím v posteli s kocourem a jak on hřeje a hned se cítím líp.Zkus to,ochoč si nějakou tu divokou číču,vždyt to určitě půjde,ona hodnýho člověka pozná,notak co.Měj se krásně a doufám,že už jsme to jednou pro vždy vyřešily a ty ted už víš všechno,co jsi vědět chtěla :))))).T.

      Vymazat
    6. TEREZO, stratila si moju mejlovú adresu ?

      Vymazat
    7. Terko HEZKÝ:))))) iva

      Vymazat
  7. Něco vám řeknu.
    Je to už podruhé, kdy se při čtení některých komentářů hrozně klepu. Opravdu jako ratlík. Dělá to tělo samo, něco jako když je člověku zima, ale tohle je větší šrumec.
    Terry: Tvůj komentář k obrázku je ..... prostě tvůj :-)
    Ivo: U tebe mě fascinuje jak se s ničím nesereš. (promiňte, ale jiné české slovo, které by to vystihlo není)
    Živočichu živočichářská: jasně že tu máme všichni něco společné. Vystihl jsi to perfektně
    Mailo: uber plyn - zrychlíš. Znám to :-)

    Teda přátelé já se snad svalím ze židle jak se klepu. Ale je to fajn :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal
      Už chápete Míšo, že kdybych Vám vše naservíroval hned, tak to s váma opravdu sekne a víte proč? Vaše podvědomí si začalo povídat z Vaší Duší a přiznává, že Duše měla pravdu, proto ten třes, zvyknete si....

      Vymazat
    2. Děkuju. Třes není nepříjemný, jen po chvilce trochu bolí svaly. Problém je v tom, že už ve škole mi bylo někdy vytýkáno že drmolím a není mi rozumět a jak tak koukám, podvědomí i Duše drmolí taky, protože jim není za mák rozumět. Potutelně se tam někde hihňaj a já ani nevím čemu, ale chcechtaj se tak vydatně, že to s mým párkilovým tělíčkem i se židlí pod ním cloumá. :-))
      A ano chápu proč. I Kdybych to mentálně pobral, nemusel bych to ustát fyzicky. Koneckonců jsem dostal minulý týden cestou do práce pořádnou lekci na pochopení, že? Když nad tím tak přemýšlím, možná to bylo právě kvůli tomuto.

      Vymazat
    3. Míšo dobrý vid,to je jízda.A hlavně nesmíme zapomenout,že když se máme rádi,tak si zvyšujeme vibrace,že ano Jozef :) a taky se lépe uchráníme před případným útokem zvenčí.Tedka pěně tady propojíme všechny ty naše pavučinky co má každý kolem sebe a kuk je z toho obrovská sít najednou,no :).A co DV,ten někde asi chrní,protože fotit se v týhle mlze rozhodně nedá :(.T.

      Vymazat
    4. I já mám třes... Doprčic kamarádi - už jsem musel napsat o patro výš k živočichovi, teď jsem se dotřepal sem. Michale - není nad to psát hned to co a jak cítíš - přesně to znám - odkliknu odeslat a v ten šup bych všechno napsal jinak. Spirála se pootočila... Mám vás rád. Iv dík za článek.
      Teri mlha je jak mlíko, to je fakt. A chrnět bych měl už dávno - jdu letos prvně do práce.

      Vymazat
  8. Iv, hezký start nového roku 2013 a ještě Vám chci tímto také poděkovat za Vámi skvěle odvedenou práci v minulém roce!

    Je možné, že mezi námi všemi je nějaké propojení sahající do dávných dob, ale teď jste mi nahrál tím Irskem atp., protože k němu mám velkou vazbu a takřka 100% vím (možná jsem jen troufalý snílek)... Pro zvědavce existuje nějaká ta kniha s tabulkami, za pomocí kterých by jste měli zjistit (mnozí ji určitě znáte), kde a kdy jste mohli dříve žít - bral jsem to s rezervou, ale vyšlo mi takto dodatečně zase to Irsko, o kterém jsem si to delší dobu myslel.

    Patrik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Patrik
      Patriku, děkuji, Vám rovněž a rád přihrávám, aspoň ten dotyčný dokáže co s tím udělá, nikdo to za něho dělat nebude, musí vždy sám.

