sobota 2. dubna 2016

Pyramidy a rozvoj lidstva

Dnes jsem prom vás připravil další informace pro vaši skládanku světa a tím ovlivnění i pohledu na dění zde na Zemi. Hosté jsou Valery Uvarov a Peter Staněk.

6 komentářů:

  1. Doplnenie k prednáške p. Staneka, príklad, ako byť v súlade s prírodou:
    https://www.youtube.com/watch?v=XeL79WL4Z3Q
    F.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Iv, v Tomsku to dobře rozjeli ono už je (vzhledem k lidstvu) asi za 4 min 12, a podle mýho je jeden z nejdůležitějších důvodů "pobytu" zde je přivést zdravé čisté Děti a v RF si to uvědomují a pečlivě se připravují a moc jim fandím, však zde taky makáme.

    OdpovědětVymazat
  3. Při skákání na trampolíně nám zde vzniká přebytečná elektřina a dětičky při slézání (dotknou se konstrukce) dostanou "pecku".
    Lze připojit žárovku na tu konstrukci nebo dětičky?

    PS: Asi uzemním konstrukci trampolíny drátem, snad stačí půl metru do země a ted jakej průměr drátu. Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ol
      Mělo by stačit uzemnit nohu trampolíny, cca 6mm drátem ukončen v zemi deskou nebo plochou spirálou a pro dobrý kontakt před zahrabáním načůrat, opravdu. Rovněž bych zkontroloval, zda děti nepoužívají oděv z umělých vláken, pak by jste nemusel zemnit, s tímto jevem jsem se na trampolíně nesetkal - nejde tam pod zemí, kde je trampolína nějaký silový kabel?

      Vymazat
    2. to Iv
      Uzemním dle popisu. O drátu v zemi nevím.
      Načůrat-tzn lepší než zalít díru vodou, že by kvuli obsahu solí v moči. To víte že občas asi maj na sobě něco umělého resp směsku bavlna-umělina např mikina, ale spodní oděv vždy bavlna a oděvy používáme starší- to jsou obv. kvalitnější materiály bez gmo bavlny.
      Děkujeme a ať se vždy dobře daří.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.