pondělí 29. října 2012

Energie VE jen pro bohaté?



Jen pro movitější?

Nadace pro movitější?


Víte již, že projekt Keshe se začíná rozjíždět a proti západní alianci se postavila již Itálie, která obdržela část patentů od této nadace. Počítám, že brzo se přidá i Řecko a ostatní státy EU, které nejsou rovnocenným partnerem k Francii a Německu. Tato nadace se pustila do projektu "dát"  lidem ( myslím, že jen stávajícímu systému) nový druh energetických zařízení na volnou energii. To, že tento systém funguje, zde už probírat ani nemíním, je to dnes  ověřené a tedy již bezpředmětné.
Jenže!
Je zde však jeden velmi pozoruhodný aspekt, který se mně nelíbí a měl jsem k němu výhrady od začátku, nadace Keshe na můj dotaz neodpověděla, kdy jsem apeloval na výši ceny domácího agregátu o výkonu 3-4 kW.
Zde Vás seznámím s dialogem tázajícího se a panem Keshem:
1)     Domácí energetické jednotky o výkonu 3-4 kW na DC a AC budou stát 5 000 eur.
Jaká budou k dispozici  napětí na tuto jednotku?
Keshe – 0 – 30V DC a 0 – 230V AC
(Pozn. Iv) Tedy v přepočtu, když budeme počítat u nás v ČR průměr eura na 30,- Kč, výsledná cena pro běžného uživatele  za  pouhých, opakuji pouhých  3-4 kW bude 150 000,- Kč.  V ČR je oficiálně a zkresleně udáván průměrný plat v roce 2012 kolem 23 488,- Kč. Opravdový nezkreslený průměr  je skoro poloviční, tedy kolem  14 000,- Kč, mimo Prahu je to běžný průměr pracujících, příklad zde:http://www.novinky.cz/ekonomika/283101-vetsina-ceskych-domacnosti-jen-obtizne-vystaci-se-svymi-prijmy.html   . Tedy běžný člověk, který by se chtěl osamostatnit energeticky, tak vzhledem k vzrůstajícím cenám potravin, vodného, stočného a já nevím ještě čeho, se ke koupi tohoto přístroje  finančně dopracuje tak za 21,5 měsíců, když bude šetřit měsíčně z průměrného platu 7 000,- Kč, to je jen teorie, skutečnost bude ještě více nepříznivější.



2)      Bude nutné být stále připojen k elektrické distribuční síti?
Keshe – pokud budete chtít ano, ale není to nutné.

3)      Bude se zařízení automaticky přizpůsobovat kmitočtem distribuční síti?
Keshe – Ano.

4)      Bude zařízení rozpoznáno distribuční společností?
Keshe – Nevidím důvod, pro by němělo, ale měl by jste se stát soběstačným. Celkové roční náklady na provoz a údržbu tohoto systému budou 100 eu  (3 000,- Kč) ročně, po dobu 30 roků dle smlouvy.(Pozn.Iv - přirovnal bych to k daním za automobil, jestli jezdíte nebo nejezdíte, budete platit daň, nebo koupíte si z vydělaných peněz nemovitost a ještě musíte platit za svůj osobní majetek ročně daň - stále systém okrádání)
   
5)      Je zde nějaké riziko, že vlády budou chtít uzákonit  zdanění  na toto zařízení?
Keshe – Zákaz, NE!

6)      Co když z nějakého důvodu již nebude možné, aby nadace prováděla údržbu a nebo  zastavila činnost?
Keshe – systém nepotřebuje tolik údržby a nadace bude nakonec předána OSN, potom nevidíme důvod, proč by činnost měla být zastavena, když bude zdrojem jejich příjmů.

Je to zde proto, aby jste si udělali celkový obrázek, názory jsou již Vaše! Dodnes mně bylo divné, že pan Keshe je živ a zdráv.
Pan Rossi se svým E-CAT plánuje zařízení 10kW výkonu za 400 - 500 US ( 8 000,- _ 10 000,- Kč) s doplněním jednou za sezonu náplně v hodnotě  10US ( 200,- Kč) po dobu  20 roků. 
Tak teď nevím, kdo z těchto pánů má na srdci opravdovou svobodu lidstva a to by se v první řadě mělo týkat agregátů pro domácnosti, zda třeba OSN použije peníze z tohoto zařízení na nějaké humanitární bombardování, mně jímá hrůza.

Jistě, pokud tato technologie není finančně dostupná široké veřejnosti v podobě agregátů pro domácnosti, nehrozí tím kolaps stávající ekonomiky i elity a otroci budou stále na drátech. Šikovně vymyšleno.
Pozor, je to jen zhodnocení a porovnání realit, žádný pesimismus, naopak, buďme rádi, že se konečně něco děje.

Aktualizace 4.11.2012
Tímto článkem jsem popudil některé fandy, jen  jsem chtěl upozornit na některá fakta, to, že jsem měl pravdu můžete shlédnout zde: http://www.cestyksobe.cz/keshe-foundation-ad1667/         
Hlavní věcí je však, že tyto technologie se derou na svět a je jen otázka času, překlopení celé záležitosti do stavu umožnění získání těchto jednotek VE (ne jen Kesheho) široké veřejnosti i za nejnižší cenu. Podmiňovat tyto technologie velkou cenou v případě Kesheho  je proti lidstvu jako celku i proti Univerzu(Bohu), je to opět jen klička a komplot, jak si udržet moc nad ostatními bytostmi. Pan Rossi jde zatím správným směrem, co nejnižší možná cena, držím palce! Pokud si neuděláme nejprve pořádek zde na Zemi a lidstvo nevyřeší základní své potřeby i problémy a systém, je mně cestování a expanze do vesmíru k ničemu.

77 komentářů:

  1. Ďalší zapredanec parazitov.

    OdpovědětVymazat
  2. Jak je do toho namontovaná OSN,tak je vymalováno.Takto si teda volnou energii nepředstavuji.No, zatím kamna vyhazovat nebudu.T.

    OdpovědětVymazat
  3. Nojo, chlapci se zase sčuchli, takové svinstvo, tohle jim neprojde, to by tak hrálo, už toho bylo snad dost ne . . . :( IVA

    OdpovědětVymazat
  4. Me prekvapuje ,ze je ziv a zdrav i Rossi,ale budiz,dalo se cekat,kdyz panove jedou otevrene,ze to nebude jen tak.Presto bych nelamal hul a rekl:"uvidime",hlavne,ze jsou ty veci na svete,vsak my taky nejsme zadny "blbci" :-),aspon jednu tu masinku od kazdy potrebujeme dostat na "ponk":-))),navic,oceneni si zaslouzej a minimalne naklady by se jim urcite mely vratit,paklize bude vsechno slouzit jak slibujou,ale mohli bejt rozumnejsi ........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Rossiho už bylo tolik manévrů, že je to udivující, že ještě je, oproti Keshemu. Jistě že uvidíme, ale tak se volné nedělají, vždy pro koncerny a národní společnosti uvalí větší cena, a ta se použije na dotaci, tedy snížení nákladů na agregáty pro domácnosti. Tak se dělá VE politika a Keshe ji ignoruje, proč, jsem psal v článku - neohrožení stávajícího systému.