      Vymazat
  9. Milý Merline,mám budto nějaké zameškané hodiny,nebo si to nedokážu pořádně setřást v hlavě.Znamená to tedy,že všechny ty starý Duše,co se sem natáhly za tvou energií,tak tě všechny znaly a zároven i sami sebe mezi sebou,tebe ale nejspíš znají všechny.A jen některé mezi sebou ještě nachází i vzájemné pevnější vazby z dřívější doby.Totiž nemůžu přijít na to jak jsem to vlastně udělala,že jsem tady,vždyt jem se sem dohrabala skoro jako poslední ze stálých(nejsem tady ani celý rok) a to kdybych zvostala furt a furt blboučká,tak se sem ani nikdy nedohrabu,asi? T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Terez
      Ne za mou, ale za energií všech zde, protože patří ke stejné Entitě, která se znala.

      Vymazat
    2. Dík,už to chápu,Terez si z toho zase začala vařit pěknej guláš,no ale já vím,máme být hodný,tak dost :)T.

      Vymazat
    3. to Terez
      Terezko, já Vás miluju, FURT, na Vás nikdo nemá, jestli nikdo doma, zatopte, mám rád teplíčko, živočišný taky, sedám do letadla a letím, ten guláš jen mírně ohřát a hodně pikantní, aby hasiči měli poplach.
      Vy ostaní jen záviďte, nic nedostanete, všechno s Terezkou sežerem.

      Vymazat
    4. Nezávidíme, nýbrž přejeme :-)
      Ale je fakt, že ostřejší gulášek by po té hromadě cukroví bodnul.

      Vymazat
    5. Vraj..si to co jes!A potom ze preco vznikol kanibalizmus!Tak to mame za jedno..ked nestihneme gulas stihneme vas!:-) ..Mailo

      Vymazat
    6. to Mailo
      Taky dobrý!

      Vymazat
    7. Ha,Merlin.Hlívový nevadí?,pálí jen trošku,kdyžtak si tam dohodíte podle chuti,je tady krásný teploučko,protože taky nesnáším chodit po baráku namrzlá,jen abych ušetřila polínko,cestou se stavte pro dobré vínko a pak už to chci konečně pořádně vysvětlit,abych to nikdy ale nikdy už nepomotala :))))))))!!T.

      Vymazat
    8. Iv,presne ste to trafil.Pripomina mi to ked som cital o Teslovi jeho sposob zivota.Mal rad ludi ale spolocenske tlachanie ho nikdy nejak nenaplnalo-nebavilo,preto dost casto travil cas osamote kde knemu v tichu prichadzali myslienky akoby same od nikial...to ho tesilo a to mal rad. (no niezeby som tym chcel povedat ze mam tolko rozumu:-) Rad ale chodim sem na blog pretoze mam rad spolocnost vas stalych prispievatelov a povazujem vas tiez za priatelov..citit to zvlastne spojenie.. Obcas sa ale pri teme objavi krizovatka-taha ma to svamy ale zaroven na ten iny smer ktory sa vynoril v suvislostiach ci skor nasledne.Ako v predoslom clanku. Mailo

      Vymazat
    9. No to je teda pecka,kámoš Nikola :))a já s tím otravovala Merlina,no Patri a Atlas Mraků máme tady a pozor na ty "doktory" jsou dost zákeřný,sleduješ to :))))T. Jo a Mailí,stejně to Nikola "používal" oboje,FURT jsou to jen energie ne?Tak si to střídej jak tě to zrovna láká a koukej,říkala jsem že mám kámoše Nikolu Teslu až Merlin mně to ujasnil,to je guláš co Mailí :))).T.

      Vymazat
    10. Já bych si ten boršč (myšleno guláš) dal ale taky... :)))))

      Vymazat
    11. Ok ,vy se nadlabnete,ja si radeji dam ty kucharky:-))))))))))......proud

      Vymazat
    12. DV,já Ti dám boršč :)),hlívovej mám vymakanej,tak pšt,nebo nedostaneš olíznout ani kvedlačku.Doufám,že jsi se řádně zařadil do pracovního procesu:))).T.

      Vymazat
    13. Proude,ty jsi asi štír nebo si to snad pletu,nepletu,nene :)))).T.

