sobota 26. ledna 2013

Astrofyzika - všechno špatně




 Zde v uvedeném videu se poukazuje na nové odhalení fungování Vesmíru, úplně odlišné než nám stará ortodoxní Astrofyzika podává a bude otřesena úplně v základech v jejich teorií a stávajících modelech.  Uvedené záběry jsou  nový pohled tvoření a zákonitostí Vesmíru, nejsou to v zásadě žádné video manipulace, ale skutečné záběry z laboratoře, kde se tato teorie ověřovala. Jsou to opět nová odhalení, která nebudou pro ortodoxní astrofyziky košér.


Na tomto modelu bylo ověřeno, jak Vesmír ve skutečnosti pracuje a jakými přírodními zákony se řídí, efektivně propracované zákony, od kterých by se měl člověk v první řadě učit a poznávat. Pro modelování tohoto nového pohledu na principu tvoření, byl použit vakuový zvon, v němž byly použity miskové magnety, každý s jiným magnetickým monopólem S a J a s otvorem ve středu misek. Simulace se prováděla pro ověření v atmosféře několika různých plynů a to vzduchu, vodíku a hélia. Staré experimenty ukazují, že světlo má dva  charaktery, vlnový a částicový.  Jenže otevřené hlavy, které neustrnuly, pátraly dál a hledaly odpovědi. Tento nový uvedený model potvrdil utvářející se Vesmír a jeho zákonitosti na úplně jiném základě. Nesprávně se předpokládalo, že elektrony a další částice mají kolem sebe elektromagnetické pole v podobě standardních magnetických siločar. Musíme si však uvědomit, že pole kolem elektronu a jiných částic jsou vždy dvě protichůdné – opačné polarity a ve 3D zobrazení jako Torus, který již dávno nastínil Nassim Haramein. Zde uváděná animace je nová základní struktura zobrazení magnetického pole. Při pokusech se postavily misky, ve tvaru magnetického zářiče pole, kde na jejich plochách bylo zapojeno napětí 70 000 voltů, pro vytvoření plazmy. Na tento fakt struktury tvoření již dávno upozorňoval ve svých hypotézách jak jsem uvedl výše Nassim Haramein   v jeho  modelu Torusu.  
Na videu vidíme, jak tvar plazmatu v komoře je velmi shodný např. s mlhovinou Nebulou. Na snímcích vidíte, jak se mění celá struktura formy pole při různých vzdálenostech elektrod, tedy rozměru plazmatu. Jsou to velmi důležité objevy, jež pomohou vyřešit otázku obnovitelných zdrojů. Můžete pozorovat samovolné symetrické uspořádání těles (ocelových kuliček) v oblasti jádra magnetického pole a to tak, že bude vždy zachován stabilní geometrický vzor. Tato tělesa vždy zaujmou polohu v jistých kruhových sférách, tedy vzdálenostech a opět v geometrických vzorech  a mezi sebou tyto kruhy se odpuzují, jsou to orbity kolem jádra. Myslíme, že je opravdu čas, přehodnotit naše teorie atomové struktury a sil, které v nich pracují.
Tak velké struktury ve Vesmír jako mlhoviny nelze vysvětlit tak, jak je dnes přijímána teorie gravitace, velkými absencemi poznání, jako vymyšlené černé díry a vůbec nevysvětlují jak tyto velké struktury ve Vesmíru vůbec fungují a drží pohromadě. Zdá se, že Vesmír se stále rozšiřuje a jeho rychlost se zvyšuje a vědci to vysvětlovali jakousi teorií temné energie. Tyto teorie totiž nejsou vůbec nutné, pokud budeme eliminovat toto základní nedorozumění s magnetickým polem kolem jádra všech struktur a začneme nově uvažovat v 3D struktuře pole. Toto pole může vytvořit nejen plazmu, ale může i tvořit struktury, které jsou v prostoru Vesmíru vidět a že černé díry, temné hmoty a energie vůbec neexistují, jak se nám snaží stále namluvit naši většinou ortodoxní vědci. Jsou to fatální chyby myšlení, a tyto fatální chyby v myšlení i poznání nám dnes stále dokazují negativní pohledy na nové technologie, týkající se i nových zdrojů energií, jež se nazývají volné energie VE. Touto teorií se dají velmi dobře vysvětlit i jiné velké struktury ve Vesmíru.



25 komentářů:

  1. Nerozuměl jsem tedy ve videu ani slovo (angličtina neee), ale místo černých děr bych si tam tedy dosadil něco, co bych nazval nulový bod. Tyto nulové body alias černé díry nejsou tedy pohlcovače všeho jak nám je tvrzeno, ale naopak generátory energie pro vše v galaxii, bez nichž by nebylo ničeho hmotného. S nadsázkou se dá říci, že se jedná o generátory časoprostoru. Přihořívá?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal
      Míšo, ten článek je zhruba právě přepis videa, snažil jsem se aspoň tak, aby jste tomu kdo engliš neumí porozuměli.

