sobota 18. března 2017

Upozorňovali jsme na Etnu




 
Objekt nad Etnou
Jak jsme upozorňovali v článku „Objekt nad Etnou“ http://energieupramene.blogspot.cz/2017/03/objekt-nad-etnou.html  , že se něco děje se sopkou, jsme čtenářům naznačovali možné nějaké budoucí události. Aktivita jistých objektů (UFO a nejen jich) vždy znamená, že se něco děje a jejich přítomnost vždy něco znamená, ikdyž většina lidí si to neuvědomujeme. Mnoho lidí si tak myslí, že je to faké a „jedou“ si stále po své linii dnešního Systému a tak to dopadlo i včera 17.3.2017, kdy došlo k jistým událostem, které včera přinesla ČT24http:http://www.ceskatelevize.cz/ct24/2060030-etna-prekvapila-turisty-a-stab-bbc-erupce-zranila-10-lidi  cituji:

Oblak sopečného popela z Etny omezil letecký provoz na jihovýchodě Sicílie. Nejvyšší činná sopka Evropy se probudila koncem února a v posledních dnech svou aktivitu zesílila. Ve čtvrtek se láva dostala do kontaktu se sněhem. Následná exploze zranila několik vědců, turistů a britské reportéry stanice BBC. Čtyři z nich skončili v nemocnici, po ošetření je ale z nemocnice propustili.

Asi tito lidé nebyly v pravou chvíli na pravém místě, nebo naopak? Lidé nesledují vůbec jemné nuance a nebo dění okolo a vysvětlí si vše naučeným materialistickým způsobem. Nepřipustí, že zde existuje něco, co nás převyšuje o mnoho řádů a tak to zde na Zemi je se vším, jen se zmohou např. na filmy, jak nás mimozemšťané napadli a podobné krávoviny pro vybudování záměrného strachu. Kdyby to byla pravda, již dávno by to udělali, nezdá se vám, že nám dávají třeba nějakou šanci?  Lidstvo ve své nadutosti se vraždí, ničí přírodu, systém založen na papírkách atd. většinou záměrně „někým“, kdo tahá za nitky světové vlády a lidstvo jako takové nemá rád a snaží se stále výkonně omezit jeho vnímání. A lidstvo jako hloupé ovce jim vždy nato skočí a poslušně plní příkazy. Dnes jsme již v bodě, kde již skoro nic nepomůže, jen změna podmínek života lidí zde na Zemi, aby se naučili spolupráce, tolerance a to většinou nastává vždy jen ve vypjatých událostech a tím i urychlit zhroucení prosazujícího se plánu NWO.
Vždy jsou vyskytující se tři možnosti:
1. Zlikvidovat lidstvo jako nepovedený experiment
2. Vytvořit podmínky, aby se lidstvo semklo a skoncovalo s dnešní linií
3. Nebo žít jako otrok, kde všechna práva lidskosti neplatí. 
 
Poznámka:

Dnes v noci 18.3.2017 byl zaznamenán přelet UFO nad Uralem. Podle programu Stellarium v tomto směru se neměla pohybovat žádná eventuelní družice. Tento orbitální předmět se pohyboval po obloze rychlostí 10 – 15 tisíc kilometrů v hodině. 
 Běžný monitorovací přelet ufo

7 komentářů:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=pzH3JplaZHU https://www.youtube.com/watch?v=qXWUajlRk3M http://bod-zlomu.blogspot.cz/2017/03/za-zavojem.html

    OdpovědětVymazat
  2. https://www.youtube.com/watch?v=hdnHxf_uKP0&list=PLojIpqlhHYpAkSQGJh4rCriopk0wcykSg

    OdpovědětVymazat
  3. Děkujeme Sílo. https://www.novinky.cz/ekonomika/432644-zemrel-slavny-americky-banker-david-rockefeller.html
    Miloš

    OdpovědětVymazat
  4. Rockefeller je už v PEKLE a nyní je na řadě Soros, počítáme do konce května a když to ustane ještě, tak v podzimních časech dostane letenku do PEKLA taky.
    Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ešte ročildi, alžbeta, pápež a ďalší - zhora pekne postupne dolu. Dole sa začnú báť a možno budú chcieť na poslednú chvíľu napraviť. Zväčša márne..

      Vymazat
  5. Zdá se, začíná tady být pro ně neobyvatelno.
    Sílo Děkujeme Ti.
    Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.