      Vymazat
    14. Jsem to vykolejil... ;)
      Použil jsem jen slova z povídání M. Donutila o Fr. Kocourkovi, co jsem kdysi poslouchával ještě na kazetách při dlouhých cestách autem. Tak se omlouvám.
      Asi bych měl napsat něco serioznějšího spíš. Například o tom, že z mýho pohledu se to tady opravdu vyvíjí zajímavým směrem a hezky to graduje - Merline IV držím palce - Vy víte, už jsem o tom psal dříve. Ještě vzpomínka - když jsem tyto stránky objevil, tak téměř jediným diskutujícím (a velmi zvídavým a mně sympatickým) zde byl Michal - přijde mi to až neskutečný, s porovnáním dnes, kdy komentáře pod některými články jdou do několika desítek až ke stovce. Ale nic není jen tak - a to tu už taky zaznělo. Je fajn kouknout do historie. Kdy Iv Michalovi jednou tykal, jednou vykal - jednou byl kritický více jindy méně, poradil, pošťouchnul, ale hlavně nás to nutí přemýšlet a přemýšlet hlavně zdravě!... Já se zapojuju málo, ale taky mi připadá, že se známe (a opět cituju Michala) od minule. Tak vás všechny moc zdravím a děkuju!

      Ps. Teri už mlčím.... vymakanej pravíš...?? hmmmm káákra...
      jinak do procesu jsem se zapojil a docela v klidu - začínám to zvládat ;) díky.

      Vymazat
  10. Myslim si,ze jsme vsichni nejak spojeny a vsichni se na nejaky z urovni mezi sebou zname,nakonec by to bylo jen logicky :-)......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tomhle je vynikající ten film Atlas mraků - jak už jsme řešili s T. - to, co se v tom filmu ukazuje, se děje doopravdy: cítíme různá propojení s ostatními, pocity dejavu, synchronicity a vše má SMYSL...ta pouť časem a prostorem je neuvěřitelná a někdy by se její fungování našemu momentálnímu egu a ráciu dost příčilo, tak víme nakonec jen tolik, kolik jsme schopni unést.

      Jinak proude viz můj dnešní komentář k prezidentským volbám, jsem jednoduše zvědav, co k tomu řekneš. :-)

      Patrik

      Vymazat
  11. Terezko, Kamil je super, vlasy mě nezajímají, jen ta jeho energie, to se na člověka jen valí:) jinak jsem přemýšlela o našem tématu my dvě sestry, Terez, chce to trochu fantazie, :))) MY DVĚ JSME MOŽNÁ BRÁCHOVÉ:)))) možná i od Kolína. Uvědom si, že duše nemá pohlaví, každý z nás byl vším, mužem ženou, zvířetem, teplnoušem:))). . . . Přeznám se, že je pro mě neskutečná představa, že jsem byla mužským, nebo, že jsem někoho zabila. IVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo,hele ležím pod stolem,ty jsi fakt éro,kterej seš,ten vyčůranej větší,nebo ten menší trumbera,no?A to se fakt musí někoho zabít,určitě?T.

      Vymazat
    2. to Iva
      Tím se Ivčo netrapte, to je už dávno za vámi.
      Je přítomen Hliník? Ne prosím profesore, odstěhoval se do Humpolce!
      Tak to Ivčo nechte v Humpolci, teď jste tady a basta, tak makejte!

      Vymazat
    3. Tak teplousem jsem teda rozhodne nebyl,brrrrrrrrrrrrr :-)))))))....proud

