neděle 23. září 2012

Jste vyjímečný národ!!




Uvedu zde sdělení, jež bylo citováno v knize „ Národ v lénu bohů“ od Ivo Weisnera,, jelikož se množily dotazy na toto téma, tak jsem si dovolil Vám jej zde dát k dispozici.
Smutné je, že mnoho dnešních Čechoslováků se stydí za svůj původ, u některých našich občanů dokonce záměrně ponižující ideologie temných zvítězila, rozdělila i tyto dva národy,  je to jejich volba, zradily v celé své karmické cestě a to Universum neodpouští, budou patřit tam kam patří – nikam,  budou to již jen psanci, protože se zřekli toho nejdražšího, rodového domova, který je spjat s našimi předky až do dnešních dob. I náš jazyk obsahuje  velmi důležité faktory pro další vývoj světa.
autor foto - Bičíková

Zde máte významný kousek sdělení:
„Opět k vám promlouvám z onoho velebného klidu, odkud jsem již dříve promlouval v osudových chvílích této planety. Jak jsem již předešle řekl, váš národ je původem předků slunného Orientu, ze země, která leží pod Střechou světa. Proto znám dobře váš národ i jeho poslání, jelikož pouta utkaná předivem věků stále trvají. Vraťme se ještě jednou do minulosti vašeho národa a sledujme nit dějin, jejichž události, které nás poučily o tom, že jste vyvoleni k velikému úkolu v dějinách světa. Váš malý nárůdek v moři nepřátel procházel vždy kritickými údobími svého vývoje a procházel utrpením a to proto, aby uzrál pro svůj příští vedoucí úkol v kultuře ducha. Již několikrát byl na pokraji záhuby, byl zničen, avšak jinak bylo psáno v knize osudu a neměl zahynout, protože má své předurčení. Nezahyne, protože jméno Praha, pocházející z indického slova Pragaja Déva Pragaja — znamená Setkání Bohů, a tak Praha se má stát střediskem obrodného hnutí světových dějin ve smyslu duchovního vývoje.
A tak první válka zrodila vaši samostatnost, druhá očistila vaši zemi od zrádných cizáckých živlů. Dnešní doba, kterou prožíváte, má sloužit k rozpoznání kladů i záporů světového názoru i vlasteneckých kvalit a současně ke krystalizaci ryzích charakterů ve vašem národě. Ale otevřte oči a pozorně se dívejte. Zachovejte naprostý klid a důvěru v příští dny. Ať postihne tuto planetu jakákoliv přírodní katastrofa, zůstaňte tam, přesně na tom místě, kam vás vaše karma postavila. Neutíkejte nikam. Vaše karma ví nejlépe, kde jste v bezpečí. Civilizace se žene nezadržitelně vpřed a nastane doba, kdy žádná prestiž té či oné strany, té či oné velmoci, ale láska a úcta k člověku budou vládnout a duchovní hodnoty budou zdobit hlavy vašich hodnostářů.
V šíři příčin se vynořil Višnův (Kristův) rok a spěje ke své realizaci. Procesem pročišťování a prověřování se připraví váš národ do příští éry — éry slovanské. Tímto očistným procesem prochází v současné době i váš největší východní bratr, který se v nejbližších letech přetvoří v nejčistší demokracii světa. Buďte silní a klidní, současně i opatrní i před nejlepšími přáteli, neboť lidská slabost není vzácností.
Idea, za kterou šli vaši velikáni, a kterou hlásal i jeden z vašich synů největších (pozn. T. G. M.), spěje ku svému uskutečnění. Je to idea čistého lidství, osobní i duchovní svobody, osvobození ženy i muže ve spolupráci a soužití, pak teprve pochopíte pravý význam bratrství.
Jste národem, který je z nejbohatších na duchovní hodnoty v celé Evropě, a proto musíte růst, protože oči celého světa budou na vás upřeny jako k duchovnímu srdci. To je zákon!
Buďte klidní. Na hodinách světa se ručička blíží k hodině dvanácté a ve vzduchu se rýsuje katastrofa. Tato planeta však nesmí být zničena, jelikož by její zánik ohrozil celou sluneční soustavu. Nebude však ušetřeno její duchovně choré lidstvo, které usiluje o její zničení atomovou zbraní. A tak se země otřese jako kůň, který ze své srsti smetá hejna komárů. Vliv Říma zcela zanikne, protože katolická církev znečistila původní učení Ježíšovo. Nový zákon bratrství a demokracie se zaskví v plné čistotě a jasu. Zachovejte k celému světu lásku! Přejte všem lidem klid a mír, o který jsou zatím lidé ochuzení. Přejte všem hladovějícím nasycení, a těm kdo hynou z nedostatku práce, přinášejte pomoc. Vašemu úkolu žehnají ti, kdo bdí — vaši bratři z Himálají. Až uslyšíte různé zprávy ze světa, buďte klidní a vyrovnaní. Vše, co přichází a přijde, přijímejte tak, jak to přijde a snažte se vše řadit do souvislostí s nutným vývojovým procesem pro růst duší.
Pokoj s vámi!“