      Vymazat
  5. Haha, som za každú srandu, pred 20timi rokmi som chystala stavbu veternej elektrárničky, lebo štát poskytoval nejakú podporu. Ale v okolí nebolo dosť vetra.
    Ale toto ??? Už doklepem , skromne a čestne. Kamna to chce pořádný ... No a keď zavalí tento zázrak za 5tisíc eur svet, dostanú strach dodávatelia elektriny a pôjdu s cenou pôjdu, nie ? Be

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tímto Šalamounským přístupem jen situaci více vyhrotí, a víte proč, lidi si konečně uvědomí, jak je tahaj za fusekli a měli by rychle prohlédnout. Vše je pro něco dobré, oni si totiž neuvědomují, že se to vše rychle obrátí proti nim – elitám.

      Vymazat
    2. Teda neviem ako to robím, ale robím chyby... ospravedlňujem sa, to ta spontánnosť :-DDD
      ad text hore : ..pôjdu s cenou dolu,.. B

      Vymazat
    3. Mam pocit ze je to opet pokus o natahovanie casu(ludia sa spoliehaju na nich a nebadaju v energiach tolko na vlastnu pest)!Tak mi to zial pripada i z E-Cat. Uz dlhsie,ale nechcel som byt skeptik.Verit niecomu ma zmysel ale nie zas slepo.Totiz cas su peniaze i pre pana Rossiho a jeho investorov(verim ze by zdokonalovaly E-Cat pocas vyroby ak by to ozaj chceli dat ludom-a ak by chceli zahajit lacnu vyrobu nestalo by sa tak v USA!).Ale nejde mi o podrivanie tychto ludi ci dovery knim..len chcem povedat ze stym budu musiet ludia asi zacat svojpomocne a pomoct jeden druhemu VE pochopit a vytvorit si vlastne zariadnia(na zaciatok),nie sa spoliehat na organizacie! ..Mailo

      Vymazat
  6. Kdo ví, třeba nechej vlka nažrát a pak ani stádo kozí jej nebude zajímat. Jistě než dostane zase hlad..-.úsměv.
    Co kdyby a bylo by to pěkné se tak stalo. Zatím to nevypadá povzbudivě. Možná nakrmí boháče pro peníze a nechají ho žít a bude na výrobu zase pro nás. Je to moc optimistické žejo. Ale myslime takto a možná se stane.
    Zdravím Rolf.

    OdpovědětVymazat
  7. Může tu být i jiná možnost, ale to je jen moje momentální zamyšlení (přemýšlet o pár tahů napřed a hrát jejich hru jejich způsobem proti nim).
    Právě z důvodu možnosti vůbec celou věc dotáhnout ve zdraví do konce (viz dnešní video zde na blogu "Ralph Ring - Muž, který létal s UFO") je nabídnout Systému jakési řešení, z kterého koukají prachy a moc. A když budou (určitě ne levné) výzkumy hotovy, pak to celé veřejně "profláknout".
    Ale je fakt, že je to jen můj momentální výplod hráčské fantazie, který nemusí a zřejmě ani nemá se skutečností nic společného.
    Tak jako tak tu něco smrdí a bude záležet odkud kam povane vítr.

    OdpovědětVymazat
  8. pisal som taktiez do keshe nadacie ohladom objednavky domacej jednotky, ale nikto mi doteraz neodpovedal. vela dezinformacii som cital o keshe, uvidime aka bude realita. my, co zijeme "odrezani" od sveta by sme akukolvek takuto technologiu uvitali dvojnasobne. samozrejme, ak bude dostupna.
    Daniel

    OdpovědětVymazat
  9. Nechci být rýpal, ale.... 7000,- měsíčně? .. po dobu 21,5 roku? .. to máme 1.806.000,-Kč (slovy milion osmset šet tisíc). Nebo to mělo bejt 7000 ročně? :) .. chybička se vloudila a tím i význam celého článku :(

    No ale to nic nemění na skutečnosti, že ta nadace budí špatnej dojem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéžiš Mária, omlouvám se, místo roků tam mělo být měsíců. Opraveno, ale stejně na ten výkon je to moooc předražené a o smlouvě na 30 roků ? Děkuji.

      Vymazat
    2. Aha, místo roků tam mělo být měsíců.. Takový malý detail, že. Stejně jako že euro za třicet korun fakt není.. Z vašeho textu je cítit tak jasná nechuť, ale prezentujete ji teda megaamtérsky.
      Ne že bych v iránského kejklíře Kesheho vkládal sebemenší naděje, ale s vašimi "propočty" jste hodně pobavil, tenhle článek jde sofort do archivu ezoterických perel,)

      Vymazat
    3. Ano, zatím detail, který jsem nezaměnil úmyslně, nejsem neomylný a je to tam teď správně, ale podstata je stále stejná- srovnání cen. A euro, na těch 30,- Kč jako průměr nevidím také nic špatného, dnes je za 25,32, zítra za 28,- a pozítří za 30,-Kč a popozítří za 40,-Kč. Nechuť? Prosím špatně odhadujete, naopak, Keshemu držím palce,protože těmto technologiím jsem oproti Vám věnoval hodně života a byl bych velmi rád, aby pesimistům a rejpalům už konečně zavřel pusu, jen jsem porovnal ceny za kW výrobku, nebo to je zakázané? A propočty jsou reálné, ve skutečnosti to bude u většiny domácností ještě horší, jinak jsem rád, že jsem Vás pobavil. Odpovím stejně jako Vy. Z Vašeho textu je cítit tak jasná averze, ale prezentujete ji tedy magaamatérsky, myslím tím tu averzi. No a pokud je to pro vás esoterická perla, doporučuji Vám ji vytisknout a vyvěsit na svém WC, aby Vás strašila i při tvorbě vašeho bobku. Máte má autorská práva a zadarmo. Pro mě je zase esoterická perla udávaná statistickým úřadem průměrná mzda v ČR, vidíte jaké máme rozdílné pohledy. Děkuji.

      Vymazat
  10. Musím říct, že mě překvapila už před nějakou dobou jedna věc. Viděl jsem video (nebo jsem to možná i četl tady), kde pan Keshe prohlásil, že technologii nabídli vládám jednotlivých zemí. Marně hledám jakoukoliv racionální (z našeho pohledu) odpověď, proč když to má být "pro dobro lidí" to proboha nabízí VLÁDÁM? Moc toho o panu Keshe nevím, ale přijde mi to, jako kdyby to mělo jít nějak na ruku systému.