      Vymazat
    4. Ivo:
      S těmi bezpohlavními dušemi si myslím že je to trošku "komplikovaněji". Nerad bych se zamotal do názvosloví, což je asi nejčastější problém v nedorozuměních tady. Zkrátka (a nyní jde o můj názor složený na základě mnoha různých informací)
      Stvořitel (Univerzum, Bůh atd.) buď přímo sám nebo s pomocí svých zástupců pro tento náš Vesmír (Tvůrců) vytvořil/odštěpil ze sebe sama entitu, která byla vložena do předem k tomuto účelu vytvořené bytosti. Tato entita měla energeticky bipolární charakter. Z určitých důvodů, podle mne daných urychlením zvládnutí Záměru určeného pro tuto entitu bylo rozhodnuto, že tato bipolární entita se rozdělila na dvě samostatné entity, přičemž jedna má energii mužskou a druhá ženskou. A právě tyto dvě rozdělené entity jsou podle mne ony párové Duše. Samotné rozdělení podle energií zřejmě nemá vliv na to, do jakého těla se tyto entity inkarnují - zda do mužského těla nebo ženského (ale nebrat jako bernou minci). Právě ono rozdělení jedné entity ve dvě způsobuje touhu každého člověka hledat druhou část jeho Duše. To, že se tyto dvě Duše potkají v prostoru a času je vzácné. A ještě vzácnější, aby měly možnost prožít život společně vedle sebe. Je to podle mne dáno tím, že k tomuto vzácnému okamžiku dochází až na konci vývoje obou Duší v této realitě (chcete-li R3). Z tohoto důvodu je jasné, proč je poměrně nezvyklé vidět dva lidi, kteří, jak to říci, prostě k sobě patří. Vyrovnané a v této realitě vyspělé Duše odcházejí a na jejich místa přicházejí "nováčci" a to z různých míst - Iv to trošku rozvedl. I právě z tohoto důvodu je současný svět lidí rozhádaný - partneři se velice často rozchází a hledají další a další v touze podvědomě najít svojí párovou Duši. Většinou není oběma Duším umožněno se potkat v prostoru (dáno např. geograficky, ale i společensky, politicky atd.) a často ani časově, protože mezi inkarnacemi mohou být i dlouhé pauzy díky kterým se na Zemi ve stejnou dobu ani obě Duše najednou nenachází. Z našeho pohledu smůla, z vyššího je to Záměr, který myslím mnozí z vás již chápou. Je to téma, které si zaslouží mnohem větší rozvedení přesahující možnosti tohoto komentáře, kde každá věta si zaslouží celou kapitolu.
      Merline (v tomto článku Vás tak Iv budu zkrátka nazývat) pokud jsem mimo mísu, pak to ani neuveřejňujte. V případě odchylek, prosím o navedení správným směrem - samozřejmě pouze pokud je vhodná doba. Možná tu i jednou na toto téma bude celý článek.

      Vymazat
    5. to Michal
      Míšo, už mám hotový článek o těchto věcech, raději sice něco málo, ale podle statistik co zde u sebe mám, je to asi pro mnohé zajimavé téma a taky je to o energiích a od toho jsme tady. Tak vydržte. Jinak v podstatě máte recht, když se budete chtít ještě zabývat sexualitou ve vztahu s Dušemi, mohu posloužit také, ale raději toto téma opravdu na jindy, ale existuje a to by s váma už seklo všechno a sešli by jsme se u párové duše Chocholouška.

      Vymazat
    6. Merline, tak poslední věta byla příčinou nudlí z polévky na podlaze. Kdo to přijde uklidit?
      Jinak myslím, že jsem díky Vám během posledního měsíce mentálně hodně dospěl, takže vím, že vše co řeknete, komu to řeknete i kdy to řeknete má svůj účel a důvod. Budu se těšit, ale zároveň zkusím nebýt nedočkavý. Znáte mne - samozřejmě bude mě zajímat vše. Sám vidíte, že hlavním zdrojem informací v komentáři je Ivo Wiesner. Problém je, že zjišťuji v různých jeho knihách neshody některých dat a to i včetně přímých rozporů a protikladů vzniklých zřejmě postupným "dozráváním" názorů autora. A proto by mne velmi potěšilo, když byste na toto téma upustil vše, co uznáte za vhodné.
      PS: Nudle mezitím uklidila kočka :-)

      Vymazat
    7. to Michal
      To bude poprask na laguně, aspoň se nažrala kočka, ten 2013 tedy jede, ale snažil se Wiesner, aspoň to otevřel.

      Vymazat
    8. To mne taky zajímá,na Chocholouška kašlu :)Míšo ta byla ráda,ta číča žes to vylil, vid a čeho si se tak lekl?:))))))Je to nádhera,kuk T.

      Vymazat
    9. to Míša+Terezka
      Hele vy dva, nezlobte, ještě budu žárlit a klepne mě Pepka. Ne, tak to má být, jste svobodné bytosti a nenechte si do ničeho nikdy nikým kafrat, to je vaše rozhodnutí, zvláště dávejte pozor na ty, co vás chytají na vyčítání, líp se napojují, ale o tom taky někdy jindy.

      Vymazat
    10. Merline vždyť moc dobře víte, že ....
      Tak a ještě k jednomu komentáři Terezky - ano sice tu možná vytváříme jakousi síť tej našej energie, ale pozor! To, že je nás více nemusí nutně znamenat, že se lépe ubráníme. Více krve ve vodě může klíďo píďo přilákat taky více žraloků. Naštěstí tu máme kouzelníka s ostřížím zrakem, co vidí i za roh. :-)

      Vymazat
    11. Ale Míšo,ne všechno, co je tady,se nutně musí připojit.A hele ono to nejde a to je konec,ale spolu jsme vid připojený a s Ivčou taky,ale na to řijdu,jen se neboj,vždyt mne znáš :))).T.

