sobota 19. ledna 2013

Odhalení Mafie v ČR





Neuznávám žádnou barvu, ale chci, aby naše děti žili spokojeně a aby náš stát vzkvétal. Toto vystoupení pana Zaorálka  mně vyrazilo dech. Velmi výstižně a zřejmě si pan Zaorálek s tím dal práci, protože dokonce uvedl i jisté detaily praktik naší Mafie, uvedl velmi přesné skutečnosti.

Jak to, že když tato závažná fakta jsou vyslovena nahlas a to v poslanecké sněmovně, naše média nijak nereagují. Měla by to být nezávislá média, aspoň ta státní a páni reportéři by měli v zájmu své profese dál odhalovat společně se soudními složkami tyto aspekty. Něco je špatně, sdělovací prostředky ztratily ten hlavní aspekt a to upozorňovat na nekalé a rozkládající stát aspekty. Kde je původní záměr médií, aspoň těch státních, nebo jsou rovněž mafiánské?

Dnes se ve zpravodajství dozvídáme jakou zubní pastu nebo kalhotky měla ta a ta celebrita, o krabičkové dietě a podobně důležité zprávy, ale to, co by mohlo přispívat k očistění naši společnost, ani řádka.




7 komentářů:

  1. Připadá mi to jako v listopadu 1989, lidé slavili v ulicích a komunisti ještě měli zasedání a hlasovali a usnesení atd. ale ve skutečnosti skončili.
    Tak i tihle naši iluminátičkové.
    Bohuš.

    OdpovědětVymazat
  2. Lidstvo asi musí klesnout až na dno, aby se vzpamatovalo a nastali konečně pozitivní změny. Věřím, že je to všechno součást plánu, a proto držme si klobouky budeme zrychlovat.

    OdpovědětVymazat
  3. Vynikající práce, BRAVO, to jsou první vlaštovky, pana Zaorálka sleduji už dlouho a musím říct, že takto si představuji STATEČNÉHO RYTÍŘE, KTERÝ HÁJÍ NAŠE ZÁJMY. iva

    OdpovědětVymazat
  4. A všimněte si jak právě Zaorálka hrad právě nedávno začal znemožňovat. Naprosto jasně ukázal na hlavní zločince, ti amnestovaní jsou jejich chapadly a hlavními vykonavateli. Poloprázdná sněmovna jen svědčí, že ti, kterých se to také týká odešli. Ale PRAVDA byla řečena,- zasluhuje potlesk.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  5. Hlavne je dulezity vedet,ze vlada a mafie,jdou ruku v ruce,navzajem si krejou zada,mafie dela skryte co nemuze udelat otevrene vlada,vlada kreje mafii.Komu to pomaha a kdo je na tom vzdycky bitej je uz jasny.Proto trvam na tom,at se to iniciativam libi nebo ne,ze dokud nebude vlada narod,nikdy se nic podstatnyho nezmeni,narcenim z komunistickejch manyru se pobavene smeju,to je typicka taktika inkvizice ktera pretrvala do dneska,(funguje ji to jen proto,ze ubejvaj pametnici a ty zbyli se bojej "ocejchovani" tak mlcej,doba minula mela hodne plusu proti soucasny,samozrejme ze i nechutny minusy,ale to neni duvod k jejimu kompletnimu zatraceni a zapomenuti bez pouceni se),jen se jinak oblika,jako nakonec spousty historickejch nastroju a metod......proud

    OdpovědětVymazat
  6. Dobré odpoledne všem,
    nebudu zde komentovat vystoupení p.Zaorálka - je jedním z mála "posledních mohykánů" v parlamentě, rád ho poslouchám a začínám mít silné obavy, aby nedopadl jako jeho kolega doktor - o kterém se jaksi přestalo mluvit dokonce i v souvislosti s amnestií - všimli jste si...?
    Chci ale přispět k dokreslení představy - jak fungují naše tak zvaná "veřejnoprávní média" - od nihž by člověk očekával za ten nehorázný peníz alespoň vyvážené informace - nebo informace vůbec...

    Předevčírem 19.1. se během konference "Hnutí za práva a svobody" (DPS) v Bulharské Sofii "pokusili" zastřelit v přímém přenosu před zraky všech zůčastněných a mnoha televizních reportérů ( určitě i televizních kamer) přímo na jevišti během jeho projevu předsedu Ahmeda Dugana... odkaz na video "z místa činu" je zde:
    http://sk.gloria.tv/?media=387746

    Podobnost "čistě náhodná" s pistolkou na plastové kuličky a naším "vyvoleným" - kolem kterého se nadělalo neskutečného humbuku - každý ještě živě pamatuje..
    I v tomto případě šlo jen o atrapu pistole - oficiálně plynovou u které došlo k selhání/zaseknutí zbraně (kdo se zaposlouchá, uslyší jasné cvaknutí úderníku). Jak říkám - podobnost čistě náhodná - neboť na rozdíl od našeho "atentátu" Ahmed Dogan okamžitě po tomto incidentu složil funkci a odstoupil (potud zpráva z Wikipedie)...

    Ale tohle není až tak zásadní - chtěl jsem se totiž dozvědět více podrobností a tak jsem naivně čekal na nějaký ohlas v našich "veřejnoprávních médiích" - né, že bych byl zas až tak naivní - ale spíše ze zvědavosti, jestli se o tom někdo vůbec zmíní a jak to bude komentovat...Čekám a stále nic...
    Přitom na Wikipedii - pokud zadáte jméno Ahmed Dogan najdete velmi podrobnou informaci o incidentu již z následujícího dne.

    Docela chápu proč se o tom nesmí mluvit zrovna nyní a dva dny před finišem z obavy, aby snad někoho nenapadlo narušit nečí plány a konečně použít i ostré náboje - spíše by mne zajímalo - kdo je ten v pozadí, kdo vydal "generální befel", že se o tomto velmi vážném incidentu nezmínila doposud ani jedna televizní stanice (pokud mi něco neuniklo) ...
    No a ta druhá otázka je prostá - představte si, o čem všem ještě nevíme a o čem všem se nemluví - v situaci, kdy naším reportérům obvykle neunikne žádná změna velikosti poprsí naší Agátky... (dámy prominou)

    Toš tak nějak to v téj našej "informačnej" kotlině chodí... přeji hezký večer a pevné nervy Boban

    OdpovědětVymazat
  7. Toto uz nieje nieco ako prepacte som blbec-zmylil som sa.. Toto je uz cista provokacia naroda!Naco je nam vlastne stat a statne institucie?A ten kto toto zariadil musel dobre vediet ze to praskne..takze aky je skutocny dovod?Nasrat vas? ..Mailo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.