A pokud chcete, tak si ještě stáhněte mnou vytvořený  malý film: http://www.uloz.to/hledej?q=v%C3%BDlet+kelti  natočený právě ze starého zapomenutého místa našich předků, pro umocnění duchovního zážitku. Děkuji.
A jeden "zajímavý" pohled  na EU: http://www.relay-of-life.org/cz/chapter.html

15 komentářů:

  1. Ano, to jen to o čem jsem měl na mysli :-)
    Jen jsem to četl v jiné Wiesnerově knize.
    Jde, pokud si dobře vybavuji, o nějaký channeling, které osobně nikterak nemusím a dost možná to je i pokus o pozdvižení národní hrdosti, ale každopádně s velkou částí vnitřně souhlasím - obrovské mravenčení kůže, já tomu říkám "husina".
    A víte, co si v mém případě o "husině" myslím, o čem jsem přesvědčen? Říkám, že v takových chvílích kolem mne prošla pravda. V takových chvílích nepochybuji. V takových chvílích jednoduše VÍM!

    OdpovědětVymazat
  2. "...mohou sa najit vlastizradci, kteri budou opet usilovat i o odtrzeni Slovenska od Ceske republiky. Bylo by to poslapani odkazu naseho prvniho prezidenta CSR T.G Masaryka a jeho spoluzakladatele M.R. Stefanika. Vedlo by to k zaniku obou nasich narodov. Nezapomente, ze me dekrety se tykaji i potrestani vlastizradcu a ze maji trvalou platnost a potrestejte vlastizradce at je to kdokoliv a v kterekoliv dobe."

    Edvard Benes, z Benesovych dekretov.

    Nie su nahodou Benešove dekrety stale platne? Daniel

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna minulý týden jsem "náhodou" na internetu narazila na video s italsou vědmou Luisou Muratori, která hovoří o velkém významu území mezi Bratislavou a Prahou. Nazývala ho "spínačeme energie" pro celou Zemi. Pokud by se Země přirovnala k lidskému tělu, pak by tato část byla v místě spoje krční páteře s lebkou - vazu. Uvážíme-li, jak důležité a zároveň zranitelné toto místo je, snadno si odvodíme význam našeho území a napadnou nás asociace jako: není-li funční toto místo, organismus buď zahyne, nebo je totálně ochrnutý = ovládaný okolím; proč má dnes tolik lidí potíže s krční páteří a jistě vás napadnou další.
    Zdraví Vlabi z Oškobrhu.
    http://www.youtube.com/watch?v=AbI4PoYtTBQ&feature=relmfu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Vlabi:
      Velmi výstižné přirovnání, pokudn je toto místo zatuhlé, neprokrvuje se mozek a hlavně, ztrácí se zrak, špatně se vidí, myslím, že jsou toto dnešní symptomy - nezdá se Vám?

      Vymazat
  4. Skvele napisane.Lepsie by som to co mi napadalo pri predoslom clanku kde ste sa otom bavili nepovedal!Cesi su narod hrdy,nedate sa zblbnut ani podmanit.Mate vlastnu hlavu a ked sa vam nieco nepaci viete sa ako narod za to i postavit a doslova si otvorit hubu!Vy ste prvy co to asi dotiahnu do stavu ze sa stym vsetkym vramci statu zacne nieco robit!(Myslim nielen sprejovanie oblohy ale i vsetko ostatne!A ked to zacne na jednom mieste,rozsiri sa to okamzite vsade!)A to im nevyhovuje! ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mailo,ty pořád Češi,Češi...Víš co se mně nedávno ptala holka "mami,jak se jmenujou ty,jak jsou stejný jako mi a mluví se tam taky česky" Říkám Slováci? Ona jooo.Tak vidíš,ve škole o slovenštinu ani nezavadí a už v tom má jasno.A já tě mám zrovna ráda,ty Slováku jeden :).T.