      Vymazat
    12. Ahooj, tak to se budu těšit, jak to s těmi dušemi je, Mišáku, tys to zase vyvedl, kolikrát Ti mám říkat, že bud vařim,NEBO čtu:)))), ještě, že máš takovou prima kočku. Jo a jak to, že říkáš psovi Čokoláda, není to náhodou podobné nutkání, jako u mě, já říkám černé kočce Včelka Mája, ale nikomu to neříkej:)))) JINAK ZDRAVÍM, ČTU, ALE MOC PRÁCE. AHOOOOOJ IVA

      Vymazat
    13. Hele rodino,otravuje mne čarodějnica,včera mně dala pěkně přes hubu,to si přijde člověk jako retarda,cuká sebou a nic není vidět,bolí to i dnes a nikdo nic nevidí.Mašle jsou přivázaný a je to tak lepší,mám vás ráda.T.

      Vymazat
    14. Ivo s tou Čokoládou je to podobně jako s mnoha českými slovy a jejich významy. V podstatě princip tiché pošty. Pes = čokl = čokelník = čokoláda :-)
      Stejně tak naše kočka má obecné jméno Čóča, které se postupně vyvinulo z Žofinka - Žofule - Čočule - Čóča. :-)
      Musím ale podotknout, že oba právoplatní členové rodiny mají i další hojně užívaná jména vzájemně propůjčitelná jako Zmetek, Pochcávka, Slintal, Dobytek, Škrábalík, Syčák, Hladovec ad., přičemž záleží na okolnostech. :-)

      Nedělní chvilka poezie:
      Původní zdroj slova čokl není vůbec jasný. Může jít o německé Scheck, Schecke (strakatý), či franc. échec (hra v šachy - střídání černé s bílou), nebo vídeňský Scheckl a nebo angl. Džok - jméno buldoků. :-)

      Vymazat
    15. Začíná to tu nějak žít úplně jinak, graduje to, graduje...:-)

      To téma je velmi zajímavé a velmi důležité. Zase se musím vrátit k Atlasu mraků a doufám, že o něm brzy napíšu článek - ten film také přišel ve správný čas, protože ho pobralo mnoho lidí, kteří by toho nebyli schopni třeba jen před jedním rokem. Samozřejmě je i ta většinová sorta lidí, kteří tvrdí, že to je slátanina, když více rolí hraje jeden herec. :-) Přitom Tom Hanks v jednom životě v tom filmu má vizi svých minulých životů a pak jako vědec v jiném časoprostoru mluví explicitně o problematice karmy a reinkarnace. :-)

      Všechny srdečně zdravím! :-)

      Patrik

      Vymazat
    16. to Patrik
      Jo,jo, ATLAS mraků, to není pro všechny, ono přemýšlet a analyzovat je dřina a pro některé pochopit, jééé, ještě větší problém.

      Vymazat
    17. Merline:
      Dnes při lítém boji se čtyřnožci, ne dělám si srandu - počínaje vstupem do roku 2013 se ke mě chovají jak z jiného světa :-), jsem přemýšlel jak to asi může být s Duší a charakterem člověka. Zda je charakter dán vnitřními vlivy (genetika, EGO) přičemž se tedy Duše inkarnuje do předem zvoleného charakteru, aby si mohla vyzkoušet poetu, vraha i zahloubaného vědátora, nebo je charakter určován Duší? Je-li na to potřeba odpověď delší povahy, rád si když tak počkám na případný článek v budoucnu.

      Vymazat
    18. Já jsem to pochopil tak, že ty nudle Michal vyprsk.... ;) ale nedivím se - Merlin to podal skvěle. Vyprskl jsem taky jen bez nudlí... ;) Kočka neměla co uklízet ;)
      Apropos - ty kočky se tu dost často míhají v tématech... že by nějaká souvislost? (něco málo tuším - vztahuje se to taky k energiím)
      Možná by to stálo za širší rozbor. Kočky a my - z jiného pohledu.

      A poslední věc - Teri co ta čarodějnica? Možná to zde nechceš víc ventilovat a mail na sebe nemáme. Iv má...