      Vymazat
    2. Iv,
      jsem to ale zmatlík, co? Já hned po spuštění videa zapomněl, co jsem četl a po dokoukání jsem ze sebe vyvrhnul, na co jsem jakože "přišel". :-)
      To jsem prostě já :-)

      Vymazat
    3. Pozrite sa na keshe generator zobrazeny na jeho video prezentacii.Je to to comu hovorime cierna diera len obratene misky? ..Mailo

      Vymazat
    4. Pánové, realitu vnímáme pomocí svých smyslů, které nám potom co jsme zamířili svou pozornost na věc, nám vytvoří obraz té věci v mozku. Naše smysly mají omezenou výkonnost, omezený rozsah vnímání, takže z vnímané reality dostáváme obraz o parametrech našich smyslů. Je zvláštní, že stejnou věc může vnímat úplně jinak druhý pozorovatel. Přitom mu nemůžeme vytknout, že lže, protože on to tak vnímá.
      Víme, co bychom dostali, pokud bychom rozsah našich smyslů, jejich účinnost zvýšily např. o 100%? Víme, co to tam venku vlastně je? Je to realita, nebo iluze, kterou nám podává náš mozek za pomoci vstupních údajů našich smyslů? Rozlišuje vůbec mozek co je to iluze a co skutečný vjem? Pokud nerozlišuje, je iluze stejne reálná jako realita? Existuje vůbec realita nebo si ji vytváří náš mozek pro potřeby naší existence v tomto prostředí????? Co když i vesmír je jen iluzí našeho mozku spolu s těmi nepředstavitelným vzdálenostmi???? Já nevím, za to kladu tyto otázky.
      Q

      Vymazat
    5. to Q
      Jsou dvě roviny vnímání, první je poznání (znalosti o vědě, přírodě, lidských vztazích, atd.), okolí, zde máme co dohánět, protože většina lidí zatím nemyslí prostorově, ale spíše v 2D a analyzuje jen v binární řadě a to 0 a 1. Pokud od tam z prostoru něco přiletí a zasáhne Zemi, víme že je tam realita, protože následky zde zažijeme.
      Pak máme rovinu vnímání našeho těla, já. No, myslím, že když si uříznete ruku na kotoučové pile, máte realitu taky jak vyšitou.

      Vymazat
  2. Zabloudím hodně do teorie.
    Dalo by se tedy hovořit o tom, že čím blíže onoho bodu zdroje pole, tím "řidší" bude hmota, respektive bude z našeho pohledu více energií než hmotou a postupně vzdalujíc se od zdroje dochází k chladnutí a zhušťování energie -> formování hmoty?
    A pokud se mohu Iv zeptat na osobní názor, nakolik se vám jeví reálná představa struktury našeho Vesmíru, jak jí prezentoval N. Levašov ve svých publikacích (Podstata a Rozum či Poslední apel lidstvu)? Tedy za předpokladu, že se Vám dostaly do rukou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal
      Ano četl Michale, ale již dlouho, ale se zásadní věcí jako změna myšlení a pohledu na náš svět(Vesmír) a dimenzionální uspořádání prostorů(Astrál) i teorii duchovního složení člověka(matrojšky)a jeho schéma při odpoutání souhlasím ve většině. Nesouhlasím však s jeho schématem Vesmíru, myslím, že zbytečně složité a neurovnané, mohu se mýlit, ale struktura vesmíru mně nesedí.

      Vymazat
    2. Ano, měl jsem vlastně na mysli onu matrojšku. Vesmír by měl vycházet z podobných struktur (fraktálové uspořádání), přičemž ona matrojška není zjednodušeně řečeno nic jiného, než vrstvy pole (třebas ony orbity) kolem jádra člověka (srdce?).

      Zároveň jsem si vzpomněl na Vaše články o čerpání energie z nulového bodu.

      Vymazat
    3. Vala ucencov-ucitelov hovorilo ze sme zrodeny z hviezd..ze sme to iste co hviezdy..uz zacinam konecne viac chapat co tym mysleli a ako daleko to az siaha.Ved vodik je v zluceninach vo velkom percente vsade navokol,vo vsetkom i v nasom tele.A ak sa da ta reakcia nastartovat i frekvenciou-stiepenie vodika,a ked zistili ze srdce pri pozitivnych emociach vyzaruje frekvencie silnejsie nez mozog pri rozmyslani..Aj myslienka je frekvencia..chapete urcite co myslim.A ak to tak funguje tak i to je sposob ako sa myslienka moze prejavovat v materialne ak sa naladite na spravnu frekvenciu.. Co sa tyka aktualnej temy Pan LaPein a Keshe.. o plazme ako ju vyrobit nedavno v clanku-http://www.energieupramene.blogspot.sk/2012/11/chipy-na-kontrolu.html , a potom clanok Vodik jako lék.. krasne to nadvezuje a suvisi.. kto uz toto povazuje za nahodu.. uzasne Iv.. ..Mailo

