úterý 21. března 2017

Další dobré zprávy 2017



Americká agentura Bloomberg, zabývající se poskytováním informací z trhů vydala „Pesimistický průvodce 2017“ Pro obyčejného občana těchto končin je to vlastně „Průvodce dobrých zpráv“, protože mu není jedno, co se v naší zemi děje. Připravte se politici, mainstrémová média, pražská kavárna, sluníčkáři atd. na tobogán. Tímto průvodcem na rok 2016 bylo i předpovězeno vítězství Donalda Trumpa. Toto se v mainstrému nedozvíte.

V USA budou pokračovat invektivy a demonstrace proti Trumpovi a bude pokračovat hnutí za odchod Kalifornie z USA (myslím, že za vydatné podpory Clintonové, která vyleze z lesního úkrytu). Američtí miliardáři se budou chtít spojit proti Trumpovi a do čela postaví Elona Muska, pomatence prosazujícího kolonizaci Marsu. V případě možné realizace kolonizace by jistě dostali nakopáno, tak jak na Měsíci.

2017 vyhraje ve Francii  volby Marine Le Pen, která chytrým tahem zbavení imunity dosáhne podporu a vyhraje. Francie tak vystoupí z EU a po celé Evropě nastoupí tvrdá kontrola migrace a jejich hromadné deportace zpět do jejich vlasti.

Moskva se dohodne s Merkelovou o rozdělení sfér vlivu, proběhne vlastně Jalta 2 a Merkelové moc nezůstane, jako vůdci poraženého Německa, které zavinilo dvě světové války, nebude mít na výběr.

Západ se vzdá Ukrajiny ( území zrodu Rusů) a nastane čistka fašistů na tomto území, protože spadne pod vliv Moskvy., tak i Sýrie.

Pro spokojeneho Putina bude ještě jedno příští prezidentské období a pak odchod do důchodu. Říkáme, že po něm nastoupí  ještě razantnější vůdce a Rusko bude hrát důležitou světovou roli. 2017 budou zrušeny sankce proti Rusku, rubl začne růst, včetně ekonomiky.

Čína a USA budou v hospodářské válce, Čína již začala devalvaci Juanu, zrušila objednávky na motory od Boeingu a blokuje prodej iPhone.

V Asii proběhne měnová krize a recese ve stylu 1977. Trump pozastaví členství v NATO a OSN.
Západní svět bude šokován, když Severní Korea vyrobí rakety s jadernou hlavicí, schopné zasáhnout západní pobřeží USA. V Evropě se bude požadovat zrušení dohod o volném obchodu, požadování se odtrhnout od eura a samotného EU. V Itálii se dostane k moci Beppe Grillo a bude požadovat referendum o obnovení liry. Jen u nás v ČR blázen přemýšlí o zavedení EU. Merkelová prohraje volby v Německu.

 ČR se bude směrovat k Rusku, včetně vojenské ochrany, podle dohod z výše zmíněné "Jalty 2" a bude uskutečněno referendum o vystoupení z NATO a Czexit a zrušen Schengenský prostor.

Euro přejde do letadlové vývrtky, protože EU se bude rozpadat. Na Kubě bude vytvořena Ruská základna zpravodajských služeb. V USA a Evropě budou probíhat masové deportace migrantů, zvláště islámských radikálů do jejich vlasti, protože tam najdou práci při obnově svého území.

Saudská Arábie bude přesunuta na vedlejší kolej a bude vysávána válkou v Jemenu a bude prudce klesat jejich životní úroveň. Nakonec se uskuteční palácový převrat, který umožní vládnout nové královské rodině, která bude provádět nové reformy. USA tento prostor se svým vlivem ukončí.



Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.


Rockefeller už to má za sebou a je v teple. Bilderberg má 20.3.2017 den smutku, Soros asi ztuhl hrůzou a bude hůř.
P.S. A co naši současní politici, kavárenští "inteligenti", sluníčkáři, cenzurní oddělení, kam pak, v Jižní Americe se budou taky dít věci.Co včíl korytáři a nenažraní tlustoprdi, ouřadi? Vietnamci už naplno šijí nové kabáty!

7 komentářů:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=mQTX3k50lPs

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravim kamaradi a mam dalsi vynikajici zpravu :-) : Rockefeller natahnul konecne backory,bohuzel prirozene a pozde,protoze spravne mel bejt popravenej a mnohem driv! Coz samozrejme nalezite oslavim........... proud

    OdpovědětVymazat
  3. Sila nič všetko temné tu na Zemi,
    Sila nič všetky nástroje Satana tu na Zemi,
    Sila ochraňuj všetky svetlé Duše

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Zni to az moc krasne, ja bych si nic jineho nepral, ale mam pochybnosti, v Holansku zadna zmena - staronovy premier, u nas vidim vyvoj bohuzel smer spise k budouci 4Risi nezli k Rusku a zminovany Grillo je pro Evropska, pro imigranska figura. Velmi rad bych se spletl....doufam, doufam, a ani s tim ukoncenim skryvani a nezasahovanim ta galakticka federace nejak jeste nezacala...

    S pozdravem
    Jura z Brna

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.