      Vymazat
    2. Dik Terezka!Ja mam rad Slovensko a Slovakov,otom niet pochyb!Ale mam rad i Cechov!Bojim sa ci to bude tak este i po dalsie generacie-ze si budeme tak blizky..ale dufam ze ano!Rozdelenie Ceskoslovenska bola najvecsia chyba v nasich dejinach podla mna!Nuz ludi sa na to nik nepytal!Cesi su narod vybojny v tom dobrom slova zmysle..Slovaci zas narod holubici a to doslova!Slovaci sme podla mna narod ludi co vidia vo vsetkom len to dobre!Verim vsak ze spolocne sa dokazeme vzopriet-dosiahnut co chceme ale zaroven ostaneme ludsky..nenasilne!Kazdy by si prial urobit cosi prospesne pre ludstvo,ja verim ze to dokazeme spolu!Slovania su narod poddajny no cielavedomy,huzevnaty,inteligentny a bojovny,pokial nieco moc chcu kludne zacnu hrat svoje vlastne husle!To je dovod bat sa nas..! ..Mailo

      Vymazat
    3. Víš Mailo,možná jsem to s tou řečí nenapsala přesně,pro ní je čeština i slovenština jeden jazyk,tak to myslela.Poznala to sama,že patříme k sobě,ikdyž je jí jen osm let a nikdy nevěděla,že nás schválně rozdělili.T.

      Vymazat
    4. Ano pochopili sme to hned tak ze nato prisla.Sikulka. :-) ..Mailo

      Vymazat
  5. Zdravim,hezkej clanek z hezky knihy,dikec:-),ten filmik se jmenuje kelti(jeste jsem ho nevidel,teprv se sosa),ale predpokladam,ze vime,ze my nejsme Kelti,ackoliv jsme s nima meli pratelsky vazby a spolecny uzemi:-).....proud

    OdpovědětVymazat
  6. Tak uz videl,nadhera,je ta nase zeme krasna:-),jsem z malyho mesta uprostred lesu a skal,znam prenadherny mista:-),tam s tebou nase minulost primo promlouvastary,obrovsky duby a buky,rozlozity brizy,skalni soutesky,proste nadhera........proud

    OdpovědětVymazat
  7. Vážení,
    myslím si, že ono oslabení d ě l e n í m tohoto budoucího duchovního centra planety nebylo z hlav našich zmatenejch tehdejších i současnejch politiků. Ale byl to záměr těch, co tady chtěli místo jednoty ... rozdělení - diaballein, tedy zmatek, kterej přes všechny kecy a oslavování v devadesátejch letech nastal!!!
    Jenomže ve skutečnosti, tedy v hlavách soudnejch lidí, tenhle rádoby politickej akt byl považován za pitomost nejvyššího kalibru, což je vlastně zřetelný vítězství ducha, ne? Tedy velký i malý vítězství, jak se to veme? Uvádím pro Michala i Matěje. Popleta M

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý večer, po přečtení těchto řádků jsem minutu koukala a byla tím zasažena. Musím poděkovat Vám Iv i vyšší moci za tento článek a celý blog. Na mě skoro všechny ty články a právě zatím nejvíc tento působí tak, jakoby mi připoměl to, co jsem si vždycky myslela a pravděpodobně moje ego mi našeptávalo, abych nebyla nafoukaná a pyšná na to, že jsem češka a můj manžel poloviční slovák. Narodila jsem se 15.3. a to je den vstupu německých vojsk do československa . Tuhle dobu jsem nezažila, ale stále se mi vybavuje ten starej dokumentární film, jak Hitler mává z oken pražského hradu. Otvírá se mi kudla v kapse. Ještě nikdy nebylo o moje narozky hezky, vždycky prší, sněží, prostě to vypadá, jako tenkrát. Letos poprvé v mém životě bylo krásně a slunečno. To je zajímavé co . . . Ještě jednou díky. Jsem ráda, že je dnes vložen tak nádherný příspěvek, protože si moje známá volala o přesnou adresu na tento blog. Tak jsem ráda, že si hezky počte. .iva

    OdpovědětVymazat
  9. ..."a ve vzduchu se rýsuje katastrofa", kdesi som čítal, že celý tento text je z obdobia 70-tých rokov m.s., nechcem vyrývať, len rozmýšľam komu treba 40 rokov depresií z predpovedaných katastrof a vyčkávania neznamého. Nebude to zas nejaký zámer na riadenú pasivitu v modernom tričku? Katastrofické scenáre rady svetov uberajú už na hrôzostrašnosti. Nie žeby mi chýbal stres, len neviem čo s tým. Už by som toho yxa celkom rád privítal, nech je tu poriadok. Len nikto mi nevie povedať, či moja predstava o poriadku je predstava o poriadku.

    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to L
      A to je ono, škoda, že to není ještě starší, průběh zapadá do sebe i po tolika letech a to je to zarážející. Píšete že katastrofické scénáře ...... a divíte se , já tedy ne, ty scénáře jsou odraz celospolečenské nálady, buďte rád, že jsou ještě tak mírumilovné, horší nebo lepší bude, až se uskuteční.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.