    Teď když tu ještě čtu o nějaké smlouvě na 30 let (to je fakt nezávislost, když mám s někým 30letou smlouvu)... no a ta zmínka o předání do rukou OSN to zabila úplně. OSN je jednou ze zločineckých organizací Systému, co si hraje na hodného mírotvůrce, ale kde je skutečnost, všichni víme.

    Něco tady prostě fakt nesedí, myslím, že dneska je každému badateli na poli VE a v souvisejících oblastech nad slunce jasné, že pokud něco budou chtít protlačit pro dobro lidí a naházet co nejvíc klacků pod nohy Systému, pak to musí udělat úplně jinak - a to zkrátka a dobře dát to všem zadarmo k dispozici, co nejrychleji a v co největším množství (stačí jen plány na výrobu a vysvětlení principů fungování). A to se tady, zdá se, taky neděje.

    Jirka

    OdpovědětVymazat
  11. Ono 3-4kw možná stačí pro malý byt v paneláku, ale kdo má RD a např. vytápění elektřinou, tak ví, že hl. jistič je u mě např. 25A, přičemž součet elektrospotřebičů při revizi (od té doby něco přibylo) byl 19,6A. Běžně využívaná špička bývá cca koeficiant cca 0.6? Tudíž při běžném provozu např, u mne (dle faktury od Čezu se vejdu do kategorie nízkonákladový RD) může být momentální odběr klidně i 19,6 x 0,6 = cca 12A při 400V = 4,8kW (ale taky 8kW). Na takový výkon je potřeba min. 2x takový zdroj (jakési špičky při zapínání spotřebiče).
    Bezpečně vím, že 4kW zdroj mi RD tak, jak ho mám nyní neutáhne bez pečlivého vybírání, co v daný okamžik poběží. Stačí zapnout celou varnou desku a jističe vyskakují. Takže, abych byl soběstačný a nemusel ve velkým stylu měnit spotřebiče za méně náročné na proud (ale taky podstatně dražší), musel bych mít takových jednotek min.2, lépe 3ks. A to už bych byl na 15000 Éček a to nedám do kupy ani omylem.
    Ta cena a smlouva mě opravdu zaskočila. E-CAT je proti tomu srandovně levná záležitost.

    A co se toho zveřejnění plánů - zní to hezky, ale skutečnost je mnohem tvrdší. O článek dříve tu je video s mužem, který spolu s kolegy svými vědomostmi a praktickými zkušenostmi se může řadit k velikánům jako N. Tesla a jak to celé dopadlo?
    Nezapomínat, že vývoj takových technologií není nic levného a nejde to rozhodně tajit věčně, takže dříve či později, ale každopádně ještě před dokončením výzkumů jsou jak vynálezci, tak jejich vynálezy bezpečně pod zámkem. V takových případech prostě není čas ani možnosti to dotáhnout do podoby, kdy to lze v bezpečné podobě předložit kutilům. I když je nakonec vše na kutilovi a veškerou zodpovědnost bere na sebe, tak rozumný člověk nehodí na plac něco, co není zcela bezpečně odzkoušeno.
    Zkrátka nic není tak jednoduché, jak bychom si přáli.

    OdpovědětVymazat
  12. Mozna si budete myslet,ze mi lehce hrabe,ale napadla me jedna vec,uz vlastne kdysi davno.Priznam se,ze vsechny tyhle veci s, a kolem VE mi prijdou hodne slozity,a to i na domaci vyrobu.A kdyz si uvedomim,ze davny civilizace ty veci mely bezne,a zadny technicky vymozenosti jak je zname dneska,napada me,ze nekde je chyba,ze reseni musi bejt prece uplne trivialni,neskutecne jednoduchy a dostupny kazdymu,na dosah ruky.Casto se ukazuje po dlouhym a slozitym badani prave reseni tak jednoduchy,ze nad nim vsichni kroutej hlavama,proc to nemuze bejt i pripad VE? Viz treba priklad levitace z videa,niceni civek a pak jeden reprak a frekvence.Mozna je to trochu k zamysleni,nebo ne? :-).........proud

    OdpovědětVymazat
  13. Já taky nechci být generálem po této bitvě... Ale jak se začalo o Keshe více mluvit, tak jsem se zajímal o další informace a mimo jiné jsem před několika týdny narazil na tohle video: http://www.cestyksobe.cz/nadace-keshe-foundation-ad1447/
    Udělejte si názor sami. Abych řekl pravdu paní moderátorku si nedovolím komentovat už vůbec. Jsem ve fázi pozorování ;)
    DV

    OdpovědětVymazat
  14. Víte,myslím si,že je to jen taková opičárna pro lidi,aby si myslely,že se jako něco pozit.děje,prostě odvádí pozornost jiným směrem...T.

    OdpovědětVymazat
  15. Narazil jsem na citát, o který bych se s vámi rád podělil. Sice to nesouvisí přímo s tímhle článkem, ale já v tom docela dobře vidím odraz fungování dnešní doby: „Když mi bylo pět, maminka mi řekla, že klíčem k životu je štěstí. Když jsem přišel do školy, zeptali se mě, co chci být, až vyrostu. Napsal jsem "šťastný". Řekli mi, že nerozumím zadání. Já jim řekl, že oni nerozumí životu." -John Lennon

    Jirka

    OdpovědětVymazat
  16. Mám trochu jiný pocit. Nechce se mi věřit, že by Keshe byl takový zloduch. Spíš jsem přesvědčená o tom, že člověk, který se v oblasti takovéhoto výzkumu, a k tomu na špičkové úrovni, pohyboval 40 let, by dávno neměl promyšlenou taktiku, jak neudělat stejné chyby jako Tesla a dostat to úspěšně na veřejnost. Rozhodně bych nad ním v afektu nelámala hůl a v názoru bych ještě nějaký čas - spíš asi delší - počkala. Čím víc o tom přemýšlím, tím víc mám pocit, že ani jinak postupovat nemůže. A navíc - co my víme, čím platí za to, že je ještě živý a díky tomu své technologie vůbec může svobodně šířit?
    Vlabi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozor, nikdo nad ním neláme hůl, to by bylo nedorozumění, jen srovnáváme a v této branži jsem dělal hodně dlouhou, vím jak útočí opozice, zatím v klání podle mých zkušeností je na tom lépe pan Rossi, nemluvě o ceně za kW(velmi důležitý moment) - nenechá se vyprovokovat a neodhalí zatím vše až v konečném stádiu. Uvidíme. Děkuji.