      Vymazat
  12. Iv, máš recht, musím roztáčet kola výroby. :))) TO JSI , ALE ZROVNA NEMYSLEL VID:) makat budu až si odpočinu, ted jdu cvičit , vana a pak hajat, . . . . . . . Terezko, ten medvěd, to budu ten malej , bonbonky taky vždycky mám, ale nakonec rozdám. . . . . já napsala bonbobky:)))) iva P.S. Iv, máš to zapotřebí tady číst takový blbosti, promin:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo,dyk by se unudil k smrti,kdyby tě neměl,nezdá se Ti? S tebou je totiž velká legrace,si piš :))).T.

      Vymazat
  13. Zdravím všetkých,
    Gaia ako Bleděmodrá tečka, krásne posolstvo a zamyslenie od C.Sagana...
    http://www.youtube.com/watch?v=8hsF2zGI2wc
    Patrik

    OdpovědětVymazat
  14. DéVé - neboj my v tom tykání/vykání máme s Merlinem jasno. A když někdy vidím ty moje komenty nejen ze začátku blogu, polívá mě často horko. :-)

    PS: Nevím, kam se tento komentář přiřadí, nějak to zlobí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Duše moje,Míšo,mne polívá horko skoro FURT :),ale makám na tom.Iv,až budeš mít chvilku, pošli prosím mou adr. VlaBi a DV,děkuju.T.

      Vymazat
    2. Neboj, nebojim ;) A pokud jde o ty pocity při čtení svých historických jakýchkoli výplodů... mám to podobně.

      Vymazat
    3. to Terez
      Chvilku mám vždycky, jen ten druhý protipól někde lítá, nebo trucuje.
      VlaBi jsem posílal včera - a DéVé !!!!!! mně musí poslat na mail svou, pak dle tvého přání zašlu.

      Vymazat
  15. to Iv - vysvětlili jsme si to - díky
    A můj výše uvedený koment byl na Michala - ale to asi šlo pochopit. ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Merline:
    zajímal by mne Váš názor na podstatu bájného Excaliburu. Jednalo se o známý meč či mohlo jít o něco jiného? (Ano, ne, nevím)
    Koneckonců jako Merlin byste o tom mohl něco vědět, ne? :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako předmět obdařen magickými vlastnostmi, ale představuje sjednocení celého národa a udržení jeho suverenity. Takový meč by jsme potřebovali dnes u nás, jenže je pěkně zarostlej v kameni korupce,nespravedlnosti, ega - kdo by jej dnes mohl vytáhnout?

      Vymazat
    2. A o nějakém Artušovi se neví? :-)

      Vymazat
    3. to VlaBi
      Ví, je to lidské srdce, jenže když se projeví, začne lidový hon, jako na zvěř, za velkého troubení samozvaných majitelů panství.

      Vymazat
    4. Vlabi:
      O Artušovi se ví, ale co jsem měl možnost se dočíst, tak celá ta legenda včetně jeho sídla Camelotu je špatně pochopena a to buď záměrně či vinou mnoha ústních i písemných předávání, kdy původní význam se vytratil.
      Celý ten systém mi připomněl Levašovův popis buňky a to jak jejího těla fyzického, tak i těch ostatních-energetických, které si jsou ale zároveň nejsou podobné.
      Jméno Artuš tudíž klidně může být totožné se jménem Persival či Amfortas. Stejně tak Camelot může být totéž co bájný hrad Grál. Vše jen na odlišných úrovních, která se Zemí mají pramálo co společné.
      Možná taky motám jablka s hruškama.
      Myslím ale že teď už víš, kde hledat potřebné informace. :-)

      Vymazat
  17. Trošku jste mě na chvíli zaskočil, ale to asi víte, protože jsem měl na mysli něco zcela jiného (i podstaty), ale když jsem si to v hlavě porovnal, zas takový rozdíl v tom není. Jde jen o úhel pohledu. Umím si dnes představit, co by mohlo sjednotit nejenom celý národ, ale lidstvo a udržet jeho suverenitu = svobodu.
    On by to ani nemusel být předmět s magickými vlastnostmi (i když v době Merlina by tak chápán být mohl), ale klidně i stroj transformující "magično" (rozuměno dnes síly veřejně nepochopené). A je fakt, že takovýto Excalibur je více než kdy před tím zarostlý v kameni korupce, nespravedlnosti a Ega.
    Nicméně pevně věřím tomu, že se kvapem blíží tomuto předurčená doba.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.