neděle 24. dubna 2016

Orbán – pravda o migraci




Orbán vyřkl veřejně  co se děje v této době v Evropě a kam Brusel tlačí národy Evropy. Brusel a jeho nohsledi zničili celý projekt EU a snaží se zničit její původní národy. Ukázal jasně zbabělost a cílenou destrukci migrantů, kteří nezákonně vnikají na území staré Evropy a snaží se ji kolonizovat. Místo obrany svého území  a budování své vlasti, utíkají zbaběle i cíleně do Evropy pod hesly svých náboženských lídrů. GP chtěl zastavit další vývoj vyspělé evropské civilizace vlnou migrace, jenže. Vyspělá civilizace jako je ta evropská se v tomto okamžiku může buď zničit a nebo skočit velký kus dopředu, ale to záleží však na jejich obyvatelích. Evropské národy si prošly mnoha útrapami a nesmí si nechat diktovat svůj zánik. Pevně doufám, že si evropské národy zvolí ten druhý způsob, že se poučí a skočí ve svém vývoji o další stupínek vpřed. Evropa je silnější než celé USA a Rusko dohromady a nenechme se manipulovat do sebedestrukce a zastavme migrační proud, včetně další muslimské expanze a vyčistěme naše domovy.
Šiřte toto video co nejvíce mezi lidi.

Mu-slimákům zhatí plány, naši vepři boubelatí:
Uprchlíci se Česku vyhnou. 
Víme proč!

Podle posledních informací se mezi uprchlíky šíří informace, která je odrazuje od snahy dostat se do Čech a usadit se tady. Pro muslimy je nepřijatelný jakýkoliv kontakt s vepřovým masem. A právě obliba vepřového je ten důvod. Informace, že v Čechách se nelze vepřovému masu vyhnout, že strava místních obyvatel se skládá ze škvarků, jitrnic a klobás vyvolává u muslimů doslova hrůzu. Čechy tedy vidí jako zemi nejhoršího hororu.

A navíc se jim donesla informace, že v Čechách vládnou "svině". Tímto tedy děkujeme našim politikům, že jsou konečně také v něčem užiteční! 
"Nová neověřená informace": 
V Teplicích havaroval kamion, převážející vepře do místního masokombinátu, jež se rozutekli po Teplicích a jeho okolí. Tato informace nesměla proniknout na veřejnost.
Odkaz na starší článek:http://energieupramene.blogspot.cz/2015/01/zabijacka-ceska-tradice.html
Strach svazuje, humor očisťuje a expanduje!

11 komentářů:

  1. Zdravím Rodinku a potvrzuju psané,
    vepři se hojně objevují v Čechách i zde na Moravě o víkendu jsme viděli další prchlá prasata na hranicích se Slovenskou Republikou při cestě do Nitra na "Pôvodná kultúra Slovanov, medzinárodná popularizačná konferencia" kde byla moc dobrá atmosféra.
    http://www.slavica.sk/aktualne/156-povodna-kultura-slovanov

    Mám také přichystané provázky zakoupím sušené prasečí uši a při každé cestě do Brna nebo po okolí vždy navážu jedno ouško např. na strom v místě velké frekvence lidí (vlak. nádraží, atd).

    To jsme se doma nasmáli komentu ohledně ČR politiků díky!

    OdpovědětVymazat
  2. Jeden čas stepovalo stádo divočáku na náměstí v Mníšku pod Brdy,nebot zbohatlíci nahoře na Hřebenech prohánili čtyřkolky..Takže svině jsou všude,sám jsem dva kousky vyrušil kousek za Zlatým dnem.. https://www.youtube.com/watch?v=I38bBDTW5CM https://www.youtube.com/watch?v=pVdqpXzPe7c

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, tak to jsem potřebovala :))), jo, s těma ušima, to je dobrý nápad. Prodávají sušené OUŠKA pro pejsky . Kdybych si ho uvázala na šnůrku a dala na krk. Tady nedaleko od nás mají muslimové tábor. Ti by koukali, kdybych si s tím náhrdelníkem šla sednout před cukrárnu na zmrzku. . . :) no, co, jsem tady doma ne:) IVA

    OdpovědětVymazat
  4. na moslimov zaberá jedine hrubá sila, alebo to čoho sa boja - prasatá a hafani... tak pri prechádzke so psom môže našinec bežne stratiť nejaké tie prasačie uši, oškvarky, ktoré nosdí ako odmenu pre psíka... taký park v Teplicích je ideálne miesto na prechádzku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Muslimové ve své aroganci „inteligence“ ani v nejmenším netuší, že jimi proklamovaný ráj za dodržení koránu již zde v české a slovenské republice dávno neplatí, jelikož jsou již svou přítomností na našem území zbaveni „ráje“ hojnou konzumací chutného vepřového materiálu a hojným výskytem vepřů na našem území. I největší přítel člověka u nás Pes, je vydatně krmen vepřovými koleny, oušky, škvarky atd. Naše území je pro ně skrytou pastí a tedy porušení zásad jejich náboženství.

      Vymazat
  5. Neviem, že by pejzatci alebo "bezverci" mali problém s bravčovým..
    Nehrajme ich hru, vymyslíme si svoju..

    OdpovědětVymazat
  6. to Robo
    V Koránu je vysloveno, že kontakt a požívání vepřového nese výsledek nepřijetí do "ráje".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Iv
      Tomu verím. Iba narážam na to, že tých nájazdníkov necharakterizuje, že sú islamisti, ale skrytá armáda.
      A to konkrétne armáda pejzatcov.
      Ešte konkrétnejšie - skrytá armáda CIA a Mossad.

      Tých nejaké bravčové skutočne trápiť nebude.

      Ono "Alláhu Akbar", čo vykrikujú teraz vo všetkých videách, je len zastierka skutočných organizátorov i aktérov.

      Snáď týmto priamym príspevkom nespôsobím tomuto blogu nejaké problémy..

      Sila, znič všetky nástroje Satana tu na Zemi!

      Vymazat
  7. Sílo znič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  8. V dubnu 2016 jsme zanesli do informačního pole v tomto článku tuto informaci:V Teplicích havaroval kamion, převážející vepře do místního masokombinátu, jež se rozutekli po Teplicích a jeho okolí. Tato informace nesměla proniknout na veřejnost.
    Velmi pěkný příklad ovládání informačního pole a působení Síly, která pro svou realizaci potřebuje určitý čas. Tak nakonec se tato realita promítla zde do reality: https://www.novinky.cz/krimi/405635-dalnici-d1-uzavrela-nehoda-kamionu-s-prasaty-ta-se-rozutekla-po-okoli.html
    , jen v jiném místě, které bylo nejvhodnější.
    Tak ovlivňuje realitu i druhá strana ve svůj prospěch,která toto vědění vždy tajila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo vybourat se na "polní cestě" asi by o tom nikdo nikde nepsal, takhle jsme si dnes užili palcový titulky a třeba vychází noviky.cézet i v arabštině.
      Zvažme i nabídku migračním táborům mu.slimáky zveme na pomoc při odchytu vepřů a divočáci se prej zde taky přemnožili.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.