      Vymazat
    2. Na této adrese http://ludiindigo.info/rebenok_indigo_sasha___ob_izmeneniyah_na_zemle_ je rozhovor s jedenáctiletým indigovým chlapcem Sašou. Dovolím si zde citovat úryvek:
      Otázka: Řekl jsi, že Slunce a Země – to je energie. Zdá se, že Slunce je energie na vyšší úrovni, než Země? Řekni mi, energie a vědomí - je to totéž? Má Slunce vědomí? Další planety - jak jsou na tom s energií - jsou důležitější než Země, nebo ne? Které planety mají na Zemi největší vliv? Se kterou planetou je Země svázána nejvíc a proč? Co se stane s ostatními planetami po Změně?
      Saša: Slunce je větší energie než Země, ale je velmi závislá na ní a na dalších planetách. Na Slunce se lidé nikdy nedostanou, ale tam je něco, co vás vytváří. Energie a vědomí je jedno a totéž. Člověk má svět, který zná, ale tam je něco, do tuší. Se Sluncem je to stejné. Slunce je spojeno s dalšími hvězdami. Říkáte tomu Zodiak. Pro Slunce jsou důležité planety Jupiter, Saturn a Pluto. To jsou stanice. Určují pohyb sluneční soustavy. Stanice Saturn je však velmi slabá. Ztratila energii při poslední Změně. Musíte najít způsob, jak ji obnovit. V opačném případě se začne solární systém hroutit. Nebudete to dělat sami. Dělají to i další, kteří žijí ve sluneční soustavě. Čekají na vás, až zvládnete vám předané technologie pro lety k planetám a používání velkého množství energie. Největší vliv na Zemi má Jupiter, ale měl by to být Saturn. Nejsilněji je Země svázána s Marsem, ale toto spojení je nebezpečné. Po Změně budou objeveny nové planety. Přijdou z míst mimo sluneční soustavu, protože přitažlivost Slunce vzroste. Na Zemi bude velmi horko. Mercur zmizí, Venuše může zůstat.

      Napadá vás možná souvislost s konáním pana Kesheho, který nikdy nezapomněl zdůrazňovat, že neprezentuje své vynálezy, ale technologie, které „mu byly předány“?
      Vlabi

      Vymazat
    3. Zkuste si projít tyto stránky, které dávají velký důraz na Sluneční portál. Odtud to začalo a bude pokračovat až do jistého okamžiku pulsu. Sašovi odpovědi znám celé , ale v některých bodech se plete, lidská DNA je naprogramována na rozhodně větší „výkon“ o kterém se ani Indigáčům nesní. Jistě poznáte již typy stránek, které soutěží o čtenáře a stránky, které se snaží pomalu aspoň trochu srozumitelně pomoci, ale i to je někdy těžké. Proti Keshemu nic nemám, jen pozoruji a dovolil jsem si udělat článek pro srovnání, příště již asi nebudu. Omlouvám se, že jsem se tak rozpovídal, ale nahrála jste mně, tedy dnes vyjímečně hodně volně.

      Vymazat
    4. Ani v nejmenším mě nenapadlo napadat vaše srovnání!! Byla to naopak reakce na následnou diskuzi, která se zde rozvinula. Mám totiž takový - asi zlozvyk - postavit se na stranu toho, kdo zrovna nevyhrává. Proto mé komentáře prosím chápejte jako vyjádření mé potřeby vyváženosti.
      Vlabi

      Vymazat
    5. Ano, děkuji a mám Vás rád a jsem rovněž rád, že jste zde.

      Vymazat
    6. Víte Iv,nechci se plést do vaší debaty s Vlabi,ale indigo Sašu jsem taky sledovala na videu,kluk je jak vichr,plno energie,ale jakosi ve výsledku nesourodé.Koukala jsem těm dětem na oči,moje dcera když se narodila,druhý den odsouzená k tomu,že je mongolík a hned žádali odběry krve,což jsem odmítla,jsem už trénovaná(oba doktoři,co se podíleli na smrti mého prvního syna jsou již mrtví,jeden umřel při sportu,běhal a dva dny ležel ve stoce,než si někdo všiml...a druhý narazil do valníku,když přehlídl traktor co jel před ním,na místě mrtvý...),oči řeknou vše.Jen mne mrzí,že stále u Vás funguje nějaká záklopka,aby jste snad neřekl více než by bylo zdrávo.Moje poslání zde na Zemi je šířit en. lásky,tak se snažím co to jde,snad je to k užitku.Ale každý máme svůj úkol.....T.

      Vymazat
    7. Vlabi děkujeme za odkaz, kouknul jsem, ale pozor na těch stránkách je trojan!! Raději na to upozorňuju, protože někomu s jinak nastaveným, nebo jiným antivirem by mohl proklouznout do PC.
      DV

      Vymazat
    8. to Terezka
      Uf Terezko, to první raději nebudu komentovat, moc smutné příběhy, ano, vždy kukadla, tam je vše, ikdyž může zastírat, po delším pozorování je jak na dlani. No a k tomu druhému. Těžko se mně to vyjadřuje, myslím, že mně už trochu znáte a přišla na to, že zde na stránkách dávám informace, sice pomalu a někdy mezi řádky, ale vždy přesně v čase. Řeknu to asi tak, pro určité lidi a skupinu, jsem nebezpečný a dopadlo to tak, když jsem to začal otevírat i na foru v mém Týmu, že se tam infiltrovali jisté černé duše a výsledek byl, že poškodily i mou rodinu, tak daleko oni jdou a ta je mně nade vše, nemluvě o stránkách jaké byly potíže, ale toto beru jako hru, ale rodinu budu ochraňovat i z jiného úhlu bytí, proto pochopte někdy mé jednání. Nic jiného v tom není, jen ochrana mých nejbližších. Myslím však, že i přesto dostáváte informace včas a někam Vás to posouvá. Nevím, možná se mýlím, to bych však nerad.

      Vymazat
    9. Iv,Vy víte,že Vás mám velice ráda,nechtěla jsem na Vás útočit,Alžbětka mně dnes říkala,mami dělej něco,já už nevydržím,tato doba je velice těžká,jsem bojovník...pomohl jste celé mé rodině a já Vás chráním svou láskou jak jen to dokážu,děkuji za všechno a naše Bedka ze Slovenska, ta je úžasná,tolik dobré energie...Až si všichni vzpomenou,že láska mezi námi je zcela přirozená,přát každý každému jen to nejlepší,pak to funguje...T.

