středa 22. března 2017

Za smrt a násilí nesou odpovědnost politici



Dnešní politici by měli být zodpovědní a být souzeni za životy nevinných obětí, které oni způsobují svou politikou a laxním záměrným přístupem a svou nezodpovědností. Byli zvoleni s tím, že se budou starat o svou zemi a její občany, nyní je to jen sen. Za všechny násilně zbavené životy zapřičiněné dnešním jejich záměrným chaosem, zejména útoky migrantů na původní obyvatele státu v kterém oni žijí, by měli být zodpovědní a trestáni soudy, máme konkrétní ministerstva, která jsou zodpovědná. Za to, že dnešní politická garnitura nechala věci dojít tak daleko, že na jejich obyvatele se najíždí auty, znásilňují ženy, používá se třaskavin za účelem vytvoření strachu u původního obyvatelstva a navíc si ještě třeba i užít a když to některá žena náhodou nepřežije, nic se neděje, vše se zamlží a politici jež za tento rozkol jsou zodpovědní, nám ještě budou radit, jak se máme chovat a si i myslet. Politici jsou zodpovědní za životy našich občanů, kteří byli tímto chaosem usmrceni, oni ten chaos způsobují a měli by být hnáni k zodpovědnosti. Pokud ozbrojené složky a bezpečnostní složky již nestačí ochránit naše občany( a to si je platíme ze svých daní), třeba i vinou nějakých vydaných směrnic, tak pak veškerá zodpovědnost padá na naše politiky, kteří jsou za toto odpovědni. 
Ti zmasakrovaní jsou většinou lidé, kteří mají i své rodiny, manžele, děti a většinou i svými daněmi přispívali na platy našich politiků, takže jsou zodpovědní a měli by být trestáni.Stát by měl pozůstalým vyplatit odškodné a ti kteří ztratili živitele rodiny, by měli dostávat doživotní důchod. I to je ta zodpovědnost našich politiků.
Oni ve své namyšlenosti si ani neuvědomují, že v konečném účtování jsou oni příčinou a jsou zodpovědni za zbytečně ztracené životy a to bych tedy nechtěl být někdy v jejich kůži a je jedno jestli před soudem zde světským a nebo před soudem konečným, tam "nahoře". Všimněte si, jak všichni politici vždy začnou dávat vinu druhým, výmluv plno a nejhezčí bláboly jsou pak různí politologové, analytici zadarmo drazí, kteří většinou k pravdě mají daleko a kvákaj většinou v mainstrému až se jim od huby práší.
P.S Sledoval jsem chvíli na čt24 bla bla našich "analitiků" k terositickému útoku v Londýně 22.3.2017 a už jsem očekával, že to za chvíli svalí na Putina. Místo aby řešily věc jasně a razantně, zákaz migrace a radikálů, včetně jejich rodin, tak tuto rakovinu jen chtějí vyříznout, ale příčinu vzniku rakoviny řešit nechtějí, žádná nenávist, jen si politici musí plnit své poslání a ne odvádět pozornost na jiné aspekty, jen ne na Ty své povinnosti.

19 komentářů:

  1. Politici jsou psychopati, takže jejich otupělost citová se přesně projevuje jejich chováním.
    Někteří lidé, když jsou naštvaní, nejdou pro ránu daleko a davová psychoza to je něco.
    Takže tady musí proběhnout tyto hrůzy a do "ovcí" dokud nezačnou najíždět auty, tak se pořád nic neděje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen čekám kdy si chudáci přistěhovalci co prosazují svou víru lidu Evropy, koupí dron(lehce k dostání i výrobě) a pustí jej na hlavy EvropanůM. kOLIK NEVINNÝCH OBĚTÍ JEŠTĚ MUSÍ BÝT?

      Vymazat
    2. Myslím, když jim uhynul vrchní ještěr a druhý je na lopatě, tak aby nějaký "nejvyšší" nezavelel ahmedům "na ně" a pak budeme rádi, že je jich tu tolik kolik jich je a Putin nebude muset zakročit jak v Sýrii, zdali?

      A doufám, že slimáci všichni v zimě v těch mrazech pozechali taky.

