středa 24. října 2012

Volit Fischera ???

Když jsem dnes ve zpravodajství přečetl tento článek:
uvědomil jsem si okamžitě hrůznost, ano hrůznost vychcanosti tohoto člověka, který nerespektuje vůli lidí, v prošlých volbách jako je Fischer  a celé dnešní garnitury, která se snaží ovládat dnešní generaci přes mainstrémová média, aby neviděla tu holou pravdu a že si s nimi vlastně vytírají tu zadní část těla a snaží se o to, co nedokázal Hitler, tak oni dokončí, jen ale pro svou vlastní kapsu, se záměrem rozdělit společnost, ta se pak lépe ovládá, sežrali jste to i s navijákem a ještě tleskali že je to IN, copak nevidíte, že jste jen manipulovaní? Mladí rádi nastaví svůj krk a ještě budou tleskat.
Jéžiši Kriste, už se probuďte, copak jste slepí a nevidíte tu genocidu národa. Nechci se nikoho dotknout, ale jak si dnešní generace nechá vymývat mozek, je až k neuvěření. Začalo to rozdělením Československa a mnozí jak Hurvínci tleskali a ozývali se nacionální výkřiky, prosím, budíček. Toto vše mně přimělo k tomu, abych znovu apeloval na to, aby jste raději volili paní Fischerovou, shoda jmen, ale velmi, velmi rozdílný intelekt, na rozdíl i od Becherovky. Nevyčítejme jí nic a prosím, prosím, dejte jí hlas, ať tato bytůstka representuje naše národy, je nejvyšší čas!!!!
 Už prosím pro naše děti!!!!!!!! Prosím rovněž ty, co chodí na Facebock, udělejte něco pro náš národ! Začněte rovněž žádat o zavedení hmotné odpovědnosti politiků, tak jak je to vyžadováno od Vás v  zaměstnání a zrušení imunity, to je jediná cesta, jak to dát trochu do pořádku a začnou se ucházet o tato místa opravdu lidé, kterým leží na srdci blaho národa a ne jen blaho své kapsy. Je to na Vás. 

15 komentářů:

  1. Zabojujte ľudia o človeka !
    B

    OdpovědětVymazat
  2. Fischer odkryl karty, doufám že to národ prokoukne o co doopravdy jde.
    Myslím, že volby prezident-a/ky ovlivní jak se mezitím ukáže levice.

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle pán mi připomíná naší Jarmilu-byl to sklípkan.Když dostala cvrčka,tak klidně dokázala nehnutě půl dne sedět,cvrček jí pobíhal pod nohama a když získal dojem,že se mu nemůže nic stát,tak ona šup a bylo to.Plno lidí si taky myslí,že p.Fisch. je neškodný,vždyt už tam byl a nic špatného nedělal.Jenže on nedělal ani nic dobrého,prostě jen tak seděl,jak ta Jarmila.A ta partička jeho sionistických kamarádů,určitě už ted ví,co on udělá,pokud by byla příležitost.Pro p.Tánu jsem posbírala nějaké hlasy,využila jsem rodinu a pár známých,ale byla jsem rozhodnutá poslat i třeba jen ten svůj podpis,kdyby nikdo jiný už se nepřidal.Ještě by se to stihlo,vytisknout si dnes petici a poslat i ten jeden svůj hlásek(každý je důležitý),vždyt ta ženská se nejvíce z těch všech přibližuje našemu obyčejnému lidskému způsobu života.Ivčo a Okamura se vyřádí v senátu :).T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoooj, zdravím všechny:) Terez, jasně. To víš, já jsem taková koza, já mám ráda mužský:) Už jsem se rozhodla pro Okamuru, ale řeknu Ti jedno. moje kartářka už před rokem a půl předpověděla, že v čele našeho státu bude nějaká úžasná citová ženská a zastane se dětí, postižených a starých lidí. Tak si myslím, že to možná nakonec bude Tána. Nebo to může být nějaká jiná, třeba premiérka, to uvidíme. No Fišer je kretén a už od pohledu, co slyším, tak lidi se přiklánějí k Okamurovi, Fišerové a tomu potetovanému. Já bych to tak černě neviděla. Kromě toho, ono se jim MYSLÍM ILUMINÁTY VE FUNKCÍCH, ke konci roku přitíží a vytřídí se nám to samo:)IVA

      Vymazat
  4. Na Slovensku sa hovorí o budúcej prezidentke I. Radišovej - výber bude tiež zúfalý, ale dve ženské, mne to ladí, ... B

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravim,nj,odkryl karty,napadlo nekoho proc,komu zrejme umyslne dela misto?To je krasna ukazka "politiky",kdyz ne nenazranej Fisher,tak kdo,nenazranej Okamura? Ale ne,nebo snad uz minulosti proflaklej Zeman? Spis maj nekoho jinyho v zaloze,kterej se najednou objevi a zaskvi se jako diamant svou "cistotou" a dostanou ho kam potrebujou? Kdovi........proud

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mne ten Fischerův výrok vůči komunistům dost šokoval (je to tím smutnější, že sám byl 9 let v KSČ). Já tomuhle člověku nikdy nevěřil, zejména mi velice nesedí od doby, co se rozhodl kandidovat na prezidenta. Prostě z něj mám jakýsi vnitřní pocit, že by nám dost uškodil, podobně jako třeba Švejnar (ale ten díkybohu kandidovat nebude, pokud vím) by nás směroval do zadku "Západu", což je to poslední, co potřebujeme. Celkově na mě působí velice negativním dojmem.