      Vymazat
    10. Terezko,
      poradím Vám jednu jednoduchou věc. Máte-li čas, procházejte si celý tento blog od počátku. Já to jednou za čas udělám a nestačím se divit. Vždy v článcích najdu něco, co jsem před tím neviděl. Proč tomu tak je, si myslím zrovna Vy domyslíte. Netvrdím, že vždy to byl záměr autora, ale velice často mívají informace zde obsažené několik vrstev a každý dosáhne jen na tu vrstvu, na kterou je v daný okamžik připravený.
      Pak stačí časem nasbírat další informace (pravdivé i nepravdivé) a máte v rukou klíč k další vrstvě.
      Vy narozdíl ode mne máte dar vycítit cestu k informacím intuitivně. Já se k tomu musím prokousat logikou, filtrací, dedukcí, vylučovací metodou a někdy praktickou zkouškou (myslím, že pozůstatek mého minulé inkarnace), ale hlavně sběrem velikého množství dat, která jsou z drtivé většiny minimálně zavádějící. I z tohoto důvodu jsem dospěl k názoru, že k dosažení klíčů k dalším vrstvám je pro mne nutné hromadit všechny informace nehledě na použitelnost v okamžik jejich získání, protože pouze díky množství mám možnost používat výše zmíněné metody levé poloviny mozku a paradoxně pouze ono množství protichůdných dat mi dává možnosti v budoucnu. Nesmyslné a nesprávné informace i ve velkém množství jsou nakonec vyfiltrovány jako nesmyslné a nesprávné, kdežto to co dává smysl, zůstává a umožňuje vidět v dřívějších článcích něco, o čem bych se někdy i hádal, že tam určitě nebylo. :-)
      Iv chce pomoci poznat co možná největšímu množství lidí a to je to, co mu nezávidím, protože odhadnout tu ideální laťku, která bude sedět většině, je asi to nejtěžší. Sám s tím mívám problémy při rozhovorech s lidmi, kteří sice mají zájem poznávat, ale nemají potřebné kvantum znalostí. Stačí nepatrně přepísknout a v nejlepším případě jsem za magora, v horším je mohu odradit. Za to když jdu pomalu, sice je mohu nudit, ale právě ta nuda může být hnacím motorem pro ně samotné shánět informace, kde se dá a to je podle mne to jediné správné - nespoléhat na jeden zdroj (Iv určité ví jak toto myslím, a že to není nic proti němu ani proti tomuto blogu).

      Vymazat
    11. Doabrý deň milovaní.
      Kedysi som sa rúhala Bohu, hovorila som , zaslúžim si svoje deti ? Zaslúžim si čo mám ? Vymenila som tieto pochybnosti, pomohol mi precitnúť i človek na mojej ceste. Vrtalo mi hlavou či som naozaj citová, či viem dávať všetkým. Aby som to zistila, šla som nevedomá do camphillu v Anglicku, starať sa ako dobrovoľníčka o ľudí so "Special needs." Bol to Steinerov camphill, oni nemenovali ľudí ako hendikepovaných, nie! Tak sme spolu varili, šili, tkali, tancovali, chodili na výlety, hádali sa, smiali a mali sa radi. A ja som si uvedomovala akí sú normálni oproti nám ! Neklamú. Pre mňa je pravda na prvom mieste. Ďakujem, že mi bola daná príležitosť pobývať s nimi.

      TEREZKO, ALŽBETKO, Iv, a VŠETCI čo máme srdce otvorené nezdráhajme sa plynule z neho vylievať LÁSKU na druhých. Som naplnená vďakou za tvoje slová Terinko, silný človeče. "Iba tí sa stretnú , ktorí o to stoja.." spieva Elán. Budem sa snažiť a ďakujem za dnešné ráno, za každé ráno .
      Dovolila som si dávno pozmeniť p. Descartesa známy výrok na :
      "ĽÚBIM TEDA SOM", toto dedičstvo chcem zveľaďovať, za toto prosím vo svojich rozhovoroch s Ním. B

      Vymazat
  17. Rossi a Keshe - každý vsadili na jinou taktiku. Jeden na 100% efektivitu při výrobě, aby bylo dosaženo natolik nízké ceny, která by znemožnila konkurenci=replikaci - v podstatě být mimo trh a přitom nebýt monopol v dnešním kapitalistickém smyslu slova. Druhý na (i já si myslím) přehlídnutelnou taktiku pokerového hráče - nazval bych to "Pod svícnem největší tma". Rossi nemůže očekávat pomoc od systému, Keshe ano. Oboje má výhody i nevýhody.
    Pouze čas ukáže, za koho doopravdy Keshe hraje. Budu doufat, že za lidstvo.

    OdpovědětVymazat
  18. Myslim,ze vsichni vime,nebo aspon tusime "o cem to vsechno je" a tesime se na chvili,kdy vylozime karty na stul a uz nebudeme muset bejt "anonymove"(jen doufam,ze to nebude za prilis dramatickejch momentu). Myslim ,ze lv dost dobre rozumim,a obdivuju,ze i pres to,ze vi co se kolem deje,sel dal nez je pro nej "zdravo",diky takovejm nepreslapujeme my ostatni jenom na miste......proud

    OdpovědětVymazat
  19. Tím jak se máme vzájemně rádi,vytváříme zářivou sít,která nás posiluje a ochranuje,jednou jsem takovou viděla na obloze z hvězd :).Když krucinál,já už si tak strašně přeju aby jsme mohli konečně fungovat jako spolupracující lidské bytosti.No občas mi doma říkají,včera už bylo pozdě vid,ty to musíš mít všechno ted a hned rychle.Nejradši bych z Iv všechno vydolovala :).Míšo a opravdu tady na stránkách študuju jak na univerzitě,čtu si to kolikrát znovu a taky koukám,co mně kolikrát předtím nedošlo.Totiž prahnu po tom povídat si s chytrými lidmi,tedy tady s vámi,mám vás ráda.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezka,uplne suhlasim.Niekedy si pripadam ze mi malokto rozumie,alebo ze malokomu rozumiem ja v beznom zivote(to ako sa chovaju,nad cim premyslaju atd).Mozno i preto som skor samotar.Tu je to ale ine preto sem tak rad chodim.Som rad ze je tento blog a ze ste tu vy vsetci.:-) ..Mailo

      Vymazat
  20. Treba sa triezvo dívať na realitu, v ktorej žijeme. Aj keď samozrejme fandím voľným energiam pri dnešnom duchovnom stave ľudstva, pri dnešnej nevyzrelosti to dopadne tak, že žiadného podstatého zlepšenia nedosiahneme. Napísal som k tumu článok, kto má záujem nech si prečíta: http://martinhrustinec.blogspot.sk/2012/10/je-ludstvo-pripravene-na-perpetuum.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkně napsaný článek, ale plovoucí na stávajícím systému, který dosáhl svého vrcholu a je odsouzen ke zkáze, čím více bude narůstat sociální rozdíl a narůstat drancování, tím rychleji za pomoci dvou aspektů, klimatické havárie a sociálního napětí, urychlí tento pád stávajícího systému, všimněte si toho správného načasování. Proto je velmi důležité, jako první bod, dát lidstvu zdroj nové technologie, než se celý systém stabilizuje a vyčistí. Pro některé to bude velmi bolestivé, zvláště pro ty, co žijí jen tímto finančním systémem, ale ti, co se naučili žít skromně, to bude procházka růžovým sadem a prostě přirozený život.
      Napsalo by se toho o hodně více, je to Váš názor, máte na něj právo, ale moje maličkost s tímto nemůže ani v nejmenším souhlasit, chybí zde i hlavní bod všeho a to pud sebezáchovy a i jiných aspektů, který vždy lidstvo přiměje k tomu výroku, kterým jste článek ukončil, jen ho upravím: Hledejte království nebeské v sobě a bližním svém, protože Bůh(Universum) je ve Vás.