      Vymazat
    4. to Mailo
      Dík Mailo, nezasahuji do Vašich komentářů, protože rád pozoruji Vaši logiku a dost často si i sám odpovídáte v druhých komentářích, Kdybych něco žbletl ve vašem případě, tak zkazím vaši cestu a myšlení, nebojte, kdyxž to bude moc blbě, poopravím.

      Vymazat
    5. Vdaka Iv..menej kecat viac premyslat!:-) ..Mailo

      Vymazat
    6. ospravedlnujem sa ten pan sa vola La Point ..Mailo

      Vymazat
  3. Hned při čtení článku mě to přímo vybídlo k myšlence, že toto poznání má hodně společného s poznáním nadace Keshe.
    Trochu to tady zmínil i komentář Maila z 26.1. v 19.25.
    Honza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza K
      Chtěl jsem to do článku zamontovat, máte pravdu, ale zatím Kesheho politiku nemohu pořádně rozkódovat, tak jsem to vynechal.

      Vymazat
    2. To co je na videu su vlastne hviezdy.Jadrovou reakciou vodika vytvaraju plazmu ktora rotuje a toci magnetickym polom hviezdy.Knam prichadzaju z nasej hviezdy-slnka fotony,elektrony a castice vodika. (Keshe zaklada svoj vyskum na hviezdach ale hlavne na planetach.Keshe pouziva v generatoroch H,Ne,Ar,He(a ine)). Kazdy tento plyn sa nachadza v jednotlivych vrstvach v nasej atmosfere okrem vodika(on ho tam pridava a tym vytvara proces slnka). Fotony(ista cast svetelneho spektra) vybudzuju tieto plyny a ionizuju ich-a odtrhavaju sa z nich elektrony respektive si ich vymienaju z casticami vodika ktory prichadza zo slnka!Tie si potom vytvaraju vlastne magneticke pole ktore sa otaca v magnetickom poli zeme(ako plazma na videu),a strhava zo sebou magneticke pole zeme(zem)do rotacie. Celkom mi to este nesedi,ale aspon zatial som to tak pochopil..neviem ci to ale chapem spravne.Ked tak ma opravte-upresnite Iv,alebo tento koment neuverejnujte ak som celkom mimo nech zas neblbnem ludi. ..Mailo

      Vymazat
    3. Takze..Neon Argon a Helium su plyny ktore svietia,podstatnejsie je ale ze chladia(respektive robia nieco ako tepelnu prepazku)a vytlacaju kyslik.Su tazsie ako vodik a su v atmosfere.Z vodika sa da vyrobit plazma elektrinou, alebo sa stava plazmou pri vyssej teplote(zvysit jeho teplotu sa da ciastocne i tlakom-respektive tlak je pritom podstatny).Bez kysliku vodik nehori,a jeho teplotu od okolia oddelia Ar,Ne,He. Otazka znie..co zabezpeci samoudrzatelnost tej plazmy-teploty vodika?(urcite sa naroky na vynalozenu energiu znizia pri dosiahnuti urciteho tlaku ale to asi nebude stacit) ..Mailo

      Vymazat
    4. to Mailo
      Uhlík, kulový blesk podle nejnovějších poznání se dobře udržuje uhlíkem(práškem) a jsme u Egellyho.

      Vymazat
    5. Ano..a navyse je uhlik vo velkom percente vsade.Vsetko zive ho teda urcite vyuziva. Keshe tam ale nepridava uhlik podla obrazkov jeho reaktora(mozno ak by sme chceli schvalne zvysovat teplotu).Takze reakcia bude potom vdaka ostatnym plynom,rotacii a zluceniu mag. pola magnetu-ov a plazmy urcite samoudrzatelna(mozno bude treba cast ziskanej energie po rozbehnuti este vracat spet).Co som nasiel tak vo vakuu sa aj pri rotacii tie plyny pekne zoradia od najlahsieho v strede k najtazsiemu na okraji-presne ako ma na obrazkoch Pan Keshe,a su inertne.Potom je este asi dolezity material nadoby. Takze sme vlastne snad prisli nato ako vyraba energiu,teplo..a ze tie reakcie su mozne.Ostatne je uz asi len vecou pokusov.Zostrojit a skusat.Pripadne ak som nieco zmrvil,opomenul alebo poplietol..iste je tu niekto kto doplni pripadne ma opravi.Som len amater. ..Mailo