    Takže nejspíš budu volit paní Fischerovou, případně pokud by nepostoupila do druhého kola, tak pana Okamuru (i když je otázka, jestli nebude lepší, když bude pracovat v senátu).

    Jirka

    OdpovědětVymazat
  7. Myslim,ze to chce se zamyslet nad vlastnostma a osobnosti,tim co od prezidenta cekame a jakyho zalozeni by mel bejt,nez budeme volit,a uvedomit si par zakladnich veci,zvolim kandidata kterej odpovida mejm pozadavkum a nebudu volit kohosi jen proto,ze se nejvic priblizuje,to je malo,nebo ze ho chtej ostatni(nejsem ostatni).Je to o pristupu kazdyho jednoho z nas.Osobne uz tusim,ze svyho kandidata nenajdu,mam jasny pozadavky na prezidenta,ktery tezko nekdo v dnesni dobe splni:-).Pro B , je mi jedno jestli chlap,nebo zenska,ale odmitam volbu ze zoufalosti!Je to tak zodpovednej post,ze neni kompromis,nesmi bejt,je to bud,anebo.Nakonec,nekde uz konecne zacit se snahou o novou budoucnost musime,tak zacnu bejt zasadovej a zodpovednej k narodu,volby jsou k tomu prvni misto a moznost,docela by me zajimalo,jakej podle vas ma bejt kandidat jako clovek,konkretne ;-),mate predstavu? A jakou?Piste vlastnosti a postoje,ne jmena,napsat ze ma bejt "jako Fisherova" je blbost,nic to nerika:-).Ja trvam v prvni rade na vlastenci a cechovi kterej uprednostnuje narod a republiku pred sebou samym,ostatni dodam pozdejc:-) ......proud

    OdpovědětVymazat
  8. Jenže nesmíme zapomenout,že p.Fischerovou můžeme volit až když se stane kandidátem na volbu!!!!!Takže do konce října to chce, kdo má po ruce tiskárnu,petici a poslat třeba jen ten jeden svůj hlas,si myslím.T.

    OdpovědětVymazat
  9. Musím se k vám přidat, anšto mne to docela nakrklo i když jsem zrovna pro něj nehořel. Takže trpěti se budou jen ti, co vše pos.ali. Neslyšel jsem, ale snad se vyjádřil k ještě tvrdším balíčkum které by učimil. Ne k úpravě zákonů co kryjí lumpy. Kdysi mu KSČ bylo dobré, aby vyšplhal nahoru a dnes zapoměl z čeho vyšel? Rolf.

    OdpovědětVymazat
  10. Hlásím se k opravě mého příspěvku. Fišer uvedl,že volil by „tvrdší“ důchodovou reformu než Nečasova vláda. Ne tedy o balíčku. Omlouvám se ,abych neblafoval. Rolf.

    OdpovědětVymazat
  11. No nevím nevím přátelé jestli to není prašť jako uhoď, kdysi jsem slyšela přísloví že kdyby volby mohli něco změnit, už by je dávno zrušili, tenkrát mi to přišlo nesmyslné, ale postupem času se to zdá čím dál pravdivější, bohužel.
    http://www.prvnizpravy.cz/sloupky/pristi-prezident-bude-sionista/
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  12. K tomu článku od Bartoše,řekla bych,že je takový dost prohradní(Vašek řekl becherovku,tak co jsem četla-celý to číst nemíním-jedině becherovka by ušla,nevím jestli si tam nevychvaluje někde Jákla).O židech on píše velice rád,to ano.Ale já nejsem žádný rasista!!A sionista neznamená žid,to přece víme.T.

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den,
    již poměrně dlouho jsem zde nic nenapsal - přesto, že patřím ke "skalním příznivcům" těchto stránek, ale v tomto případě chci ještě poněkud zvýraznit to, na co již Iv použil červenou barvu...
    Netuším, jestli je až tak důležité se zabývat otázkou - kdo bude naším příštím prezidentem - z vlastních zkušeností mnozí dokážeme přijít na to, že jeho "kompetence" jsou v mnoha případech omezená jen na prázdná gesta - ale co každý z nás dokáže posoudit a pochopit rovněž - a není třeba aby se přitom honosil zrovna IQ vyšším, než řekněme 80 - je skutečnost, že bychom nebyli v podobných sračkách (promiňte mi ten výraz), pokud by nedošlo ke dvěma největším zhovadilostem v našem parlamentu - a tím je doživotní imunita a zbavení se hmotné zodpovědnosti za svá rozhodnutí...
    ...tam je zapotřebí soustředit veškeré úsilí - pokud má dojít k nějakým zásadním změnám...
    Je to na nás - žádný prezident s tím nic nenadělá...
    hezký den všem Boban

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Boban
      Děkuji za komentář, je to napsáno jen jednou větou v článku, ale jsou to opravdu základní věci pro pokračující změnu celého systému. Nejde nutit lidičky, musí na to přijít sami, pak nakonec jak v pohádce tam budou lidé, které jejich práce baví a uvědomují si, že je to i jejich poslání. Zatím je společnost nastavena tak, že se soustředí na barvy, vzájemnou nevraživost atd. což je velmi výživná půda pro reje těch třetích. Ale čas je moudrý léčitel.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.