      Vymazat
    2. I keby bola ta technologia pana Keshe draha a nemohli sme si ju dovolit tak uz len oficialne priznanie tej technologie otvori ludom oci!Uz len to je pozitivum ze uvidia ze existuju i ine energie a da to aspon casti z ludi dovod na zamyslenie sa a otvorenie mysle k uznaniu moznosti podobnych technologii a nielen ich ale i celkovo pohladu na svet! ..Mailo

      Vymazat
    3. Martine,
      víte já si nemyslím, že na Zemi existuje někdo, kdo má právo soudit lidstvo. Označit ho nálepkou "Choré" mě osobně přijde nezodpovědné. Nemyslím, že jste měl tu možnost poznat každého člověka jednotlivě, opravdu poznat. Vy můžete pouze srovnávat, ale to se poté dostanete do spirály vedoucí k vlastní nekončící nespokojenosti - viz zdejší článek "Sousedská magie - polarizace". Ale je to Váš názor a cítít to tak, je Vaše právo.
      Já zase říkám, že dokud se to nezkusí, nelze dělat soudy.

      Vymazat
    4. Mailo,
      mluvíte mi z duše. I já mám tak trochu podezření, že ačkoliv se tu stále mluví o nabídce vládám (v skrytu se ptám, co by s tím proboha pan Nečas a spol. asi provedli:-)), skutečným cílem tu bylo mít možnost veřejně a se vší parádou oslovit vědce i studenty na celém světě a konečně tak prolomit tu arogantní blokádu informací o nových technologiích. Teď už se snad nebudou moct páni z akademií blahosklonně usmívat a celá ta šoudvatři dostane pěkné obrátky. Už aby to bylo!
      Vlabi

      Vymazat
    5. Jejda, myslím rychleji než píšu. Samozřejmě jsem měl na mysli, že na Zemi NEexistuje někdo, kdo má právo soudit lidstvo.

      Vymazat
    6. Míšo vždyt to je dobře obojí-nemyslím,že existuje někdo.....,myslím,že neexistuje někdo...Pálí Vám to a to tak,že velmi,říkám to pořád,že takhle chytrýho kováře jsem ještě nepotkala :).T.

      Vymazat
  21. Áno, článok je písaný na súčasný systém. V súčasnom systéme tieto technológie proste neskvalitnia náš život ak sa vôbec dostanú k životu. Veď už sme tu mohli mať perpetuum mobile 100 rokov. Otázkou však ostáva kedy padne systém a čo to pre nás znamená. A tu už by sme o nejakom perpetuum mobile mohli uvažovať. Lebo pád tohto systému je duchovný dej na dlhšiu a hlbšiu debatu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ....Veď už sme tu mohli mať perpetuum mobile 100 rokov..... Nemohli, to nejde sestrojit. Dost často toto slovo užívá mně velmi známá skupina, která právě podporuje a mermomocí tento stávající systém chce udržet. Pád systému není dnes již na žádnou debatu, ten už začal, je to realita a snaží se jej uměle udržet, jen musí ještě dopadnout nosem až na zem.

      Vymazat
    2. Treba sa pozerat na tie technologie i z ineho uhlu pohladu ako z toho ich!Uz len to ze nebude treba atomove elektrarne,ze sa ulavi prirode ked sa nebude pouzivat ropa na spalovanie,vecsia moznost reciklacie atd...(aj ked to opet budu muset presadit ludia) Iv,presne ako hovoris.. http://dolezite.sk/Volby_v_Srbsku_Srbi_si_vyberaju_Rusko_kto_je_dalsi__36.html ..Mailo

      Vymazat
  22. Zase úplně nesouvisle jsem si vzpomněla na film Tisícročná včela a na tuhle písničku,M.Gombitová,P.Hapka-pieseň z filmu Tisícročná včela.To by mohlo být ono :).T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda ... Ten text není pravda dlouhý, alééé... (a budu se částečně opakovat) behajú popritom po chrbte zimomriavky. Je silný!

      DV

      Vymazat
    2. DV,je to tam vid,pěkně spolupracovat jako včelky,nojo a ty křídla,už se těším :).T.

      Vymazat
  23. Nevim jak to cejtite vy,ale me se zda,ze tenhle system uz drzime paradoxne,setrvacnosti,jenom prave my lidi,ktery ho chceme zbourat,tim nemyslim konkretne nasi skupinu tady a par dalsich u nas a ve svete ktery jsme "obeznameny",ale nas vsechny jako celek,ty obycejny,ustraseny,co si rikaj,alespon neco,nebo nemaji proste odvahu,nebo zijou falesnejma nadejema,co kdyby,co kdyby se mi povedlo bejt bohatej(samozrejme materialisticky),a stojime tak vlastne sami proti sobe.Odmitanim zodpovednosti,potacenim se ve strachach,nevedomosti,neuvedomenim,lhostejnosti,bezohlednosti a bezpaternosti(absenci moralky),nevzdelanim,nezajmem,alespon mi to tak prijde z jinejch for,napriklad mysliveckyho a podobnejch,kde to neni o konspiracich,ale dobre tam muzete "precist" jednotlivce i "kolektiv" tech,kdo se tam pohybujou.Zkuste si to sami,nejakej cas nekde bejt a sem tam nadhodit par "zlepseni" a uvah o systemu,vlasti,narodu.Pro me je to na kazdej pad k zamysleni,i sledovani jak se chovaj k sobe navzajem mezi sebou......proud