      Vymazat
  4. Druha cast http://www.youtube.com/watch?v=2NogyJ0k8Kw

    OdpovědětVymazat
  5. (Opet k vztahu ku generatoru Keshe)
    Při větším zředění plynu,při tlaku pod 2,67 Pa, molekuly
    plynu prakticky nepřekážejí pohybu elektronů a iontů v trubici, které se proto šíří prostorem zhruba
    přímočaře a dosahují na své značně dlouhé volné dráze velikých rychlostí. Pak již vlastně nejde o vedení
    elektřiny plynem, ale o šíření nabitých částic prázdným prostorem.
    Katodové záření!
    Při výše popsaném snížení tlaku světelné úkazy z trubice mizí a jenom stěny trubice fluoreskují.Z katody se šíří přímočaře neviditelné záření, schopné vyvolat fluorescenci. Je to roj
    elektronů, které se přímočaře pohybují z katody.Nejsou-li pod vlivem vnějšího elektrického či magnetického pole, šíří se rovnoměrně přímočaře,
    ƒ-vychyluje jej elektrické a magnetické pole,
    ƒ interaguje s látkou, způsobuje zahřátí, světélkování, chemické procesy,
    ƒ proniká tenkými vrstvami, rozptyluje se,
    ƒ vyvolá RTG záření při dopadu na kovy s vysokou relativní atomovou hmotností,
    ƒ má mechanické účinky (roztočí lehký Crooksův mlýnek).Dodam len ze je pri tomto tlaku u jednoduchych plynov mensia energeticka narocnost,a elektrony maju vecsiu rychlost. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Keshe pouziva vzacne plyny ktore su najviac obsiahnute v zemskej atmosfere.Pri jadrovej reakcii vyzaruju ziarenie alfa(neprejde ani cez pokozku).Uvadza vsak moznost pouzitia i inych materialov pre zvysenie vykonu respektive zabezpecenie sebestacnosti..napriklad draslika ktory ma ziarenie beta pri jadrovej reakcii(ktora vsak podla vsetkeho v generatoroch neprebieha)a odtieni ho 1cm plexiskla alebo tenka vrstva kovu. ..Mailo

      Vymazat
  6. Iv,dalo by sa prosim sem alebo do noveho clanku zavesit obrazky z Keshe patentu generatora? Myslim ze mam konecne riesenie-zatial skor navod na experiment? OBAL generatora v tvare gule-plazma ma pri toceni najmensi odpor,a zaroven nezohrieva tolko obal. PLYNY percentualne rovnako ako su obsiahnute v atmosfere(mozno bude treba viac vodika v percentach).Konkretne Vodik,Helium,Neon,Argon. VYVAKUOVAT na co najnizsi tlak a napustit uvedene plyny.Tlek cim nizsi lebo pri nizkom tlaku vznika samovolne ciastocna ionizacia(co neskor usetri energiu pri premene na plazmu a efekt priblizujuci sa ku katodovemu ziareniu).DALSIE USETRENIE DODANEJ ENERGIE a predlzenie doby chodu je mozne pridanim napriklad drasliku medzi jednotlive vrstvy plynov(vtedy nieje potrebny tak nizky tlak a je vecsi zisk energie).Z vonkajsej casti zaviest do generatora tycku krora bude koncit v strede generatora a na nej budu magnety.Tycku by sme mali roztocit rychlostou pravdepodobne 250 otacok/min. Pri roztoceni tycky a tym magnetov sa roztoci i ionizovany plyn(vodik)v nadobe vdaka tociacemu sa mag.polu magnetov1,a nasledne sa stane plazmou-teda dalsim mag polom2.Vodik privedie do stavu plazmy a on i ostatne plyny.Plazma sa bude este viac samovolne roztacat pretoze sa nachadza v magnetickom poli1 a tym bude celkove magneticke pole roztacat na vecsiu rychlost3.Takze vysledne magneticke pole magnetu1 + magneticke pole plazmy2 a spolu vytvoria magneticke pole3(pricom pole 1 a 2 sa budu vzajomne podporovat). Kedze sa bude tocit mozeme ho odoberat cievkou,motorcekom na tycke alebo elektrodami vdaka plazme.Jednu elektrodu viac do stredu a druhu na kraj.Samozrejme je potrebny i vonkajsi obal z hrubsieho kovu. Ked si pozriete obrazky z patentu iste lepsie pochopite. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Mailo
      Zkuste to zpracovat a poslat na mail a kouknem. Pokud nemáte patenty Keshe, zašlu.

      Vymazat
  7. Dobry vecer Iv..dalsie suvislosti video La Point magnetizmus a svetlo http://www.youtube.com/watch?v=lpI6ikj1G-s mozno aktualizacia clanku? ..Mailo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.