      Vymazat
    3. Nesieme ju všetci, v menšej alebo vo väčšej miere, niekto ich tam predsa dotlačil predsa, alebo sa mýlim? A nech nejása ten, kto vraví, ja nie, ja nechodím voliť, lebo ten ešte viac...White.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. https://www.youtube.com/watch?v=niuaM3-tw1M

    OdpovědětVymazat
  4. https://www.youtube.com/watch?v=A7r-onmztJA

    OdpovědětVymazat
  5. dobrý den, Zdeněk, vážně, co to je za hydru, která je řídí a vede .... jsou jistě i slušní lidé v politice, ač je jich málo, kéž Sílečka omezí ty špatné ... mějte hezký den

    OdpovědětVymazat
  6. Noo,domnivam se ze se me pokusite ted ukamenovat:-),ale mam nazor jinej,i kdyz malinko podobnej.Domnivam se ze vina pada na hlavy nas vsech! Protoze se nebavime o obcanech,ale o ovcanech,bohuzel.Protoze obcani by nenechali delat politiky veci namireny proti nim ani o den dyl,nez by se to dozvedeli!!! Ovcani to maji jinak,ti pujdou za pasakem i zpusobne k reznikovi.Politiky potrestat,tady se shodujeme.Ale to je taky vsechno,protoze kazdej z nas by mel cejtit osobni zodpovednost vuci svymu narodu,svy zemi a potazmo ke svetu a prostredi ve kterym zijeme a aktivne se ucastnit vlady nad tim vsim!Ne ze dojde k volbam co jsou k nicemu a pak si umeje ruce,po me potopa! Tak to alespon cejtim.Cejtim ze my jsme zodpovedni za svy vlady a to co delaji,protoze bez nas by to neslo a nemohli by.Nepisu to kvuli pocitum viny,to je naprosto kontraproduktivni,pisu to pro zamysleni a jiskricku co napovi ze je potreba s tim neco delat a to rychle.Nema to zpusobit zadny depky a vycitky,ma to bejt vzpruhou do zapojeni se k vlade nad sebou a praci se sebou samym,propojenim se pak na vedomy urovni s ostatnima k praci na svete! ........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až se zjeví "Žižka", nemyslím tedy ducha... ale lidé se ještě nesemkli, ale co je k tomu přiměje, to se těžko odhaduje.
      Jinak říkáš to mooooc dobře.

      Vymazat
  7. Opet skveli Pan Stanek.https://www.youtube.com/watch?v=V2olR-MvIPk A kedze dlhsiu dobu nemam co dodat tak vas Rodinka aspon krasne pozdravujem a prajem pekne slnecne dni. Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailí, děkujeme a držte se.
      Ať Vás provází Síla.

      Vymazat
    2. Dakujem Iv. Terezka vseobecne ich k tomu prinuti jedine prave Sila.. az si Ludia uvedomia ze existuju zakony ktore nam davaju pravo neuposluchnut niektore zakony stanovene v parlamentoch potom sa veci zmenia a je jedno kto tam bude sediet.Najskor sa musia prebudit pretoze Ego tieto zakony neovlada-ci skor nedokaze spravne pouzivat.Potom uz nebude zalezat na zlych rozhodnutiach v parlamene a na ludoch ako Seroš.Ved o tom je vsetko to k comu nas Sila vedie.. Ake su to zakony ktore nam davaju to pravo a zodpovedame si za ne kazdy sam? Mailo

      Vymazat
    3. Ahoj Mailí,
      ráda Tě "vidím", taky jsem si říkala, že by se hodilo "hromadné osvícení Duchem Svatým".Jenže to by asi scházela pak "škola" svobodné vůle.
      Vzpomínám a opatruj se :).

      Vymazat
    4. Ahoj Terezka.Ak povazujeme za rozhodnutie slobodnej vole,vzdat sa slobodnej vole z nevedomosti potom suhlasim. :-) Pisala si davnejsie ze si videla a pocula blesky..,to sa moc tesim ze uz si tam..nachystam pukance a pridem :-D Mailo

      Vymazat
    5. Mailí,
      a to si piš, že až se uvidíme, budu koukat, jestli jsi na ně nezapomněl, haha tajný znamení.

      Vymazat
  8. Posílám " jen " poděkování za tento prostor, kde ve chvílích volna pročítám si psané... marcela.

    OdpovědětVymazat
  9. https://www.youtube.com/watch?v=qerlfTRIPQ0

    OdpovědětVymazat
  10. http://bod-zlomu.blogspot.cz/2017/03/kratka-situacni-aktualizace-brezen-2017.html

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.