    OdpovědětVymazat
  24. hezký večer,chci vám napsat důležitou věc,kdo uzná za vhodné mi věřit,budu ráda,kdo mi nevěří,nebude ani ted.Dnes jsem musela řešit s ůřednicí na pozemkovém fondu prodej naší zahrady,odmítá rozhodnout,že jsme stromy nezasadily a že je tudíž nebudeme platit,ikdyž má doklad s pěti ověřenými svědeckými podpisy.Řekla mi,že má strach,že by to bylo na ní?!!!!Takže jsem byla donucena použít svoje dlouhé prsty a telefonovat,takže tady to máte a je to přímo z toho hnízda kde nás okrádaji a vládnou nám..."hele tady na vládě je děsnej bordel,vona snad dokonce padne,úředníci se bojí dát na cokoli parafu,protože za nima nahoře už nikdo nestojí,ale já ti tady někoho chytnu a zeptám se ti...."No co říkáte,já myslím,že system už reje "rypákom v zemi".Hlavně proboha nenoste prachy do bank(dnes jsem potkala jednoho,co nesl stopade tis. uložit,prej,že mu to stát garantuje,hehe,nedal si říci chudák),prachy ven z ústavů,koupit něco užitečnýho na horší časy.Jo a před chvílou letěla sovička(říkám jí už Rozárka) a taky jsem si konečně přivolala havrana,sice mi to trvalo rok,ale už je tady :).No ještě bych se ráda zeptala naší Vlabi,jestli by byla tak hodná,když překládá toho hošíka,jaký to na ní dělá celkový dojem,asi jste to taky někteří zachytili na org.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Terezko,
      nemám dar "bystrovhledu", a tak se vším dost těžko prokousávám. Informací je kolem nás čím dál víc, až se v určitém okamžiku záklopka uzavře a na mě padne krajní nechuť cokoliv dál číst. Pak jdu na zahrádku povrtat se v hnoji, proženu po kopcích Honzu (psa) - ale vrátím se a zas pouštím počítač, a než se naděju, opět otvírám soubor "Saša"...
      Hodnotit si to netroufám, nikdy jsem se nesetkala s indigáčkem (ačkoli po zkušenostech z dvaceti let práce s dětmi vím, jaké nečekané tůňky v sobě dokážou rozkrýt), a tak ti můžu sdělit jen to, co jsi napsala - dojem. Je v tom něco, co mě velmi přitahuje. V lakoničnosti těch dětských vět je ukryto několik vrstev informací, které rozkrývám, až když hledám co nejbližší český převod. Málokdo se tak umí vyjadřovat...
      Jistě vím zatím jen to, že mě to rozhodně neděsí :-))
      Měj se hezky! Vlabi

      Vymazat
    2. Ahoj Vlabi,když se objevila ta videa s dětmi,tak jsem koukala na to kratší,pak tam org.dal první část překladu a u toho obrázek chlapečka Saši se žlutou mičudou.Začala jsem to číst a pak i tvůj první překlad.Jenže pořád mi to nešlo do sebe,jako když cítím,to neříká on.Říkám si,lže,proč by to ale dělal,to tyhle děti nedělají absolutně.No tak jsem koukala znovu na film,ale ten delší a pak mi to došlo,už jsem na svým.Je tam ještě jeden Saša,takový blondáček s modrýma očima,to si myslím,že je on(spíš to tak cítím),takže jsem nedospěla k závěru,že někdo lže(naštěstí) a co tam čtu nepovažuju ani za strašení,takže se taky nebojím :).Představ si ale,třeba jak tam je o té kopuli,tak já už půl roku tady se snažím "vyrábět",říkám tomu skleněný poklop :),nejprve nad zahradou,ted už zkouším větší(napadlo mne to kvůli těm otravným letadlům,aby to jako nedopadlo na nás dolu),no snad mne nebudeš považovat za úplnýho blázna,já už jsem taková,napadají mne tokový všelijaký pitominky,však už jsi jich tady pár i četla :).No a pak třeba s těma zvířatama,nebo o tom mluvení na dálku,ten kluk si opravdu nevymýšlí a myslím si,že tady u nás se opravdu probudí hodně lidí,kteří budou vědět co a jak,aby dobře bylo.Taky jsem moc ráda,že to překládáš zrovna ty,protože na tebe je spoleh(cítím to tak,že jsi velice moudrá,prostě takhle tě vnímám),měj se krásně a podrbej Honzíka,že ho pozdravuju,on už bude vědět :).T.

      Vymazat
  25. Taky už je mi ted jasný,proč nereaguje naše ambasáda na Keshe,oni prostě mají všichni naděláno v gatích a jsou ztuhlý strachy,protože neví co s nima bude.No máme obrovskou výhodu proti nim,nemáme strach.T.

    OdpovědětVymazat
  26. Dost to ale napovida,jak se rika,"konci sranda a zacina nabozenstvi",situace bude prat pripravenejm.Kdo nepremejslel o tom co dal,po "velkym tresku",mel by si to v hlave a pak treba na papire porovnat.Me vychazi,ze kazdej bude odkazanej sam na sebe.Takze kdo ma nekoho komu muze urcite verit a spolehnout se na sebe navzajem,mel by se s nim domluvit na budoucnosti.Vyhodu bude mit dobra parta lidi,co se budou umet o sebe svejma silama postarat a uzivit se,budou sobestacny.Kdo nema,mel by makat na tom ,jak prezit sam a necekat az zahrmi.Psychika a tim i pripravenost bude dulezita a zrejme rozhodujici,neradim nikomu spolehat se na vladu,nebo urady,ze mu pomuzou....proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano tak to vidím taky,mám dojem,že se pak ukáže kde jaký vhodný místo bude a tam se pak svoláme(myšlenky na dálku fungujou,shodli jsme se na tom i se synem, je mu dvacet) a tam začnou konečně žít a fungovat Slovani.Nojo nemůžu si pomoci,jinak to nevidím.T.

      Vymazat
    2. Tak, jo, my s Terkou jdeme zadělat na buchty, Bed , prosím udělej halušky , musíme se posilnit, jdeme do toho plnou parou. :)IVA

      Vymazat
  27. Zdravím a posílám další link na cesty k sobe s MT Keshe
    http://www.cestyksobe.cz/keshe-foundation-ad1667/
    je to jasný budou to blokovat cenou aby jim to nešáhlo na zlatá koryta jinak by byl od vlád blokován jak uvádí......doufejme že až se to dostane někomu na ponk (a nemusí to být jen čínané, kteří dokážou vše replikovat a následně produkcí srazit cenu) že se věci pohnou dopředu min v oblasti trhu potřebných komponentů. Salvanti

    OdpovědětVymazat
  28. Těžko říci jaký vývoj se bude odehrávat, ale Japonsko je dalším obdarovaným a připravují se další- okopírováno kostrbatě ze stránek nadace:Dnes 6.11.2012 jedním z nejrozvinutějších států v Africe obdrží jejich klíč.
    Na 7. jeden z vedoucích národů v Asii, obdrží svůj USB flash disk ve středu.
    Zeptejte se svého velvyslanectví k účasti a klíč bude předán k nim.
    Ve čtvrtek 8. jeden evropský a jeden centrální Asie národy obdrží jejich USB.
    Vaše velvyslanectví muset obrátit prostřednictvím příslušných kanálů před navštěvovat. Mají všechny naše souřadnice dotyku a nebo prostě pošlete e-mail na adresu info@keshefoundation.com .
    Doufáme, že do konce příštího týdne 50% z vlád světové populace bude mít technologii v jejich držení.
    Tak jen v duši doufejme,že třeba pomalý ale nějaký zvrat nastane. Zdravím vás Rolf.

    OdpovědětVymazat
  29. OSN?Tak to je pruser...

    OdpovědětVymazat
  30. Pokud jsem to četl dobře, tak p.Rossi není zas takový lidumil. Těch 400 dolarů je za 1kW.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Orlus
      Ale, no tak,kde jste na to přišel?
      10(deset) kW = 400 - 500 dolarů
      Náplň paliva při plném výkonu tj. 180 dní = 10(deset) dolarů
      Tak je to lidumil nebo není, ale řešme spíše to, co lidstvu dává a poměrně levně, nezdá se Vám?
      Děkuji.

      Vymazat
  31. Orlus:
    Tak mi to nedalo a vzal jsem kuličkové počítadlo a hrstku rýže.
    180dní x 24h x 10kw = 43200kwh = 43,2MWh a to prosím pěkně (bez počátečních nákladů) za 10 dolarů plus poštovné a balné. Krát 2 je tedy 86,4MWh za cca 600kč.
    Dle oficiálních tabulek (např. zde:http://www.nasdum.cz/novy-dum-krok-za-krokem/standardy-rodinneho-domu) se na úsporný RD počítá cca 80kWh/m2/rok. Vemu-li např. můj RD kde vytápím cca 150m2, pak by to vycházelo na 80kWh x 150m2 = 12MWh/rok, kde to v průměru při běžných způsobech vytáýpení vychází na cca 18000kč/rok.
    Takže porovnáváme:
    Rossi - 86,4MWh za 600kč (86,4 - 12 = cca 74MWh nad standart!!!)
    Běžné způsoby vytápění - 12MWh za 18 000Kč.

    A to tu není ani započítaná 30% rezerva, kterou pan Rossi nikde neuvádí.
    Vemu-li v potaz pořizovací cenu E-Catu a např. plynového kotle (a to velkoryse opomenu přípojku nebo zásobník) pak není o čem diskutovat i kdyby byla cena desetkrát vyšší , jak uvádíš a to není.

    Pokud jsem se někde sekl, omluvte sníženou kvalitu počítání. Chyba není ve vašem přijímači :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal
      Dík Michale, nemám už chuť někoho dokola přesvědčovat, příště doporučím , tak to nekupujte!

      Vymazat
    2. Iv:
      Já to dělal spíše pro sebe. Že to je naprostá bomba jsem věděl, ale nikdy jsem netušil jak velká.
      Je zajímavé, že onen chybný údaj nebyl nikdy uveden na veřejných stránkách a co jsem vysledoval původní zdroj "překlepu", pak je pozoruhodné jak efektivně se šíří bláboly, když to někdo potřebuje. Je jednoduší jen poslušně číst, než si dvakrát ověřovat.

      Vymazat
  32. Som tiež autorom vynálezu generátora na voľnú energiu. Možno vás toto tvrdenie pobaví, ale kým začnete s posmeškovaním, rád by som vedel, či ste ochotní sami sa presvedčiť použitím logiky a matematiky, že je pomerne jednoduché zostrojiť si vlastný generátor. Mne sa podarilo zostrojiť 300 W, ktorý má spotrebu 120 W za cca. 300.- Eur. Rozdiel medzi mnou a pánom Keschem, či Rossim je ten, že ja aj napriek tomu, že som si 26.11.2012 podal prihlášku patentu na UPV SR poskytol som verejne na nete každému kompletnú technológiu. Momentálne pracujeme na spustení výroby 3 a 10 kW generátorov pre domácnosti. Zverejnené informácie sú na mojej facebookovej stránke Pavol Nemeš. Tá cena vás nemusí odradiť, pretože ak si zoženiete potrebné súčiastky, môžu byť aj použité :) dostanete sa na smiešnu sumu a náklady na údržbu sú naozaj minimálne, takže je len na vás a vašej šikovnosti, či sa stanete nezávislími na energii.Pavol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Pavol
      Tady jste na špatné adrese s posmíváním, tady se bavíme tak, že jsme přístupní každému otevřenému myšlení.
      Váš příspěvek je pozoruhodný, jen bych ještě vysvětlil.
      1.Na facebock nechodí všichni, já také nepoužívám a mám k tomu své důvody, pro širokou veřejnost je nejlepší www
      2.Od určité doby již nepatentuji, dávám zdarma, veřejně na www, nepodporuji tím nastavený systém a kdo chce si vyrobí sám a poznává.
      3. Pokud máte zájem, tady určitě, můžete poslat soubor na mailovou adresu, která je uvedena v odstavečku "o mně", ale zde ji máte:
      energie.iv@gmail.com a zveřejním pro všechny.
      4. Tyto stránky jsou na tyto věci určeny a posměváčky i prudiče odstřihávám, zde je komunita inteligentních a slušných lidí.

      Vymazat
    2. Práve som Vám poslal na Váš mail podklady vrátane fotiek a videa a vopred ďakujem za záujem a samozrejme Vám dávam súhlas na prípadné zverejnenie mnou poskytnutých informácií. Pavol

      Vymazat
  33. Pavle, tady jste na správné adrese, tady se vám smát nikdo nebude.
    Prosím vás o podrobnosti k vašemu vynálezu, kouknul jsem na váš FB a odkaz nefunguje. Co to třeba nahrát na uloz.to? Díky a vítejte na tomto blogu.

    OdpovědětVymazat
  34. to Pavol Nemeš
    Chtěl jsem Vám odepsat mailem, že vše došlo, ale využívám transparentně tuto cestu. Děkuji za podklady, trochu to dám dohromady pro web, pak článek zašlu ještě Vám k odsouhlasení, případným připomínkám od Vás a prsknem to na "sklo" na stránky. Nebojte, případné pruďase odpojuji.
    Zatím děkuji, vypadá to zajímavě a slibně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem a teším sa na spoluprácu :) Práve sa dojednávam na natočení videa o tomto zariadení aj s názorom odborníka z oblasti fyziky, ktorého budeme konfrontovať funkčným modelom, takže to bude určite zaujímavé. Točiť by sa malo v Hradci Králové v priebehu niekoľkých dní, tak Vám dám samozrejme vedieť a snažil som sa odpovedať aj p. PetrT, ale zatiaľ to sem nenabehlo. Žiadal som ho o zaslanie mailovej adresy na ktorú by som mu vedel poslať podklady. Môj mail je pavolnemes@gmail.com

      Vymazat
    2. I tož to sú zvědavé, co to bude a nakolik to bude replikovatelné.
      Těším se.

      Vymazat
  35. Něco tu nesedí:
    http://czech.ruvr.ru/2013_02_23/Iran-vybral-16-mist-pro-stavbu-atomovych-elektraren/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal
      Ano nesedí, pokud Keshe lže, tak to sedí!

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.